ό,τι να 'ναι! :P
Εφοσον υπαρχει ελξη και υγεια ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινει!
Αυτό μπορείς να το τυπώσεις και να το βάλεις πάνω από το γραφείο σου να το βλέπεις κάθε μέρα;
Επίσης σε πληροφορώ ότι δύο γνωστοί μου έχουν ένα μαλθακό πατέρα, ο ένας είναι ο πιο τρελός γκομενιάρης που έχω δει, το παιδί δεν πιάνεται, ο άλλος είναι 40 και no σεξ...
Δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στους γονείς συνέχεια. Αν ήταν έτσι να πάμε να μπουζουριάσουμε τον αδάμ και την εύα που φάγανε το μήλο.
Δεν μου μαθανε ποτε την πειθαρχια (η μανα μου ηταν αυστηρη αλλα ο πατερας μου με κακομαθαινε πολυ...μετα μεγαλωσε κιολας κι ειχε αγχη οικονομικα, τον πιασανε και κρισεις πανικου απο οτι εμαθα μετα και το ριξε στα χαπια (tavor) με συνταγη γιατρου μεν αλλα πλεον εχει γινει συνηθεια να τα παιρνει και μου ηταν πιο ευκολο ως παιδι να τον κανω οτι θελω..κι οσο πλησιαζουμε στο τωρα τοσο πιο ραμολι γινεται και ψυχολγικα και σωματικα...ουσιαστικα πλεον ειναι υπερηλικας οποτε ο θανατος του δεν θα αργησει και θα επωμιστω μια ακομα πληγη που αλλα παιδια που τα καναν οι πατεραδες μικροι θα αργησουν να το ζησουν)...αλλα κυριως η πειθαρψια ειναι το μοναδικο μου προβλημα...ολα τα αλλα ερχονται...με πειθαρχια μαθαινεις να μην τρως πολυ, να κανεις υπομονη, να μην στενοχωριεσαι ευκολα αλλα πανω απ ολα να κοιτας το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο... αυτο αναγκαστηκα να το μαθω μονος μου... αλλα εχω κενα... πχ...με τα παιδια που τα εβρισα...(κατι για το οποιο αισθανομαι τωρα τρομερες τυψεις και δεν μπορω να κοιμηθω) θα πρεπε απο ευθιξια τουλαχιστον να παω να ζητησω μια τελευταια συγνωμη...αλλα δεν καταφερα να χειριστω την κατασταση...το εβαλα στα ποδια... ε αν ετρωγα και καμια δεν θα μου αξιζε? Και εκτος αυτου το θεμα ειναι οτι εκανα τη μαλακια και καταφερα να βγω λαδι... οκ ανεχτηκα προσβολλες, εφαγα και μια μπατσα... αλλα μεσα μου γιατι πιστευω οτι δεν φτανουν??? Γιατι δεν μπορω να συγχωρησω εμενα και την αδυναμια που εδειξα εκεινη τη στιγμη... η ελλειψη πειθαρχιας που λεγαμε.... ελπιζω παντως να τσακιστουνε να φυγουνε (απο οτι ειπε ενας ηρθανε για 5 μερες) γιατι εχω τρομερα νευρα και τυψεις ταυτοχρονα αλλα και το οτι τριγυρνανε στην πολη μου προκαλει αγχος....οκ σε εβρισα, βρισε με...πρεπει να σκοτωθουμε σωνει και καλα...?? Δεν ημουν νηφαλιος οποτε δεν φερω πληρη ευθυνη... μου ξεφυγε... νηφαλιος δεν θα το κανα ποτε...υποφερω πολυ τελευταια και μου βγαινει σε ξεσπασμα προς οπου να ναι...πιεζομαι συνεχως να ξεχναω τα δικα μου αλλα μου χουν πεσει μαζεμενα και κοντευω να τρελαθω... κι ολα αυτα αλεξανδρε ειναι εν μερει στοιχεια της διαπαιδαγωγησης που δεν τα ελαβα και αναγκαζομαι να τα ανακαλυψω τωρα...