Σκεφτομαι τις αρρωστιες της εποχης μας.. φοβος.. εγωισμος.. μισος.. καταθλιψη.. μοναξια..
Printable View
Σκεφτομαι τις αρρωστιες της εποχης μας.. φοβος.. εγωισμος.. μισος.. καταθλιψη.. μοναξια..
Σκεφτομαι κατι παλιες ελληνικες ταινιες.. Που ελεγαν οι κυραδες.. Αχ αυτο το παιδι.. Πολυ καλο.. Εξυπνο μορφωμενο.. Ευγενικο.. Αλλα τι να πεις.. Πολυ ΑΤΥΧΟ στις σχεσεις του... χαχαχαχαχ για μενα λεγαν χαχαχαχαχα Εχω κανει καμποσες σχεσεις, σε ολες περναγα χαλια.. Εκτος απο μια.. Που ενιωθα οτι ειμαι σπιτι μου.. ΠΟυ ημουν ερωτευμενη.. ΠΟυ αγαπουσα τον αλλο τρελα.. ΠΟυ και αυτος με ηθελε σαν τρελος.. Που καναμε απιστευτο σεξ.. ΠΟυ ηθελε να παντρυετουμε και να κανουμε παιδια.. Και που επρεπε ενω ημουν ερωτευμενη, ευτυχισμενη και καλα μεσα σε αυτη τη σχεση, και το ιδιο και ο αλλος, επρεπε να τον χωρισω! χαχαχαχα.. να μην τυχει σε ανθρωπο.. ολα αυτα τα καταπληκτικα σε μενα συμβαινουν.. αλλα οχι δε μετανιωσα.. επρεπε να τελειωσει.. και απο οτι καταλαβα υστερα.. ετσι θα την βγαλω πια μετα απο αυτο.. μοναξια μου ολα.. ή μαλακισμενες σχεσεις.. διαλεξε και παρε λιλιουμακι.
καλα εχουμε ξεφυγει!! χαχαχα!! μεχρι κι η μανα μου με δουλευει πια!! "τι εγινε δεν ερχεται ο γατος στο κρεβατι σου το βραδυ?? κι αυτος σε πουλησε???" χαχαχαχαχαχαχα
Δεν μπορω να με ζηλευουν αλλο:P
Σκεφτομαι τα τεραστια θεματα μου εγκαταλειψης.. και πως μπορει να μικρυνουνε..
Οτι ο μηνας μας μπηκε με μυξομαντηλα και δεκατα...
Μνημονιο περαστικα ρε.
εγω η το πιστευεις η οχι με μια πορτοκαλαδα καθε πρωι εχω να κρυωσω χρονια επιτρεπετε να κρυωνεις κοτζαμ .............ια? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕς!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=RDvhdQ-hw5E
Μπετελ ευχαριστω..Αλεξανδρε ναι εχεις δικιο αλλα ασε να μπει ο χειμωνας να στυψουμε κανενα πορτοκαλακι της προκοπης.
Κ υπαρχει κ ζεστο με λεμονοχορτο που μυριζει γλυκο λεμονι δοκιμασε.
Οτι κοιμήθηκα 8-11 και δεν ξέρω τι ώρα θα ξανακοιμηθώ...................
Σκεφτομαι οτι σε μια ωρα πρεπει να ξυπνησω .
Οκ , τουλαχιστον ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο καποιους αλλους που ξενυχτανε για να μιλανε μονοι τους .
εγω σκεφτομαι οτι εγω δε μπορω να φερω καμια ευθυνη αν καπιοι επεμεναν τοσο πολυ κ εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να με πισουν να τους διξω το πιο αδειο σκοτεινο κ κενο μου προσωπο.
σκεφτομαι την 29χρονη απο τα Γιαννενα που χτες σκαρφαλωσε γυμνη στα δεντρα κι απειλουσε να αυτοκτονισει http://www.zougla.gr/greece/article/...na-aftoktonisi. ποιος ξερει απο τι ψυχολογικα επασχε κι εκεινη. εχει σαλεψει ο κοσμος και δεν υπαρχει επιστροφη στη λογικη.
Ή τι γεγονος τις συνεβη ωστε να φτασει σε αυτο το σημειο...
σκεφτομαι οτι ολο και πιο συχνα εδω μεσα θυμαμαι τη μερα της μαρμοτας.
ωραια ταινια...
Ναι , ωραια θα ηταν αθανασια .... ενταξει η ιδια μερα και μεις φτιαχνουμε τη μερα (δεν θα τελειωναν ποτε τα μεγαλα Downloads:P) .... αλλα ενταξει θα μας ξυπναγε το σωστο κοριτσι απο την αθανασια και θα συνεχιζαμε το υπολοιπο της ζωης μας και ολα μελι-γαλα:)
Εσυ φυσικα εννοεις το τα ιδια Παντελη μου - τα ιδια Παντελακη μου αλλα οκ.
Description: Neverending Nightmares is a psychological horror game inspired by the developer’s actual battle with mental illness. In the game, you take on the role of Thomas who awakens from a terrible nightmare only to find that he is still dreaming. As he descends deeper through the layers of hellish dreamscapes, he must hide from horrifying apparitions and outrun his inner demons. He must discover which of the horrors he encounters are a manifestation of his own psychological state and figure out what reality will be when he finally wakes up.
Features:
- Terrifying nightmare worlds inspired by real life struggles with OCD and depression.
- Black and white artwork creates a distinctive moody and dark atmosphere.
- Branching narrative features 3 completely different endings.
- A dynamic lighting system gives the ever present darkness a character of its own.
- IGF nominated composer Skyler McGlothlin delivers a haunting and oppressive dark ambient score.
Ενδιαφερον ε?
http://en.wikipedia.org/wiki/Neverending_Nightmares
Πειρατικα λινκς δεν βαζω... περα απο καλο παιδι και μοντ ...ειμαι και υποκριτης:P
Βγηκαν καλες οι εξετασεις μου δεν θα πεθανω ακομα..!
http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
Μνημονιο λοιπον για τα επομενα 70 χρονια....
:):):):):):):)
Γαμωτο πρεπει να αλλαξω νικ!!Ακου mnimonio..πως μου'ρθε!
Δεν πειραζει εισαι επικαιρη ... και θα σαι μαλλον για πολυ καιρο ακομα ... ολοι για σενα μιλανε:P
Αααα να ρωτησω κατι!!Υπαρχει κανενας εδω που ειχε ποτε σε οριακα επιπεδα την β12?Ας μου στειλει πμ γιατι θελω να ρωτησω καποια πραγματα!
Απλά πρόσεχε μόνο αυτούς που θέλουν "να σκίσουν τα μνημόνια". Θα τους καταγγείλουμε. :)
Ελα ρε λιλιουμ!!!Να στα πω εδω η σε πμ??
Το μαγνησιο με τοσες κραμπες η μαλακω δεν το κοιταξα..πφφφφφφ!