ναι κ γιατι στο φορουμ δε διχνεις αυτο σου το προσωπο μονο κανεις οτι μπορεις για να φαινεσε μπιτς?
Printable View
ναι κ γιατι στο φορουμ δε διχνεις αυτο σου το προσωπο μονο κανεις οτι μπορεις για να φαινεσε μπιτς?
σκεφτομαι οτι εγωισμος = ανωριμοτητα. οταν ομως βλεπεις μια κοινωνια ολοκληρη να συμπεριφερεται ετσι, και το μονο που κοιτα ειναι πως να κλεψει και να φανει ο καθενας, πως να συμπεριφερθεις κι εσυ ? κοιτας τον εαυτο σου απλα και για την επιβιωση.
Πιστευω ο καθενας εχει το μεριδιο ευθυνης τους.
Η νοσοκομα φταιει στο οτι δεν εκανε σωστα τη δουλεια της.
Οι συγγενεις φταινε που δε σεφαστηκαν τη κατασταση αυτου που εκοψε τις φλεβες του κ "ξεφυγαν" επειδη μπουκαραν.
Ε κ τελος αυτος που πηδαει απ'το παραθυρο δε ξερω αν φταιει κ πολυ γιατι δε ξερω αν οντως ηθελε να αυτοκτονησει. Βασικα απο την αρχη ηθελε να αυτοκτονησει οπως γραφεις, αρα το οτι πηδηξε ηταν η ευκαιρια του? γιατι δε πηδηξε πιο πριν αν ηθελε απ'την αρχη να αυτοκτονησει?
Βρισκω αλυτο το μυστηριο στις ερωτησεις :/ αλλα με εβαλαν σε σκεψεις.
τετοιες ταινιες θα ηθελα να γυρισω, να διαλεγει ο θεατης την απαντηση ή να μενει με την απορια, στοιχειωνοντας του το μυαλο. :)
Εσενα σκεφτομαι..
ειχα βγει με κατι φιλους και κατι φιλες τους και εκει που καθομασταν και πιναμε τα ποτακια μας γυρναει η μια και μου λεει.αυτο το στυλακι του περιεργου και του μυστιριου τυπου πουλαει καλα και μου κλινει το ματι.της λεω ποιο στυλακι?-αυτο που εχεις,που σε ρωταμε κατι και μας κοιτας ριχνεις ενα χαμογελο, κοιτας μπροστα και απαντας μετα απο κανενα 2λεπτο,που λες αστειακια με απολυτα σοβαρο υφος και μας κοιτας στα ματια οταν γελαμε.αυτο που οταν ρωτισα τους αλλους τι τυπος εισαι και οταν μου ελεγαν τους γεμιζε η καρδια.(μηπως φαινομαι σαν μαλ@κας??αμα ειναι να προσπαθω να φερομαι διαφορετικα)
στην επεφτε ξυπνα
εγω τα μυστηρια τα κρατω για οσους δε με ξερουν οι υπεκφυγες τα τα κινεζικα φλερτ δε μου αρεσουν σα μια που μου δωσε το τηλ της κ μετα μου ελεγε συγνωμη κυριε πιος ειστε.
αμα σου πω οτι το κανω ασυνειδητα...οτι μου το εχουν ξαναπει αλλα εγω το κανω χωρις να το θελω
ε τοτε τι ρωτας. αφου πουλαει το μυστηριο γιατι να το αλλαξεις.
αμε δε σκοπευε να γινει κοπελα μου δε θα με ενιαζε αν σκοπευε να γινει θα της ελεγα αντε γεια.
θα την επαιρνα
δεν ξερουμε πως φαινεσαι γενικα αγαπτηε απο δυο περιγραφες εδω μεσα στο φορυμ, αμα σε συναντουσαμε θα εχουμε καλυτερη εικονα
λιλιουμ δεν ξυπνισες καλα σημερα μου φενετε
Βρε αγορι μου , εσενα πως θα σου φαινοταν αν ρωτουσες καποιον κατι και σου απαντουσε μετα απο 5 λεπτα? Εγω μαλλον θα ξενερωνα , ειδικα αν αυτο το ειχε συνηθεια ο αλλος. Τωρα τι ηθελε η γκομενα απο σενα δεν ξερω. Ισως να στην επεφτε πλαγιως που ειπε και η λιλιουμ , ισως απλα να στο πε για να δει τι θα πεις.
betelgeuse εσυ και αν δεν ξυπνησες καλα...ρε αλλο λεω εγω και αλλο λες εσυ
εγω καλα ξυπνησα, μηπως κανεις προβολες πανω μου αναρωτιεμαι
Εγω ποτε δεν ξυπναω καλα . Τοσα χρονια εδω μεσα ακομα δεν το εχετε καταλαβει????????? Legalize , το πως φαινεσαι στους αλλους δεν μπορουμε να το ξερουμε . Αυτο μονο εσυ το ξερεις και αυτοι που σε ξερουν .
Σκέφτομαι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα συνειδητοποιήσω ποτέ ότι η ζωή είναι YOLO...
λιλιουμ,betelgeuse εγω σας αγαπαω και ας μην συνενοουμαστε :*
Ε ναι αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο.Kαι ανάλογα του πόσο είσαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα θες να έρθει πιο γρήγορα ή πιο αργά το YODA.
αρα καταληγουμε στο ερωτημα "υπαρχει ζωη πριν τον θανατο" ?
οι περισσοτεροι σημερα ειναι νεκροι απλα δε το εχουν καταλαβει ακομα. και νομιζουν οτι ζουν σαπιζωντας στις πολεις.
Οι περισσότεροι κατά την γνώμη μου δεν το έχουν καταλάβει αυτό που λες,γιατί δεν είναι σαν πολλούς απο εμάς εδώ μέσα.Δε σκέφτονται και πολύ.Δεν αναλύουν μέχρι το βάθος τις καταστάσεις.Δε σκέφτονται "αν αυτό,αν το άλλο,οκ αλλά" κτλ και παίρνουν πρωτοβουλίες και ρίσκα που πολλοί εδώ μέσα φοβόμαστε να πάρουμε και μετά λέμε ότι φταίει η ρημάδα η κοινωνία κτλ
υ.γ. απο αυτογνωσία καλά τα πάω... :p
υπαρχει μονο γι αυτους που θελουν να την γευτουν
Εαν ακουει κανενα απο τα παιδια του τσατ ας μπει να κανουμε λιγο παρεα , να περασει η ωρα