τελευταια μερα στο παλιο μου σπιτι!!!
Printable View
τελευταια μερα στο παλιο μου σπιτι!!!
Κρίμα...καλή ανάπαυση να έχει.
Λίγο ακόμα να βρέξει και θα κάνω σέρφινγκ!!
αν καπιος ειναι πραγματικα αξιος κ ικανος ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι ο πρωτος που θα αμφισβητιθει.
...αχ! μου λειψε το φόρουμ τελικά :) :) :)
για παραδειγμα φανταζομαι πως θα αντεδρασαν ολοι οταν τους ειπε καπιος οτι ανακαλυψε μια συσκευη για να τηλεφωνει απο δω μεχρι την αμερικη σιγουρα θα σκεφτηκαν αρχικα οτι ειναι τρελος.
_ _ _ _ _ _ _ _
τα ψυχολογικα προβληματα αντιμετωπιζονται
τη ______ κ τα κολημενα μυαλα πιος θα τα αντιμετωπισει?
(εδω σε θελω τωρα)
αυτο ειναι το χειροτερο....
φαινετε πιον περιγραφεις τοση ωρα.Quote:
Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι τις πιο πολλές φορές αμφισβητούνται οι ανάξιοι και ανίκανοι. Επειδή όμως δεν αντέχουν να δουν την πραγματικότητα, συνήθως σκαρφίζονται κάτι τέτοιες εξυπνάδες, όπως αυτό που έγραψες.
Εγώ σκέφτομαι πόση αναισθησία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος όταν του ανακοινώνεις πως "έφυγε" ο Βαρδής (τραγουδιστής που άκουε και εκτιμούσε) και σου απαντάει μ' ένα σκέτο "Έτσι φεύγουν οι άνθρωποι :p κρίμαα :p :p"
....δεν είναι θέμα αναισθησίας, αλλά.....γνωριμίας.
Όσο πιο κοντά είσαι σε έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ σοκάρεσαι και στεναχωριέσαι με το θανατο του.
Το ίδιο άτομο, αν είναι άντρας πχ, μπορεί να φρικάρει με το θάνατο ενός αθλητή που εσύ δεν έχεις ακούσει ούτε το όνομα του και να έχεις την ίδια αντίδραση :)
Μα ναι, αυτό εννοείται. Αλλά μου έκανε αντύπωση γιατί ήταν από τους αγαπημένους του/της τραγουδιστές και οι φατσούλες μετά από τέτοια ανακοίνωση είναι σαν να κάνεις like στο facebook π.χ ή να μην σέβεσαι την κατάσταση, κάτι τέτοιο :p
ετσι ακριβως ειναι εγω που ειμουν "μακρυα του" δεν σοκαριστηκα γιατι απλα δεν τον καταλαβαινα κ τοσοQuote:
....δεν είναι θέμα αναισθησίας, αλλά.....γνωριμίας.
Όσο πιο κοντά είσαι σε έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ σοκάρεσαι
το να εισαι κοντα σε καπιον ειναι κατι το μοναδικο κ ειναι αναντικαταστατο εκτος το οτι ειναι κ διεξοδος οταν σε περικυκλονουν μοναξιες κ προβληματα κ ετοιμαζονται να σε φανε οταν εισαι κοντα με καπιον τον νιωθεις κ τον συμπονας. ετσι ξεπερνας κ τον εγωισμο σου κατι που ειναι κ γιατρικο για τη ψυχη.
οι ανθρωποι με μυαλο παντα επιδιωκουν βαθυτερες σχεσεις με τους αλλους.
Αλέξανδρε, συμφωνώ. Είναι ό,τι πιο όμορφο και ανθρώπινο, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι. Όσοι δεν έχουν βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με κάποιον δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι χαζοί. Μπορεί να κρύβονται 1002 λόγοι πίσω απ' αυτό.
Μνημόνιο χαχα μακάρι αν και δεν νομίζω ;ρ
Ενταξει παντως περα απο ενα "κριμα" δεν μπορεις να πεις κατι αλλο ακομα και αν τον αγαπας σαν καλλιτεχνη..Αυτοι που πονανε πραγματικα ειναι η οικογενεια του και οι κοντινοι του ανθρωποι..Εμας θα μας λειψει ως καλλιτεχνης.