γιατι οντος πραγματικα τωρα σιγα σιγα ψηνομαι και γινομαι και αντρας και ενηλικος. μεχρι τωρα ημουν μπεμπης... και με την κακη εννοια... ειναι συγκεκριμενα πραγματα για τα οποια τους κατηγορω αλεξανδρε...αλλα αυτα τα συγκεκριμενα τελικα ειναι πολυ πιο καθοριστικα απ οτι οι ιδιοι πιστευουν...ασε που σε κουβεντα περι αυτου δε θα ξερουν τι να πουν...θα απαντησουν το εξης ηλιθιο: ειχες τα παντα...δεν σου λειψε τπτ...μα αυτο ειναι το θεμα γαμωτη μου!!! Αμα δεν σου λειψει πως θα μαθεις να αγωνιζεσαι να το αποκτησεις...πραγματικα τα παιδια που μεγαλωσαν με αυστηρο πατερα κατα κανονα γινανε καλυτεροι ανθρωποι, πιο σταθεροι και δημιουργικοι αλλα πανω απο ολα πιο ισορροπημενοι....κι οταν λεω αυστηρο πατερα εννοω με αιτια αυστηροτητας την αγαπη και το ενδιαφερον για τα παιδια...οχι τα προσωπικα του κομπλεξ...εκει αλλαζει... αυστηροτητα για το καλο των παιδιων...εγω αμα ποτε μου αποκτησω παιδι θα μαι πολυ αυστηρος και δικαιος...το καλοκαιρακι δουλιτσα...για το χαρτζιλικι... γυμναστικη απο νωρις και πανω απ ολα επαγγελματικα θα παρατηρησω να δω τι πραγματικα του αρεσει να κανει και οχι τι λεει η αγορα, η κοινωνια, ο διαβολος, ο τριβολος....τι λεει η καρδουλα του πανω απο κανοντας σαφες οτι αν χρειαστουν θυσιες θα τις αναλαβει μονο του...δουλεια μαζι με σπουδες? αν το απαιτει η κατασταση ναι.... εκανες μαλακια? θα τιμωρηθεις! κλαψουρισματα δεν περνανε...τελεσιγραφο στην γυναικα μου "οχι καβγαδες μπροστα στο παιδι! για κανενα λογο" οταν περασουν τα χρονια θα μας ευχαριστει....εγω δεν ειχα τπτ απο ολα αυτα φιλε αλεξανδρε...
Οσο για το γκομενιαρης, και για μενα πιστευω πως οταν παρω το κολαι θα παρω φορα....αλλα το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα αλλοι κοιταν να σοβαρευτουν ενω εγω να ξεκινησω...καταλαβες? με εχει παει πισω συνολικα παρα πολυ...αν παντρευτω θα παντρευτω μεγαλος...και παει λεγοντας... δεν θα κανω παιδια νεος (που ειναι το καλυτερο για μενα) και η αλυσιδωτη αντιδραση συνεχιζεται.... παει μακρια το ποσο με επηρεασε η σταση αυτη του πατερα μου...ξερω πως ειχε πολυ αυστηρο και αυταρχικο πατερα...ο παππους μου ηταν πολυ σκληρος...τον θυμαμαι λιγο...αλλα δεν σημαινει πως το να πας στην αλλη ακρη ειναι η λυση...απ την αλλη λογω ξενης χωρας περνουσα πολυ χρονο με τη μανα μου κι ετσι υιοθετησα πολλες "θυληκες" συμπεριφορες...οχι οτι εκανα κοριτσιστικα πραγματα...ποτε δεν με συγκινησαν...αλλα να το οτι ειμαι ευαισθητος πχ πιστευω οφειλεται εκει...ηταν στραβο το κλιμα, το φαγε κι ο γαιδαρος...
Το σιγουρο ομως ειναι πως δεν θα μπουζουριασουμε ουτε το μηλο ουτε τους απογονους τους....και φιδια υπαρχουν παντα...το θεμα ειναι εμεις πως αντιδραμε σαυτα...
