Είσαι μέσα;
Printable View
Είσαι μέσα;
(τον αρρωστο ξεχνα τον, νομιζα οτι πηγαινοερχοταν για να επισκεπτεται τον ανδρα της)
το οτι ζητησες συγνωμη, δεν την υποχρεωνει να σε συγχωρεσει και να το ξεχασει.
για την ιδια πιθανως να ηταν πολυ χοντρο/κακογουστο αυτο που ειπες, ισως και ο τροπος που το ειπες. δεν ειμασταν και μπροστα.
αν θελεις πολυ να προστατευθεις απο τις κακες γυναικες, να μην χωνεσαι ολγακι.
εσυ της χωθηκες. εσυ δεν την αφησες ησυχη και θελεις και τα ρεστα.
μια απ τα ιδια με ολα τα περιστατικα που διηγεισαι.
κανεις οτι κανεις και μετα βριζεις τους αλλους που σε απαξιωνουν.
δεν ειχες καμια δουλεια να πετας κρυαδες σε μια αγνωστη γυναικα.
επιμενω, εσυ εφταιγες.
τελος, μην το συγκρινεις με τις κρυαδες που λετε με τις συναδελφους σου.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΑ.
ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ.
δεν σε πηρανε για κωμικο αλλα για νοσηλευτρια.
τα αμφιβολου αισθητικης πειραγματα να τα κρατησεις εκτος των πελατων της κλινικης/νοσοκομειου (η οτι ειναι).
αν δεν ηταν πελατισα αλλα μια εργαζομενη, μαγειρισα η δεν ξερω τι αλλο, παραμενει το γεγονος οτι εσυ το ξεκινησες και δενε χει την υποχρεωση να συμφωνει με το χιουμορ σου η να το ξεχασει επειδη ζητησες συγνωμη.
αυτα.
Σιγά ρε Ρέμεντυ το σοβαρό πράγμα που της είπα λες και την ήξερα και από χθες και το είπα και επίτηδες (γιατί αυτή ισχυρίστηκε ότι το είπα και επιτήδες)....και είναι εργαζόμενη γενικών καθηκόντων υε. Αν είναι να πλακωνόμαστε και με αυτά τι θα γίνει αν κάποιος μας πει κάτι σοβαρό. η κυριά (που δεν είναι και πολύ μεγαλύτερή μου) είναι out κατα την άποψή μου. Δεν της χώθηκα καθόλου ..... αυτή έπιασε συζήτηση μαζί μου.
Πάντως η συγκεκριμένη κατάλαβε το λάθος της και έβαλε την ουρά στα σκέλια. Και εγώ δεν την μιλάω και την αποφεύγω δεν θέλω μπλεξίματα μαζί της να με φέρει πάλι σε δύσκολη θέση και να με κάνει ρεζίλι.
Δελφινάκι συγχαρητήρια που επιτέλους έπιασες δουλειά, θυμάμαι έψαχνες καιρό, πολύ χάρηκα μ' αυτή σου την εξέλιξη.. ελπίζω όλα να πάνε καλά στην δουλειά σου και να κάτσεις για πολύ πολύ καιρό και να έχετε και ωραίο κλίμα. Και να βρούμε και όσοι ψάχνουμε ακόμα..
Δελφίνι είσαι λάθος στην συγκεκριμένη φάση και κακώς που δεν ακούς όσους στο λένε. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, όλοι κάνουμε, κακό είναι να μην τα αναγνωρίζεις γιατί έτσι δεν τα διορθώνεις και δεν θα γίνεις ποτέ καλύτερη. Οκ, μίλησες σε μια πελάτισσα/ασθενή απότομα. Ανεξάρτητα με το πώς μιλάτε οι εργαζόμενοι, δεν μπορείς να μιλάς έτσι σε ασθενείς ό,τι και να είναι αυτοί ξινοί/πικροί/whatever. Βάλε εσύ καλύτερα την ουρά στα σκέλια και παραδέξου στον εαυτό σου ότι έκανες λάθος. Αν το κάνεις αυτό θα έχεις μάθει ότι δεν μιλάμε άσχημα ούτε για πλάκα στους ασθενείς ή τελός πάντων στους πελάτες της επιχείρησής μας και θα έχεις βελτιωθεί προσωπικά, θα είσαι μια καλή εργαζόμενη, γιατί καλός δεν είναι αυτός που είναι τέλειος αλλά αυτός που πάντα προσπαθεί. Το να κατηγορείς πάντα τους άλλους για ό,τι σου συμβαίνει δεν θα σε οδηγήσει πουθενά.