τωρα διαπιστωσα κ κατι αλλο που δε το ειχα σκεφτει οταν ερθεις πολυ κοντα με καπιον μπορει να σου μεταδωσει ακομα κ το τι αισθανετε κ το τι νιωθει αφου μου εχει τυχει να ακουσω ενα τραγουδι κ να κλαψω χωρις να καταλαβα το λογο (απο καπιον που τον ξερω πολυ καλα)
Όντως, έχετε δίκιο. Ίσως φταίει λίγο η αντιπάθεια ;ρ
Κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα ήταν όταν πέθανε ο Μητροπάνος. Την ίδια χρονιά είχα πάει να τον δω (λίγους μήνες πριν φύγει) και τον λάτρεψα, πήγα σπίτι και κατέβασα όλα του τα τραγούδια ενώ ευχαριστούσα τον Θεό που ΠΡΟΛΑΒΑ να τον ακούσω, ακόμη και πριν φύγει. Την μέρα που πέθανε, και μάλιστα ακριβώς εκείνη την ώρα που ανακοίνωσαν στις ειδήσεις εγώ ήμουν φροντηστήριο και για μια στιγμή ένιωσα παράξενα και λίγο άσχημα, οπότε ασυναίσθητα κοίταξα το κινητό μου και είδα την ώρα. Όταν πήγα σπίτι το πρώτο πράγμα που άκουσα στην τηλεόραση είναι η ώρα θανάτου του Μητροπάνου και έκανα τη σύνδεση και στεναχωρέθηκα πάαρα πολύ σαν να τον ήξερα για χρόνια! Τώρα αυτό πως το εξηγείτε; Μπορείτε επίσης να γελάσετε όσο θέλετε αλλά δεν λέω ψέματα :ρ
Κάτι άλλο που συμβαίνει πολύυ συχνά με την μάνα μου. Μπορεί να σκέφτομαι κάτι πολύ άκυρο, φανταστείτε ακόμη και για κάτι που δεν είχα ξανασκεφτεί και περνούν μερικά δευτερόλεπτα και ανοίγει κουβέντα η μάνα μου για το ίδιο θέμα και γω να μένω άναυδη. Πόοοσες συμπτώσεις πια; :ρ
Αλέξανδρε wow, τώρα είδα το comment σου και συνδέεται κάπως με το δικό μου!
την ωρα που εγραφες αυτο συμπληρωσες 77 μυνηματα ακριβως. το πιστευεις οτι ολα μου η ζωη ειναι γεματη τετοιες συμπτωσεις? τωρα ζωη ειναι αυτο η επιστημονικη φαντασια?
Χαχα! Έχω κι εγώ άπειρες να διηγηθώ! ;ρ
Αλέξανδρε σε δουλεύουν ή είναι η ιδέα μου; :D
Καλά περνάτε εδώ βλέπω!
δε πειραζει αστους να λενε οτι κ αν πουν το ιδιο τους κανει.
σε ενα αλλο επεισοδειο γνωριστηκα με μια κοπελα κ πριν γνωριστουμε εκανε 3 παρτυ την ημερα της γιωρτης μου σε ενα καφε που εφερε το ονομα μου χωρις να εχει ιδεα γι αυτο κ οταν ειδα το βιντεο στο ιντερνετ επαθα σοκ επρεπε να εβλεπες τη φατσα μου εκεινη την ωρα.
σκεφτομαι τη Ζωη Κωνσταντοπουλου να χλιμιντριζει σαν το αλογο οπως εδω:
https://www.youtube.com/watch?v=31jkyQdcnOk
ειναι το κυριαρχο του ειδους πλεον γι'αυτο τη συνανταμε παντου!
εγω καθε φορα που βλεπω καπιον με ψυχοσωματικα κ εντονους πονους συμπερενω οτι ειναι κακος ανθρωπος πχ μια γνωστη μου πριν χρονια ολο μου ελεγε δε φανταζεσε ποσο δυνατα με πονα το κεφαλι μου τωρα κ ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
κ αυτος δεν ειναι καλυτερα σα τον αγιο ιωαννη τον νηστευτη εγινε με μουσι μια το επαιζε γ@@@τος με 100 γκομενες κ με κοροιδευε κ ολο του ελεγα προσεχε γιατι ο τροχος γυριζει κ θα ερθει κ η δικη μου σειρα να σπασω πλακα κ οταν ολες οι γκομενες εφηγαν μονο τα μπρατσα κ εγωισμος του εμινε τιποτε αλλο.