Τι σκέφτεστε; - Page 1345
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1345 of 1532 FirstFirst ... 34584512451295133513431344134513461347135513951445 ... LastLast
Results 20,161 to 20,175 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως οταν σε βαρεσει η απαθεια δε σε αγγιζει τιποτα, γελας με τα ανθρωπινα κι ανουσια τους. οπως τωρα με το ποδοσφαιρο, κλαιγοντουσαν αρχικα με τη φτωχεια, οταν ομως κερδισε η αιλαδαρα ε, ξεχνιουνται ολα! εμετικα μειασματα που σας κανουν οτι θελουν.
    Δεν αλλαζει κατι στην μιζερη ζωη μας,ουτε στην ανεχεια στην οποια μας εφτασαν τα λαμογια!!Αλλα επειδη εφτασαν την αξιοπρεπεια μας στο μειον απειρο κιολας η χτεσινη νικη ηταν αυτο που λεμε.."να σκασουν οι οχτροι"!!

Banned
    quote μνημονιου απ'το θεμα με τις εικονες:
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    http://www.enallaktikos.gr/img13298_...c8_600_450.jpg

Απολαυστε την μπυρα σας βλεποντας μπαλα..Μην ταραζεστε μωρε!
    νταξει μωρε δε παραβιαζονται τα ανθρωπινα κι ανουσια σας. κλασμενη και η διωξη, μη μου στειλουν καναν πιτσιρικα του ηλεκτρονικου με πατομπουκαλα να με ρωταει γιατι εγραψα το και το στο φορουμ του εψυχολοτζι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι cat person και οχι dog person οπως νομιζα τοσα χρονια. Αποκτησαμε γατουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :DDDDDDD
    Τέλεια! Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Αλλά τριγυρίζουν ελεύθερα στον κήπο και τη γειτονιά.
    Όποτε γυρίζω σπίτι με υποδέχεται μια στρατιά!
    Η πλάκα είναι ότι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα έρχονται και με φωνάζουν να τις βοηθήσω.
    Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές, είναι πιο έξυπνες από τους σκύλους, γι' αυτό και επιβιώνουν μια χαρά χωρίς αφεντικά.

Banned
    quote μνημονιου απ'το θεμα με τις εικονες:

νταξει μωρε δε παραβιαζονται τα ανθρωπινα κι ανουσια σας. κλασμενη και η διωξη, μη μου στειλουν καναν πιτσιρικα του ηλεκτρονικου με πατομπουκαλα να με ρωταει γιατι εγραψα το και το στο φορουμ του εψυχολοτζι.
    Ναι εχω αναφερει και αλλου σε αλλο ιστοτοπο το τι συμβαινει στην Βραζιλια!Τα αισχη που συμβαινουν στον φτωχο κοσμακη εν οψει μουντιαλ!Τι σχεση ομως εχει με την νικη της Ελλαδας χτες?Σου ειπα δεν αλλαζει κατι παλι μιζερα και φτωχα θα ξυπνησουμε αλλα βαρεθηκα και την υποτιμηση μας σε ολα απο την κωλοευρωπη!Αυτα Κενο..

σκεφτομαι πως οταν σε βαρεσει η απαθεια δε σε αγγιζει τιποτα, γελας με τα ανθρωπινα κι ανουσια τους. οπως τωρα με το ποδοσφαιρο, κλαιγοντουσαν αρχικα με τη φτωχεια, οταν ομως κερδισε η αιλαδαρα ε, ξεχνιουνται ολα! εμετικα μειασματα που σας κανουν οτι θελουν.

Μόνο για ένα πράγμα δεν μας βαράει η απάθεια, όταν θίγεται το Εγώ μας.

Σε όλα τα υπόλοιπα, η συνεχής και διαρκής επανάληψη τους στο οπτικό πεδίο φέρνει την απάθεια, σ' οτιδήποτε κι αν αφορά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τέλεια! Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Αλλά τριγυρίζουν ελεύθερα στον κήπο και τη γειτονιά.
    Η πλάκα είναι ότι όταν έχουν κάποιο πρόβλημα έρχονται και με φωνάζουν να τις βοηθήσω.
    Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές, είναι πιο έξυπνες από τους σκύλους, γι' αυτό και επιβιώνουν μια χαρά χωρίς αφεντικά.
    οι σκυλοι ζουν σε αγελες στην φυση μια χαρα
    ο ανθρωπος τους εχει εξημερωσει και τους εχει κανει κατοικιδια
    αν ο σκυλος σου μεχρι δεν ξερω και εγω ποσες γενιες πισω προερχεται απο κατοικιδια που ζουσαν στην πολη
    πως περιμενεις να επιβιωσει χωρις αφεντικο?

αν σε πεταξουν δηλαδη εσενα στο δασος και δεν επιβιωσεις θεωρεισαι πιο χαζη απο μια αρκουδα?

Senior Member
    Σκέφτομαι κοιτάζοντας προ ολίγου το προφιλ μίας γνωστής από τα παλιά η οποία ήταν χοντρόπετση και ολίγον χαζούλα-ότι όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς τέλεια..............

