Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 536
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 536 of 837 FirstFirst ... 36436486526534535536537538546586636 ... LastLast
Results 8,026 to 8,040 of 12551
    Senior Member
    Λίγο το άγχος της υγείας, αν και παράλογο, λίγο η ανησυχία και η κακοκεφιά μου, λίγο η γκρίνια μέσα στο σπίτι για αυτό τον λόγο, μαζεύτηκαν και ξέσπασα.

Senior Member
    Αυτες τις μερες ειμαστε ολοι λιγο πολυ οερισσοτερο τσιτωμενοι ειναι ξερεις η αισθηση οτι και καλα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Μακ στην κοιλια χαμηλά τον έπιασες; νομίζω θα σε άρπάξει αν το κάνεις :P
    Εγώ πρέπει να πάω τον γάτο για στείρωση γιατί η γάτα έχει φτάσει στα όριά της. Την βλέπω να φτιάχνει απο μόνη της βαλίτσες με τόσο στενό μαρκάρισμα που της κάνει ο γατος. και να μας κάνει και όλους μια μήνυση εδω μέσα που υποθάλπτουμε τον βιαστό-γατο :P

Και στην κοιλια τον επιασα , τον τραβηξα λιγο απ τα ποδια για να τον παω πιο κει , ανασκελα , τιποτα , καμμια αντιδραση !!

Αλλο η στειρωση, επιβαλλεται , γιατι αλλιως ο γατος εγκαταλειπει το σπιτι , αμα δεν κουτουπωσει την γατα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Αυτες τις μερες ειμαστε ολοι λιγο πολυ οερισσοτερο τσιτωμενοι ειναι ξερεις η αισθηση οτι και καλα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι
    Καλε pavlina , γιατι πρεπει ναμαστε χαρουμενοι , καλα και ντε ? θα μου πεις εχεις παιδια , εκει αλλαζει λιγο το πραμα ... εγω που δεν εχω , ειμαι οπως παντα , κουλ ...................δλδ πρεπει να κοβουμε βολτες οξω με ενα ματσο πολυχρωμα μπαλλονια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλε pavlina , γιατι πρεπει ναμαστε χαρουμενοι , καλα και ντε ? θα μου πεις εχεις παιδια , εκει αλλαζει λιγο το πραμα ... εγω που δεν εχω , ειμαι οπως παντα , κουλ ...................δλδ πρεπει να κοβουμε βολτες οξω με ενα ματσο πολυχρωμα μπαλλονια ?
    Τα παιδια μου δεν ειναι μικρα να πρεπει να τα πηγαινω εξω να χαρουν βγαινουν μονα τους εννοω μακ το πνευμα πιυ επικρατει δηλαδη επειδη ειναι γιορτες πρεπει να χαιρομαστε και να περναμε καλα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Τα παιδια μου δεν ειναι μικρα να πρεπει να τα πηγαινω εξω να χαρουν βγαινουν μονα τους εννοω μακ το πνευμα πιυ επικρατει δηλαδη επειδη ειναι γιορτες πρεπει να χαιρομαστε και να περναμε καλα....

Δεν θελω να φερω αντιρρηση , οπως το αισθανεται ο καθενας ....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν θελω να φερω αντιρρηση , οπως το αισθανεται ο καθενας ....
    Τι κάνεις Μακ?

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή αγχωμένη...δεν αντέχεται πια αυτό το πράγμα να κάνω κάθε φορά διαβούλευση με τους γονείς μου για δέκα ψωροευρώ...έλεος πια, που μας έχουν καταντήσει οι αλήτες κι αυτούς δεν τους λείπει τίποτα...(δεν εννοώ τους γονείς μου φυσικά)

Επίσης πρέπει να καθαρίσω λίγο το δωμάτιο μου, συγκεκριμένα το γραφείο μου και ν' ασχοληθώ με τον εαυτό μου αλλά δεν έχω καθόλου τη διάθεση, μακάρι να μου έρθει αργότερα αλλιώς σε άθλια κατάσταση θα με βρει ο καινούριος χρόνος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Επίσης πρέπει να καθαρίσω λίγο το δωμάτιο μου, συγκεκριμένα το γραφείο μου και ν' ασχοληθώ με τον εαυτό μου αλλά δεν έχω καθόλου τη διάθεση, μακάρι να μου έρθει αργότερα αλλιώς σε άθλια κατάσταση θα με βρει ο καινούριος χρόνος...
    ΕΡγω πηγα χθεςπαλι στο Σκλαβενιτη , να βρω αυτον τον γατο , που ταιζω , του πηγα γαλοπουλα , με το που τον εντοπιζω , τον βουταω απ τις μασχαλες , τον παω στο παρκακι , αρχιζω και τον ταιζω , και λεω , κατσενα βρω τα ορια του ( εκνευρισμου ) , τον γυρισα ανασκελα , του πασπατευα την ουρα , τον τραβαγα απ τα ποδια , του εσφιγγα το κεφαλι , ε , καμμια αντιδραση , τετοιο ζωο , γατος , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τι κάνεις Μακ?

Πολυ καλα , εσυ , καλα ?

Senior Member
    ΕΡγω πηγα χθεςπαλι στο Σκλαβενιτη , να βρω αυτον τον γατο , που ταιζω , του πηγα γαλοπουλα , με το που τον εντοπιζω , τον βουταω απ τις μασχαλες , τον παω στο παρκακι , αρχιζω και τον ταιζω , και λεω , κατσενα βρω τα ορια του ( εκνευρισμου ) , τον γυρισα ανασκελα , του πασπατευα την ουρα , τον τραβαγα απ τα ποδια , του εσφιγγα το κεφαλι , ε , καμμια αντιδραση , τετοιο ζωο , γατος , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    Αξιολάτρευτος ακούγεται... ♥ Βγάλτον καμιά φωτογραφία κι ανέβασε τη να τον δω...μπράβο σου που τον ταίζεις!

Η διάθεση μου χειροτερεύει αντί να καλυτερέψει, δεν ξέρω τι θα κάνω...θέλω μόνο να χαλαρώσω κι όχι να κάνω πράγματα με το ζόρι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Λίγο στην τσίτα...μόλις ξύπνησα κι ενώ θα έπρεπε να νιώθω χαλαρή νιώθω αναστατωμένη και τρέμουν τα χέρια μου...έχετε καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς να το αντιμετωπίσω;

Senior Member
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που ξυπνας χαλια , ενα ηρεμιστικο θα σου φερει το νευρικο σου συστημα στο συνηθισμενο τεμπο του ...........τις αλλες φορες , πως το αντιμετωπιζεις ?

Senior Member
    εγω σηκωθηκα με απιστευτη ανησυχια και φοβο..

Senior Member
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που ξυπνας χαλια , ενα ηρεμιστικο θα σου φερει το νευρικο σου συστημα στο συνηθισμενο τεμπο του ...........τις αλλες φορες , πως το αντιμετωπιζεις ?
    Πήρα ηρεμιστικό αλλά δεν με βοηθάνε πάντα αρκετά...και τις άλλες φορές δεν το αντιμετωπίζω ούτε εύκολα ούτε αποτελεσματικά, γι' αυτό γράφω κιόλας στο "είναι κανείς εδώ;" σαν μια προσπάθεια να το ξεχάσω...τώρα είχα πάει μέσα και μιλούσα λίγο με τη μαμά μου αλλά δεν έχω ηρεμήσει αρκετά...

Φένια κι εγώ κάπως έτσι νιώθω, ανησυχία...