Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 139
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 139 of 161 FirstFirst ... 3989129137138139140141149 ... LastLast
Results 2,071 to 2,085 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Εννούσα 5 άτομα. Αλλά σωστή απάντηση :)
    Ε ναι οκ.......

Banned
    αν απο αυτα που ειπα αυτα καταλαβες,τοτε να κανονισουμε και επετειο στο θεμα σου..εγω δεν χαιδευω τζιμ,καλη τυχη.

Senior Member
    Ξερετε κατι? Εχει γινει η κοινωνια μπουρδελο και την πληρωνουν τα παιδια της... περιοδικα προβαλλουν προτυπα τελειοτητας που εχουν γεμισει τον τοπο ματαιοδοξους ανθρωπους γεματους προβληματα...ολα γινονται για το χρημα και το φαινεσθαι... εγω προσπαθω να μαζεψω 50 ευρω για να παω σε γιατρο να με βοηθησει στα 27 να κανω πρωτη φορα σεξ και να νιωσω λιγο ανθρωπος και αλλοι εχουν στην ηλικια μου καριερα, λεφτα, ευτυχια, γκομενες.... πλουσιοπαιδα...ομορφοπαιδα. .κτλ κτλ...δεν ζηλευω...απλα απορω γιατι να υπαρχει τοση ανισοτητα... να μουν κανας ανεπροκοπος να πω οκ... εγω πριν αποκτησω ολα αυτα ημουν το καλυτερο παιδι.... καλος μαθητης και καλο παιδι... πως γιναν ετσι ολα μετα?? γιατι τοσο πολυ?

Senior Member
    Να ψηφίζεις KKE τότε ; )

Το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι άλλοι το θέμα είναι να είσαι καλά εσύ με τις επιλογές σου. Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο πλούσιος, ή πιο δυνατός, ή πιο ωραίος... Το θέμα είναι εσύ να νοιώθεις καλά με αυτό που είσαι. Αν κάνεις κι αν προσπαθείς να κάνεις αυτά που θες, θα είσαι στο σωστό δρόμο.

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ξερετε κατι? Εχει γινει η κοινωνια μπουρδελο και την πληρωνουν τα παιδια της... περιοδικα προβαλλουν προτυπα τελειοτητας που εχουν γεμισει τον τοπο ματαιοδοξους ανθρωπους γεματους προβληματα...ολα γινονται για το χρημα και το φαινεσθαι... εγω προσπαθω να μαζεψω 50 ευρω για να παω σε γιατρο να με βοηθησει στα 27 να κανω πρωτη φορα σεξ και να νιωσω λιγο ανθρωπος και αλλοι εχουν στην ηλικια μου καριερα, λεφτα, ευτυχια, γκομενες.... πλουσιοπαιδα...ομορφοπαιδα. .κτλ κτλ...δεν ζηλευω...απλα απορω γιατι να υπαρχει τοση ανισοτητα... να μουν κανας ανεπροκοπος να πω οκ... εγω πριν αποκτησω ολα αυτα ημουν το καλυτερο παιδι.... καλος μαθητης και καλο παιδι... πως γιναν ετσι ολα μετα?? γιατι τοσο πολυ?
    και για ποτακια πως πας?αλλοι δεν εχουν ουτε μισο ευρω!!!!και εσυ δεν εχεις να μαζεψεις 50 ευρω για μια φορα τον μηνα????????1 φορα!!ελα τζιμ αστο να παει λεμε!αρνεισαι να βοηθηθεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αν απο αυτα που ειπα αυτα καταλαβες,τοτε να κανονισουμε και επετειο στο θεμα σου..εγω δεν χαιδευω τζιμ,καλη τυχη.
    Αλλο δεν χαιδευω αυτια αλλο ζηταω παραλογα πραγματα... ειχα μια κριση και την ξεσπασα εδω μεσα καλως ή κακως...εκεινη τη στιγμη ημουν ετοιμος να τρελαθω...επρεπε καπου να τα πω... δεν ηταν γκρινια...ηταν ξεσπασμα ειλικρινειας... ηταν το κακο που εβγαζα απο μεσα μου... ηταν στιγμιαιο...δεν καθομαι εδω ολη μερα... τον τελευταιο καιρο εχω εκθεσει τον εαυτο μου σε καταστασεις που ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να φερω σε περας...κι ομως...ειχα και αποτυχιες και επιτυχιες... ολα βηματα προς το στοχο... εσυ μου λες κλεισε τωρα το πισι και κανε κατι... και σου απανταω πως δεν γινεται... Πες ανυπομονο...πες μου οτι μιλαω πολυ... κι αυτα στο προγραμμα ειναι,,, οι αλλαγες στα στραβα μιας ζωης ολοκληρης δεν γινονται απ τη μια μερα στην αλλη... μη μου επιτιθεσαι λοιπον αδικα

