Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 132
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 132 of 172 FirstFirst ... 3282122130131132133134142 ... LastLast
Results 1,966 to 1,980 of 2567
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Δυστυχώς η συνήθεια είναι το χειρότερο πράγμα που κάνουμε σαν άνθρωποι.
    Μιλάω για αρνητικές συνήθειες που έχουμε.
    Και εγώ βολεμενος ένιωθα για 3 χρόνια αλλά δεν μου αρκούσε αυτό.
    Τώρα κάνω προσπάθειες μεγάλες.
    Όπως και να χει εύχομαι σύντομα να βρεις κάτι που θα σε κινητοποιήσει εφόσον το θες, δλδ αν θες μια αλλαγή για αυτό το βολεμα.
    Χαίρομαι που κάνεις προσπάθειες Μπράβο !

Senior Member
    η αλήθεια είναι πως, ένα σπρώξιμο οι ανθρώποι το χρειάζονται. απλά ο τρόπος που θα παρακινήσεις κάποιον χωρίς να τον κάνεις να κάνει βήματα πίσω -ή να πάρει λάθος αποφάσεις είναι το θέμα.
    αν μου έλεγαν πχ είναι δικό σου πρόβλημα, εσύ τα κάνεις στον εαυτό σου δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. μπορεί να το πίστευα κι όλας και να έλεγα "ωραία, ας συνεχίσω να κάνω εγώ ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν!"

μιλάμε για ένα άλλο success story, player λοιπόν; βλέπεις αλλαγές στο πώς σκέφτεαι; πώς αντιδράς στο στρες; αυτό θα ήταν ελπιδοφόρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Χαίρομαι που κάνεις προσπάθειες Μπράβο !
    Κάνω αλλά μην νομίζεις πως είναι εύκολες οι αλλαγές στις αρνητικές συνήθειες και γενικότερα στον τρόπο σκέψεις ώστε να αντιμετωπίσω το στρες.
    Εσύ σπουργίτι τι κνς; Είσαι καλά; Πώς τα πέρασες το καλοκαίρι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η αλήθεια είναι πως, ένα σπρώξιμο οι ανθρώποι το χρειάζονται. απλά ο τρόπος που θα παρακινήσεις κάποιον χωρίς να τον κάνεις να κάνει βήματα πίσω -ή να πάρει λάθος αποφάσεις είναι το θέμα.
    αν μου έλεγαν πχ είναι δικό σου πρόβλημα, εσύ τα κάνεις στον εαυτό σου δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. μπορεί να το πίστευα κι όλας και να έλεγα "ωραία, ας συνεχίσω να κάνω εγώ ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν!"

μιλάμε για ένα άλλο success story, player λοιπόν; βλέπεις αλλαγές στο πώς σκέφτεαι; πώς αντιδράς στο στρες; αυτό θα ήταν ελπιδοφόρο
    Βλέπω αλλά μικρές αλλαγές , μην φανταστείς ότι έγινα εξπερ και ξεπέρασα όλα μου τα προβλήματα.
    Πρώτα απ' όλα χαίρομαι που ξεπέρασα την κατάθλιψη.
    Το στρες είναι μια άλλη ιστορία, θεωρώ ότι θα μου πάρει καιρό να το αντιμετωπίσω και να φτάσω σε ένα σημείο που να έχω μόνο παραγωγικό στρες.
    Όπως και να έχει μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά.
    Το θέμα είναι αυτό που είπες ότι όλοι θέλουμε ένα σπρώξιμο από ψυχολόγο, από κάποιον γνωστό από οπουδήποτε.
    Πάντως είμαι καλύτερα κ αφού μπορώ εγω μπορείς κ εσύ.

Senior Member
    Βλέπω αλλά μικρές αλλαγές , μην φανταστείς ότι έγινα εξπερ και ξεπέρασα όλα μου τα προβλήματα.
    Πρώτα απ' όλα χαίρομαι που ξεπέρασα την κατάθλιψη.
    Το στρες είναι μια άλλη ιστορία, θεωρώ ότι θα μου πάρει καιρό να το αντιμετωπίσω και να φτάσω σε ένα σημείο που να έχω μόνο παραγωγικό στρες.
    Όπως και να έχει μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά.
    Το θέμα είναι αυτό που είπες ότι όλοι θέλουμε ένα σπρώξιμο από ψυχολόγο, από κάποιον γνωστό από οπουδήποτε.
    Πάντως είμαι καλύτερα κ αφού μπορώ εγω μπορείς κ εσύ.

ναι αυτό είναι αν μπορείς εσύ μπορώ εγώ. δεν είναι κάποιο skill που δεν μπορώ να αποκτήσω.
    υπέροχα νέα λοιπόν, κέρδισες μια μάχη!

