για μενα που μιλαω ανεξελεγκτα 100σμς η 200σμς δε με φτανουν αφου εκαψα μεχρι στιγμης 2 τηλεφωνα απο το πολυ γραψιμο κ το ενα κ ολας κοντεψε να εκραγει ανεβασε θερμοκρασια τερμα κ κοντεψε να μου καψει τα χερια (ολα τα απιστευτα σε μενα συμβανουν)
Printable View
για μενα που μιλαω ανεξελεγκτα 100σμς η 200σμς δε με φτανουν αφου εκαψα μεχρι στιγμης 2 τηλεφωνα απο το πολυ γραψιμο κ το ενα κ ολας κοντεψε να εκραγει ανεβασε θερμοκρασια τερμα κ κοντεψε να μου καψει τα χερια (ολα τα απιστευτα σε μενα συμβανουν)
Δεν ειναι για τα 80 ευρω ο εκνευρισμος μου,αλλα γιατι μας περνανε για μαλακες..Λοιπον εγω ειχα καρτοκινητο και με παιρνει μια τυπισσα τηλεφωνο και μου αρχιζει την παραμυθα..Μου πουλαει ενα προγραμμα (τηλεφωνικα παντα) με 1500 λεπτα προς ολη την βονταφον, 1500 sms και 100 mb για ιντερνετ απο το κινητο,ολο αυτο με 17.80 τον μηνα τα οποια 17.80 σου εμεναν ως καρτα στο κινητο(φυσικα δεν μπορουσες να κανεις αγορες πακετων ή να τα διαχειριστεις οπως θες).
Της ειπα οτι δεν θελω δεσμευσεις και μου ειπε δεν θα εχεις καμια δεσμευση παρα μονο το πρωτο τριμηνο..και ειπα να το δοκιμασω!Εν τελει περασε η τριμηνια οπου περιμενα πως και πως να τελειωσει γιατι το προγραμμα δεν με βολεψε γιατι ηταν μονο για βονταφον και τα 17 ευρω που σου εβαζαν σαν καρτα δεν μπορουσες να τα διαχειριστεις οπως ηθελες!Παω να κανω την διακοπη λοιπον σε ενα καταστημα τους και το κοριτσακι η υπαλληλος (που δεν φταιει σε τιποτα) μου λεει πρεπει να πληρωσετε 31 ευρω επιβαρυνση (επειδη επωφεληθηκα της εκπτωσης του καρτοπρογραμματος που κανονικα ηταν στα 30 ευρω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ) συν 2 μηνιατικα ακομα γιατι καθυστερει να γινει η διακοπη και συν 10 ευρω το κοστος διακοπης!
Ποιον ενημερωσαν για ολα αυτα??Ποτε συμφωνησα εγω σε ολα αυτα??Δεν ηταν υποχρεωμενοι να με ενημερωσουν για ολες τις παραμετρους του καρτοπρογραμματος αυτου?Προτιμω να τα καψω τα 80 ευρω παρα να τους τα δωσω..Και θα φανε και καταγγελια επισης!
Δεν υπεγραψα τιποτα..ολα εγιναν τηλεφωνικα και δεν μου ανεφεραν τετοιες επιβαρυνσεις..Τι θα πει "επωφεληθηκα της εκπτωσης" εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο!εμενα μου μιλησαν για 17.80 τον μηνα και τελος!επισης δεν μου ειπαν για 2μηνη καθυστερηση διακοπης που με καθιστουν υποχρεωμενη (κουνια που τους κουναγε) να πληρωσω και 2 μηνιατικα ακομα!Ειναι κλεφτες ρε..
αντι να μαλωνεις τηλεφωνικα η απο κοντα, χωρις αποδειξεις δλδ, στειλε τους μια ψυχραιμη επιστολη με ολα αυτα αναλυτικα γραμμενα και στο τελος πες τους οτι προκειται να κινηθεις νομικα και περιμενεις να ανταποκριθουν εγκαιρως.
επανελαβε την επιστολη μερικες φορες λεγοντας οτι τους ενοχλεις, σε εχουν εξαπατησει, αλλα απαντηση δεν παιρνεις, κι αστους...
Ρε μνιμονιο , 17.80 , ειναι υπερβολικα λιγα για το πακετο που ανεφερες . Υποπτα λιγα .
Εσυ μιλας μονο με βονταφον??Σιγα την κωλοπροσφορα!την καρτα που αγοραζεις την διαχειριζεσαι οπως θες εσυ αγοραζοντας πακετα για ολα τα δικτυα!Τελος παντων αυτα μου ανεφεραν και αυτα συμφωνησαμε τηλεφωνικα,αμα αυτοι ειναι συμμοριτες και λαμογια λαθος ανθρωπο διαλεξαν για να κανουν τις πουστιες τους.Μαλακες ειμαστε μονο οταν το θελουμε εμεις και εκει που θελουμε εμεις.
Ναι εγω μιλαω με βονταφον , αλλα δεν εχω τοσο καλο πακετο . 28 ευρω , 300 προς κινητα , 1500 προς σταθερα , οχι ιντρνετ , 10 sms.και απεριοριστα προς βονταφον . Δεν μουχουν παρουσιασει προβλημα παντως .
καλα εγω ειχα κανει μαλακια που ειχα γυρισει το whats up σε cosmote συνδεση και πληρωνα 15 ευρω το μηνα αλλα μονο προς κοσμοτε και πηγαν να το διακοψω πριν τη ληξη του συμβολαιου και εσκασα αυτο τα 30 ευρω συν ενα μηνα χωρις τηλεφωνο για να μου ξαναγυρισουν σε whats up
τωρα αυτη την καρτα δεν την χρησιμοποιω καθε 6μηνες βαζω μια 5 αρα και τελος. Χρησιμοποιω wind free2 go δεκα ευρω με δωρο 300 προς ολους κι αν θελω ενεργοποιω ενα πακετο με 5 και τελος .
