εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.
Printable View
εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.
Εχει πραγματι πολλα προτερηματα Νταιανα το ιντερνετ..Ξερεις το να εχεις καθε πληροφορια-και μια επικοινωνια δηθεν στο πιατο σε αποτρεπει στο να επικοινωνησεις οπως πρεπει απο κοντα και ανθρωπινα,μιλανε μονο νικνειμς αναμεταξυ τους ε? οσο για την πληροφορηση ειναι τετοιες οι διαστασεις του ιντερνετ που αντι να πληροφορηθεις ισως παραπληροφορηθεις.
Ξαναλεω εχει πολλα συν αλλα και πολλα πλην..Σκεψου το βιντεο που εβαλες τις προαλλες που ειχε να κανει με τα σοσιαλ μιντια και συγκεκριμενα το facebook!Ποση δυναμη και επιρροη μπορει να εχει στους ανθρωπους,στους χρηστες του , που ουσιαστικα και οι μεν που εχουν μια καλη ζωη αλλα εχουν αναγκη να την δειξουν ειναι υποκριτες και οι δε που την βλεπουν και ισως τους φθονουν και αναρτουν ψευτικη ευτυχια ειναι υποκριτες..Οποτε η βαση της ιντερνετικης επικοινωνιας ειναι η υποκρισια.
Απλες σκεψεις..
η αγαπη ειναι ζαλη και βαραει στο κεφαλι.
Να μου το πεις...Το σ'αγαπω και παλι!Η αγαπη ειναι ζαλη!!
με αφορμή την τελευταία υπογραφή του Αλέξανδρου (δεν έχω διαβάσει παλαιότερα πόστς απο την μέρα που έκανα εγγραφή):σκέφτομαι πως είναι και πολύ νάρκισσος.Code:αν δω ανθρωπο να ξερει τι σκεφτομαι κ να ξερω τι σκεφτεται αυτο σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ
Αλέεεεεεξανδρεεεεεεε, σε πειράζω, δεν θέλω νεμεσις σε αυτό το φορουμ :P
καταρχην αυτο το username που εβαλες με βρισκει παντελως αντιθετο πριν καν μου μηλισεις εγω οταν συνενοουμαι με καπιον δεν υπαρχει ουτε ξεχασε το ουτε μα ουτε μου ουτε οτιδηποτε αλλο με το καλημερα λεω αυτος ειναι. για μενα η πρωτη επαφη εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εξ αρχης στραβωσω μετα ειναι απιθανο να αλλαξω γνωμη
και εμένα με βρίσκει αντίθετο το να βάζουν username τα πραγματικά ονόματα τους οι χρήστες στα φόρουμ, πόσο μάλλον όταν είσαι Έλληνας, σε λένε Αλέξανδρο, και σε κατηγορούν για ναρκισσισμό....Μέγας Αλέξανδρος much;
δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, δεν με νοιάζει αν έχεις στραβώσει, δεν με ενδιαφέρει κάν το γιατί είσαι αντίθετος με το "παμε ολοι μαζι σε μια παραλία", μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία, dont care
your turn
προφανως ολα αυτα τα λες στη τυχη αφου φαινετε...Quote:
μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία,
Πάω για ύπνο.........
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...Ig5ooLUtwb38m6
επισης αν καπιος θες να σου ανοιχτει πανω απο ολα πρεπει να τον κερδισεις σαν ανθρωπο πρωτα η ετσι πιστευω τουλαχιστον..
δεν ήταν τυχαίο...εκτός και αν με απατούν οι γνώσεις γεωγραφίας, η ουγγαρία δεν έχει θάλασσα...
δε διαφωνώ με τη παραπάνω διαπίστωση αλλά δε θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, εχεις 4 χιλιάδες ποστς -που επαναλαμβάνω δεν έχω διαβάσει- και είσαι ολη μέρα Online.....η είσαι κλασσική περίπτωση νάρκισσου η τρολλάρεις :P
ακομα μια φορα αποδικνιεις οτι δεν εχεις καμια σχεση με το θεμα αφου νομιζεις οτι ειμαι συνεχως online αφου δεν ειμαι παντα στον υπολογιστη αρα αντι να κανεις τον ξερολα νομιζοντας οτι θα με ψαρεψεις να σου ανοιχτω λεγοντας μου οτι να ναι κανε κατι καλυτερο αφου οτι κ να μου πεις εγω δε προκειται να ακουσω απολυτως τιποτα
επισης αν σε εχει φαει τοσο η περιεργεια να μαθεις πραγματα για μενα ακου αυτο https://www.youtube.com/watch?v=gfuyM66RwGM
κ αν μπορεις βγαλε ακρη αφου εγω φυσικα δε θα σου εξηγισω απολυτως τιποτα.
το θέμα είναι ψυχολογία, στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....
