Δεν αλλαζει κατι στην μιζερη ζωη μας,ουτε στην ανεχεια στην οποια μας εφτασαν τα λαμογια!!Αλλα επειδη εφτασαν την αξιοπρεπεια μας στο μειον απειρο κιολας η χτεσινη νικη ηταν αυτο που λεμε.."να σκασουν οι οχτροι"!!
Printable View
Τέλεια! Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Αλλά τριγυρίζουν ελεύθερα στον κήπο και τη γειτονιά.
Όποτε γυρίζω σπίτι με υποδέχεται μια στρατιά!
Η πλάκα είναι ότι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα έρχονται και με φωνάζουν να τις βοηθήσω.
Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές, είναι πιο έξυπνες από τους σκύλους, γι' αυτό και επιβιώνουν μια χαρά χωρίς αφεντικά.
Ναι εχω αναφερει και αλλου σε αλλο ιστοτοπο το τι συμβαινει στην Βραζιλια!Τα αισχη που συμβαινουν στον φτωχο κοσμακη εν οψει μουντιαλ!Τι σχεση ομως εχει με την νικη της Ελλαδας χτες?Σου ειπα δεν αλλαζει κατι παλι μιζερα και φτωχα θα ξυπνησουμε αλλα βαρεθηκα και την υποτιμηση μας σε ολα απο την κωλοευρωπη!Αυτα Κενο..
οι σκυλοι ζουν σε αγελες στην φυση μια χαρα
ο ανθρωπος τους εχει εξημερωσει και τους εχει κανει κατοικιδια
αν ο σκυλος σου μεχρι δεν ξερω και εγω ποσες γενιες πισω προερχεται απο κατοικιδια που ζουσαν στην πολη
πως περιμενεις να επιβιωσει χωρις αφεντικο?
αν σε πεταξουν δηλαδη εσενα στο δασος και δεν επιβιωσεις θεωρεισαι πιο χαζη απο μια αρκουδα?
Σκέφτομαι κοιτάζοντας προ ολίγου το προφιλ μίας γνωστής από τα παλιά η οποία ήταν χοντρόπετση και ολίγον χαζούλα-ότι όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς τέλεια..............
Ηταν παλιά συμμαθητρία.....η χειρότερη μαθητρια στο σχολείο,από ένα σπίτι παλαιοημερολογιτών(που είσαι Ολγάκι)
άρα με αυστηρά ηθη και έθιμα και εκείνη έκανε το κομμάτι της........ζάχαρη τα περνάει απ'όσο φαίνεται....παντρευτηκε τον καλό της έχει και 2 παιδάκια
Τελικά μεγάλο θέμα του να είναι κανείς χοντρόπετσος και λίγο χαζούλης.....
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.!
ξερω απο που πιαστηκες
επειδη ειπα οτι δεν ειμαι πολυ των ζωων
ναι δεν τους ειχα τρελη αδυναμια ποτε
σεβομαι ομως παρα πολυ την φυση και μεσα σε αυτη συμπεριλαμβανονται και τα ζωα
κι εμεις στο σπιτι εχουμε μγαλωσει στρατιες στον κηπο και στη γειτονια, αλλα ποτε δεν ειχε μπει καποια μες στο σπιτι, μεχρι που ηρθε ενας γατουλης στην αυλη μας απο το πουθενα, και οι αλλες γατες μας δεν τον θελανε επειδη δεν ηταν δικο τους τον εδιωχναν και δεν τον αφηναν να φαει και αυτος ο κακομποιρουλης εκλαιγε, και ειχε και ενα ματακι χτυπημενο ισως απο καποιο γατο που πηγε να τον πνιξει, και τον λυπηθηκε η μανα μου και τον εβαλε στο σπιτι!! και ειναι ο πιο καλος χουρχουριστος γατουλης!! εγω που δεν ηθελα να μενω στο σπιτι δευτερο λεπτο παρα μονο για τον υπνο, τωρα ανυπομονω ποτε θα ερθω για να τον κανω αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα σκυλια ναι τα αγαπω πολυ, αλλα οτι οτι θελουν συνεχεια την προσοχη σου, τρεχουν απο πισω σου , και αμα δεν τα παιζεις ολη την ωρα παιρνουν ενα βλεμμα ολο μελαγχολια να σου δημιουργησουν τυψεις δεν το μπορω!!
