ανυπομονώ να δω αυριανό ζύγισμα. Μόνο αυτό με κρατάει τώρα να μην αρχίσω να τρώω. Παλιοβράδυ :sniffle:
Printable View
ανυπομονώ να δω αυριανό ζύγισμα. Μόνο αυτό με κρατάει τώρα να μην αρχίσω να τρώω. Παλιοβράδυ :sniffle:
Quote:
Originally posted by sweetOctober
πες τΑ χρυσόστομη! :P
[img=200x123]http://askjanellegee.files.wordpress.com/2012/12/smiley.jpg[/img]
Δηλαδή μπορεί να χάνεις 4 και 3 κιλά το μήνα και πάλι να έχεις πρόβλημα ορμονικό πρόβλημα; Θα περιμένω να τελειώσει η περίοδος να δω πως θα συνεχίσω και αν δεν κατεβαίνω θα πάω να το τσεκάρω :)Quote:
Originally posted by marimari
Φυσικα και ΔΕΝ λειτουργει ετσι...3 χρονιααααQuote:
Originally posted by need2loose
Όχι, εδώ και 3 χρόνια δεν τις έχω ελέγξει, λογικά αν είχα όμως πρόβλημα δεν θα φαινόταν από την αρχή; Ή μήπως δεν λειτουργεί έτσι;Quote:
Μαγδα δεν θυμαμαι αν μου ειχες απαντησει στην ερωτηση αν εχεις κοιταξει τις ορμονες σου.
Πολλα ειναι.
με τον υπερθυρεοειδισμό χάνεις
Καλημέρα, η ζυγαριά δεν αποφάσιζε 100.1-100.5 χθες έφαγα άλλο ένα γεύμα τα ξημερώματα 450 θερμιδες
Αυτό το ξέρω αλλά δεν υποπτεύομαι κάτι τέτοιο :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by sweetOctober
με τον υπερθυρεοειδισμό χάνεις
Καλημέρα, η ζυγαριά δεν αποφάσιζε 100.1-100.5 χθες έφαγα άλλο ένα γεύμα τα ξημερώματα 350 θερμιδες
Δεν θεωρω οτι κατι τρεχει με τις ορμονες σου αλλα πιο πολύ με το κολλημα σου.:D:D:D:D
Απο την αλλη σε νιωθω παααααρα πολύ γιατι την ιδια σκεψη εκανα και εγω στο ξεκινημα αυτης της προσπαθειας.Μονολογουσα και ελεγα..."Μα καλα για να βαλω 1 κιλο 2 μερες ετρωγα και τσουπ πανω η ζυγαρια...για να χασω ομως αυτο το ενα δεν ηθελα αντιστοιχα τις 2 αυτες ημερες που ετρωγα, αλλα 2 εβδομαδες"...Πολύ σπαστικο αλλα πολύ απλά μπορει να εισαι στην κατηγορια που λαικα λεμε ..."παιρνω ευκολα, χανω δυσκολα..."
παιδιά κάνουμε κάνουμε πλάκα ότι υπερβάλω αλλά να σας πω την αλήθεια τώρα που τσέκαραQuote:
Δεν θεωρω οτι κατι τρεχει με τις ορμονες σου αλλα πιο πολύ με το κολλημα σου.:D:D:D:D
Απο την αλλη σε νιωθω παααααρα πολύ γιατι την ιδια σκεψη εκανα και εγω στο ξεκινημα αυτης της προσπαθειας.Μονολογουσα και ελεγα..."Μα καλα για να βαλω 1 κιλο 2 μερες ετρωγα και τσουπ πανω η ζυγαρια...για να χασω ομως αυτο το ενα δεν ηθελα αντιστοιχα τις 2 αυτες ημερες που ετρωγα, αλλα 2 εβδομαδες"...Πολύ σπαστικο αλλα πολύ απλά μπορει να εισαι στην κατηγορια που λαικα λεμε ..."παιρνω ευκολα, χανω δυσκολα..."
από 28/2/13 που ήμουν 70 κιλά σήμερα είμαι 69,6 και έχουν περάσει 15 ημέρες!
15 ημέρες 400 γρ δεν είναι και πολύ καλός ρυθμός εδώ που τα λέμε!
Marimari αιτήσεις δέχονται να αλλάξω κατηγορία;
Θέλω εκείνη που τρως τρως και δεν παχαίνεις! :smilegrin:
Οχι καθολου καλος ρυθμος δεν ειναι.
Κανε κατι, η πηγαινε σε ενδοκρυνολογο που ειναι εξειδικευμενος στην διατροφη, ή κανε εξετασεις.Πριν τα κανεις οοολα αυτα μηπως τρως καραμελες λαιτ, γιατι ετσι την ειχε πατησει πριν καιρο η Τονια.
Μηπως τρως κατι αλλο που δεν το υπολογιζεις;;;
Ξερεις ποοσα κρυφα υπαρχουν που δεν τους δινουμε σημασια;
Μηπως εχεις σε κατι δυσανεξια και σε κραταει πολύ πισω;;;
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι να υποθέσω πια!Quote:
Οχι καθολου καλος ρυθμος δεν ειναι.
