15ωρη χθες, αποψε τελευταιο γευμα 21:30 αυστηρα! τερμα το μεταμεσονυχτιο φαγητο κ ειδικα φακες! απαπα ακομα να συνελθω...
Printable View
15ωρη χθες, αποψε τελευταιο γευμα 21:30 αυστηρα! τερμα το μεταμεσονυχτιο φαγητο κ ειδικα φακες! απαπα ακομα να συνελθω...
22:30, ξεχασα οτι θα κανω αεροβια :smirk:Quote:
Originally posted by badgirl11
Γαμ@το ήθελα και εγώ να κρατήσω χθες και είχα κανει κιόλας τελευαίο γευμα στις 8 αλλά ξεχάστηκα και έφαγα το πρωι.. Γκρρρρρρρρρρ:mad::mad::mad:
Θα προσπαθήσω σήμερα:fake sniffle:
ασημένια είμαστε συνονόματες!!!
το πρωι ειναι καλο να θες να τρως ασημενια! απλα πηγαινε το βραδυνο νωρις... βρε τωρα θα εχουμε 2 asi? χεχε
Αληθειααααααα???:spin::spin: Πολύ χαίρομαι γιατι δεν ειμαστε και πολλεσ οσο να πεις!
Το έχεις κρατησει ολοκληρο η σε φωνάζουν Αση?
Ναι σήμερα λέω να το κάνω 7 το τελευταιο...Ποιο είναι το μίκροτερο διάστημα IF που μπορούμε να κρατήσουμε?Quote:
το πρωι ειναι καλο να θες να τρως ασημενια! απλα πηγαινε το βραδυνο νωρις... βρε τωρα θα εχουμε 2 asi? χεχε
ʼση με φωνάζουν...ναι όντως δεν είμαστε πολλές...χε χε...bad μου ναί..αντί να έχουμε 2 Μαρίες ξέρω και εγώ...:lol::lol::lol:
ασι ασχετο, αφου ξυπνας τοσο αργα γιατι δεν κανεις κ καμμια 15ωρη νηστεια?
δηλαδη αν ξυπνησες 4μιση που λες αν για 15 ωρες πριν δεν εβαλες μπουκια στο στομα σου ουτε ηπιες τιποτε με θερμιδες τοτε εκανες...IF!
14 ωρες, οποτε με 7 τελευταιο γευμα πας 9 το πρωι πρωτο γευμα...:thumbup:Quote:
Originally posted by Ασημένια
Ναι σήμερα λέω να το κάνω 7 το τελευταιο...Ποιο είναι το μίκροτερο διάστημα IF που μπορούμε να κρατήσουμε?Quote:
ωχ αλήθεια???ήταν μοιραίο δηλαδή που έγραψα εδώ...χαχαχα...νιώθω λίγο καλύτερα...
προς το παρόν έχω φάει 3 αραβικά πιτάκια με λίγο τυράκι και ένα χυμό...και θα φάω και μπιφτέκι σε λίγο!με έφτιαξες πάλι bad μου:kiss::kiss::kiss::bouncy::bouncy::bouncy:
Ευχαριστώ Bad μου:love:
Τσιχλες, καφέσ με ζαχαρίνη κλπ επιτρεπονται ε? Σε επρηξα ε? Τελευταια ερωτηση για σημερα, ορκιζομαι:starhit:
ει κ σαλατα! αυτο με την τριχοπτωση στο αλλο τοπικ που ειπαμε μη παει κ ειναι απο ελλειψη βιταμινων? για προσεχε να τρως σωστα πιτσιρικα (σορρυ που το παιζω μαμα, α και μη δεις τι τρωω σημερα, ολο βλακειες χαχαχαχ)
Και ναι λοιπον! Τα κατάφερα και την κράτησα, 15ωρη κιολας χεχεχε Πως κάνω έτσι?
Σήμερα πάλι κλεισιμο στισ 8 και ανοιγμα αυριο στισ 10 με το καλο
μπραβο βρε Ασημενια! κ γω θα κανω αποψε γιατι χθες εφαγα αργα κ μετα ετρωγα ολο το βραδυ μεχρινα καταφερω νακοιμηθω...
απλα θα κλεισω πιο αργα το παραθυρο μου αποψε αφου αρχισα τη μερα μου...στις 2 που ξυπνησα γμτ
ας πω απο τωρα τελευταιο γευμα 11.
