Κατα τα άλλα γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου στο φορουμ;
Δώρα,ωραίο είναι-όχι dora-agxos ................:)
Printable View
Κατα τα άλλα γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου στο φορουμ;
Δώρα,ωραίο είναι-όχι dora-agxos ................:)
ποιες ειναι οι λεπτομερειες γλυκια μου ντιανα??Ειχα χρονια να κανω εξετασεις και δεν θα πηγαινα να κανω αν δεν ανεβαζα 18 πιεση..με δουλευεις?Επισης η β12 και το φυλλικο καθολου λεπτομερεια δεν ειναι και να το κοιταζετε ολοι!
Οσο για το νικ θα το αλλαξω οταν φυγουν τα μνημονια!
ρε ντιανα προσεχε τι δημοσιευεις οταν μιλας για τους αλλους δεν ειναι κ τοσο διακριτικο αυτο που γραφεις....
Κατι θα του επεσε στο κεφαλι και εγινε αλλος!
(σε καποια ταινια γινοταν αυτο)
Αλεξανδρε πλακα κανω!!Και μην τρελενεσαι εχω δηλωσει Η ΙΔΙΑ ποια ειμαι ΕΞΑΡΧΗΣ :)
Να σε ρωτήσω,παρεπιπτόντως....εσύ ζήτησες να κάνεις συγκεκριμένες εξετάσεις για βιταμίνες ή σου τις συνέστησε κάποιος γιατρός;
Το πόιντ μου ήταν να μάθω για τη συγκεκριμένη εξέταση-γιατί νομίζω πως σπάνια γιατροί συστήνουν εξετάσεις σε βιταμίνες και στοιχεία...μέχρις ότου βγάλει ο άνθρωπος το μπέρι μπέρι και μετά να φορτωθεί ένα κιλό φάρμακα.
Κάνω λάθος;
οσο για σένα δεν ξέρω τι παίζει ...πάντως μία γνωστή μου στη Λάρισα 20 χρονών είχε πίεση 18 και 20 αλλά αυτή ήξερε το πρόβλημα της....έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι στην καθισιά της,έτσι ρε παιδί μου για το καλό!
Τα ειπα και ησυχασα!!Να ξεσπατε παιδια..Να ξεσπατε!
(στους υπευθυνους ομως οχι σε ασχετους)
εχει παψει να με νιαζει προ πολου...Quote:
Πλεον ξεφευγει απο το οριο του αστειου
Δυσκολη μερα..ενα κρασακι επιβαλλεται..
Δεν ξερω αν η μαχη δινεται με τον "δυναστη" ή με τον ιδιο μας το εαυτο τελικα..Απο που πρεπει να ξεφυγεις?Απο τον δυναστη ή απο τον εαυτο σου που επιτρεπει ..........?
Οτι θέλω να την κάνω από το σπίτι-αρκετά ανέχτηκα.................................. ..............
https://lh4.googleusercontent.com/-O...63329105_n.jpg
ειδαμε κι εγω που εφυγα τι καταλαβα. οπου κι αν παμε οι συνηθειες και τα προβληματα μας κυνηγανε. μονος μου ημουν, μονος μου ειμαι.
Tο πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε βοήθησε η οικογενειά σου στην ομαλή εξέλιξη σου και γι'αυτό αισθάνεσαι τόσο ΚΕΝΟΣ όσο και το ονομά σου.
Αυτή τη στιγμή όμως δεν θα κηνυγάς φαντάσματα-θα κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου - πάτα στα πόδια σου νιώσε ασφαλής-δημιούργησε τον κύκλο σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν άλλη τροπή..........
Το ξέρω ότι πονάει πολύ ο τρόπος που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας -αλλά από κάποια ηλικία και μετά πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο.
Κανείς άνθρωπος δεν υπάρχει που να μην έχει προβλήματα εκτός και αν αποφασίσει ο ίδιος να κάνει την ζωή του παράδεισο.....
Η φυγή επίσης δεν είναι λύση.
η οικογενεια μου, οπως και οι υπολοιποι ανθρωποι, ενιωθα οτι δεν ηταν ποτε αρκετοι για εμενα. μια ζωη καβγαδες ειμασταν, ημουν και το μεγαλυτερο παιδι τους, ολη τη προσοχη την επαιρνε ο μικροτερος αδερφος μου, οποτε καπου εμαθα να τα περναω ολα μονος, γιατι μου ηταν αχρηστοι. κι ετσι μαθαινωντας στη μοναξια, μοιαζει τωρα ανουσιο να δημιουργησω αυτο που ονομαζεις κυκλο. εξου και η αντικοινωνικοτητα που προσπαθω να ξεφορτωθω. μου αρκει μια κοπελα για συζυγος και τιποτα αλλο.
