εννοειται πωσ δε ειναι ουρανοκατεβατα..γι αυτο κανω κ ψυχοθεραπειεσ.. να ανακαλυψω τι ακριβωσ φταιει.. οκ.. το ανακαλυψα.. αλλα κ που το ανακαλυψα καλυτερα να μην το ανακαλυπτα.. με θλιβη η αποκαλυψη αυτη..
η φαση θα σ πω.. ξεκινησε 7 8 χρονια..κρισεισ πανικου με αγοραφοβια.. ξεκινησα ψυχοθεραπειεσ κ λιγο αγωγη κ ολα τελεια.. τοτε δε εκανα ουσιαστικη ψυχοθεραπεια.πηγαινα για χαβαλε. ισωσ φταει κ η ηλικια μου. κ το ξεπερασα..τελειωσ.. ετσι ολα εδειχναν.. μεσα σε 3 μηνεσ ηταν ολα παρελθον.. φοιτητικη ζωη τοτε φιλουσ διασκεδαση. κ το ονομα μ ξεχασα οχι τισ κρισεισ πανικου.
κ τωρα μετα απο 7 χρονια (τον περασμενο ιουνιο) μετα απο εντονεσ πιεσεισ , τρομερα μεταβατικη περιοδοσ για μενα.. (αποφοιτηση , αλαγη πολησ, αραβωννας, κ.α.) εκει βραχυκυκλωσα κ ξανακανα το μπαμ.. οτι χειροτερο..πολυ δυσκολα.. καμια σχεση με τισ κρισεισ πριν 7 χρονια..πολυ επωδυνεσ κ διαρκεις.. κατευθειαν πηγα σε γιατρο για να το προλαβω.. σε εναν βλακα.. καλυτερα να μην το θυμαμαι..μ δινει θεραπεια την παιρνω για λιγουσ μηνεσ.. απο τον ιουνιο μεχρι νοεμβρη περιπου..(πηγα σε αλλο γιατρο να μ τη συνεχισει) . και παραλληλα ξεκινησα σε ψυχολογο.. πηγαινα πολυ καλα.. αρχισα να καταλαβαινω καποια πραγματα κ ολα καλα..μεχρι το φλεβαρη που παλι εγινα διαφορα και παλι ολα χαλια..σταδιακα χαλια..απο φλεβαρη μεχρι τωρα δλδ.. που εφτασα πατο..
υπαρχουν στιγμεσ που δε το βαζω κατω και καποιεσ αλλεσ που απλα δε αντεχω.. οπωσ σημερα.. ο ψυχολογοσ με βοηθαει μπορει..οσο μπορει ο κακομοιρησ.. απλα καποιεσ φορεσ δε τον ακουω.. γι αυτο κ τη παταω.. και πραγματικα το μονο που με χαροποιει ειναι οτι ο οργανισμοσ μου κ η ψυχη μου αντεξαν τοσο που δε εχω παθει καταθλιψη.. αυτο μ δινει δυναμη.
το βλεπω κ εγω..ποτε δε θα κλαιγομαι στα πατωματα..ακομα κ φτασω πατο κ να γκρινιαξω κ να πω οτι δε αντεχω αλλο παντα θα βλεπω ενα παραθυρακι με φωσ κ τσουυυυυυπ το χαμογελο κ η αισιοδοξια οτι δε θα με βαλει κατι κατω.. εγω θα το πατησω οχι αυτο εμενα..