σκοπευω να κανω μετα τις 9 σπιτι ελλειπτικο για 30'-45' κ μπανιο στο καπακι, οποτε 11 καλα ειναι...
θα κρατησω 14ωρη σιγουρα.
Λοιπον με παροτρυνες κ θα παρω τωρα βραδυνο κ μετα γυμναστικη!
τελευταιο γευμα 9μιση! κ θα κρατησω 15ωρη
Ναι ναιιιιιιιιι:yes:
Και εγω θέλω να κάνω ποδηλατο ρε γαμ@το αλλά βαριεμαι κιόλας....ουφφφφ:rolleyes:
Εσυ κάνεις ελειπτικο ε? Για δώσε καμια πληροφορία γιατι ψάχνομαι τελευταια
εχω ενα κετλερ google it kettler πορωση! μετα θα κανω κ παγκο. ειμαιορεξατη!!!
ΠΟΡΩΣΗ? Δεν είναι πολυ κουραστικό? Εγώ δεν έχω κάνει ποτε αλλά έτσι μου έχουν πει...Ειμαι ανάμεσα σε διαδρομο και ελειπτικο τείνοντασ ομωσ προσ τον διαδρομο
. Αχ δεν ξερωωωω
ποσα κιλα εισαι?
λοοολ
μολισ άλλαξα τικερακι...χαχαχαχα:lol:
α ειδα ενταξει εισαι ελαφρυα βρε συ, εμενα στο διαδρομο πονανε ολα μου, αστραγαλος, γονατο...ενω στο ελλειπτικο τιποτε.
Μονο τους μυς νιωθω να καινεεεεεεεεεεεεεε κ μαρεσει χεχε
ναι ειναι δυσκολο αλλα εχεις παντα την επιλογη να πας σιγα...μεχρι να συνηθισεις...οποτε κ αυξανεις αντισταση. εγω το βαζω μεχρι το 10 κ βγαινει ανετα...αλλα στην αρχη εκανα 1' στην ενταση 1 και τα εφτυνα...
α λεω κ γω καναν πουλακια τα ματια μου, πριν ειδα μονο απωλεια κ οχι βαρος χαχαχ
ΧΑχαχαχαχαχα γελαω μονηηηη μουουυυ...μα ποση τηλεπαθεια?:lol:
:P παω να κανω καμμια δουλεια για ζεσταμα κ χωνεψη χεχε
να ακονισω κ τα ξιφη μου (να ετοιμασω τα βαρακια :lol: )
αποψε οχι νηστεια...μονο προσευχη...βουλιμικο...
τελικα βγαινει 14ωρη...ειμαι στις 13 ωρες κ απλα δεν πεινω...να κ κατι που παει καλα :dork:
αποψε ο,τιι φαω ως τις 8, βλακειες τρωω αλλα τεσπα.
αυριο θα μαζευτουμε οικογενειακα σπιτι μας οποτε θα πεσει φαγητο. γιατι απο λογια ξεμειναμε. δεν θα μπορω κ να καπνισω με τα μικρα κ με κοβω ολο να τρωω...
θα κρατησω 16 ωρη σιγουρα πριιν απο αυτο κ αλλες 16 μετα.
τελευταιο γευμα 5 κ θα κρατησω την πρωτη μου 20ωρηQuote:
αποψε ο,τιι φαω ως τις 8, βλακειες τρωω αλλα τεσπα.
αυριο θα μαζευτουμε οικογενειακα σπιτι μας οποτε θα πεσει φαγητο. γιατι απο λογια ξεμειναμε. δεν θα μπορω κ να καπνισω με τα μικρα κ με κοβω ολο να τρωω...
θα κρατησω 16 ωρη σιγουρα πριιν απο αυτο κ αλλες 16 μετα.
Λαθος 19ωρη ειναι, μετα θα τρωω για 5 ωρες που θα ειμαστε μαζεμενοι κ μετα αλλη μια 19ωρη. μετα κανονικες 14ωρες νηστειες βραδυνες κ μονο.
παω τελεια! τι πιτσα ηθελε να φαμε τι τοστ...εγω κυρια!
κ δεν πεινω καθολου πλεον, οι πρωτες ωρες ηαν δυσκολες γιατι σημερα ειχα φαει χαζοφαγητο, ουσιαστικα δεν εκανα κυριο γευμμα απλα τσιμπουσα...τυροπιτακια! κ τοστακια!
αντε να δω ειμαι περιεργη το πρωι θα πεινω? θα σηκωθω 10 κ 12 θα παρω πρωτο γευμα.