(παρενθεση: ωραια μισογυνιστικη ιστοριουλα των χριστιανων)
Εμενα θα μου στησουν αγαλμα μια μερα... αλλα οχι... το κουραγιο μου ειναι αφανες...παντα ολα αυτα εξω δεν φαινονται...ασε που με τις προσφατες επιτυχιες στο αλλο φυλο πλεον με ζηλευουν και πολυ και με ματιαζουν...που να ξεραν τι περασα για να ερθω σαυτο το σταδιο...ιδεα δεν εχουν ποσο αγωνιζομαι για να κρατιεμαι στα λογικα μου πανω απο ολα... για να μην φλιπαρω και χασω την μπαλα τελειως και μετα δεν υπαρχει πλεον γυρισμος
Νομιζεις ότι παλεύεις...πιο πολυ κλαις τη μοιρα σου κ απλως καταφερνεις να επιβιωνεις απο αυτο..τιποτε περισσοτερο...μολις αποτυχεις λιγο πεφτεις ακόμη πιο βαθια σε θλιψη κ μιζερια...ενας φαυλος κυκλος..αν δεν αποδεχτείς ότι κανένας δεν έχει συνέχεια επιτυχίες, αν αποδεχτείς ότι όλοι οι άντρες αν έιχαν την ψυχολογία σου θα ήταν στην ίδια κατάσταση με σένα..δεν φταίει τίποτε άλλο παρα η μιζέρια κ η κατάθλιψη που υποβάλλεις εσύ στον εαυτό σου κ όχι κανένας άλλος, ουτε καν ο πατέρας σου. Ο πατέρας σου έκανε τις επιλογές του και τη ζωή του. Και ναι..πολλοι έφηβοι πέρασαν όσα λες εσύ. Δεν είσαι μοναδικός ξυπνα! Ουτε κι εγώ θέλω να θυμάμαι τα χρόνια της εφηβείας..ανασφάλεια, χαμηλη αυτο πεποιθηση κτλ κτλ κτλ αλλά είχα ελπίδα! Τα έριχνα σε αγόρια ενώ έβλεπα πως υπήρχαν καρακουκλάρες δίπλα μου που δεν παρακαλουσαν για το αυτονοητο ..να αρέσουν! Εφαγα τις χυλοπιτες μου, μάλωσα τον εαυτό μου που ένα κορίτσι σαν εμέν;α έκανε κάτι τέτοιο και ξανά πάλι, βελτιώνοντας κάθε φορά τον τρόπο που θα προσέγγιζα ένα αγόρι. Σκέψου άλλες κοπέλες ή αγόρια που έφαγαν περισσότερες χυλόπιτες απο μένα...όλοι στην εφηβεία περάσαμε μαυρο χάλι..ζωή ήταν αυτή;;Ασε..Εσυ όμως άφησες την εφηβεία να σε κυριεύσει..να σου κάνει κακό και εσύ αντί να το πολεμίσεις,κλαίς τη μοιρα σου και ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλου παραγοντες και ποτέ στον εαυτό σου. Δες καθαρά. Πες στον εαυτό σου πόσο χαζός είναι που αναλλώνεται σε τέτοιες βλακίες..και εχθές κακώς δεν φίλησες την κοπέλα..αν σου έβγαινε και το γουσταρες κάντο! Εστω κ στο μάγουλο και άσε τον ερωτισμό να ξεχειλίσει απο μονος του κ ας εκτεθείς!Το πολύ πολύ η κοπέλα να σου ζητουσε τα ρέστα, πως τόλμησες και το έκανες;;; Μην αρχίσεις αντεπίθεση κ νιώσεις ακόμη περισσότερο βλαμμένος..απλώς πες..μυριζες τόσο όμορφα που δεν μπορεσα να αντισταθω!!:) και χαμογέλα!! Αυτό είναι αυτοπεποιθηση!!Κ αν δεν χαμογελάσει μετά απο αυτό είναι χαζή!!:) ΠΡαγματικά θα είναι χαζή γιατί εμένα αν μου το έκαναν το πιο πιθανο είναι να ένιωθα ακόμη πιο όμορφη μετά απο αυτό και θα χαμογελουσα επίσης!!:) Οποτε..