Oτι παλια δεν μπορουσα να καταλαβω πως εφτανε καποιος στην αυτοκτονια λογω οικονομικων προβληματων... τελικα αν κατι δεν το νιωσεις γερα στο πετσι σου δεν μπορεις να καταλαβεις τον αλλον........................................
Printable View
Oτι παλια δεν μπορουσα να καταλαβω πως εφτανε καποιος στην αυτοκτονια λογω οικονομικων προβληματων... τελικα αν κατι δεν το νιωσεις γερα στο πετσι σου δεν μπορεις να καταλαβεις τον αλλον........................................
Θελω να trollαρω σαν τρελλος... εφτιαξα μια κατσαρολα φιδε και πρωτη φορα πετυχε , την αδειασα ολη!
σκεφτομαι οτι ναι,τελικα ''γυρναει ο τροχος''..αργει αλλα καποια στιγμη γυρναει..τι να το κανεις ομως,οι ανθρωποι ποτε δεν αλλαζουν..μολις τους δωθουν ευκαιριες τα ιδια σκατα κανουν..καταλαβες?ερχεται μετα κ μας ζηταει κ συγνωμη,πιστευοντας οτι εγω θα συγχωρησω..ναιι κααααλαα...αν επροκειτο για κατι αλλο θα το εκανα.αλλα λυπαμαι αυτη τη φορα δεν μπορω..ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΧΑΣΕΣ .....
Άλλο ένα που κάψαμε και δεν παύουμε να μετράμε απώλειες. Αυτή την εξεταστική τη σκοτώσαμε. Αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή μια σχολή που δεν παλεύεις να σε ξεπεράσει. Ευτυχώς που φρόντισα τα 2 προηγούμενα χρόνια να μην αφήνω εκκρεμότητες. Τελικά έβλεπα πολύ μπροστά. Πρέπει από δω και μπρος να μη χάνω διάλεξη, όσο ανυπόφορο κι αν είναι, και να διαβάζω κάθε μέρα, λες και πηγαίνω σχολείο. Αρκετά στραπατσάραμε το καλοκαίρι.
Aποδεδειγμένα το πράσινο τσάι μετά το γεύμα, διώχνει τη μεσημεριανή υπνηλία.
αμαν αυτος ο γαιδουροβηχας!!αρχιζει κ μου τη δινει στα νευρα..για να δουμε,θα κανει τιποτα η αντιβιωση?κ εχουμε κ τον Αθηνοδωρο να μας πειραζει ολη την ωρα κ να λεει μαλακιες για τσιγαροβηχα κ ετσι..αμαν μωρε!(Σ'αγαπαω στοκε!)
σκεφτομαι οτι θελω να γαμηθω κυριολεκτικα στο φαγητο! χαμπουργκερ και χοτ ντογκς, φυσικα πιτσες και σουβλακια, και για επιδορπιο παγωτο και τσιζκεηκ! τα υπολοιπα γλυκα τα αφηνουμε για αλλη φορα. συνδιασμενα με μια κωλαρου και βυζαρου που ξερει να γαμιεται δυνατα, θα τη βγαλουμε ολη νυχτα στο τζακουζι (εκει θα κοιμηθουμε κι ολας μεστα νερα να μουλιασουμε). ζητω συγνωμη αν χαλαω την αισθητικη, τη σοβαροτητα και τον καθως πρεπεισμο σας εδω μεσα, αλλα βαρεθηκα τη φτωχεια και τη μιζερια στο ελλαδισταν, θελω να καλοπερασω και να γλεντησω οσο μπορω!
Οτι διαβλεπω να μου ξαναχτυπα το καμπανακι της υπερκοπωσης!!
Ουφ... μακαρι να μπορουσα να ξεχειλωσω τη μερα μου γιατι οι 24 ωρες δε μου φτανουν με τιποτα!!!
σκεφτομαι κι ολας οτι σε 5-6 μερουλες τελειωσε κι αυτος ο χειμωνας, τον φαγαμε λαχανο! μπαινει ο μαρτιος και θα ξανανοιξει ο καιρος, να μπορουμε να το γλεντησουμε οπως πρεπει. θα ξαναγινουμε full κοινωνικοι, θα τα γραψουμε κι ολα στ'αρχιδια μας. ο κοσμος να ειναι καλα και θα περναμε ολοι υπεροχα ειτε μενουμε ελλαδα, ειτε μενουμε ευρωπη, ειτε μενουμε τουρκαλβανια!
Σκέφτομαι τις συγκρούσεις...Εσωτερικες και εξωτερικες....Πόσο υγιεις ειναι;...
Σκέφτομαι ότι αν είμαι ρομπότ, ο κώδικάς μου έχει πέραν από κάθε αμφιβολία πάρα πολλά bugs που πρέπει να διορθωθούνε, για να λειτουργήσω εύρυθμα.
Σκέφτομαι το αίνιγμα που μου είπε ένα παιδάκι:
Έχω τρία βόδια: το ένα τρώει τρώει και ποτέ δε χορταίνει.
Το άλλο κοιμάται και ποτέ δεν ξυπνά.
Το τρίτο φεύγει και ποτέ δε γυρνά.
Τι είναι;