Senior Member
    και για ποτακια πως πας?αλλοι δεν εχουν ουτε μισο ευρω!!!!και εσυ δεν εχεις να μαζεψεις 50 ευρω για μια φορα τον μηνα????????1 φορα!!ελα τζιμ αστο να παει λεμε!αρνεισαι να βοηθηθεις!
    Δεν την παλευω να κατσω μεσα λεμε! Επισης μην ξεχνας οτι ψαχνω και κοπελα! Που θα την βρω??? Εδω μεσα?? Στην τελικη να σου πω επειδη εκανα βηματα και μονος μου ηθελα να αποφυγω τον ψυχολογο... τελικα αλλαζω γνωμη...αλλα δεν μπορεις να λες πως δεν θελω...αν δεν ηθελα γιατι κανω οτι κανω....γιατι απλα δεν αραζω ολη μερα στον υπολογιστη? να γινω και 200 κιλα να τελειωνει το θεμα? δεν βγαζει νοημα... το να μου πεις οτι ψιλοδειλιαζω ακομα λιγο να αλλαξω αλλα και παλι το παλευω ναι το δεχομαι...αλλα στασιμο δεν με λες...με την καμια! δεν το δεχομαι!!!

Banned
    Αλλο δεν χαιδευω αυτια αλλο ζηταω παραλογα πραγματα... ειχα μια κριση και την ξεσπασα εδω μεσα καλως ή κακως...εκεινη τη στιγμη ημουν ετοιμος να τρελαθω...επρεπε καπου να τα πω... δεν ηταν γκρινια...ηταν ξεσπασμα ειλικρινειας... ηταν το κακο που εβγαζα απο μεσα μου... ηταν στιγμιαιο...δεν καθομαι εδω ολη μερα... τον τελευταιο καιρο εχω εκθεσει τον εαυτο μου σε καταστασεις που ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να φερω σε περας...κι ομως...ειχα και αποτυχιες και επιτυχιες... ολα βηματα προς το στοχο... εσυ μου λες κλεισε τωρα το πισι και κανε κατι... και σου απανταω πως δεν γινεται... Πες ανυπομονο...πες μου οτι μιλαω πολυ... κι αυτα στο προγραμμα ειναι,,, οι αλλαγες στα στραβα μιας ζωης ολοκληρης δεν γινονται απ τη μια μερα στην αλλη... μη μου επιτιθεσαι λοιπον αδικα
    δεν σε κατηγορησα και ουτε σου κανω επιθεση!και πολυ καλα εκανες που τα ειπες!ομως ως ποτε??ποτε θα κανεις κατι πραγματικα για εσενα??διαβαζε ρε γαμωτο τι σου γραφουμε!πραγματικα πιστευω οτι δεν διαβαζεις!αν ξεδινεις λεγοντας εδω τα θεματα σου,οκ παω πασο!ποτε ομως θα ενδιαφερθεις για τον τζιμ οπως πρεπει??κανε οτι θες!απο εμενα καλη τυχη πραγματικα!

Banned
    Δεν την παλευω να κατσω μεσα λεμε! Επισης μην ξεχνας οτι ψαχνω και κοπελα! Που θα την βρω??? Εδω μεσα?? Στην τελικη να σου πω επειδη εκανα βηματα και μονος μου ηθελα να αποφυγω τον ψυχολογο... τελικα αλλαζω γνωμη...αλλα δεν μπορεις να λες πως δεν θελω...αν δεν ηθελα γιατι κανω οτι κανω....γιατι απλα δεν αραζω ολη μερα στον υπολογιστη? να γινω και 200 κιλα να τελειωνει το θεμα? δεν βγαζει νοημα... το να μου πεις οτι ψιλοδειλιαζω ακομα λιγο να αλλαξω αλλα και παλι το παλευω ναι το δεχομαι...αλλα στασιμο δεν με λες...με την καμια! δεν το δεχομαι!!!
    μιλαω με τον 11χρονο ανιψιο μου??ειπα να μεινεις μεσα??λεω αφου εχεις καποια χρηματα για εξοδους,μειωσε εστω μια γαμημενη εξοδο και κοιτα τον τζιμ που κατι δεν του παει καλα!!μην ανοιγεις το κουτι με τις μαλακιες παλι!

