Τι σκέφτεστε; - Page 1405
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1405 of 1532 FirstFirst ... 40590513051355139514031404140514061407141514551505 ... LastLast
Results 21,061 to 21,075 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Αλέξανδρε, συμφωνώ. Είναι ό,τι πιο όμορφο και ανθρώπινο, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι. Όσοι δεν έχουν βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με κάποιον δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι χαζοί. Μπορεί να κρύβονται 1002 λόγοι πίσω απ' αυτό.

Μνημόνιο χαχα μακάρι αν και δεν νομίζω ;ρ
    τωρα διαπιστωσα κ κατι αλλο που δε το ειχα σκεφτει οταν ερθεις πολυ κοντα με καπιον μπορει να σου μεταδωσει ακομα κ το τι αισθανετε κ το τι νιωθει αφου μου εχει τυχει να ακουσω ενα τραγουδι κ να κλαψω χωρις να καταλαβα το λογο (απο καπιον που τον ξερω πολυ καλα)

Banned
    Όντως, έχετε δίκιο. Ίσως φταίει λίγο η αντιπάθεια ;ρ
    Κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα ήταν όταν πέθανε ο Μητροπάνος. Την ίδια χρονιά είχα πάει να τον δω (λίγους μήνες πριν φύγει) και τον λάτρεψα, πήγα σπίτι και κατέβασα όλα του τα τραγούδια ενώ ευχαριστούσα τον Θεό που ΠΡΟΛΑΒΑ να τον ακούσω, ακόμη και πριν φύγει. Την μέρα που πέθανε, και μάλιστα ακριβώς εκείνη την ώρα που ανακοίνωσαν στις ειδήσεις εγώ ήμουν φροντηστήριο και για μια στιγμή ένιωσα παράξενα και λίγο άσχημα, οπότε ασυναίσθητα κοίταξα το κινητό μου και είδα την ώρα. Όταν πήγα σπίτι το πρώτο πράγμα που άκουσα στην τηλεόραση είναι η ώρα θανάτου του Μητροπάνου και έκανα τη σύνδεση και στεναχωρέθηκα πάαρα πολύ σαν να τον ήξερα για χρόνια! Τώρα αυτό πως το εξηγείτε; Μπορείτε επίσης να γελάσετε όσο θέλετε αλλά δεν λέω ψέματα :ρ
    Κάτι άλλο που συμβαίνει πολύυ συχνά με την μάνα μου. Μπορεί να σκέφτομαι κάτι πολύ άκυρο, φανταστείτε ακόμη και για κάτι που δεν είχα ξανασκεφτεί και περνούν μερικά δευτερόλεπτα και ανοίγει κουβέντα η μάνα μου για το ίδιο θέμα και γω να μένω άναυδη. Πόοοσες συμπτώσεις πια; :ρ

Banned
    Αλέξανδρε wow, τώρα είδα το comment σου και συνδέεται κάπως με το δικό μου!

Banned
    Αλέξανδρε wow, τώρα είδα το comment σου και συνδέεται κάπως με το δικό μου!
    ετσι ακριβως ειναι οταν κατι σε αγγιζει θα σε αγγιζει ακομα κ αν υπαρχουν 100 φωστηρες για να φωναζουν για το αντιθετο..

Banned
    την ωρα που εγραφες αυτο συμπληρωσες 77 μυνηματα ακριβως. το πιστευεις οτι ολα μου η ζωη ειναι γεματη τετοιες συμπτωσεις? τωρα ζωη ειναι αυτο η επιστημονικη φαντασια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    την ωρα που εγραφες αυτο συμπληρωσες 77 μυνηματα ακριβως. το πιστευεις οτι ολα μου η ζωη ειναι γεματη τετοιες συμπτωσεις? τωρα ζωη ειναι αυτο η επιστημονικη φαντασια?
    Προφανως και ειναι ενα μηνυμα που σταλθηκε σε εσενα και στο σεληνοφως ( τυχαιο , δεν νομιζω ) απο τα βαθη του συμπαντος . Μην το αγνοησεις .Μην πας κοντρα στο πεπρωμενο.

Banned
    Χαχα! Έχω κι εγώ άπειρες να διηγηθώ! ;ρ

Banned
    Αλέξανδρε σε δουλεύουν ή είναι η ιδέα μου; :D
    Καλά περνάτε εδώ βλέπω!

Banned
    δε πειραζει αστους να λενε οτι κ αν πουν το ιδιο τους κανει.

Banned
    Αλέξανδρε σε δουλεύουν ή είναι η ιδέα μου; :D
    Καλά περνάτε εδώ βλέπω!
    σε ενα αλλο επεισοδειο γνωριστηκα με μια κοπελα κ πριν γνωριστουμε εκανε 3 παρτυ την ημερα της γιωρτης μου σε ενα καφε που εφερε το ονομα μου χωρις να εχει ιδεα γι αυτο κ οταν ειδα το βιντεο στο ιντερνετ επαθα σοκ επρεπε να εβλεπες τη φατσα μου εκεινη την ωρα.

Banned
    σκεφτομαι τη Ζωη Κωνσταντοπουλου να χλιμιντριζει σαν το αλογο οπως εδω:
    https://www.youtube.com/watch?v=31jkyQdcnOk
    ειναι το κυριαρχο του ειδους πλεον γι'αυτο τη συνανταμε παντου!

Banned
    εγω καθε φορα που βλεπω καπιον με ψυχοσωματικα κ εντονους πονους συμπερενω οτι ειναι κακος ανθρωπος πχ μια γνωστη μου πριν χρονια ολο μου ελεγε δε φανταζεσε ποσο δυνατα με πονα το κεφαλι μου τωρα κ ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 04-09-2014 at 16:38.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 04-09-2014 at 16:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω καθε φορα που βλεπω καπιον με ψυχοσωματικα κ εντονους πονους συμπερενω οτι ειναι κακος ανθρωπος πχ μια γνωστη μου πριν χρονια ολο μου ελεγε δε φανταζεσε ποσο δυνατα με πονα το κεφαλι μου τωρα κ ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν.
    παλι καλα που δεν συμπεραινεις οτι ειναι ο θειος σου....