Quote:
Originally posted by mtsek85
εχω να θεση ενα ερωτημα βρε κοριτσα (και αγορια που ισως να ξερουν)
εχετε ποτε την αισθηση, πως δεν ξερετε αν ειστε χορτασενοι ή οχι?
τις τεελυταιες 4μερες εχω μια πολυ περιεργη αισθηση που δε μου καθοριζει αν ειναι πεινα, αν εχω χορτασει, αν εχω φουσκωσει... ισως σας φανει χαζο αυτο που λεω, αλλα ειναι αληθεια.. το σωμα μου δε μου δινει σωστη πληροφορία, δε χερω πραγματικα τι ειναι αυτο που νιωθω ωρες ωρες.... δε ξερω αν εχετε νιωσει κατι αναλογο για να μπορεσω να το αναπτιξω και να μεταφερω το τι νιωθω...
εγω το εχω αισθανθει πολλες φορες αυτο και ειδικα τα μεσημερια αλλα υπαρχει τροπος να ξεχωριζεις αν ειναι αληθινη πεινα η οχι.Οταν αισθανεσε οτι πεινας πολυ και ομως αντεχεις να περιμενεις κ'αλλο τοτε αυτο ειναι πραγματικη πεινα και ξεκιναει απο το στομαχι.Οταν πεινας και δεν μπορεις να περιμενεις ουτε λεπτο για να φας τοτε δεν ειναι αληθινη πεινα και ξεκιναει απο το μυαλο ;)
Quote:
Originally posted by Esprit
μπαντ οταν ειπα στην γιατρο οτι θεωρω πως καποιοι χρειαζονται ψυχιατρο ξερεις τι ειπε? οτι αυτοι αυτο τον τροπο συμπεριφορας εχουν και δε θα αλλαξουν και οτι γενικα δεν χρειαζονται αυτοι ψυχιατρο αλλα εμεις οι υπολοιποι για να μαθουμε να πως να διαχειριζομαστε αυτα τα ατομα...
ετσι ειναι,καποτε ειχα διαβασει κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το πιστευω.Ελεγε...αν δεν σκυψεις,ποτε δεν θα ανεβεις κανεις στην πλατη σου!!