Originally Posted by
dora-agxos
αντε γεια τζιμ εγω βερεσε τα ακουω ολα!την αιτια ακομα δεν την εχεις βρει λυπαμαι!γνωμη μου παντα..και δεν ειναι το σεξ!οχι οχι..ακου να δεις χρυσε μου και εγω εχω υπερ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,αλλα απο καποια στιγμη και μετα δεν φταινε αυτοι!
και εμενα μου προσθεσε προβληματα η υπερπροστατευτικοτητα τους,αλλα επαψα να ειμαι παθητικη σε αυτο!και ακομα προσπαθω!!πως??πηγαινοντας σε εναν ειδικο!
σου ακουγομαι σκληρη και χεστηκα αλλα πραγματικα αφηνοντας εδω τελεσιγραφα δεν εχω δει κανενα βημα σου!το βημα σου ποιο ειναι??η αναζητηση του τζιμ η η καταπιεση του??για δουλεψε αυτο που σου λεω!ξεκινας απο την καταπιεση δυστυχως και οχι απο την αναζητηση..
επισης να σου μιλησω λιγο ωμα κανενας δεν νομιζω να σου κραταει το πουλι!ετσι??στο λεω αυτο γιατι εγω προσωπικα δεν εστιαζω το προβλημα σου εκει!στο λεω για να το ακουσεις!αμα γουσταρεις,αν οχι δικο σου θεμα!τα θεματα σου ειναι αλλου!και για αυτα δεν θα σε βοηθησει το φορουμ,στο λεει καποια που εκτιμαει αφανταστα αυτον τον τοπο εδω αλλα δεν ειναι η θεραπεια μας!
τελος και κλεινω και δεν ξαναγραφω στο θεμα σου,διοτι πραγματικα εχεις γινει γραφικος(βρισε με κανενα προβλημα) μια φορα ρε πουστη μου τον μηνα να πηγαινες σε εναν ειδικο θα ησουν αλλος ανθρωπος!εχουν τον τροπο και την γνωση αυτοι οι ανθρωποι!
αρκει να εισαι ανοιχτος! και εδω τα παιδια σου εχουν πει πολυ ομορφα πραγματα,αλλα εσυ τους ξεπληρωνεις με ενα "αυτοκτονω","ειμαι αδερφη","ειμαι ανικανος" κτλ!
αυτο σημαινει οτι δεν εχεις κανει κανενα βημα!τα βηματα τζιμ δεν ειναι το φασωμα και το αν επιασες ενα μπιπ,που τοσο περιγραφικα μας λες,αλλα η αλλαγη των λανθασμενων αντιληψεων που εχουμε για τον εαυτο μας!εν ολιγοις αλλαξε το μεσα σου και μετα πηδα και την γατα μου η και τον γατο μου!δεν εχει σημασια αυτο..εσυ να νιωθεις καλα!μακια!