δεν έχεις παρα να πεις στον εαυτό σου πως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και πως οι δοκιμές θα σε κάνουν να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Αυτοι που κοιταζουν να σοβαρευτουν έχουν ήδη σοβαρή σχέση..όλοι οι φίλοι του άντρα μου που είναι όλοι κοντά στα 28-31 είναι ελευθεροι και μη σου πω δεν έχουν κοπέλα..ποτε λιγο απο δω ποτε λιγο απο κει..παιζουν! Γιατί όχι κι εσύ;; Παίξε λιγο με κοπέλες, φλέρταρέ τες κι ας μην οδηγήσει κάπου..πες ένα κοπλιμέντο κι αν κάποιες κομπλεξικες σε κοιτάξουν με περιεργο ύφος απλώς έχουν πρόβλημα..όχι εσύ!!! Αυτές!!! Γιατί το κοπλιμέντο όπως <<στις ομορφιές σου σήμερα!!>> (μια ατάκα κλασική και πάντα μα πάντα πιάνει!!) ή <<μας έχεις τρελάνει με το άρωμά σου!>> δε δείχνεις ουτε πέφτουλας ουτε λυσσαρας, απλώς λές κάτι που θα ανεβάσει μια κοπέλα. Κι αν ενδιαφέρεται θα δεις που όλο κ κάτι θα κάνει! Μια ματιά..κάτι! Κι αν πάλι δεν πει τιποτα κ σε σνομπάρει..είπαμε μιλάμε για κομπλεξάρα!! Εσυ να νιώθεις όμορφα , να λες όμορφες κουβέντες και ποτέ μα ποτέ δεν αφήνεις τίποτα να σε αγγίξει.Ετσι σιγά σιγά θα νιώσεις κι εσύ όμορφα με τον εαυτό σου κ θα μπορέσεις να δεις τη ζωή αλλιώς.Παράτα όλα όσα μας αναφέρεις..όλος ο κόσμος έχει ψυχολογικά!! Κ εγώ έχω..αλλά προσπάθησα να τα αφήσω πίσω, το πάλεψα..δεν έγινε εν μια νυκτί!Αλλά έγινε..
Λάμβανες δλδ διαφορετικά μηνύματα από τον αγχώδη πατέρα και από την αυστηρή μητέρα σου. Ο ένας σε δίδασκε στην υποχώρηση και ο άλλος στον έλεγχο? Κάτι τέτοιο? Ίσως λοιπόν λόγω των γονεικών αντιφατικών στυλ διαπαιδαγώγησης, να μην έμαθες να βρίσκεις τον μεσαίο χώρο στις αντιδράσεις σου, όχι των άκρων.Η γκάμα των αντιδράσεών σου δεν περιλαμβάνει παρά τα δύο άκρα, οπότε εφορμάς έχοντας υπερυψηλά στάνταρντς που σε αγχώνουν και μετά υποχωρείς σύμφωνα με το πρότυπό σου. Έλεγχος(από τη μαμά), υποχώρηση(από το μπαμπά). Τι κάνεις λοιπόν? Μπαίνεις στο παιχνίδι των επαφών σου με τον εκάστοτε σεξουαλικό παρτενέρ, με την πιεστική ανάγκη απόδειξης και επιβεβαίωσης, τρέχεις γρήγορα για να "γεμίσεις" αυτό το κενό και έρχεσαι ο ίδιος και υποχωρείς, σύμφωνα με το πατρικό μοντέλο αντιμετώπισης κάθε κρίσης.
Πρόσεξε δλδ και πώς μιλάς για τον εαυτό σου, πριν ανέφερες πως είσαι για άγαλμα. Άλλες πως είσαι για πέταμα. Και το άγαλμα και το πέταμα, είναι άκρα. Είτε δειλός είτε αρχηγός. Ποιος μπορεί να είναι ένας μεσαίος χώρος ανάμεσα στις δύο κρίσεις σου για σένα? Δεν μπορείς να μην είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά κάτι ανάμεσα στα δύο?
