αχ αυτο το γκρρρ!να προτεινω κατι ηλιθιο?αν επαιρνες μαζι σου δικο σου στυλο(και το εχεις στην τσαντα σου οταν δεν το χρησιμοποιεις?)
Printable View
Από ποιό νησί είσαι; Ναι, να τα μαζεύω το κάνω κι εγώ, μου αρέσουν, ακόμα και τα άσπρα τα απλά βοτσαλάκια...και κοχύλια μαζεύω...κι έχω φτιάξει και κατασκευές με κοχύλια...και τώρα το θυμήθηκα...δείτε αυτό εσείς οι νησιώτισσες κι όποιες σας αρέσει το διάβασμα...
http://www.oceanida.gr/site/index.ph...%B1&Itemid=107
Είναι πολύ καλό βιβλίο... :)
Κι εμένα μου αρέσουν τα ζωγραφισμένα βότσαλα αλλά δεν ζωγραφίζω τόσο καλά...αν ζωγραφίσεις εσύ, στείλε κανένα κι από δω με κουριερ, θα τον πληρώσω εγώ βεβαίως βεβαίως :)
αλλοι δειχνουν τις πληγες που δημιουργουν στον εαυτο τους περηφανα κι αλλοι προσπαθουν να θεραπευσουν τις πληγες της ψυχης τους..
Το ξεσήκωσες από τα "Σοφά Λόγια".
σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να εβαζαν μια βομβα στη βουλη ενω ειναι ολοι οι «βολευτες» μεσα
μπα..κατι που βλεπω ..σοφη ειμαι λες;
σκεφτομαι οτι μεχρι στιγμης η διαθεση μου ειναι παρα πολυ καλη..κριμα δεν ειναι να ΑΦΗΣΩ να μου τη χαλασουν??συνεπως,ΟΧΙ..ΟΧΙ..� �Α ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ αυτο που ακουσα...Νεφελακι ψυχραιμιαααα,ηρεμησεεε δεν θα σου χαλασουν τη διαθεση οχι οχι οχι..τι θα σου ελεγε αν ηταν εδω??αυτο σκεψου κ προσπαθησε να χαλαρωσεις..
Δημόσιος υπάλληλος. Το καλύτερό μου. :P
Σκεφτομαι ότι θέλω απεγνωσμένα να μεγαλώσουν οι μέρες.. Να έχουμε ήλιο να φωτοσυνθέτουμε :-)
Σκέφτομαι ότι αναπτύσσω εθισμό στο φόρουμ και αυτό δεν είναι καλό.
αν ριχναμε τον παγκαλο απο υψος ενος χιλιομετρου τι θα γινοταν; (σοβαρες σκεψεις με επιασαν παλι :p )