δεν ειναι απαντηση αυτο το πραγμα προφανως εχουν βαλει μαρμελαδα στα αυτια η μπαμπακι μονο ετσι θα μπορουσα να εξηγισω πως αντεχουν τοση φασαριαQuote:
ξεκολλα δεν το κανουν για εκδικηση
το ξερεις οτι αυτο που μολις εγραψες δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
δηλαδη μηχανακια αυτοκινητα κορνες γειτονες που βαζουν τον παντελιδη τερμα οικοδομες εργα στους δρομους εκκλησιες που βαρανε καμπανες κτλ δεν σε ενοχλουν
αλλα εχεις εναντιωθει τωρα στα σκυλακια που δεν εχουν την νοημοσυνη να καταλαβουν οτι ενοχλουν
προφανος περιγραφεις τον εαυτο σουεγω καθε φορα που περναω απο το δρομο διπλα στο σπιτι μου εινα;ι ενας σκυλος κ γαυγιζει αδιακριτως οπου να ναι αρκει να κινηται μονο αν εσυ τωρα γουσταρεις ολο αυτο το πραγμα εγω ουτε ωρα δε θα το αντεχα...Quote:
το ξερεις οτι αυτο που μολις εγραψες δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
εγω ομως εχω τη νοημοσυνη να καταλαβω οτι ολο αυτο με επριξεQuote:
στα σκυλακια που δεν εχουν την νοημοσυνη να καταλαβουν οτι ενοχλουν
σε καταλαβαινω ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα
σε μια πολυκατοικια που περναω καθημερινα απεξω στον ημιοροφο στο μπαλκονι ειναι ενα σκυλακι που μου γαβγιζει καθε φορα
δεν φανταζεσε ποσο με ενοχλει το κεφαλι μου περναει ακριβως διπλα του
τις περισοτερες φορες μαλιστα τρομαζω γιατι το ξεχναω και ακουω ξαφνικα τα γαβγισματα διπλα μου
πλεον του φωναζω και εγω ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ και γελαω
σκυλι ειναι ομως τι να το κανεις
Την ίδια στιγμή βέβαια που.......
https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y#t=33
40αρια αυριο...Θεος φυλαξοι!!
Χρησιμο το φορουμ . Σημερα εμαθα απο το μελος μνιμονιο , οτι υπαρχει οριο ταχυτητος στα καταθλιπτικα μελη . Αν πηγαινεις με 300 ( που πηγαινω ) , εισαι υγιεστατος , κ περριτευουν οι γιατροι . Θενκς μνιμονιο , νομιζα οτι μονο ο ΚΟΚ με περιοριζει .
Μπηκες ορεξατος για πωληση πνευματος..Ενταξει ας σου απαντησω για τελευταια φορα λοιπον..
Δηλωνεις απλη καταθλιψουλα και οχι καποια βαρια διαταραχη ωραια?Μετα δηλωνεις οτι εχεις να βγεις απο το σπιτι σου απο το 2010?για θαλασσα απο το 2004?Αυτο δεν ειναι απλη καταθλιψουλα γι'αυτο και σε ρωτησα πως και δεν κανεις κατι γι'αυτο ολα αυτα τα χρονια..Αφου λοιπον εισαι κλεισμενος στο σπιτι σου,αλλου γραφεις βολτες με ελικοπτερα,ταχυτητες με μηχανες στην εθνικη κτλ..Και επειδη ολα αυτα δεν κολλανε σου λεω οτι μας χοντροδουλευεις..Κατα τα αλλα το αστειακι με τον ΚΟΚ ηταν πετυχημενο μπορω να πω :)
Bασικα δεν μου καιγεται καρφι για το τι εχεις,απλα γραφεις αλλα πραγματα καθε φορα και εχεις μπερδευτει και μπερδεψει τους συμφορουμιτες σου,αυτα λοιπον κρινω..τα γραπτα σου!Διοτι ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.Ο καθενας αναλογως που αποσκοπει μπορει και να γραφει οτι δρακο θελει,δικαιωμα του ειναι οπως δικαιωμα μου ειναι να λεω την γνωμη μου..Μπορεις να κανεις το ιδιο οποιαδηποτε στιγμη.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα θεωρω οτι πουλας μεγαλη παραμυθα :)
Ααα και οπως σου ειπα και καπου αλλου σαφως μπορει και να σε αδικω γιατι ο καθενας ξερει ο ιδιος τι σταυρο κουβαλαει..Απλα αυτα που γραφεις δεν κολλανε!Απλα αυτο και τιποτε παραπανω.
