Results 2,101 to 2,115 of 2414
-
20-02-2011, 23:20 #2101
- 20-02-2011, 23:54 #2102
Τωρα θα με πειτε γκρινιαρη αλλα μου χει καρφωθει στο μυαλο ο αλλος που θελει να πλακωθουμε! Ο κυπριος! Βεβαια ηταν πιωμενος αλλα ειχε κατι τρομακτικα παρανοικο στο βλεμμα. Ειχε κι αυτη την απαισια κυπριακη προφορα! Οκ μου πες οτι ενοχληθηκες! Ζητησα συγνωμη... Γιατι κανεις τοσο κρα για ξυλο? Μηπως τελικα εχεις κι εσυ θεματα? Οι αλλοι γιατι ηρεμησαν? Επισης ενας απαυτους ηρθε και μου πε οτι δεν εχω αρχιδια αλλιως θα μαλωνα! Η θα λεγα στα ισα γιατι τους εβρισα! Κι εγω καθομουν χεσμενος πανω μου και τα ακουγα... Διαφωνουσα αλλα οχι με σθενος! Γιατι δεν αντεδρασα σαν αντρας? Γιατι φοβαμαι να ματωσω? Δεν ειμαι αντρας αληθινος παιδια. Ενας αντρας δεν κοτευει ποτε. Γιατι το φιλαρακι που ταν μαζι μου ηταν ετοιμος για ξυλο και δεν καταλαβαινει μια απο απογοητευση απο γκομενα και παει απ τη μια στην αλλη? Βλεπετε ακομα κι εκει ειμαι προβληματικος! Θελω πολυ να αποδειξω τον αντρισμο μου ετσι αλλα πολθ φοβαμαι οτι δεν υπαρχει! Το χω πραγματικα απωθημενο να αντιμετωπισω αλλον αντρα χερι με χερι χωρις να φοβαμαι!
21-02-2011, 00:35 #2103
οι σοβαροί άνθρωποι δεν παίζουν ξύλο....
21-02-2011, 00:37 #2104
21-02-2011, 00:44 #2105
Oταν ομως τους προκαλουν δεν καθονται σα κοτουλες που καθισα εγω
Το παιξα και καλα σοβαρος και ψυχραιμος ενω στην ουσια χεστηκα πανω μου...βεβαια μετα καταλαβα την ηλιθιοτητα μου... Αλλα και παλι δεν παυει να ηττα δικη μου το ολο σκηνικο... Με εχουν ξαναπροσβαλλει και δεν αντεδρασα... Εχω θεματακι εκει νομιζω... Οχι τπτ αλλο, ολα αυτα τα νευρα βραζουν μεσα μου και δεν ξερω που θα καταληξουν
21-02-2011, 00:45 #2106
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Εχεις πειστεί πως δεν αξίζεις τίποτα..πως δεν είσαι άξιος για τίποτα. Δεν μπορεί επειδή δεν έχεις κάνει σεξ να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό. Και να σου πω κάτι πολύ προσωπικο; κι εγώ ερεθιζομαι αν δω γυναικα να τριβεται..τι σημαίνει οτι είμαι λεσβια; χαλάρωσε αγόρι μου.. εχεις μεινει στη φάση της εφηβείας όσον αφορα τον σεξουαλικό τομέα ..θυμάμαι κάπως έτσι ένιωθα όσο ήμουν μονη μου στο δωμάτιο. Πρέπει να απενεχοποιησεις λιγο τον εαυτο σου κ να μην νιώθεις ενοχες για το κάθε τι..είσαι μιαχαρα απλώς δεν έχεις κάνει σεξ εξαιτίας του μυαλου σου..όχι του σώματός σου!!!! Εχω ξάδερφο παχυ..πολύ παχυ και μαλλιαρο ροκα! Σε πληροφορώ είναι πρώτη μουρη στο σχολείο και με κοπέλα!! Νιώθει θεος και το πιστευουν κ οι γυναικες!!Το πρόβλημά σου είναι εγκεφαλικό..όχι σωματικο!
21-02-2011, 00:46 #2107
21-02-2011, 00:56 #2108
21-02-2011, 00:57 #2109
Καμια φορα με πιανει πανικος να σκεφτομαι οτι ηδη εχω μεγαλωσει και πως δεν ξερω ακομα ποσα χρονια θα μου παρει ολα αυτα να τα ξεπερασω... Πραγματικα φοβαμαι πολυ για μενα ωρες ωρες... Στον προσωπικο τομεα ειμαι πισω, στον επαγγελματικο ακομα πιο πισω, στην ωριμοτητα πισω... Εχω ακομα παιδικες ευαισθησιες και μεσα σε ολα εχω προβληματικη οικογενεια και ειμαι και μπατιρης... Ειμαι αγχωτικος και με διακρινει παθητικοτητα και απαισιοδοξια και προχθες ανακαλυψα πως ειμαι και δειλος αλλα και παρθενος βεβαια! Αυτο που το πας? Πως να με αγαπησω μετα? Πως να απενοχοποιησω τον εαυτο μου? Πες στον ξαδερφο σου να μην παιρνει πολυ αερα γιατι μια αποτυχια μπορει να του γκρεμισει την αυτοπεποιθηση τραγικα... Μην ξεχνας την ιστορια με τον δαιδαλο και τον ικαρο οπου ο πιο υπεροπτης απ τους δυο τελικα γκρεμοτσακιστηκε!