Όσο για τα στερεότυπα που έχεις σχετικά με τον ανδρισμό και το τι σημαίνει αυτός, πάλι θα μπορούσες να κρατάς ένα μικρότερο καλάθι, ώστε να μην σε βάζουν οι πεποιθήσεις αυτές μέσα σε καλούπια που να σε πιέζουν να ταυτίζεσαι με ακραίες απόψεις πάνω στο περιεχόμενο των συμπεριφορών του φύλου σου. Έχεις ταυτίσει τον ανδρισμό με βαρβατίλα, και αποδόσεις/αποδείξεις σεξουαλικότητας στρατηγού και αυτές σου οι επιταγές ξεχρεώνονται μετά με αποτυχίες και υπαναχωρήσεις, οπότε σε κρίνεις ξανά υπεραυστηρά και δώστου. Συμφωνώ δλδ με tirogaridaki, κι εγώ αυτό νομίζω πως κάνεις. Τρέχεις πίσω από δικές σου κατασκευές, διδαγμένες από το περιβάλλον σου, δίχως να τις εξετάζεις με μια πιο ισορροπημένη ματιά.
Καλή σου μέρα.
Tirogaridaki ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Εχεις δικιο απλα στη φαση που ειμαι χρειαζομαι επαγγελματικη υποστηριξη για να συνελθω. Κι εσυ παντρεμενη? Να υποθεσω παιζει να σαι και μικροτερη απο μενα :)
Ρειν οντος μεχρι και σημερα βρισκομαι αναμεσα στις διαφωνιες τους και φανταζομαι ενας διχασμος που νιωθω προερχεται απο κει. Βλεπεις σαν παιδακι ημουν καλο και εξυπνο και πραγματικα ρουφουσα γνωση απο παντου. Αποτι φαινεται μαλλον κοπιαρα την συμπεριφορα τους και μου βγηκε σε αναποφασηστικοτητα και συμπεριφορα των ακρων. Βασικα χρειαζομαι υποστηριξη και ψυχοθεραπεια... Ααα και διακοπες καμια εβδομαδα μακρια απ τον κοσμο...
Σου λέει ο φίλος μας μια περίπτωση του ξαδερφου του και εσύ αμέσως σκέπτεσαι την χειρότερη περίπτωση αντί να πεις ναι μπορώ να τα καταφέρω...Jim Πρέπει να δουλέψεις τον εαυτό σου στο να μην σκέπτεται διαρκώς τα χειρότερα...
Βέβαια εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και μας λές ότι έχεις κανει μεγάλη προοδο οπότε χαιρόμαστε γιαυτό.Προσπάθησε τώρα να αποβαλεις όλα τα αρνητικά του παρελθόντος και να κάνεις μια καινούργια αρχή απο δω και πέρα..
Αφού όπως λες ο πατέρας σου θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός και καταλαβαίνεις το λάθος του τώρα θα σου άρεσε να σου πει "σήκω και πήγαινε να μείνεις μόνος σου αρκετά σε τάισα?"?. Τι θα έκανες αν σου συμπεριφερόταν έτσι?θα σου άρεσε?Και αν θα σου άρεσε γιατί δεν φεύγεις πριν γίνει αυτό?
Oxι παλιοτερα επαιζε ρολο και η εμφανιση και το παχος. Δεν μου αρεσε καθολου το σωμα μου και ντρεπομουν να το δειξω και επισης πιστευα οτι αποκλειεται καποια να ενδιαφερθει πραγματικα για μενα. Τωρα ευτυχως το χω ξεπερασει.
Ναομι τωρα το να μου πει φυγε απ το σπιτι ειναι αδυνατον γιατι θα πεθανω στην πεινα. Δεν εχω που να παω! Ουτε λεφτα! Θα μπορουσε ομως να με εισαγει στην παραγωγη με πιο ωραιο τροπο, αν ειχε λιγο μυαλο βεβαια... Οταν ημουν γυμνασιο τα καλοκαιρια που καθομουνα να με εβαζε σε ενα καφε φιλικου προσωπου εκει που καναμε διακοπες να βγαζω χαρτζιλικι και να μαθαινω. Κι αν μου τελειωνε να μην δινε παραπανω. Ετσι θα μαθαινα και την διαχειριση. Ενα απλο παραδειγμα ηταν... Τωρα θα φυγω δεν θα κατσω σπιτι αλλα βλεπεις ειναι και η συγκυρια δυσκολη. Εχω τα δικα μου ειναι και η περιοδος δυσκολη.... Γενικως η ζωη μου πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο... Περιμενω να δω αν παει πιο χαμηλα
Τα παιδια ναομι καλα τα λενε αλλα χρειαζονται δρασεις απο μενα... Και δρασεις κανω αλλα μερικες φορες πισωγυριζω λιγο... Οπως τωρα που μαλωσα με τους μαλακες κι ειμαι ακομα συγχισμενος...αισθανομαι και την καταθλιψη να γυρναει και τρομαζω λιγο. Περασα και συνεντευξεις για δουλειες κι ειχα ελπιδες αλλα τπτ. Ξενερωσα κι απο κει...