παντως αν εχεις ψυχογενή βουλιμία (λεω εγω τωρα) και γιαυτο κατεληξες με περιττα κιλα υπαρχουν αντικαταθλιπτικα που βοηθούν και κοβουν την ορεξη αν τα παρεις για περιπου 3-4 μήνες. σαυτο με την περιποιηση του εαυτου μας τα παιδια έχουν δικιο. εγω νιωθω επισης οτι εχω αφησει τον εαυτο μου αρκετα λογω φοβιων και θλιψης γιαυτο και ξεκινησα θεραπεια και θα ξεκινησω ψυχοθεραπεια...ειναι βασικο να νιωθουμε καλα με εμας.
Καταρχάς δεν πρόκειται για ασθενή ή πελάτη αλλά για συνάδελφο. Και η συγκεκριμένη έφυγε πήγε σε άλλη υπηρεσία.
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εγώ δουλεύω στα 5μηνα του δήμου σαν νοσηλεύτρια και θα πάρω 2.500 Ε . Ο αδελφός μου λοιπόν με το έτσι θέλω με έβαλε να πληρώσω λεφτά για τα ξύλα για το σπίτι που είναι 700 ευρώ και θέλει να κάνει κουμάντο στα λεφτά μου. Τώρα σε αυτήν την πληρωμή πάλι μου πήρε την κάρτα για να πάει να βγάλει λεφτά να πάρει για τα χαλιά. Είπε ότι είναι η τελευταία φορά που μου παίρνει χρήματα και ότι όλα τα άλλα θα μου τα αφήσει αλλά δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου. Με έχει σπάσει τα νεύρα. Μου λέει εγώ πώς τα δίνω όλα τα λεφτά για το σπίτι θα τα δίνεις και εσύ. Εγώ όμως δεν θέλω να τα δώσω τα λεφτά μου στους γονείς μου γιατί έχω πολλά προσωπικά έξοδα και είμαι 40 χρονών άνθρωπος. :mad:
Μην του τα δινεις απλο....επισεις πες του πως ειναι επιλογη ΤΟΥ να δινει τα λεφτα του στην οικογενεια...
Εγώ σου το ειχα πει να τον κλεισετε καπου και να μην τον ξαναδειτε ποτε σαν να μην υπηρξε ποτε αλλα εσεις κανεις πως δεν καταλαβαινεις, μην μας κλαιγεσαι τωρα
Εε τοτε τι να σου ρε κοπελια, δυο επιλογες υπαρχουν, ή θα τον στειλετε απο εκει που'ρθε ή που θα μας κλαιγεσαι ολην την ωρα σε φορουμ αγνωστων για ενα σωρο απιστευτα ζητηματα, ποσο πιο ωμα να σου το πω να καταλαβεις, δηλαδη εμεις σαν τι μπορουμε να σου πουμε για να το λυσεις αυτο το θεμα περαν του να <<λαβεις τα μετρα που πρεπει να λαβεις>>>.......
Κοιτά μιλάμε για ανθρώπινες λύσεις όμως όχι για απάνθρωπες...
Γειά σου δελφίνι. Πήγαινε να αλλάξεις κάρτα ή καλύτερα pin. Να μην μπορεί να βγάζει λεφτά με την κάρτα σου. Ο,τι λεφτά είναι να δώσεις να τα δίνέις εσύ στην οικογένεια, οχι να στα παίρνει εκείνος Γιατί του δίνεις την κάρτα σου; Να την έχεις κάπου που δεν θα ξέρει. Εν ανάγκη κατάστρεψέ την και παίρνε μετρητά μόνο πηγαίνοντας η ίδια στην τράπεζα, Και πες του αδελφού σου οτι την έχασες και δεν θα βγάλεις άλλη.