η φυγη δεν ειναι λυση, ουτε το μαμοθρεφτιασμα ειναι. μπορει στο ελλαδισταν να το εχουν κανει παραδοση και να μενουν μεχρι τα 50 τους κι οσο παει με τους γονεις, αυτο ομως δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο. ετσι βγαινουν ολοι εγωιστες και με ψυχολογικα, αφου δε ζουν σαν ενηλικοι αλλα σαν καλομαθημενα παιδακια που η μαμακα τους φροντιζει για τα παντα. βλεπεις και κατι γυναικες να εχουν περασει τα 30 και να μη ξερουν ουτε ενα πιατο φαγητο να μαγειρεψουν. πως θα κανουν οικογενεια αυτες, πως θα φροντισουν τον αντρα τους και τα παιδια τους αυριο μεθαυριο ?
θα κανατε καλη παρεα εσεις οι δυο μου φαινετεQuote:
Tο πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε βοήθησε η οικογενειά σου στην ομαλή εξέλιξη σου και γι'αυτό αισθάνεσαι τόσο ΚΕΝΟΣ όσο και το ονομά σου.
συμφωνω σε ολα , αλλα πως θα φροντιζουν τον αντρα τους? ο καθε ανθρωπος πρεπει να μαθει να φροντιζει μονος του τον εαυτό του, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα. θα προκυψει προβλημα αν ενας απο τους δυο δε μπορει να φροντισει τον εαυτο του. αλλα δε ξερω τι εννοεις με το 'φροντιζω'.
μακαρι να ηταν ευκολο να αλλαξει. και συνηθως οταν δεν χρειαζομαστε συντροφο τοτε βρισκουμε. οταν τον εχουμε περισσοτερο αναγκη δε συμβαινει.
εκτος αυτου με περνας λιγακι και στην ηλικια. αλλα νταξει μωρε δε κολλαμε εκει ειναι απλα αριθμοι.
σου ευχομαι να τον βρεις και να εχει και βυζια με γαλα για να ταϊζει τα μωρα σου. :Ρ
οταν βρισκεσαι σε σχεση ομως παυεις να λειτουργεις σαν μοναδα αλλα σαν ομαδα. και σαν ομαδα εχετε κοινο στοχο, να παραμεινετε μαζι. φροντιζει ο ενας τον αλλον γιατι υποτιθεται νοιαζεται για αυτον και τον αγαπαει. μπορει να αρρωστησει πχ ο αντρας, η γυναικα οφειλει να ειναι εκει. οπως οφειλει να ειναι κι ο αντρας για εκεινη, προστατευωντας τη κι οτι αλλο χρειαστει. αν δε συμβαινει τοτε δεν εχετε σχεση. για σκεψου να μενεις με εναν ανθρωπο σε ενα σπιτι, να τρωτε ξεχωριστα και να μη νοιαζεσαι αν ο αλλος τη βγαζει μονο με κονσερβες ή ντελιβερι. το ιδιο ισχυει και στο κρεβατι, αν δεν νοιαζομασταν θα τη βγαζαμε μονο με τον αυνανισμο. γιατι να κανεις σεξ οταν μπορεις να χυσεις και μονη σου ?
α, αλλο είχα καταλάβει. εγω νομιζα οτι εννοουσες πχ η γυναικα να μαγειρευει για τον αντρα. ενω αυτος να μη ξερει να μαγειρευει καν, δλδ να μη μπορει να συντηρηθει.
δε ξερω αν ειναι καλο παραδειγμα ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
τωρα αυτα που λες αν αρρωστησει καποιος ε ναι υποτιθεται οτι ο αλλος ειναι εκει για να σε φροντισει σε τετοιες στιγμες.
κ το τελευταιο με τον αυνανισμο ίσως κ να συμβαινει σε πολλα ζευγαρια. αλλα προφανως οχι γιατι δε νοιαζεσαι για τον αλλο αλλα για αλλα προβληματα μαλλον.
εγω παντως μιας κ συζω με τον συντροφο μου εχω ερθει αντιμετωπη με πολλα απο τα παραπανω θεματα, κ ακομη κ η συγκατοικηση δν ειναι κ οτι πιο ευκολο. η ρουτινα πολλες φορες σε φθειρει. εμενα αυτο με απασχολει τελευταια, αλλα ειναι ασχετο με οσα ειπα.
Σκέφτομαι ότι αν ξαναρχίσω το κάπνισμα μετά από περίπου 7 χρόνια αποχής θα πάω για όσκαρ κραξίματος......
Δεν μας λες πώς το έκοψες που με το ζόρι κρατιέμαι κάτω από 25 τσιγάρα καθημερινά; Πλέον όποτε πάω για περπάτημα στο βουνό περισσότερη ώρα κάνω στάσεις για να μη φτύσω κανά πνευμόνι παρά περπατάω! Γνώμη μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου ούτε καν να το ξανασκεφτεί!