Θα συνεχισω ομως να παλευω... Απ αυτον τον κοσμο θα περασω μονο μια φορα και απο δω και περα μου αξιζει να μαι χαρουμενος. Ηδη εχασα τα καλυτερα. Μην χασω κι αλλα... Δεν εχω και τα κοτσια να αυτοκτονησω οποτε θα υποφερω μια ζωη
Συνέχισε τις προσπάθειες jIM.Μην τα παρατάς.... Το ξέρω ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλα πιστεύω ότι μετά απο όσα δύσκολα έχεις περάσει αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου απο κει και ύστερα μόνο ευτυχισμένες στιγμές θα έχεις.Γιατί η ζωή είναι μια ρόδα και γυρίζει..Πολύ Παλιά είχα ακούσει κάποιον συμμαθητή μου να λέει ότι δεν έχει κανένα παράπονο απο τη ζωή και μου ακουγόταν τόσο παράξενο και έλεγα πως γίνεται και εγώ είμαι τόσο χάλια....?βέβαια και εγώ είχα γονείς που δεν μου είχαν στερήσει τίποτα και όσο ζω θα τους αγαπώ και μακαρι να καταφέρω να τους ανταποδώσω το 1/3 απο όσα έχουν κάνει για μένα και τον άδερφο μου... :-(
Βέβαια είναι αχαριστία να έχουμε την υγεία μας και να αισθανόμαστε δυστυχισμένοι.Αμαρία τέλος. πρεπει να φτάσουμε στο σημείο να την χάσουμε για να βάλουμε μυαλό? και προς θεού μην ξανασκεφτείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου....
Για να ελαφρυνουμε το κλιμα δε λεμε τι μαλακιες μας εχουν συμβει με πεφτουλες? :p
Λοιπον μια φορα εμενα ενω συνοδευομουν ενας μαλακας μου εστειλε σφηνακι! (παραλιγο να πεσει ξυλο, το γλιτωσαμε). Μια δευτερη ενω ημουν αγκαλια με τον φιλο μου σε τραπεζακι σε ενα ησυχο μπαρακι, ηταν ενας μοναχικος με πορτοκαλι πουκαμισο και ασπρη καλτσα στο μπαρ, ο οποιος γυρναει, κοιταει προς το τραπεζακι μας και λεει δυνατα (μονος του) "ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!! ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!!!" Πηγε τουαλετα, γυρισε, και μετα απο δεκα λεπτα επειδη φανταστηκε οτι εγω ο μπουφος δεν ειχα καταλαβει οτι απευθυνοταν σε μενα, επανελαβε ξανα το διο σκηνικο με το συλλαβιστο δυνατο ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!! χαχαχαχαχα
Μια αλλη φορα ημουν με 3 φιλες μου σε ενα μπαρ, και κατσαμε κανα διωρακι γελαγαμε και χορευαμε. Απο τις 2 ωρες την 1 ωρα και 50 λεπτα ειχα εναν τυπο σε αποσταση λιγοτερου απο μετρου (δεν ηταν πιτα το μπαρακι ειχε χωρο) να ειναι γυρισμενος ακριβως πανω μου και να με κοιταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τι πλατη του ειχα γυρισμενη, τι θεση αλλαζα, δεν χαμπαριαζε απολυτως τιποτα!!!
