αντε να τελειωσει το μουντιαλ!!
Printable View
αντε να τελειωσει το μουντιαλ!!
Οτι δεν νιωθω αγαπη για κανεναν...ουτε καν για μενα την ιδια....
χμμ.. να σου πω οτι εχω μπει σε αυτη τη ψυχολογια τελικα το να μπορεις να αγαπησεις δεν ειναι κ τοσο ευκολο οσο φαινετε μπορει να εμινα 8 χρονακια με την ιδια κοπελα αλλα κατα βαθως σκεφτομουν οτι ο λογος που τεριαξαμε τοσο πολυ ηταν γιατι ειμασταν ανικανοι να αγαπησουμε πραγματικα κ οι δυο....
οστοσο εγω προσπαθησα αρκετα
σκεφτομαι οτι το μονο που φαινεται να μενει στη μνημη μας ειναι εικονες. ετσι κι απο την Αθηνα, εχουν μεινει εικονες απο τη γειτονια κι αλλους δρομους, και ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης. τελικα αυτο που εχει σημασια στη ζωη δεν ειναι τι σου συμβαινει, αλλα τι θυμασαι και πως.
Πάλι τα ίδια σήμερα...και ξύπνια από τις 6 και με αίσθημα ανησυχίας...
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.
Καλημερα κυκναρα!!! :P:P
Παναγιωτης Γεωργοτας ετων 5...
Θα ηθελα μια συνομιλια με τον θεο να μου αιτιολογησει καποια "γιατι" που με τρωνε χρονια τωρα και μετα ας με στειλει στα καζανια της κολασεως!
Τα 'λοττο' της ζωης...
λοττο ειναι να χεις μυαλο
Σκεφτομαι οτι η πολλη επιεικια μου δημιουργει προβληματα.
Ειναι δυσκολο το ξεσκαρταρισμα ομως.Αν δε γινει απο τις αρχες ενσωματωνονται στη ζωη μου καποιοι...
καθε μερα εδω και 2 εβδομαδες αυτη την ωρα κατι γειτονες σφαζονται. Σημερα ακουσα και αντικειμενα γυαλικα και κατσαρολικα να φευγουν απο το μπαλκονι. Τι γειτονια και τουτη.
Καλό χειμώνα να έχουμε..
καλυτερα χειμονα ζεστη κ κουνουπια μαζι ο χειροτερος συνδιασμος
Και εκει που εισαι ετοιμος να αυτοκτονησεις λογω Win , ερχονται τα Ubuntu και σε σωζουν . . .
σκεφτομαι οτι χασαμε και σημερα το μπανιο εξαιτιας του καιρου. δε θελω αλλο χειμωνα εδω, γιατι θα ειναι χειροτερα, με τους ιδιους παλιανθρωπους! και βλεπεις κατι συνομιλικους και μεγαλυτερους ακομα στη κοσμαρα τους, αντι να προσπαθησουν να εξελιχτουν και να γινουν πιο ανεξαρτητοι, να προτιμανε το μηδεν και να θελουν να επιστρεψω κι εγω εκει. καθυστεριμενοι σκατομαλακες, αυτη η χωρα αξιζει οσα παθαινει.
Παρεπιπτόντως επειδή θυμάμαι ότι ήθελες να πας Αμερική πρέπει να ξέρεις ότι α)πρέπει να βρεις δουλειά μέσα σε ένα εξάμηνο,που είναι η διωρία για να μείνεις σε χώρα του εξωτερικού,χωρίς εργασία β)πρέπει να σου δώσει το προξενείο την ανάλογη βίζα για να βγεις στο εξωτερικό και θα πρέπει να έχεις έναν σημαντικό λόγο για να σου τη δώσουν γ)αυτή τη στιγμή υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ακόμα και αν έχεις σοβαρό λόγο να βγεις πρέπει να περιμένεις....το τελευταίο μου το λεγε μία γνωστή μου που θέλει ο γιος της να πάει Αμερική για δουλειά και πρέπει να περιμένει περίπου 2 χρόνια για να του δώσουν την βίζα,δεδομένου ότι εκεί έχει και ανθρώπους που τον περιμένουν.
Ισως στην Ευρώπη να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση,θέλει λίγο ψάξιμο.
Σκέφτομαι ότι σε αυτή τη δουλειά θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα! Δεν αντέχω τόση πίεση, έλεος δηλ!
αλβανικο γκετο κι ακομα χειροτερα ηταν η Αθηνα! καλοκαιριατικα εχω μετακομισει πιο κοντα σε παραλια. αλλα εδω δεν εχω κανει ακομα καμια γνωριμια της προκοπης, και γι'αυτο ξεσπω σε γριες και βριζω. ηρεμω ομως για λιγο οταν παω στη θαλασσα. σημερα δε πηγα και να τα αποτελεσματα.
ναι αστες καλυτερα τις Αμερικες, ψαξε για καμια Ευρωπη να περασουμε το χειμωνα παλι, και μετα βλεπουμε. ετσι οπως τα καναν ολα εδω δε μπορουμε να μεινουμε αλλο. του χρονου το ΤΑΙΠΕΔ θα ξεπουλησει και τις ακρογιαλιες λεει, πανε και οι δωρεαν βουτιες, και η ηλιοθεραπεια, κι ολα. το ελλαδισταν θα γινει παραδεισος μονο για πλουσιους.
Ηταν ωραία η θάλασσα...λάδι
Από ποιά ηλικία μπορεί κάποιο παιδί να έχει ψυχιατρικά προβλήματα;;
Μπορεί και εκ γενετής;
Σκέφτομαι ότι πάλι ξύπνησα νωρίς άνευ λόγου αλλά τουλάχιστον σήμερα νιώθω ξεκούραστη και δεν έχω πονοκέφαλο... :)
Καλημερακια!!! Χθες ξαπλωσα λιγο να ξεκουραστω το απογευμα και ξυπνησα το πρωι!!!
:P βγηκε η κουραση μαλλον!!!
Καλο απογευμα παιδια!! Σχολασα!
ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλό απόγευμα παιδάκια !!!
Μνημόνιο, καλό! :D
Γιατί ξύπνησα με τέτοια αίσθηση αναστάτωσης; Περίεργο...ελπίζω να μου περάσει γρήγορα...
Πάλι βρέχει...πφφ, μας μούλιασε!