Λίγο το άγχος της υγείας, αν και παράλογο, λίγο η ανησυχία και η κακοκεφιά μου, λίγο η γκρίνια μέσα στο σπίτι για αυτό τον λόγο, μαζεύτηκαν και ξέσπασα.
Printable View
Λίγο το άγχος της υγείας, αν και παράλογο, λίγο η ανησυχία και η κακοκεφιά μου, λίγο η γκρίνια μέσα στο σπίτι για αυτό τον λόγο, μαζεύτηκαν και ξέσπασα.
Αυτες τις μερες ειμαστε ολοι λιγο πολυ οερισσοτερο τσιτωμενοι ειναι ξερεις η αισθηση οτι και καλα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι
Αυτή τη στιγμή αγχωμένη...δεν αντέχεται πια αυτό το πράγμα να κάνω κάθε φορά διαβούλευση με τους γονείς μου για δέκα ψωροευρώ...έλεος πια, που μας έχουν καταντήσει οι αλήτες κι αυτούς δεν τους λείπει τίποτα...(δεν εννοώ τους γονείς μου φυσικά)
Επίσης πρέπει να καθαρίσω λίγο το δωμάτιο μου, συγκεκριμένα το γραφείο μου και ν' ασχοληθώ με τον εαυτό μου αλλά δεν έχω καθόλου τη διάθεση, μακάρι να μου έρθει αργότερα αλλιώς σε άθλια κατάσταση θα με βρει ο καινούριος χρόνος...
ΕΡγω πηγα χθεςπαλι στο Σκλαβενιτη , να βρω αυτον τον γατο , που ταιζω , του πηγα γαλοπουλα , με το που τον εντοπιζω , τον βουταω απ τις μασχαλες , τον παω στο παρκακι , αρχιζω και τον ταιζω , και λεω , κατσενα βρω τα ορια του ( εκνευρισμου ) , τον γυρισα ανασκελα , του πασπατευα την ουρα , τον τραβαγα απ τα ποδια , του εσφιγγα το κεφαλι , ε , καμμια αντιδραση , τετοιο ζωο , γατος , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Λίγο στην τσίτα...μόλις ξύπνησα κι ενώ θα έπρεπε να νιώθω χαλαρή νιώθω αναστατωμένη και τρέμουν τα χέρια μου...έχετε καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς να το αντιμετωπίσω;
Δεν ειναι η πρωτη φορα που ξυπνας χαλια , ενα ηρεμιστικο θα σου φερει το νευρικο σου συστημα στο συνηθισμενο τεμπο του ...........τις αλλες φορες , πως το αντιμετωπιζεις ?
εγω σηκωθηκα με απιστευτη ανησυχια και φοβο..
Πήρα ηρεμιστικό αλλά δεν με βοηθάνε πάντα αρκετά...και τις άλλες φορές δεν το αντιμετωπίζω ούτε εύκολα ούτε αποτελεσματικά, γι' αυτό γράφω κιόλας στο "είναι κανείς εδώ;" σαν μια προσπάθεια να το ξεχάσω...τώρα είχα πάει μέσα και μιλούσα λίγο με τη μαμά μου αλλά δεν έχω ηρεμήσει αρκετά...
Φένια κι εγώ κάπως έτσι νιώθω, ανησυχία...