Τι σκέφτεστε; - Page 1411
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1411 of 1532 FirstFirst ... 41191113111361140114091410141114121413142114611511 ... LastLast
Results 21,151 to 21,165 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Ε ναι αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνεις στο ενδιάμεσο.Kαι ανάλογα του πόσο είσαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα θες να έρθει πιο γρήγορα ή πιο αργά το YODA.
    Σωστό!
    Πάντως ένα σχόλιο...είναι τρομαχτικό να πεθαίνεις μόνος χωρίς να είναι κάποιος κοντά σου εννοώ, όχι να πεθάνει κι άλλος μαζί σου...εκτός πια κι αν πεθάνεις στον ύπνο σου και δεν καταλάβεις τίποτα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    αρα καταληγουμε στο ερωτημα "υπαρχει ζωη πριν τον θανατο" ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αρα καταληγουμε στο ερωτημα "υπαρχει ζωη πριν τον θανατο" ?
    Υπάρχει προφανώς αφού αναπνέουμε και χτυπάει η καρδιά μας...το ερώτημα είναι κατά πόσο τη ζούμε πραγματικά...
    Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει μετά...αλλά δεν γύρισε κανένας να μας πει :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    οι περισσοτεροι σημερα ειναι νεκροι απλα δε το εχουν καταλαβει ακομα. και νομιζουν οτι ζουν σαπιζωντας στις πολεις.

Οι περισσότεροι κατά την γνώμη μου δεν το έχουν καταλάβει αυτό που λες,γιατί δεν είναι σαν πολλούς απο εμάς εδώ μέσα.Δε σκέφτονται και πολύ.Δεν αναλύουν μέχρι το βάθος τις καταστάσεις.Δε σκέφτονται "αν αυτό,αν το άλλο,οκ αλλά" κτλ και παίρνουν πρωτοβουλίες και ρίσκα που πολλοί εδώ μέσα φοβόμαστε να πάρουμε και μετά λέμε ότι φταίει η ρημάδα η κοινωνία κτλ

υ.γ. απο αυτογνωσία καλά τα πάω... :p

Senior Member
    υπαρχει μονο γι αυτους που θελουν να την γευτουν

Senior Member
    Εαν ακουει κανενα απο τα παιδια του τσατ ας μπει να κανουμε λιγο παρεα , να περασει η ωρα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    υπαρχει μονο γι αυτους που θελουν να την γευτουν
    Δεν αρκεί μόνο να θέλεις, πρέπει και να μπορείς κι οι ψυχικές ασθένειες όσο να ΄ναι σ' εμποδίζουν ως ένα βαθμό τουλάχιστον...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    σ' εμποδίζουν ως ένα βαθμό τουλάχιστον...
    σε ενα βαθμο οπως το ειπες.εγω ξερω οτι οταν καποιος θελει κατι,γυρναει τον κοσμο αναποδα μεχρι να το βρει

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εαν ακουει κανενα απο τα παιδια του τσατ ας μπει να κανουμε λιγο παρεα , να περασει η ωρα
    αραξε σε 75 μνματα ερχομαι :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    σε ενα βαθμο οπως το ειπες.εγω ξερω οτι οταν καποιος θελει κατι,γυρναει τον κοσμο αναποδα μεχρι να το βρει
    Ξέρω...το είχα προσπαθήσει κάποτε που ήμουν καλύτερα και ήταν κι οι συνθήκες πιο ευνοϊκές...

Banned
    εκτος απο τις ψυχικες ασθενειες σε εμποδιζει και η κατασταση που βρισκεται η χωρα. με μισθους 350 το πολυ 500 δε μπορεις να πεις οτι ζεις και τοσο, οταν στο εξωτερικο παιρνουν 1500 μπορει και περισσοτερα. αλλα στο ελλαδισταν ειναι τοσο πεθαμενοι οι ανθρωποι που το μονο που αρκει για να μπορει καποιος να πει οτι ζει, ειναι να εχει μια δουλεια κι ενα γκομενακι για να πηδιουνται. ακομα κι αν μενουν στο πατρικο και δεν εχουν τι να φανε.

Senior Member
    ακομα καλυτερα αφου το εχεις ξαναπροσπαθησει ξερεις πως ειναι.βαλε ενα στοχο και φταστον,το οφειλεις στο εαυτο σου :)

Senior Member
    KENO εγω πιστευω οτι οσοι μιλανε για τα οικονομικα ειναι φοβιτσιαριδες και το χρησιμοποιουν ως υπεκφυγη

Banned
    οταν θα μεγαλωσεις λιγο ακομα και θα δεις οτι δε μπορεις να ζησεις χωρις λεφτα, γιατι πολυ απλα τα παντα κινουνται με αυτα, θα καταλαβεις.