μνιμονιο , εξακολουθω να μην εχω κατι προσωπικο μαζι σου . Αλλα οτι και να δηλωσω , παντα ειμαι ενοχος . Γιατι αραγε ? πρεπει ο καταθλιπτικος να συμπεριφερεται ως καταθλιπτικος ? δεν εχω καμμια υποχρεωση σε κανεναν να δηλωσω την κατασταση μου .
Και να πω και κατι αλλο , επειδη σε θεωρω ξηγημενο παιδι , μεχεις για ανθρωπο που θα κλαφτει για την κατασταση του ? δεν εχω δωσει τετοια δειγματα , ουτε κ προκειται . Ολες αυτες οι δραστηριοτητες που αναφερω , οι περισοτερες , ανηκουν στο παρελθον , ελπιζω οχι ανεπιστρεπτι . Απλως το παλευω , κ δεν το βαζω κατω . Φιλικα . Αγγελος .
ΥΓ μπορει να εχω αλλα ελατωμματα , κ ποιος δεν εχει , αλλα ψεμματα δεν λεω . Μην ξεχνας οτι αλλιως αντιμετωπιζει την κτθλψη του ενας 50αρης , που εχει περασει κ αλλες μπορες στη ζωη του , κ αλλιως ενας -μια 20 - 25 ετων . Ειμαι απολυτως ειλικρινης .
ΥΓ 2 βρε μνιμονιο , ολοι εδω μεσα παρουσιαζουν εναν καλυτερο εαυτο τους , που λεει κ η λιλιουμ ( που πολυ την εκτιμω ) , εχω λογο να πω οτι ειμαι καταθλιπτικος κ περναω λουκι ?
Θα κερδισω κατι ?
όσο και να γουστάρεις την ταχύτητα τα 300 παρα είναι πολλά -ειδικά στην ελλάδα-, πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες να στραβώσει κάτι, ενα σπουργίτι να σου σκάσει στη ζελατίνα του κράνους φτάνει...άλλος το ρίχνει στο ποτό, άλλος σε επικίνδυνη οδήγηση, εννοώ πως η κατάθλιψη δε βοηθάει στο να προσέχεις τον εαυτό σου :P
pameoloi , εχεις ενα καλο ποιντ με την θεωρια σου , μονο που κ προ κτθλψεως , ετσι πηγαινα , αρα προκειται για καποιου ειδους ευχαριστησης . Αλλος κανει αιωροπτερισμο , αλλος σπηλαιοκαταδυση κλπ κλπ . Υπαρχουν προσωπικοτητες , το γνωριζεις σιγουρα , που την βρισκουν με τον κινδυνο . Μαλλον ανηκω σε αυτες . Επειδη εκανα καταδυσεις ( αφου πηγα σε σχολη ) , πηγαινα μονος ( μεγαλο λαθος ) στα 35-40 μετρα , κ σκεφτομουν , αν μου τυχει τωρα κατι , ειμαι τελειωμενος , κ αυτο με εξιταριζε . Διαστροφη ? ισως .
αμα σου έχουν απαντήσει γράφε νέο ποστ, εγω εχω κόλλημα με το refresh για αυτό το είδα :P
δεν λέω πως είναι δείγμα συμπεριφοράς καταθλιπτικού γενικά, για την δική σου περίπτωση μιλάω, πολλοί γουστάρουν την αδρεναλίνη και την ταχύτητα, αλλά να το κάνεις έφοσον είσαι καταθλιπτικός δεν νομίζω να δίνει την ευχαρίστηση που έδινε πρίν.