Senior Member
    δεν σε κατηγορησα και ουτε σου κανω επιθεση!και πολυ καλα εκανες που τα ειπες!ομως ως ποτε??ποτε θα κανεις κατι πραγματικα για εσενα??διαβαζε ρε γαμωτο τι σου γραφουμε!πραγματικα πιστευω οτι δεν διαβαζεις!αν ξεδινεις λεγοντας εδω τα θεματα σου,οκ παω πασο!ποτε ομως θα ενδιαφερθεις για τον τζιμ οπως πρεπει??κανε οτι θες!απο εμενα καλη τυχη πραγματικα!
    Εσεις λετε ρε κοπελα μου αλλα κι εγω αυτο που νιωθω γραφω... το να παραδεχομαι καποια πραγματα ναι μου δινει βημα να εκτιθεμαι κι αυτο με εξιλεωνει... ιδιαιτερα αυτο με την ομοφυλοφιλια το εφερα πολυ βαρια... αλλα δεν ειχα που αλλου να το πω...ειναι πολυ λεπτο το θεμα...ουτε σε ψυχολογο που πηγαινα καταφερα να το θιξω... γιατι συνηθως ο κοσμος που δεν ξερει την αναζητηση ταυτοτητας και προσανατολισμου την καταδικαζει αμεσως και σε χαρακτηριζει ομοφυλοφιλο/γκει/ανωμαλο κτλ σε δευτερολεπτα και αβιαστα...!!!

Γιατι δηλαδη να μην τα λεω?? Εφοσον δεν υπαρχει περιορισμος γιατι να μην τα λεω???

Τι παραπανω να κανω για να ενδιαφερθω παραπανω? Οτι μπορω να κανω το κανω... προσεχω εμφανιση και διατροφη...πιεζω τον εαυτο μου να ξεπερναει τα ορια του και την ντροπαλοτητα...ψαχνω για εργασια.... θα παω και σε ψυχολογο... μια φορα το μηνα ειναι λιγο... θελει τουλαχιστον καθε δεκαπενθημερο... δηλαδη 100 τον μηνα...ειτε το πιστευεις ειτε οχι...δεν τα εχω...και να κλειστω στο σπιτι αποκλειεται...συντομα θα χω δουλεια και θα γινουν ολα... τι αλλο να κανω...να τρελαθω...?

Ευχαριστω για την ευχη σου

Banned
    επαναλαμβανω τα βηματα δεν ειναι το φασωμα,αλλα η αλλαγη αντιληψεων που εχεις για τον εαυτο σου!σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο μου!

Senior Member
    μιλαω με τον 11χρονο ανιψιο μου??ειπα να μεινεις μεσα??λεω αφου εχεις καποια χρηματα για εξοδους,μειωσε εστω μια γαμημενη εξοδο και κοιτα τον τζιμ που κατι δεν του παει καλα!!μην ανοιγεις το κουτι με τις μαλακιες παλι!
    Ποσο νομιζεις οτι βγαινω?? ΤΙ μαλακιες δηλαδη σου λεω??? Ετσι σου μιλαω εγω?? Μια δυο εξοδους εχω ετσι κι αλλιως και παλι με χρηματα για να παρω ενα το πολυ δυο ποτα... το φοιτητικο παρτυ ηταν πολυ πιο φθηνο απο τα μαγαζια γιαυτο ηπιαμε λιγο παραπανω...επισης πολλες φορες πινω απο το σπιτι και βγαινω..καταλαβες?? μην νομιζεις πως τρωω καμια περιουσια! Επισης παιζω μουσικη εδω και μια βδομαδα σε μπαρακι του βολου και σιγα σιγα θα βγαζω και χρηματα ως μουσικος...ποιος εγω...εχω κι αλλα εξοδα...να μην παρω ενα ρουχο? βγηκα με καποιες κοπελες οκ? να μην βαλω βενζινη? πως θα φασωνομουνα με την αλλη χωρις αμαξι? στα σπιτι μας που ειναι οι μπαστακες? ειναι ιδιαιτερη η περιπτωση μου και εκνευριζομαι να μου την λενε χωρις να ξερουν τις πληρεις συνθηκες που ζω

Banned
    παιζεις και μουσικη ρε??το εχασα αυτο!τι οργανο?

(εκτος απο το δικο σου!χαχα!μην βρισεις πλακα κανω!)

Senior Member
    επαναλαμβανω τα βηματα δεν ειναι το φασωμα,αλλα η αλλαγη αντιληψεων που εχεις για τον εαυτο σου!σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο μου!
    Και το φασωμα ειναι βημα! Δεν θελω να μαι ενεργος σεξουαλικα? δεν πρεπει να ξεκινησω απο καπου? πως δεν ειναι βημα...βηματαρα ειναι! βεβαια ηρθε απο εσωτερικες αλλαγες σαν φυσικο επακολουθω...ειναι ομως και συλλογη εμπειριας...σπουδαιος παραγοντας ηρεμιας δεν το συζητω!

Senior Member
    παιζεις και μουσικη ρε??το εχασα αυτο!τι οργανο?

(εκτος απο το δικο σου!χαχα!μην βρισεις πλακα κανω!)
    κιθαρα..........