Κάνω αλλά μην νομίζεις πως είναι εύκολες οι αλλαγές στις αρνητικές συνήθειες και γενικότερα στον τρόπο σκέψεις ώστε να αντιμετωπίσω το στρες.
    Εσύ σπουργίτι τι κνς; Είσαι καλά; Πώς τα πέρασες το καλοκαίρι;
    Είσαι δύναμη Θα τα καταφέρεις
    Το καλοκαίρι μου ήταν ήσυχο

Senior Member
    ναι αυτό είναι αν μπορείς εσύ μπορώ εγώ. δεν είναι κάποιο skill που δεν μπορώ να αποκτήσω.
    υπέροχα νέα λοιπόν, κέρδισες μια μάχη!
    Ναι ισχύει μια μάχη μόνο.
    Έχω πολλές ακόμη, δυστυχώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Είσαι δύναμη Θα τα καταφέρεις
    Το καλοκαίρι μου ήταν ήσυχο
    Θα δείξει αν θα τα καταφέρω , το ελπιζω.

Senior Member
    και αυτό είναι το ωραίο αν με ρωτάς, ότι δεν ξέρεις ότι θα πετυχεις. έτσι το φχαριστιέσαι πιο πολύ αν τα καταφέρεις και δεν απογοητεύεσαι τόσο αν αποτύχεις.

Senior Member
    Δεν αισθάνομαι τίποτα πλέον. Δεν ξέρω πότε κοιμάμαι, πότε ξυπνάω. Βλέπω απλά τη ζωή να κάνει το δικό της παιχνίδι και εγώ είμαι ένας απλός παίχτης. Ένα ακόμη λιποθυμικό επεισόδιο, εκει που πίστευα ότι σε αυτό το θέμα τα πάμε καλά.. Και από φαγητό? Με το ζόρι. Άδικα ελπίζω

Senior Member
    και αυτό είναι το ωραίο αν με ρωτάς, ότι δεν ξέρεις ότι θα πετυχεις. έτσι το φχαριστιέσαι πιο πολύ αν τα καταφέρεις και δεν απογοητεύεσαι τόσο αν αποτύχεις.
    Θα ηθελα να ξέρω αν θα γίνω καλά από το άγχος και τις κρίσεις.
    Όπως και να χει έχω αποφασίσει να προσπαθήσω.

Αν αποτύχω θα απογοητευτω δλδ αν σε δύο χρόνια από τώρα που έχω βάλει στόχο να είμαι τελείως καλα με το άγχος η να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια τότε ναι.

Senior Member
    το άγχος είναι φυσιολογικό να υπαρχει, μας προειδοποιεί και μας προστατεύει από τον κίνδυνο. το θέμα είναι να είσαι λειτουργικός ή να μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν χρειάζεται. και πιο νωρίς νομίζω θα τα καταφέρεις.

Senior Member
    το άγχος είναι φυσιολογικό να υπαρχει, μας προειδοποιεί και μας προστατεύει από τον κίνδυνο. το θέμα είναι να είσαι λειτουργικός ή να μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν χρειάζεται. και πιο νωρίς νομίζω θα τα καταφέρεις.
    Αυτό θέλω, να είμαι λειτουργικός.
    Μακάρι αν κ χλωμό να τα καταφέρω πιο νωρίς.
    Σου εύχομαι κ εσένα να ξεπεράσεις ότι εχεις.

Senior Member
    η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα
    σαν ταξιδάκι αναψυχής με ένα κρυμμένο τραύμα ♪♫

ΠΕΙΝΑΩ.

Senior Member
    Πήγα σήμερα στην νέα μου ψυχίατρο να μου γράψει τα φάρμακα. Εν συντομία με ρώτησε γιατί δεν έχω την παλιά μου γιατρό και της είπα ότι μου είπε " Εγώ δεν είμαι εγκληματίας να σου γράφω φάρμακα κι εσύ να πίνεις", και μου απαντάει "Είμαι εγώ εγκληματίας;" χα χα Μου λέει, κοίτα αν πίνεις, δύσκολα θα βρεις γιατρό να σε αναλάβει γι' αυτό θέλω να πας σε κέντρο απεξάρτησης.

Εγώ δεν είμαι σε φάση να πάω σε κέντρο απεξάρτησης πάλι. Είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με την τρέλα που είχα παλιά με το ποτό, και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.
    Γιατί κι αυτή απ' όσο κατάλαβα δεν θα με αναλάβει αν δεν έχω όπως είπε κάποιον να με υποστηρίζει.
    Κράτησε η συνάντηση μας πολύ ώρα και τελικά μου είπε "το πρόβλημα σου είναι το αλκοόλ". Της λέω μα δεν παίρνω φαρμακευτική αγωγή για το αλκοόλ δεν μπορώ χωρίς τα φάρμακα μου. Και το χάρηκα γιατί δεν μου είπε ότι δεν είμαι καλά στα μυαλά μου ας πούμε ή στην ψυχική μου υγεία αλλά ότι το μόνο που έχω τώρα στη ζωή μου είναι το ποτό που με κρατάει πίσω.
    Αισθάνομαι πως δεν ξέρω πως να βάλω ένα στοπ σε αυτό.