και μια που είπα για αδρεναλίνη, γίνεται να ανέβει το "όριο" της έκκρισης χωρίς να είσαι adrenaline junkie; μήπως να δω γιατρό; :P
Συγγνωμη pameoloi , που σε μπερδεψα με τα ποστ , τοχω αυτο !! το οριο της αδρεναλινης ( θιγεις τρομερα ενδιαφερον θεμα ) , εξαρταται απο το ' παλεψε η φυγε ' . Ειναι καθαρα θεμα συνθηκων κ προσωπικοτητας , κ δεν μπορει κανενας να στην αλλαξει ( την προσωπικοτητα ) . Απ οσο γνωριζω , δεν υπαρχουν υποκαταστατα , παρα μονον η αισθηση του κινδυνου , ειτε προκειται για σπορ , ειτε για καυγα , οτιδηποτε εμπεριεχει κινδυνο , ειτε για οτιδηποτε απειλει την σωματικη σου ακεραιοτητα η και την ζωη σου την ιδια . Αυτη ειναι η αποψη μου , μπορει να ειναι κ λανθασμενη . Φιλικα .
να έχω χάσει την αίσθηση του κινδύνου δεν παίζει, παλιότερα έπερνα τον "χτύπο" της αδρεναλίνης σχετικά εύκολα, πχ απο ενα παιχνίδι στον υπολογιστή μέχρι ενα αντικείμενο που θα έπεφτε στο πάτωμα, οπότε φαντάζεσαι τι έκκριση είχα αν μου τύχενε κάτι στο τιμόνι..
εδώ και πολλούς μήνες ούτε σε απλά πράγματα αλλά ούτε και σε καταστάσεις πραγματικού κινδύνου εχω νοιώσει αδρεναλίνη, έχει τύχει 3 φορές (2 απο απροσεξία άλλων 1 απο δικιά μου) να έχω ατύχημα στο τσακ και ούτε κατάλαβα τίποτα, βούδας.
Μαγκ, το να παρουσιάζεις κάτι που μπορεί να μην ισχύει είναι πολύ λάθος. Το να παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ένα απρόσωπο περιβάλλον τι ωφελεί; Είσαι αυτό που είσαι, αν δεν σε αποδέχονται γιαυτό που είσαι τότε απλά δεν ταιριάζετε ρε φίλε. Το βρίσκω εντελώς παράλογο να προσπαθώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάποιον που μπορεί και πότε να μην τύχει να πιω έναν καφέ μαζί του.
Ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμων και λίγο πλάκα.
kαταρχην το περιβαλον δεν ειναι απροσωπο παντα αφου υπαρχουν καπιοι που γνωριζονται μεταξυ τους κ μιλουν ο ενας κατω απο τον αλλο κανοντας τους κινεζους κανεις δεν ειναι σε θεση να βρει πιοι ειναι αν δε τους γνωριζει.
Γαμω το κρατος , το ανυπαρκτο , πληρωσα συμμετοχη στα φαρμακα μου , 128 ευρω , σε απλα φαρμακα . Προ τριμηνου πληρωνα 70 ευρω . Πες οτι εγω μπορω κ τα πληρωνω , ο συνταξιουχος ? ειναι αληθεια , οτι οπου ενεπλακη το ΔΝΤ , ο μεσος ορος ζωης , μειωθηκε κατα 5-10 χρονια .
Ξεφτιλες πολιτικοι , ολοι τους . Απορω πως ανεχομεθα τατοια κατασταση .
εγω πχ συναντησα καπια μια μερα που τη γνωριζα αντε βρεστη τωρα αν μπορεις μεσα σε τοσα χιλιαδες κατεβατα με ονοματα.. δε μπορεις να ξερεις ποτε τι παρασκινιο εχει παιχτει ακομα κ εκτος αυτης τη σελιδας εκτος αν εισαι μεσα σ αυτο..