Εισαι πολυ πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου.. Αγαπησε τον λιγο.. Εμενα μου φαινεσαι αξαγαπητος! Eλα δε θα θελει και μεγαλη προσπαθεια! :) Δως του αφεση αμαρτιων, δωστου το δικαιωμα να μην ειναι τελειος. Αναγνωρισε του τα καλα του και μην ψαχνεις συνεχως τα στραβα του. Οπως στην κοπελιτσα που σαρεσει.. θα της φεροσουν ετσι οπως φερεσαι στον εαυτο σου??? θα ηθελες αυτη να ειναι ετσι με τον εαυτο της?? Δεν εχει σημασια τι εχεις κανει, υπηρχαν λογοι, σταματα να καταδικαζεις τον εαυτο σου. καλα εκανες και δεν επαιξες ξυλο, εμενα προσωπικα ετσι και επαιζε ο φιλςο μου ξυλο δε θα μου αρεσε καθολου, δε θα μπορουσα να εμπιστευτω τον χαρακτηρα του και τα νευρα του, κι αυτο το εχω ακουσει και απο φιλες μου. Οταν κιολας ειχες αδικο, τι ξυλο να παιξεις? Χαζος εισαι? Οχι! Και το εχεις αποδειξει!
τι κακο υπαρχει σε εναν γονιο που πουλαει ομπρελες στα πανηγυρια?
Σορρυ ηταν λιγο συνειρμικο, ειχα στο μυαλο μου μια πραγματικη ιστορια, οπου η μανα ειναι στη φυλακη για ναρκωτικα και ο πατερας ηταν πλανοδιος μικροπωλητης-ρακοσυλλεκτης-βαπορακι, και ειχε τυχει να τον εχω δει σε ενα πανηγυρι να πουλαει ομπρελες τελευταια φορα. Πριν λιγο καιρο ο πατερας πεθανε, και την κορη τους, επειδη η μανα ειναι ακομα φυλακη, θα την επαιρνε η προνοια, αλλα βρεθηκε μια θεια και την πηρε για να σουφρωνει τα επιδοματα που παιρνει η μικρη (17 χρονων τωρα)
υπαρχουν πολλες οικογενειες που εχουν καταστραφει ή και που ειναι καταστροφικες,εγω θεωρω οτι ο τζιμ ειναι υπερβολικος με την οικογενεια του,ναι μεν δεν του εδωσαν αυτοπεποιθηση αλλα δεν θελει να ξεφυγει και απο ολο αυτο..τεσπα εγω οτι ειχα να του πω τα ειπα χτες!η κλαψα δεν φερνει αποτελεσματα μονο η δραση!και ξαναλεω η δραση του επανω κεφαλιου!οχι του κατω!
Κατι τετοιοι τυποι ειναι σαν κι εμενα που καθονται σε ενα φορουμ και του λενε "πιστεψε στον εαυτο σου!!" "μη φοβασαι την αποτυχια!!" "Οποιος δεν δοκιμαζει χανει στα σιγουρα" και λοιπα ομορφα που απλα δεν εφαρμοζονται αν δεν νιωθεις πως να το κανεις... αλλα αμα νιωθεις να το κανεις δεν εχεις λογο να σαι εδω μεσα ετσι κι αλλιως....Παντως μαρεσεις carrie... εισαι εδω και δινεις συμβουλες σε τετοιους τυπους που δεν ειχαν πολλες εμπειριες με γυναικες (πχ εγω - περιτρανο παραδειγμα) και τωρα τους αποκαλεις μαλακες επειδη δεν εχουν τροπο ή επειδη για οποιοδηποτε λογο ειναι αγαμητοι ή μπορει να χουν οτιδηποτε οπως κοινωνικη φοβια, στρες, ντροπαλοτητα ή απλα ειναι αγαρμποι χωρις ομως να ναι ουτε κακοι ουτε εγκληματιες απλα ιδιομορφοι.... ή να ναι και χρηστες ναρκωτικων λογω της αθλιας πραγματικοτητας που βιωνουν (πχ η κοπελα με τη μανα στη φυλακη κτλ κτλ ή γιοι τετοιων οικογενειων που πλεον εχουν φτασει στο αμην) Εσυ δεν μου πες οτι δεν ξερεις ποτε τι κρυβει ο καθενας μεσα του? Να μην ειμαι αυστηρος με τις κοπελες και να μην της λεω *******κια? Εσυ γιατι τον στερημενο τον αντρα τωρα τον λες μαλακα? Επειδη εισαι κοπελα και το χεις σιγουρο οτι αμα κουνηθεις μπορεις να κανεις σεξ και σε 10 λεπτα απο τωρα?? Μονη σου μου τα πες...τωρα στα λεω εγω
Μιλας για περιπτωσεις πιο ακραιες απ τη δικια μου αλλα και παλι δεν χανει την βαρυτητα της η δικια μου...να πουνε οτι λεω κι εγω... ανεξαρτητοποιηθειτε και μην τους ξαναμιληστε...ουτε καβγαδες ουτε τπτ...απλα δρομο μακρια τους! Αν ειστε ανηλικοι ζητηστε βοηθεια απο ιδρυματα κτλ...
