θα δανειστω μια λεξη απο το φιλαρακι που μου κανει παρεα : ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ
Printable View
θα δανειστω μια λεξη απο το φιλαρακι που μου κανει παρεα : ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ
σκεφτομαι οτι ειμαι καλυτερα σημερα αν κι ο υπνος μου γαμηθηκε και ξυπνησα παλι νωρις χωρις λογο, θα κανουμε κι ενα κρυο μπανακι να φυγει η αρρωστεια απο πανω μας, και θα ειμαστε οκ. επισης θελω να πω οτι γραφω ολους τους κακοπροαιρετους κουτσομπολιδες κλαπαρχιδες κωλομαλακες που μονο αρνητισμο ξερουν να σκορπανε στ'αρχιδια μου, ειδικα οταν μου ειστε ολοι αγνωστοι και δεν εχουμε μιλησει ποτε εκτος φορουμ! πιο Χεσερ δε γινεται, τα κακα σχολια δε με αγγιζουν καν, μονο τις αναγκες μου κοιταζω!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lp...3p9bo1_500.gif
Άλλη μια μέρα που ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες...
Defensive wounds...nice...
Και τρεις εναντίον ενός...ακόμα ωραιότερα...δεν έχει μείνει πια ίχνος ηθικής και τιμής στους ανθρώπους...ακόμα κι οι ιππότες πολεμούσαν ένας προς έναν κι είχαν κώδικες τιμής αλλά σήμερα δεν έχει απομείνει καμιά ηθική αξία...
άντε να περάσει και αυτή η σιχαμένη να μέρα να τελειώνουμε
Σκέφτομαι τη μεθαυριανή μέρα...
Oτι αν δεν παθω σημερα κανενα εγκεφαλικο ή καρδιακο επεισοδιο.. δεν θα το παθω ποτε... εκτος κ αν η ζωη μας επιφυλασει ακομα πιο δυσκολες στιγμες....
ειναι απο τα πολυ δυσκολα σημεια να το αντιληφθει αυτο ο ανθρωπος.
αν κ ειναι αυτονοητο.
δεν ειναι δυνατον να λυσεις ενα προβλημα, χρησιμοποιωντας τις ιδιες μεθοδους που γεννουν το προβλημα.
πρεπει να αλλαξεις τον τροπο που βλεπεις το προβλημα για να το λυσεις.
η βια μονο κι αλλη βια θα φερει. κ αλλη καταστροφη.
παλι θα σπασουν το συνταγμα σημερα κ τιποτα καλο δε θα βγει.
κ απλα θα πληρωσουν τις ζημιες οι φορολογουμενοι πολιτες.
αν ποτε θελουμε να δουμε προκοπη σε αυτη τη χωρα, πρεπει να αλλαξουμε πολλα στους εαυτους μας.
να ψηφιζουμε με αλλα κριτηρια.
να συνεργαζομαστε, αντι να προσπαθουμε να βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου.
να εχουμε πιο πολλους συλλογικους στοχους.
να δημιουργησουμε πραγματα, αντι να τα καταναλωνουμε ολα απο τις εισαγωγες [βριζουμε τους γερμανους, αλλα οι μερσεντεδες, οι μπεεμβεδες, τα γερμανικα φαρμακα, τροφιμα, οικιακες συσκευες, τεχνολογιες κ τοσα αλλα μας αρεσει να τα καταναλωνουμε].
κλπ.
αυταααααά!
σκεφτομαι οτι δε γονατιζω με πουστρες κι οτι ειμαι απ'αυτους που σιχαθηκες μα δεν αισθανθηκες.
σκεφτομαι πως ο κοσμος καιγεται και ο μαλακας εχει της ******ς του το χαβα! :Ρ
ειδικα σημερα BloodyKate ειμαι τοσο πολυ high που θα ορκιζοταν κανεις οτι πηρα ηρωινη! ενω στη πραγματικοτητα το μονο που εκανα ηταν να φροντισω λιγο τον εαυτο μου, να πιω δυο καφεδες, αντε και λιγο κρασακι. δε θελει και πολυ να φτιαξει η διαθεση, και χαιρομαι πραγματικα να τη φτιαχνω και στους αλλους. γλεντηστε βρε μαλακισμενα, τζαμπα ειναι ακομα! σας αγαπαω ολους και ειδικα ολες!!!!! <3
η ατακα δεν πηγαινε για σενα αγαπη.. αλλα χαιρομαι που εισαι καλα :)
ησουνα κι εσυ τοσο καλο κοριτσι BloodyKate που δε μπορουσα να σου αντισταθω. οτι θελησεις οπωτε θελησεις, σκλαβος σου. :)
θα το εχω υποψιν μου... κοιτα αργοτερα το μυνηματα σου :Ρ