Με την 15ωρηκ 16ωρη δεν πεινω ποτε...
ναταλακι που εισαι.!>>!>!> κανω 19ωρη οεο!
Μπραβο badgirl σε εχει βοηθησει αυτος ο τροπος διατροφης!εγω ξεκιναω παλι 14ωρες σε συνδιασμο με south beach :thumbup:
φορτυ μου σευχαριστω και για τα καλα σου λογια στο αλλο τοπικ...
καλα κι γω σε south beach στυλ θα ειμαι...απο αυριο.
Αποψε θα ξεσκονισω το βιβλιο ελπιζω.
απαχη πρωτεινη κ απειρα λαχανικα, ολα τα υπολοιπα στην ακρη για λιγες μερες.
Θα μετραω και θερμιδες αλλα θα τρωω αρκετα κ δε θα λυπηθω 100 θερμιδες για παραπανω καλο φαγητο...
μετα διαιτολογιο διαβητικων...
τι κανεις πως εισαι? οι 14 ειναι πολυ ΟΚ αλλα στο βαρος εγω δεν εβλεπα διαφορα...ενω με 16...μεγαλη!
14 κανω οταν δεν προλαβαινω 15 ή 16. για να δω σημερα οι 19!
προς το παρον δεν πεινω, το μονο θεμα που ειχα οτι ξενυχτησα παρα πολυ εχθες κ κρυωνα καθοτι ειχα λεπτοντυθει κ ειχα κ ανοιχτα παραθυρα, κ νομιζα οτι ειναι που δε εφαγα...
πεινασα μολις αποφασισα να κανω τηνηστεια αρκετα, αλλα τωωρα ειναι αδιαφορο...
πινω καφε σκετο κ μολις παει 12 θαα φαω γιαουρτι με φρουτα κ φουντουκια...
και εγω δεν χανω το ιδιο με το 14ωρο,αλλα επειδη ξεκιναω τωρα δεν θελω να ζοριστω και λιγοτερες θερμιδες και πολλες ωρες νηστεια γιατι φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω στο τελος,θα το παω σταδιακα :saint2:
σταδιακα ειναι καλυτερα...
καλα εκανα απιστευτη 20ωρη νηστεια κ με το ζορι εφαγα μετα, καμμια πεινα! μετα ετρωγα νορμαλ.
δυστηχως δεν κρατησα κ αποψε νηστεια κ το βραδυ εφαγα ο,τι ναναι!
αποψε ειδικα επρεπε γιατι ειχε πεσει περισυλλογη, σκεψεις αγχος.
Κι αυριο μερα ειναι, ξανα μανα!
παντως η 20ωρη καθιερωνεται!
ελπιζω κ χωρις τσιγαρο ναναι εξισου ευκολη...
Παροτι σαβουροφαγαμε τις ποηγουμενες μερες κρατησα ολες νηστεια,
τωρα ειμαι στις 16 ωρες αλλα δεν πεινω, ισως κανω 19αρα, καλημεροκαλησπερες!
17 τελικα, και σημερα τελευταιο γευμα 8μιση κ θα κρατησω 15ωρη.
>ΥΓ τελικα την εσπασα, ειχα κατι λιγουρες κ εκανα σουπα
τελευταιο γευμα 8+ κ θα δω τι νηστεια θα κρατησω:question:
παλι την σπαω, με σουπα αυτη τη φορα, μονο 20 θερμιδες, αλλα το θεμα ειναι μη πεσω με τα μουτρακ φαω κι αλλα μετα.Quote:
τελευταιο γευμα 8+ κ θα δω τι νηστεια θα κρατησω:question:
Ελπιζω να κυλησει ομορφα το βραδυ. αχ γιατι να μην υπαρχει 8ωρη ΙΦ :P
τελευταιο γευμα 23:00, το πρωι νηστικη αεροβια και θα κρατησω και 2 ωρες νηστεια μετα. αρα καπου 14-16ωρη
ωραιο το σεναριο αλλα θα γινει την Κυριακη...αν δε δουλευω.Quote:
τελευταιο γευμα 23:00, το πρωι νηστικη αεροβια και θα κρατησω και 2 ωρες νηστεια μετα. αρα καπου 14-16ωρη
χθες τα χαλασα γιατι τρωγαμε μεχρι πολυ πολυ αργα , νιωθω χαλια, αρρωστη απτο φαγητο επι 18 ωρες...
αρχιζω καθημερινες 14ωρες νηστειες