Ηταν παλιά συμμαθητρία.....η χειρότερη μαθητρια στο σχολείο,από ένα σπίτι παλαιοημερολογιτών(που είσαι Ολγάκι)
    άρα με αυστηρά ηθη και έθιμα και εκείνη έκανε το κομμάτι της........ζάχαρη τα περνάει απ'όσο φαίνεται....παντρευτηκε τον καλό της έχει και 2 παιδάκια

Τελικά μεγάλο θέμα του να είναι κανείς χοντρόπετσος και λίγο χαζούλης.....
    Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    αν ο σκυλος σου μεχρι δεν ξερω και εγω ποσες γενιες πισω προερχεται απο κατοικιδια που ζουσαν στην πολη

αν σε πεταξουν δηλαδη εσενα στο δασος και δεν επιβιωσεις θεωρεισαι πιο χαζη απο μια αρκουδα?
    Προφανώς δε συμπαθείς τις γάτες.

Senior Member
    Προφανώς δε συμπαθείς τις γάτες.
    δεν αναφερθηκα στις γατες
    οποτε δεν καταλαβαινω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα

για να σου λυσω την απορια παντως δεν ειμαι και πολυ των ζωων
    αν ηθελα κατοικιδιο σκυλο θα επαιρνα για να παιζω μαζι του
    οι γατες με αφηνουν εντελως αδιαφορο

Senior Member
    δεν αναφερθηκα στις γατες
    οποτε δεν καταλαβαινω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα

για να σου λυσω την απορια παντως δεν ειμαι και πολυ των ζωων
    αν ηθελα κατοικιδιο σκυλο θα επαιρνα για να παιζω μαζι του
    οι γατες με αφηνουν εντελως αδιαφορο
    Καμία απορία δεν είχα, είναι ολοφάνερο από αυτά που έγραψες και παραπάνω ότι δεν είσαι και πολύ φιλόζωος-η.

Senior Member
    Καμία απορία δεν είχα, είναι ολοφάνερο από αυτά που έγραψες και παραπάνω ότι δεν είσαι και πολύ φιλόζωος-η.
    μονο εσυ το βλεπεις αυτο το "ολοφανερο" κανενας αλλος
    αν μπορουσες να μου εξηγησεις πως το συμπερανες θα ημουν ευτιχισμενος

επισης μιλαμε για κατοικιδια και το γυρνας στην φιλοζωια
    τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

Senior Member
    ξερω απο που πιαστηκες
    επειδη ειπα οτι δεν ειμαι πολυ των ζωων
    ναι δεν τους ειχα τρελη αδυναμια ποτε
    σεβομαι ομως παρα πολυ την φυση και μεσα σε αυτη συμπεριλαμβανονται και τα ζωα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    κι εμεις στο σπιτι εχουμε μγαλωσει στρατιες στον κηπο και στη γειτονια, αλλα ποτε δεν ειχε μπει καποια μες στο σπιτι, μεχρι που ηρθε ενας γατουλης στην αυλη μας απο το πουθενα, και οι αλλες γατες μας δεν τον θελανε επειδη δεν ηταν δικο τους τον εδιωχναν και δεν τον αφηναν να φαει και αυτος ο κακομποιρουλης εκλαιγε, και ειχε και ενα ματακι χτυπημενο ισως απο καποιο γατο που πηγε να τον πνιξει, και τον λυπηθηκε η μανα μου και τον εβαλε στο σπιτι!! και ειναι ο πιο καλος χουρχουριστος γατουλης!! εγω που δεν ηθελα να μενω στο σπιτι δευτερο λεπτο παρα μονο για τον υπνο, τωρα ανυπομονω ποτε θα ερθω για να τον κανω αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα σκυλια ναι τα αγαπω πολυ, αλλα οτι οτι θελουν συνεχεια την προσοχη σου, τρεχουν απο πισω σου , και αμα δεν τα παιζεις ολη την ωρα παιρνουν ενα βλεμμα ολο μελαγχολια να σου δημιουργησουν τυψεις δεν το μπορω!!

Banned

oi σκυλοι οι περισσοτεροι ειναι ενοχλιτικοι οταν γαυγιζουν καθε φορα που βλεπουν καπιον να περναει χαλανε το κοσμο τι τους θελουν δε μπορω να καταλαβω για να φωναζουν 24 ωρες κ να τα πριζουν στους παντες

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    oi σκυλοι οι περισσοτεροι ειναι ενοχλιτικοι οταν γαυγιζουν καθε φορα που βλεπουν καπιον να περναει χαλανε το κοσμο τι τους θελουν δε μπορω να καταλαβω για να φωναζουν 24 ωρες κ να τα πριζουν στους παντες
    ξεκολλα δεν το κανουν για εκδικηση
    ετσι ειναι η συμπεριφορα τους δεν μπορεις να τους κατακρινεις

και οι γατες με το που τις πειραξεις λιγο πετανε νυχια
    ουτε αυτες μπορεις να τις κατακρινεις