21-02-2011, 00:59 #2110
Είσαι γενναίος καλέ μου...πρέπει να το αποδείξεις με αυτό τον τρόπο; Κοιτα..κάθισε και σκέψου τι νιώθεις για τον εαυτο σου πραγματικά..ποιος είσαι; Συνέχεις προσπαθείς να αποδειξεις στον ιδιο σου τον εαυτο ότι είσαι άντρας..οι υπολοιποι άντρες δεν το σκέφτονται καν ή το αμφισβητουν..το πιστευουν! Εσυ δεν το πιστευεις!! Εσυ πιστευεις ότι δεν είσαι άντρας ..έχει καταρριφθεί ο εγωισμος σου και η αντρίλα σου επειδη δεν έχεις γίνει αποδεκτός απο γυναίκα ως προς το σεξ. Δυσκολη υπόθεση απο την άποψη οτι εχει γαλουχηθεί όλο σου το είναι γυρω απο αυτο.. και πρέπει να ξεκολλήσεις για να προχωρήσεις..και αυτό απαιτεί τεράστια βηματα απο μέρους σου..πρέπει να αρχίσεις να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα κ με βάση αυτά να πας πιο μπροστα..όπως..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΙ!!ΤΕΛΟΣ!!ΠΑΠΑ...!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ!!! ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ!!!δείχνεις έξυπνος και μορφωμένος..τονισέ το!μην το παρακάνεις βέβαια και το παίζεις εγκυκλοπαίδεια...χαλαρα..χι� �υμορ έχεις;; χρησιμοποιησέ το!!!οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με χιουμορ..κι αν κάποια δε γελάσει..δεν πειράζει...έτυχε!!μην ρίχνεις κάθε αποτυχίσα σου σαν ευθυνη πάνω σου...όλοι κάνουμε μαλακίες και το μετανιώνουμε μετα..αλλά δε χάθηκε δα κ ο κόσμος!!αρχισε να χαλαρώνεις κ να μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου...
21-02-2011, 00:59 #2111
21-02-2011, 01:01 #2112
κι αν γκρεμοτσακιστεί;;;;; θα σηκωθεί κ θα παλέψει!!!!! Η ΤΥΧΕΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ!! όχι τους χεστηδες..σορι κιολας..αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις ;;
21-02-2011, 01:08 #2113
Πανω απο ολα απορριψη εχω φαει απο εμενα τον ιδιο... Οχι απ τις κοπελες...ακομα κι ως υπερβαρος δεν ειχα θεμα να βρω κοπελα...! Βεβαια τοσο ωραια οσο τωρα αλλα και παλι μια χαρα...
Ξερεις τι αλλο με σκοτωνει και με κανει να τρελαινομαι? Οκ μπαρμπας δεν ειμαι αλλα σκεφτομαι πως τελειωσα το σχολειο πριν 9 χρονια! Μιλαμε για μια δεκαετια που θα μπορουσα να τα χω δει ολα χαμενη! Στο πουθενα! Η καλυερη δεκαετια της ζωης μου περασε ετσι...το πανεπιστημιο που συνηθως ειναι το μερος της σεξουαλικης αφυπνισης (τουλαχιστον για τη γεννια μου) μου φαινεται πλεον πολυ μακρια και συνειδητοποιω με τρομο πραγματικα που βρισκομαι... Με κοβει κρυος ιδρωτας πραγματικα... Δεν περιγραφεταιLast edited by jimmaster; 21-02-2011 at 04:09.
21-02-2011, 01:09 #2114
ωραία ...είσαι πισω σε όλα αυτα...συμφωνα με ποιον όμως;;;; είναι κάποιος που βάζει όρους κ κανονες;; ο άντρας μου ήταν παρθένος μέχρι τα 23!!!!:) ε και;; μεγάααλη διαφορα!!:) ξέρω κ άντρες με ανατομικά προβλήματα που έφτασαν στα 40 τους για να κάνουν σεξ που ήταν ταυτόχρονα και παχουλοι..κι εσυ που έχεις το εργαλείο κολάς με βλακίες; όλα αυτα που περνάνε απο το μυαλό σου και σε κρατάνε πίσω είναι δικά σου...εσύ κρατάς τον εαυτό σου πίσω..ΕΣΥ!!!εσυ τον θεωρείς ανάξιο..εσύ τον θεωρείς τιποτενιο και μη αξιαγάπητο! εσυ λες πως δεν τον αγαπάει καμια γυναίκα..επειδη ειχες μερικες αποτυχίες ,συνδυασες κ εξωτερική εμφάνιση...και έδεσε το γλυκο!!Εσυ δεν αφήνεις τον εαυτό σου να σε αγαπήσουν άλλες κ άλλοι γιατί απο φόβο μην πληγωθείς τον κρατας απομακρυσμενο....ασε τον να πονέσει..την επομενη φορά όμως δε θα πονέσει..θα χαρεί ! Σίγουρα δεν μπορουν να σε συμπαθησουν ή να σε ερωτευτουν όλοι..αλλά αυτο δε σημάινει ότι δεν μπορείς να αγαπηθείς και να γίνεις ερωτευσιμος!!
21-02-2011, 01:13 #2115
Καθομαι και παρατηρω συνηθως κοπελες αρκετα μικροτερες να με τσεκαρουν και σκεφτομαι οτι ειμαι τσαμπα μαγκας... Οκ ρε μαγκα τωρα αδυνατισες, ασκεις και μια γοητεια λογω ηλικιας ε και? Στις μικρες το παιζεις μαγκας? Οταν ησουν 20 σε κοιταζαν οι 20αρες? Οχι βεβαια!! Τωρα τι το παιζεις? Κι ετσι ειναι! Ο θρασυδειλος ειναι τσαμπα μαγκας και τα βαζει με τους αδυναμους.