το vbulletin (το λογισμικο του φορουμ) δεν είναι όπως το facebook να σε δείχνει online μόνο και μόνο επειδή έχεις την καρτέλα ανοιχτή, πρέπει να κάνεις refresh κάθε τόσο....το κάθε πόσο δε με ενδιαφέρει να το ελέγξω, αλλά ας πούμε 15-20 λεπτά, άρα μπορεί να μην είσαι όλη μέρα μέσα, αλλά τσεκάρεις το φόρουμ αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας, σε σημείο εθισμού.....με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνω εγώ -μπορεί να έχω εθιστεί και εγώ- να σε βλέπω στην λίστα με τους χρήστες....πάμε παρακάτω τώρα.
ΔΕΝ θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, δεν γυρίζουν όλα γύρω σου, όταν δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα προβλήματα μου τότε των άλλων τα προβλήματα είναι πιο ελκυστικά, εσυ, δεν έχεις πρόβλημα, κατά την δική μου κρίση, ΑΡΑ ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν θα ανοιχτείς η αν θα ακούσεις, γκέγκε;
ps, για να δείς πόσο με έχει φάει η περιέργεια...δεν κλίκαρα κάν το βίντεο, και δεν είναι απο αντίδραση
Καλημερες!!!
Εθιστικό μέχρι βαθμού εξάρτησης. Εθιστικο ξεκινάει να γίνεται οταν το χρησιμοποιούμε χωρίς να μας καλύπτει καποια αναγκη.
Πχ για όλους εμας που γραφουμε καθημερινα στο φορουμ (χωρίς να επικαλούμαστε κατι σοβαρο στη ζωη μας και να ζηταμε γνωμη/συμβουλη για βοηθεια, ήτοι, να μια αναγκη της ζωης) ποια προσωπική μας αναγκη καλύπτει το φόρουμ που θα υπήρχε κενό στη ζωη μας χωρις αυτο?
Από τη στιγμη που χρησιμοποιούμε το ίντερνετ χωρίς η χρηση του να σου επιβάλλεται από κάποια ανάγκη (χρηση στα πλαισια κάλυψης της αναγκης μας αυτης) τότε είμαστε δέκτες και των αρνητκών του.
Σκέφτομαι πως από μια μαλακία μπορεί να σου πάει χάλια ολόκληρη η μέρα. Με έχει πιάσει ένας τρελός πονοκέφαλος από το ξενέρωμα.
Ευτυχώς που θα φύγουν οι γονείς μου και δεν θα χρειάζεται να κρύβω τα χάλια μου...2μιση ώρες ελευθερίας εκτός απροόπτου...και 19 μέρες...
Α μια χαρα!!! Και γω το απολαμβανα οταν εμενα home alone!
a δηλαδη το παραδεχεσε κ ολας οτι το παιζεις ξερολας εμενα ομως οι εξυπναδες κ τα προπο δε με αγγιζουν με το να λες οτι να ναι ετσι δε προκειτε να σε ακουσωQuote:
στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....
Σοβαρά μιλάς;
Βεβαίως εξαρτάται τι χρήση του κάνεις, όπως και με όλα τα πράγματα.
Το ίντερνετ είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μία οθόνη και δύο ηχεία (ή και περισσότερα).
Ολόκληρες βιβλιοθήκες γνώσεων, μουσικών, εικόνων, επικοινωνίας. Δε νομίζω να υπάρχει μέχρι στιγμής πιο φοβερή ανακάλυψη.
Μόνο τον τομέα της δουλειάς μου αν σκεφτώ και πόσο με βοηθάει, φτάνει. Δεν θα το κατάφερνα ακόμα κι αν μπορούσα να γυρίσω όλο τον κόσμο, να επισκεφτώ όλες τις βιβλιοθήκες και γκαλερί που υπάρχουν, να αγοράσω όσα βιβλία και περιοδικά κυκλοφορούν.
Το να βλέπεις τι έχουν σχεδιάσει κάποιοι μόλις πριν λίγο στην άλλη άκρη της γης, να έχεις πρόσβαση σε άπειρα ερευνητικά απ' όλο τον κόσμο πάνω στο θέμα που σ' ενδιαφέρει, να βλέπεις βίντεο από εκδηλώσεις και συμβάντα που δεν θα έβλεπες ποτέ, να βλέπεις τα τελευταία προϊόντα των εταιριών που σ' ενδιαφέρουν, να επικοινωνείς με άτομα απ' όλο τον κόσμο ανταλλάσσοντας γνώσεις και απόψεις, να κάνεις γνωστή τη δουλειά σου σε ένα μεγάλο κοινό κι όλα αυτά με ένα κλικ κι ένα ελάχιστο κόστος, εγώ το βρίσκω μαγικό.
