Τι σκέφτεστε; - Page 1360
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1360 of 1532 FirstFirst ... 36086012601310135013581359136013611362137014101460 ... LastLast
Results 20,386 to 20,400 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Λιγο καιρο
    Και μου σκαει κατα καιρους ,αλλα το γραφω..
    Ε και?δηλαδη οοολοιιι οι αλλοι στο παρεακι σου ή στην ουρα της δεη ειναι νορμαλ νομιζεις.χα χα δεν ειναι.
    Ειμαι μια χαρα,οπου θελω παω αλλα δεν με ιντριγκαρει και κατι.Ισως επειδη κουραζομαι σωματικα.
    εχεισ δικιο.. εχω φοβαμαι..εχω να παω στην ουρα πολυυυυυυυυυυυ καιρο..φοβαμαι τα συμπτωματα των κρισεων πανικου.. και σημερα γι αυτο εγινα χαλια..ηθελα να παω για μπανιο κ δε μπορουσα.. επειδη ειναι κανα 20λεπτο αποσταση απο το σπιτι κ επειδη θα γινοταν τησ πουτ....σ απο κοσμο.. και αρχισα οι παλμοι ο κοσμοσ στο στομαχι κ ολα τα υπολοιπα και κολοσα..και μετα απογοητευτικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    κ να σ πω και κατι? ειμαι δεχτηκη στη πιεση για αυτο με εχουν καβαλησει.. αμα παρω αναποδεσ ομωσ ολοι θα τρεχουν..προσπαθω με τον ηρεμο τροπο να βαλω στη θεση τουσ μερικουσ.. αλλα αμα εκραγω θα τουσ παρει και θα τουσ σηκωσει..

Να βαζεις τον καθενα στην θεση του , κρατωντας μια αξιοπρεπη κ οχι επιθετικη σταση , γιατι μπορει να πεσεις σε ανθρωπο , που μπορει να στο φυλαει και να σου γυρισει μπουμερανγκ σε ανυποπτο χρονο .
    Last edited by Macgyver; 06-07-2014 at 20:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να βαζεις τον καθενα στην θεση του , κρατωντας μια αξιοπρεπη κ οχι επιθετικη σταση , γιατι μπορει να πεσεις σε ανθρωπο , που μπορει να στο φυλαει και να σου γυρισει μπουμερανγκ σε ανυποπτο χρονο .
    de διαφωνω σ αυτο που λεσ.. αλλα οι συγκεκριμενοι δε ειναι οποιοι κ οποιοι..ειναι πολυ κοντινοι..και δε τουσ συμφερει..κανω υπομονη κ προσπαθω με τοσ σεισ κ με το σασ.. αλλα απο οτι βλεπω δεν... ακομα κρατιεμαι.. δε ξερω για ποσο ομωσ..

Banned
    Συγχαρητηρια στην προσπαθεια της fix που εβγαλε weiss beer!!Πολυ καλη προσπαθεια ευγε τους!

Banned
    Mnimonio δεν βρίσκω μηχανισμό να σου κάνω like!

Banned
    Χεχε σε ευχαριστω mariposa απλα κανουν παρτυ οι γευστικοι μου καλυκες και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    xaxaxa Καλό-η πιο ωραία στάση και εγω κάπως έτσι λειτουργώ για να πω την αλήθεια!

PS Ωραία η υπογραφή σου Φωτεινή,τελικά η μεγαλύτερη τιμή για έναν άνθρωπο είναι να κοιμάται το βράδυ χωρίς τύψεις και ήρεμα! "Με την ψυχή του καθαρή"
    Η υπογραφη μου Ντιανα ειναι ο στοχος μου..και ειναι δυσκολος ομως δινει νοημα στις πραξεις μου,τις χρωματιζει αν θες :-)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Χεχε σε ευχαριστω mariposa απλα κανουν παρτυ οι γευστικοι μου καλυκες και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας :)
    Εισαι η χαρα του φορουμ κοριτσαρα!!!

Senior Member
    Εισαι η χαρα του φορουμ κοριτσαρα!!!
    Χαχαχαχαχα μην της λες τέτοια,γιατί κάποιοι με γαμψά νύχια...ζηλεύουν την δόξα της και κοιτούν να την καταδυναστεύσουν!

Banned
    Καλως ηρθες και παλι Φωτεινουλα η Δωρα ειμαι (dora-agxos)

H χαρα του φορουμ ειναι χρηστριες οπως η mariposa , εσυ και καποια αλλα μελη..Λιγα και καλα!Εγω ειμαι η απεριοριστη βλακεια του φορουμ αλλα με αγαπω και ετσι :)

Senior Member
    Καλως ηρθες και παλι Φωτεινουλα η Δωρα ειμαι (dora-agxos)

H χαρα του φορουμ ειναι χρηστριες οπως η mariposa , εσυ και καποια αλλα μελη..Λιγα και καλα!Εγω ειμαι η απεριοριστη βλακεια του φορουμ αλλα με αγαπω και ετσι :)
    Κι εγω σ αγαπω μικρη μου Δωριτσα.. :-)
    Η απεριοριστη απολαυση εισαι να το ξερεις!θυμαμαι το θεμα με τη βαφτιση ,το θυμασαι?

Banned
    Κι εγω σ αγαπω μικρη μου Δωριτσα.. :-)
    Η απεριοριστη απολαυση εισαι να το ξερεις!θυμαμαι το θεμα με τη βαφτιση ,το θυμασαι?
    Το πρωτο μου θεμα στο φορουμ!!Να ξεχασω την δυναμη που μου εδωσες??Never..!!

Senior Member
    Δε θυμαμαι,σε ειχα βοηθησει αληθεια?πολυ χαιρομαι!
    Θυμαμαι ομως το γλυκο σ αποτυπωμα απο εκεινο το θεμα.

Banned
    Σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικη θα ηταν η ζωη μας χωρις το ιντερνετ..Οχι οτι δεν προσφερει και καλα, αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι..Επιλεγεις την χρηση ή την καταχρηση.

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικη θα ηταν η ζωη μας χωρις το ιντερνετ..Οχι οτι δεν προσφερει και καλα, αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι..Επιλεγεις την χρηση ή την καταχρηση.
    Εγώ πάλι Δώρα νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του 21ου αιώνα και θα δεις πόσα καινουργια πράγματα θα συμβούν σε πολύ μικρό χρόνο σε σχέση με τοτε που δεν υπήρχε το ιντερνετ....
    Το να κάνει κάποιος κατάχρηση είναι προσωπικό θέμα-αυτό μπορεί να συμβεί και με οποιοδήποτε άλλο πράγμα.....σίγουρα είναι λίγο εθιστικό-ιδιως με τα σοσιαλ μίντια
    Αλλά έχει τόσα προτερήμματα που πραγματικά παραβλέπω τα αρνητικά!