τηλεφωνικα flatl ναι..ρεμ χτες ενα τσοκαριδι μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα πριν φορτωσω,θα φανε καταγγελια και δυσφημηση παντου..οσο για τα @@ καπου θα τα βρω,τοσα αρσενικα γυρω απο ενα να δωσουν..
Μακρια απο οποια εταιρια στην οποια εχει εμπλακει η forthnet . Ειναι οι χειροτεροι ,
εγω το 80αρι δεν τους το δινω..οφειλαν να με ενημερωσουν για ολα αυτα,με διαβεβαιωσε το τσοκαρο που μου πουλησε ανθρακες οτι καμια δεσμευση δεν υπαρχει και πριν πανε στο διαολο να ακουσουν την ηχογραφημενη μας κληση με την σεξουαλικη φωνη μου να ακουσουν σε τι συμφωνησα.
ειναι μαλακες καποια εποχη με επαιρναν τηλεφωνο συνεχεια να μου κλεισουν τηλεφωνικα τετοια συμβολαια. μια φορα με πηρε τηλεφωνο μια επεσε δουλεμα και μου κλεισε το τηλεφωνο!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα μνημονιο!!
λοιπον, οταν παιρνουν τσοκαριδια τηλεφωνο, μολις αντιληφθεις οτι προκειται γι αυτους, ρωτα ονομα επιθετο με ποιον συνομιλεις και γραφε τα. αν αρνηθουν, χεστους και κλειστο.ειναι ολοι ευθυνοφοβοι και χεζονται να σου μιλουν επωνυμα.
εμενα σε καποια φαση που ειχαν δωσει την οφειλη του τηλεφωνου σε εταιρια εισπραξης, οι πανεξυπνοι, με παιρνει μια ψωλα και χωρις να μου πει το ονομα της (!) μου λεει το εξης απιστευτο:
"ειμαστε απο εταιρια εισπραξης οφειλων κλπ, εισαστε η ταδε?' 'ναι της λεω, η ταδε ειμαι, εσυ ποια εισαι?" καμια απαντηση, συνεχιζει:"θα ηθελα να μου πειτε τον αριθμο ταυτοτητας σας και το αφμ σας (!) για να επιβεβαιωσω την ταυτοτητα σας και να σας ενημερωσω για μια οφειλη σας"
"και που ξερω ποια εισαι εσυ που θα σου δωσω αριθμο ταυτοτητας και αφμ?" της λεω? " μα σας ειπα " λεει το βουρλο, "ειμαι απο την εταιρια ταδε ταδε και πηρα να ενημερωσω"
της λεω "ενημερωσε με ετσι ,στοιχεια απο εμενα δεν παιρνεις, αν ησουν αυτη που λες, θα τα ειχες τα στοιχεια μου"
"μα" μου λεει, "εγω τα εχω τα στοιχεια σας αλλα δεν μπορω να σας ενημερωσω αν δεν τα επιβεβαιωσω απο εσας, δεν μου επιτρεπεται"
"κι ειχα μια σκασιλα αν θα μας ενημερωσεις" της λεω, "μην μας ενημερωσεις. χεστηκαμε!" και της το κλεινω στα μουτρα. (οτι το χαρηκα, το χαρηκα).
χεχεχεχε εχει γλυκα το μπινελικι εκει που πρεπει παντα!βασικα ανυπομονω οταν τελειωσει η ιστορια αυτη,να κανουν το λαθος και να με ξανακαλεσουν για να μου πουλησουν καρτοπρογραμμα..θα φανε αξεχαστο τρολαρισμα!ενα αλλο περιστατικο ξεχεσματος ηταν πριν 1,5 μηνα οταν ελαβα ενα sms που ελεγε ειμαι ο δικηγόρος ταδε και εχετε 40 ευρω οφειλη στον κωτσοβολο..τον παιρνω τηλ και του λεω ρε γυφτουλα δεν εχεις καρτα με μυνηματα θα συνεννοηθουμε?να μην στα πολυλογω τον εκανα να κλαψει απο τα νευρα και στο τελος μου ειπε εγω σ αγαπω μιλα με κωτσοβολο..δεν ειχα καμια οφειλη κ
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι cat person και οχι dog person οπως νομιζα τοσα χρονια. Αποκτησαμε γατουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :DDDDDDD
Σε ζηλευω , λιλ , λατρευω γατους , οχι σκυλους . ΛΑΤΡΕΙΑ σου λεω . Δεν μαρεσουν οι σκυλοι γιατι ειναι δουλοπρεπεις , ενω τον γατο , πρεπει να καταβαλεις προσπαθεια να τον κερδισεις , κ μαρεσει η ανεξαρτησια τους , θα σουρθουν αν γουσταρουν , κ οποτε γουσταρουν . Απιθανοι . Ειχα 2 .
Δεν παιζονται τα γατια ρε.. ειναι φοβερα.. εχω και γω εναν γατο.. απαιχτος.. τελικα δεν ειναι τυχαιο που στην αρχαια Αιγυπτο τα λατρευαν και τα ειχαν σαν ζωα ιερα...
ασχετο τωρα που μπορει να τα κανουν σουπα .. χαχαχα
σκεφτομαι πως οταν σε βαρεσει η απαθεια δε σε αγγιζει τιποτα, γελας με τα ανθρωπινα κι ανουσια τους. οπως τωρα με το ποδοσφαιρο, κλαιγοντουσαν αρχικα με τη φτωχεια, οταν ομως κερδισε η αιλαδαρα ε, ξεχνιουνται ολα! εμετικα μειασματα που σας κανουν οτι θελουν.