κοιμησου εγω λεω να βρυκολακιασω λιγο
Printable View
κοιμησου εγω λεω να βρυκολακιασω λιγο
Εφοσον ειναι βαρυς και ηρεμος..
Δεν πιστεύω να ξαναέμεινε έγκυος ενώ έχει μικρά και θηλάζει. Οι αδέσποτες συνήθως μια φορά το χρόνο ζευγαρώνουν απ' ότι έχω παρατηρήσει, εκτός να πεθάνουν όλα τα μικρά τους, οπότε μπορεί να ξαναζευγαρώσουν αμέσως.
Πέρσι το έπαθε αυτό μία δικιά μου και για κάποιες μέρες είχε κατάθλιψη, δεν έτρωγε, ήταν λυπημένη και τα έψαχνε.
Μέχρι που είχε ξαναθυμηθεί τον ενός χρόνου γιο της, τον οποίον εδώ και μήνες δεν του έδινε πλέον καμία σημασία και είχε αρχίσει να τον βάζει κάτω και να τον γλύφει, όπως έκανε με τα μωρά! Τελικά ξαναζευγάρωσε και ησύχασε!
Έχω ιστορίες να θυμηθώ! Εγώ μέχρι και βίντεο τα τραβάω, χώρια τις φωτογραφίες. Έχω σε βίντεο το πρώτο ζευγάρωμα του αγαπημένου μου γάτου! Τρελή μιλάμε!
Γιατι δεν μπορεις να της το βγαλεις?
οχι θελω να το βγαζει μονη της και να κοιμαται γυμνη!
ειναι αυτο που δεν εχεις που να τα πεις και γραφεις ενα κατεβατο κειμενο και δεν πατας ποτε "υποβολη νεου θεματος" και μενεις μονος να το διαβαζεις μεχρι που το διαγραφεις
σκεφτομαι πως να κοψω τα μαλλια μου!!
Σκέφτομαι τι θα κάνω σήμερα με τα χάλια μου...έχω τρομερή υπερένταση, ανησυχία κι άγχος και μου εκδηλώνονται και με σωματικά συμπτώματα...
Και γω το βραδυ!!! Μαλλον θα την βγαλω με ταινιες οσο αντεξω!!!
αν θελεις να τα μακρυνεις, μη τα κοβεις καθολου, εκτος αν εχεις φραντζα που θελεις να κοντυνεις.
οσο πηγαινεις για κουρεμα με σκοπο να τα μακρυνεις, ολο με κοντα μαλλια θα βγαινεις.
ξεχασε τα λιγο καιρο αν θες να μακρυνουν. αυτα που λενε οι κομμωτριες 1.5 εκατοστο κουρεμα και να μακραινουν σιγα σιγα ειναι για να εχουν πελατεια...
αν τα θες κοντα η μετρια,
αλλο θεμα..
σκεφτομαι πως και η μοναξια και η αδιαφορια καλο μας κανουν, παλι εις βαρος αυτων που τη πραττουν ειναι, αφου μας σκληραινουν κι αντεχουμε περισσοτερα. κι εκει που θα τους δεις να τρεχουν μολις χωρισουν ή κατι χρειαστουν, οσοι συνηθισαν μονοι δεν εχουν αναγκη. θελατε να υπαρχει μοναξια σ'αυτο το κοσμο, θα σας ερχεται παρεα παντα με κατι αλλο!
Σκέφτομαι ότι η αρχική φάση τελείωσε μ' επιτυχία...το δεύτερο μέρος είναι το δυσκολότερο...άντε να δούμε πως θα το καταφέρω, θέλει κότσια και θάρρος
σκεφτομαι οτι μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω τελικα..
τοση επιβεβαιωση δεν την αντεχω, εχω αρχισει να σκιαζομαι...
Ποτε πήγε 12 Ιουλίου??? Πφφφφ
Ποτε πήγε 12 Ιουλίου??? Πφφφφ
Quote:
Άντρες, τι να πεις!
Εκείνα περιφέρονται από δω κι από κει, παριστάνοντας ο ένας τον μάγκα στον άλλον και μπλέκονται συνεχώς σε καυγάδες. Μέχρι να έρθει η στιγμή να ξαναζευγαρώσουν, οπότε ξεκινάει άλλο πανηγύρι. Η πλάκα είναι, ότι μέχρι να τους κάτσει η θηλυκιά, τους έχει βγάλει την ψυχή, ενώ εκείνα δεν έχουν μυαλό ούτε να φάνε ούτε να κοιμηθούν.
Ωραία ζώα!
Χαχα ... ξερουν να απολαμβανουν τη ζωη. Εντωμεταξυ κανουν και μακρινες εξορμησεις και χανονται για ημερες -εβδομαδες κατι που δεν κανουν τα θηλυκα και μερικες φορες απλως δεν γυριζουν και δεν ξερεις αν τους τυχε κατι , οπως να τα πατησει κανα αυτοκινητο. Αχ μισοφορια τι τραβαν για σας τα αγορια:P
Χμ , εχουμε και λεμε , εχω να δωσω 5 μαθηματα απο τον Αυγουστο μεχρι τελη Σεπτεμβρη. Αρα ξεχναω τις διακοπες αυτο το διαστημα.
Αν θελω να διορθωσω βαθμολογια ή αν κοπω ( αυτο το ενδεχομενο δεν υπαρχει ) θα πρεπει να δωσω και την πρωτη εβομαδα του Οκτωβριου , αρα μου μενει μονο η δευτερη εβδομαδα του Οκτωβρη για να παω διακοπες. Τον Οκτωβρη αρχιζουν οι βροχες , αρα μαλλον ξεχναω τα μπανια .
Γκρρρρρρ , γαμω την τυχη μου .
Τουλαχιστον θα δω τα φιλαρακια μου . . .
aν κ οι περισσοτεροι ειναι στο κοσμο τους λογο της εποχης θα λεγα οτι βαριεμαι αφανταστα αυτη την εποχη οποτε σκεφτομαι να παω καμια βολτα στο εξωτερικο να ξεδωσω... δεν αποκλειετε κ στους φιλους μου τους γερμανους... χιχιχι!
αυτα.
καλημερα σαααααααααας..........
Ρε Αλεξ , ποτε κοιμασαι και ποτε κλεινεις το φορουμ?
Ευτυχώς μπόρεσα να κοιμηθώ το μεσημέρι...ανακουφίστηκα λίγο...