Κανε κατι, η πηγαινε σε ενδοκρυνολογο που ειναι εξειδικευμενος στην διατροφη, ή κανε εξετασεις.Πριν τα κανεις οοολα αυτα μηπως τρως καραμελες λαιτ, γιατι ετσι την ειχε πατησει πριν καιρο η Τονια.
Μηπως τρως κατι αλλο που δεν το υπολογιζεις;;;
Ξερεις ποοσα κρυφα υπαρχουν που δεν τους δινουμε σημασια;
Μηπως εχεις σε κατι δυσανεξια και σε κραταει πολύ πισω;;;
Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι απ' όταν πρόσθεσα υδατάνθρακες στη διατροφή μου άρχισα να βάζω βάρος!
Δες στον Μάρτιο εκεί που έχω πράσινο είναι η πρώτη μέρα που αύξησα τους υδατάνθρακες
[img=500x400]http://i1119.photobucket.com/albums/k636/mag100/ppp_zpsdd8bbfeb.jpg[/img]http://i1119.photobucket.com/albums/...ps9f21e880.jpg
Μαγδα αυτη την διατροφη την εκανα περσι , εχασα τη πρωτη εβδομαδα 3 κιλα μετα τιποτα οταν σου λεω τιποτα τιποτα τελος!!!
ειναι χημικη που σημαινει οτι η χημικη αν διαταραξεις τη χημεια της παυει να δουλευει!!! οπως σου ειπε η Μαρι εγω ετρωγα 3-4 καραμελες χωρις ζαχαρη την ημερα νομιζοντας οτι δεν πειραζει, αμε δε γιατι βαζανε υδατ/κες για να αντισταθμισουν την ελλειψη ζαχαρης οποτε τελος η χημεια!!!
το καλοκαιρι εχασα 5 κιλα σου ειπα πως και ετρωγα απο ολα και ειχε ξεκολλησει το μυαλο που το θεωρω πολυ σημαντικο!!
Quote:
Originally posted by ton76
Μαγδα αυτη την διατροφη την εκανα περσι , εχασα τη πρωτη εβδομαδα 3 κιλα μετα τιποτα οταν σου λεω τιποτα τιποτα τελος!!!
ειναι χημικη που σημαινει οτι η χημικη αν διαταραξεις τη χημεια της παυει να δουλευει!!! οπως σου ειπε η Μαρι εγω ετρωγα 3-4 καραμελες χωρις ζαχαρη την ημερα νομιζοντας οτι δεν πειραζει, αμε δε γιατι βαζανε υδατ/κες για να αντισταθμισουν την ελλειψη ζαχαρης οποτε τελος η χημεια!!!
το καλοκαιρι εχασα 5 κιλα σου ειπα πως και ετρωγα απο ολα και ειχε ξεκολλησει το μυαλο που το θεωρω πολυ σημαντικο!!
Αφού και εγώ την έκοψα την Ατκινς! Τώρα τρώω τα πάντα εκτός από ζάχαρη και λευκό αλεύρι! Όσο ήμουν στην 'Ατκινς έκανα ακριβώς ότι έλεγε εκτός το ξυλοκρακεράκι το οποίο όταν το είχα εισάγει πρόσεξα να δω αν με κολλάει. Επίσης ρε παιδιά το όλο θέμα θα είχα νόημα αν δεν τηρούσα θερμίδες. Αφού οι θερμίδες είναι χαμηλές θα έπρεπε τουλάχιστον να λειτουργεί ως οποιαδήποτε χαμηλοθερμιδική δίαιτα.
Μάγδα μ κάπου είχα διαβάσει ότι οι υδατανθρακες προκαλουν κατακρατηση οποτε βρισκω λογικο πως αν πας απο ατκινβς σε υδατανρθακες θα παιξει λιγο το βαρος
Δεν ειναι τυχαιο που στα τεστ δυσανεξιας η τροφη που "βγαινει" να μπλοκαρει πολλους οργανισμους ειναι το αλευρι και η ζαχαρη.
Και το αλευρι με την γλουτενη.Σαυτην οφειλονται ολα τα πριξηματα και φουσκωματα.
Καλημέρα, και τα πιτόγυρα ανεβάζουν, 2 εις τον αριθμό, κάναμε υπερφαγικό παρέα με τον χασμπαντ από το άγχος. Μετά εγώ μια που "τα χάλασα που τα χάλασα" συνέχισα με μπισκότα και γλυκό κυοταλιού. Μιλάμε για ένα 2000αρο, και ήδη είχα φάει πρίν 1600 θερμιδες.
Σήμερα 100.7-101.0, δε στεναχωριέμαι, λογικό το βρίσκω.
Ενα μεγαλο "Χ" και σαυτο και προχωρα...
Μετα απο τα πολλα "Χ" θαρχισεις να βαριεσαι και να σταματησεις να εχεις επισοδεια.Το αγχως ειναι ο χειροτερος εχθρος και η ελλειψη υπνου και εσυ εχεις 2 στα 2.Και παλι καλα να λες...Λειτουργει πολύ καλα ο οργανισμος σου.Εισαι τυχερη.Αγαπα τον!!!!!!!!!