Τι σκέφτεστε; - Page 1378
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1378 of 1532 FirstFirst ... 37887812781328136813761377137813791380138814281478 ... LastLast
Results 20,656 to 20,670 of 22967
    Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η πολλη επιεικια μου δημιουργει προβληματα.
    Ειναι δυσκολο το ξεσκαρταρισμα ομως.Αν δε γινει απο τις αρχες ενσωματωνονται στη ζωη μου καποιοι...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καθε μερα εδω και 2 εβδομαδες αυτη την ωρα κατι γειτονες σφαζονται. Σημερα ακουσα και αντικειμενα γυαλικα και κατσαρολικα να φευγουν απο το μπαλκονι. Τι γειτονια και τουτη.

Banned
    Καλό χειμώνα να έχουμε..

Banned
    καλυτερα χειμονα ζεστη κ κουνουπια μαζι ο χειροτερος συνδιασμος

Senior Member
    Και εκει που εισαι ετοιμος να αυτοκτονησεις λογω Win , ερχονται τα Ubuntu και σε σωζουν . . .

Banned
    σκεφτομαι οτι χασαμε και σημερα το μπανιο εξαιτιας του καιρου. δε θελω αλλο χειμωνα εδω, γιατι θα ειναι χειροτερα, με τους ιδιους παλιανθρωπους! και βλεπεις κατι συνομιλικους και μεγαλυτερους ακομα στη κοσμαρα τους, αντι να προσπαθησουν να εξελιχτουν και να γινουν πιο ανεξαρτητοι, να προτιμανε το μηδεν και να θελουν να επιστρεψω κι εγω εκει. καθυστεριμενοι σκατομαλακες, αυτη η χωρα αξιζει οσα παθαινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι χασαμε και σημερα το μπανιο εξαιτιας του καιρου. δε θελω αλλο χειμωνα εδω, γιατι θα ειναι χειροτερα, με τους ιδιους παλιανθρωπους! και βλεπεις κατι συνομιλικους και μεγαλυτερους ακομα στη κοσμαρα τους, αντι να προσπαθησουν να εξελιχτουν και να γινουν πιο ανεξαρτητοι, να προτιμανε το μηδεν και να θελουν να επιστρεψω κι εγω εκει. καθυστεριμενοι σκατομαλακες, αυτη η χωρα αξιζει οσα παθαινει.
    Χαχαχαχα ήθελα να ξερα πού στον κόρακα μένεις και έχεις τέτοιο καημό.....σε αλβανικό γκέτο μην μένεις ρε φίλος;

Senior Member
    Παρεπιπτόντως επειδή θυμάμαι ότι ήθελες να πας Αμερική πρέπει να ξέρεις ότι α)πρέπει να βρεις δουλειά μέσα σε ένα εξάμηνο,που είναι η διωρία για να μείνεις σε χώρα του εξωτερικού,χωρίς εργασία β)πρέπει να σου δώσει το προξενείο την ανάλογη βίζα για να βγεις στο εξωτερικό και θα πρέπει να έχεις έναν σημαντικό λόγο για να σου τη δώσουν γ)αυτή τη στιγμή υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ακόμα και αν έχεις σοβαρό λόγο να βγεις πρέπει να περιμένεις....το τελευταίο μου το λεγε μία γνωστή μου που θέλει ο γιος της να πάει Αμερική για δουλειά και πρέπει να περιμένει περίπου 2 χρόνια για να του δώσουν την βίζα,δεδομένου ότι εκεί έχει και ανθρώπους που τον περιμένουν.

Ισως στην Ευρώπη να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση,θέλει λίγο ψάξιμο.

Banned
    Σκέφτομαι ότι σε αυτή τη δουλειά θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα! Δεν αντέχω τόση πίεση, έλεος δηλ!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Χαχαχαχα ήθελα να ξερα πού στον κόρακα μένεις και έχεις τέτοιο καημό.....σε αλβανικό γκέτο μην μένεις ρε φίλος;
    αλβανικο γκετο κι ακομα χειροτερα ηταν η Αθηνα! καλοκαιριατικα εχω μετακομισει πιο κοντα σε παραλια. αλλα εδω δεν εχω κανει ακομα καμια γνωριμια της προκοπης, και γι'αυτο ξεσπω σε γριες και βριζω. ηρεμω ομως για λιγο οταν παω στη θαλασσα. σημερα δε πηγα και να τα αποτελεσματα.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Παρεπιπτόντως επειδή θυμάμαι ότι ήθελες να πας Αμερική πρέπει να ξέρεις ότι α)πρέπει να βρεις δουλειά μέσα σε ένα εξάμηνο,που είναι η διωρία για να μείνεις σε χώρα του εξωτερικού,χωρίς εργασία β)πρέπει να σου δώσει το προξενείο την ανάλογη βίζα για να βγεις στο εξωτερικό και θα πρέπει να έχεις έναν σημαντικό λόγο για να σου τη δώσουν γ)αυτή τη στιγμή υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ακόμα και αν έχεις σοβαρό λόγο να βγεις πρέπει να περιμένεις....το τελευταίο μου το λεγε μία γνωστή μου που θέλει ο γιος της να πάει Αμερική για δουλειά και πρέπει να περιμένει περίπου 2 χρόνια για να του δώσουν την βίζα,δεδομένου ότι εκεί έχει και ανθρώπους που τον περιμένουν.

Ισως στην Ευρώπη να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση,θέλει λίγο ψάξιμο.
    ναι αστες καλυτερα τις Αμερικες, ψαξε για καμια Ευρωπη να περασουμε το χειμωνα παλι, και μετα βλεπουμε. ετσι οπως τα καναν ολα εδω δε μπορουμε να μεινουμε αλλο. του χρονου το ΤΑΙΠΕΔ θα ξεπουλησει και τις ακρογιαλιες λεει, πανε και οι δωρεαν βουτιες, και η ηλιοθεραπεια, κι ολα. το ελλαδισταν θα γινει παραδεισος μονο για πλουσιους.

Senior Member
    αλβανικο γκετο κι ακομα χειροτερα ηταν η Αθηνα!
    ειναι και θα ειναι για παντα...αλλα κοιτα κατι τυπους σαν και σενα που δεν παιρνουν μαθηματα απο αυτο...αλλοι ειναι στην κοσμαρα τους

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ειναι και θα ειναι για παντα...αλλα κοιτα κατι τυπους σαν και σενα που δεν παιρνουν μαθηματα απο αυτο...αλλοι ειναι στην κοσμαρα τους
    τι μαθημα να παρω δηλαδη ?

Senior Member
    τι μαθημα να παρω δηλαδη ?
    δεν μιλαω για τους βολεμενους σου μιλαω για τον δρομο

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    δεν μιλαω για τους βολεμενους σου μιλαω για τον δρομο
    το ζουμε στα στενα κι ετσι φαση δηλαδη ?

Senior Member
    το ζουμε στα στενα κι ετσι φαση δηλαδη ?
    οτι και να κανω εγω, το εχω μαθει το ποιημα