Αφήνω απέξω όλα τα καθημερινά, όπως το να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου και να κάνω όλες τις συναλλαγές με την εφορία χωρίς να χάσω χρόνο σε ουρές, να μάθω πώς να περιποιηθώ το καινούριο μου φυτό που αρρώστησε, πώς να μαγειρέψω κάτι, σε ποια ταβέρνα να πάω, ποιος παίζει σήμερα στην πόλη μου, τι καιρό θα κάνει μεθαύριο, πώς πηγαίνουμε σ' αυτή τη διεύθυνση και ποιο είναι το τηλέφωνο της τάδε υπηρεσίας, πού μπορώ να ψωνίσω και να πουλήσω οτιδήποτε φανταστώ, ενώ ταυτόχρονα ακούω όποια μουσική γουστάρω. Ατέλειωτος ο κατάλογος.
Αν εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες που σου δίνει το ίντερνετ μπορείς να κερδίσεις άπειρο χρήμα και χρόνο. Πιστεύω ότι αντισταθμίζεται ο χρόνος που μπορεί να χάσουμε σερφάροντας καμιά φορά από δω κι από κει, ενώ γι' αλλού ξεκινήσαμε. Έτσι κι αλλιώς, με αυτό τον τρόπο έχω ανακαλύψει άπειρα χρήσιμα sites.
Τώρα, αν για κάποιον η μόνη χρήση είναι να παρακολουθεί τι κάνουν οι υποτιθέμενοι φίλοι του στο facebook, αυτό είναι θέμα δικό του και όχι του ίντερνετ. Και πριν το ίντερνετ, κάποιοι περνούσαν τη ζωή τους παρακολουθώντας και κουτσομπολεύοντας τις ζωές των άλλων.
Συμφωνω απολυτως με μνιμονιο ,Το ιντερνρνετ πιο πιο πολυ ζημια κανει παρα καλο . Δεν ισχυριζομαι οτι ιο η/υ ειναι κακο , αλλα απομονωνει τους ηδη απομονωμενους ανθρωπους , ο καθενας παριστα οτι του γουσταρει , κ η μονη χρηση του ειναι για να σου διευκολυνει την ζωη . Αντ αυτου στην περιπλεκει .
Μπραβο στο μνιμονιο για την επισημανση .
Ρε μαριαν..ξεκινας με το ερωτημα αν μιλαω σοβαρα και με αγχωσες..Ναι σοβαροτατα μιλαω..παλια που οι ανθρωποι δεν ειχαν ολη αυτην την τεχνολογια θεωρω οτι ηταν πιο ευτυχισμενοι..δεν ηταν αποξενωμενοι,δεν ειχαν την 17'' οθονη με τα δυο ηχεια..ειχαν ανθρωπους γυρω τους ,γελουσαν ,εκαναν περισσοτερο ερωτα. ,επικοινωνουσαν και οι οικογενειες ηταν πιο δεμενες..τελος ο κοσμος των παιδιων ηταν στις αλανες και τις παιδικες χαρες και οχι στα αντροιτ ταμπλετ.
Πολυ σοβαρα μιλαω λοιπον και τι μου αναφερεις τι κανεις με το ιντερνετ?τα ιδια κανουν ολοι πανω κατω , ωραια ολη αυτη η πληροφορια αλλα εμενα προσωπικα πιο ευτυχισμενη δεν με εκανε.
Η ζωη στα 80s 90s μας χαλαγε δλδ??
ε κ τι εγινε εγω ειχα παρει μια οθονη που ηταν 15intch το 2000 κ ηταν πολυ καλυτερη απο ολες αφου τοτε την ειχα χρυσοπληρωσειQuote:
δεν ειχαν την 17'' οθονη
βασικα κ η παλαιοτερη εποχη ηταν στο αλλο ακρο δηλαδη δεν ειχε καθολου τεχνολογια κ αυτο δε μπορω να πω οτι μ αρεσεπχ πριν τοσα χρονια οι φωτογραφικες μηχανης ηταν τοσο πισω που δεν ειχες σχεδον καμια δυνατοτητα με αυτες οι υπολογιστες ηταν παααρα πολυ αργοι κολαγαν συνεχεια που ηταν σαραβαλα δηλαδη μπορει παλιωτερα να ηταν οντος καλυτεροι οι ανθρωποι αλλα δεν ειχες δυνατοτητες να κανεις κατι περα απο αυτο οπως το να εχεις καλα μηχανηματα πχ
τωρα αποξενωμενοι ειναι γιατι απλα δεν εχουν μαθει να μιλουν δεν εχουν εμπιστοσυνη σε τιποτα κλπ κ εκτος αυτου δε ξερουν πως να συνενοουνται μεταξυ τους γιατι πολυ ανετα θα μπορουσαν να συνενοηθουν απο το ιντερνετ αν ηξεραν το τροπο
Αλεξ....ειμαι στους 35 βαθμους λυπησουμε..
να κανεις ενα ντουζακι να συνελθειςQuote:
Αλεξ....ειμαι στους 35 βαθμους λυπησουμε..
εγω ενα πραγμα δε μπορω να καταλαβω αυτοι οι φαραω πως μπορουσαν να φωρανε αυτο τη περικεφαλαια μεσα στην εξωφρενικη σαουνα? θα ειχε γινει το μυαλο τους ψημενο τοστ