Τι σκέφτεστε; - Page 539
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 539 of 1532 FirstFirst ... 394394895295375385395405415495896391039 ... LastLast
Results 8,071 to 8,085 of 22967
    Oτι παλια δεν μπορουσα να καταλαβω πως εφτανε καποιος στην αυτοκτονια λογω οικονομικων προβληματων... τελικα αν κατι δεν το νιωσεις γερα στο πετσι σου δεν μπορεις να καταλαβεις τον αλλον........................................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Θελω να trollαρω σαν τρελλος... εφτιαξα μια κατσαρολα φιδε και πρωτη φορα πετυχε , την αδειασα ολη!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι παλια δεν μπορουσα να καταλαβω πως εφτανε καποιος στην αυτοκτονια λογω οικονομικων προβληματων... τελικα αν κατι δεν το νιωσεις γερα στο πετσι σου δεν μπορεις να καταλαβεις τον αλλον........................................
    Έτσι ακριβώς! Κι εγώ παλιά δεν μπορούσα να καταλάβω αυτούς που χρωστούσαν μαθήματα.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι ναι,τελικα ''γυρναει ο τροχος''..αργει αλλα καποια στιγμη γυρναει..τι να το κανεις ομως,οι ανθρωποι ποτε δεν αλλαζουν..μολις τους δωθουν ευκαιριες τα ιδια σκατα κανουν..καταλαβες?ερχεται μετα κ μας ζηταει κ συγνωμη,πιστευοντας οτι εγω θα συγχωρησω..ναιι κααααλαα...αν επροκειτο για κατι αλλο θα το εκανα.αλλα λυπαμαι αυτη τη φορα δεν μπορω..ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΧΑΣΕΣ .....
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκεφτομαι οτι ναι,τελικα ''γυρναει ο τροχος''..αργει αλλα καποια στιγμη γυρναει..τι να το κανεις ομως,οι ανθρωποι ποτε δεν αλλαζουν..μολις τους δωθουν ευκαιριες τα ιδια σκατα κανουν..καταλαβες?ερχεται μετα κ μας ζηταει κ συγνωμη,πιστευοντας οτι εγω θα συγχωρησω..ναιι κααααλαα...αν επροκειτο για κατι αλλο θα το εκανα.αλλα λυπαμαι αυτη τη φορα δεν μπορω..ΛΥΠΑΜΑΙ,ΕΧΑΣΕΣ .....
    ..αχ όταν γυρνάει αυτός ο κωλοτρόχος, πόσους παίρνει "μπάλα".. Κι όχι τίποτ' άλλο είναι
    τόσο για λύπηση, που τους το πετάς ρε παιδί μου αναγκαστικά θες δεν θες το ξεροκόμματο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ..αχ όταν γυρνάει αυτός ο κωλοτρόχος, πόσους παίρνει "μπάλα".. Κι όχι τίποτ' άλλο είναι
    τόσο για λύπηση, που τους το πετάς ρε παιδί μου αναγκαστικά θες δεν θες το ξεροκόμματο!
    σιγα μην τους πεταξεις και ξεροκοματο! οπως στρωνει ο καθενας να κοιμηθει κιολας!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Άλλο ένα που κάψαμε και δεν παύουμε να μετράμε απώλειες. Αυτή την εξεταστική τη σκοτώσαμε. Αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή μια σχολή που δεν παλεύεις να σε ξεπεράσει. Ευτυχώς που φρόντισα τα 2 προηγούμενα χρόνια να μην αφήνω εκκρεμότητες. Τελικά έβλεπα πολύ μπροστά. Πρέπει από δω και μπρος να μη χάνω διάλεξη, όσο ανυπόφορο κι αν είναι, και να διαβάζω κάθε μέρα, λες και πηγαίνω σχολείο. Αρκετά στραπατσάραμε το καλοκαίρι.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Aποδεδειγμένα το πράσινο τσάι μετά το γεύμα, διώχνει τη μεσημεριανή υπνηλία.

Senior Member
    αμαν αυτος ο γαιδουροβηχας!!αρχιζει κ μου τη δινει στα νευρα..για να δουμε,θα κανει τιποτα η αντιβιωση?κ εχουμε κ τον Αθηνοδωρο να μας πειραζει ολη την ωρα κ να λεει μαλακιες για τσιγαροβηχα κ ετσι..αμαν μωρε!(Σ'αγαπαω στοκε!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    σκεφτομαι οτι θελω να γαμηθω κυριολεκτικα στο φαγητο! χαμπουργκερ και χοτ ντογκς, φυσικα πιτσες και σουβλακια, και για επιδορπιο παγωτο και τσιζκεηκ! τα υπολοιπα γλυκα τα αφηνουμε για αλλη φορα. συνδιασμενα με μια κωλαρου και βυζαρου που ξερει να γαμιεται δυνατα, θα τη βγαλουμε ολη νυχτα στο τζακουζι (εκει θα κοιμηθουμε κι ολας μεστα νερα να μουλιασουμε). ζητω συγνωμη αν χαλαω την αισθητικη, τη σοβαροτητα και τον καθως πρεπεισμο σας εδω μεσα, αλλα βαρεθηκα τη φτωχεια και τη μιζερια στο ελλαδισταν, θελω να καλοπερασω και να γλεντησω οσο μπορω!

Senior Member
    Οτι διαβλεπω να μου ξαναχτυπα το καμπανακι της υπερκοπωσης!!
    Ουφ... μακαρι να μπορουσα να ξεχειλωσω τη μερα μου γιατι οι 24 ωρες δε μου φτανουν με τιποτα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    σκεφτομαι κι ολας οτι σε 5-6 μερουλες τελειωσε κι αυτος ο χειμωνας, τον φαγαμε λαχανο! μπαινει ο μαρτιος και θα ξανανοιξει ο καιρος, να μπορουμε να το γλεντησουμε οπως πρεπει. θα ξαναγινουμε full κοινωνικοι, θα τα γραψουμε κι ολα στ'αρχιδια μας. ο κοσμος να ειναι καλα και θα περναμε ολοι υπεροχα ειτε μενουμε ελλαδα, ειτε μενουμε ευρωπη, ειτε μενουμε τουρκαλβανια!

Senior Member
    Σκέφτομαι τις συγκρούσεις...Εσωτερικες και εξωτερικες....Πόσο υγιεις ειναι;...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αν είμαι ρομπότ, ο κώδικάς μου έχει πέραν από κάθε αμφιβολία πάρα πολλά bugs που πρέπει να διορθωθούνε, για να λειτουργήσω εύρυθμα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Σκέφτομαι το αίνιγμα που μου είπε ένα παιδάκι:
    Έχω τρία βόδια: το ένα τρώει τρώει και ποτέ δε χορταίνει.
    Το άλλο κοιμάται και ποτέ δεν ξυπνά.
    Το τρίτο φεύγει και ποτέ δε γυρνά.
    Τι είναι;