εγω τα ειπα χιουμοριστικα για να ελφρυνω το κλιμα γιατι ειχε παραβαρυνει! Ξεχναω ποσο τσιτωμενος εισαι και τα βλεπεις ολα στραβα! Ολα σε πειραζουν, εσενα και την ανωτερη συνομωταξια σου, δλδ τους αντρες! Εμας να μη μας πειραζουν αυτα που λες για τις γυναικες, γιατι εισαι παρθενος και κατακαημενος! Πρεπει να σου φερομαστε με ειδικη μεταχειριση! Αυτην ειχες μια ζωη, αυτην κατηγορεις, αυτη δε θες πια οπως λες, κι ομως αυτη ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!
Ε δεν ειναι ακριβως ετσι... αν ειχα γεννηθει ωραιος και σωματαρας και με ηθελαν ολα τα κοριτσακια και μου χε κατσει καποιο εδω και χρονια δεν θα μουνα ετσι δωρα μου... η σεξουαλικη υγεια ειναι βασικος παραγοντας υγειας γενικα... ξερεις πως ειναι να σαι νεος αντρας...24 το 24ωρο να θες να αναπαραχθεις? Ειναι τυχαιο που η συχνοτητα αυνανισμου, η αγορα πορνο, οι βιασμοι, τα πεσιματα, οι ματσο συμπεριφορες γινονται κατα κορον απο αντρες?? Με εκνευριζει πραγματικα που δεν καταλαβαινουνε οι γυναικες οτι οι ενοχλητικοι "πεφτουλες" δεν ειναι απελπισμενοι λιγουρες!!! Ειναι αντρες απλα! Ετσι ειναι οι αντρες... κι οσο σε πιο νεα ηλικια πας τοσο χειροτερο γινεται... Εσεις εχετε να πουμε τη δυνατοτητα επιλογης γιαυτο μιλατε αφυψηλου...
Δηλαδή θες να πεις ότι πιστευεις πως είσαι ομοφυλοφιλος;; για πες..απο που το συμπέρανες αυτό!
Μπορει να ειναι και απελπισμενοι λιγουρες, οπως μπορει να ειναι και αλλα πραγματα, δε μπορεις να το αποκλεισεις! οπως και οι γυναικες μπορουν να ειναι απελπισμενες λιγουρες! Παντως ξερω οτι εχουν τα θεματα τους για να ειναι οπως ειναι, δεν ηθελα να κοροιδεψω, αλλα οκ αν φανηκε ετσι ζηταω ταπειαν συγνωμη απο τον αντρικο πληθυσμο του φορουμ! Ακομψο εκ μερους μου!
Δεν επιζητω καμια μεταχειρηση ειδικη!!! Αλλα ανθρωπους που προφανως εχουν προβληματα αλλα τυχαινει να ναι και αντρες με ορμες αρνουμαι να τους λενε μαλακες! ειναι απλο! εγω δεχτηκα οτι ημουν υπερβολικος που τις ειπα *******κια εσυ δλδ τωρα γιατι δεν το παραδεχεσαι? Μη με χτυπας στο ευαισθητο σημειο μου απλα παραδεξου το!
τζιμ δηλαδη πιστευεις οτι οταν θα κανεις ερωτα,θα ηρεμησει η ψυχη σου?δεν νομιζω,εχεις χασει λιγο τον εαυτο σου και θες βοηθεια,δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα..
εε τζιμ..οι ενοχλητικοι πεφτουλες ναι ειναι λιγουρια!μεγαλα ομως!οχι δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι!συγνωμη κιολας.