Τι σκέφτεστε; - Page 1449
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1449 of 1532 FirstFirst ... 4499491349139914391447144814491450145114591499 ... LastLast
Results 21,721 to 21,735 of 22967
    Senior Member
    Κατα τα άλλα γιατί δεν βάζεις το ονοματάκι σου στο φορουμ;
    Δώρα,ωραίο είναι-όχι dora-agxos ................:)

Banned
    ποιες ειναι οι λεπτομερειες γλυκια μου ντιανα??Ειχα χρονια να κανω εξετασεις και δεν θα πηγαινα να κανω αν δεν ανεβαζα 18 πιεση..με δουλευεις?Επισης η β12 και το φυλλικο καθολου λεπτομερεια δεν ειναι και να το κοιταζετε ολοι!
    Οσο για το νικ θα το αλλαξω οταν φυγουν τα μνημονια!

Banned
    ρε ντιανα προσεχε τι δημοσιευεις οταν μιλας για τους αλλους δεν ειναι κ τοσο διακριτικο αυτο που γραφεις....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ρε ντιανα προσεχε τι δημοσιευεις οταν μιλας για τους αλλους δεν ειναι κ τοσο διακριτικο αυτο που γραφεις....
    η πρωτη προταση με κανονικη συνταξη και λογικη ακολουθια που γραφεις εδω μεσα σαν να εισαι νορμαλ ανθρωπος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    η πρωτη προταση με κανονικη συνταξη και λογικη ακολουθια που γραφεις εδω μεσα σαν να εισαι νορμαλ ανθρωπος!!
    χαχαααχαχχαχααχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα κ ομως λίλιουμ!!!!

Banned
    Κατι θα του επεσε στο κεφαλι και εγινε αλλος!
    (σε καποια ταινια γινοταν αυτο)
    Αλεξανδρε πλακα κανω!!Και μην τρελενεσαι εχω δηλωσει Η ΙΔΙΑ ποια ειμαι ΕΞΑΡΧΗΣ :)

Senior Member
    Να σε ρωτήσω,παρεπιπτόντως....εσύ ζήτησες να κάνεις συγκεκριμένες εξετάσεις για βιταμίνες ή σου τις συνέστησε κάποιος γιατρός;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Να σε ρωτήσω,παρεπιπτόντως....εσύ ζήτησες να κάνεις συγκεκριμένες εξετάσεις για βιταμίνες ή σου τις συνέστησε κάποιος γιατρός;
    Γιατρος βρε απλα εκανα επανελεγχο και ηθελα κατι να ρωτησω μεχρι την τεταρτη που θα με δει η ενδοκρινολογος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γιατρος βρε απλα εκανα επανελεγχο και ηθελα κατι να ρωτησω μεχρι την τεταρτη που θα με δει η ενδοκρινολογος.
    Το πόιντ μου ήταν να μάθω για τη συγκεκριμένη εξέταση-γιατί νομίζω πως σπάνια γιατροί συστήνουν εξετάσεις σε βιταμίνες και στοιχεία...μέχρις ότου βγάλει ο άνθρωπος το μπέρι μπέρι και μετά να φορτωθεί ένα κιλό φάρμακα.
    Κάνω λάθος;
    οσο για σένα δεν ξέρω τι παίζει ...πάντως μία γνωστή μου στη Λάρισα 20 χρονών είχε πίεση 18 και 20 αλλά αυτή ήξερε το πρόβλημα της....έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι στην καθισιά της,έτσι ρε παιδί μου για το καλό!

Banned
    Το πόιντ μου ήταν να μάθω για τη συγκεκριμένη εξέταση-γιατί νομίζω πως σπάνια γιατροί συστήνουν εξετάσεις σε βιταμίνες και στοιχεία...μέχρις ότου βγάλει ο άνθρωπος το μπέρι μπέρι και μετά να φορτωθεί ένα κιλό φάρμακα.
    Κάνω λάθος;
    οσο για σένα δεν ξέρω τι παίζει ...πάντως μία γνωστή μου στη Λάρισα 20 χρονών είχε πίεση 18 και 20 αλλά αυτή ήξερε το πρόβλημα της....έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι στην καθισιά της,έτσι ρε παιδί μου για το καλό!
    Οχι εγω δεν πινω ενα μπουκαλι ουισκι..οταν εμφανισει καποιος σε νεαρη ηλικια υπερταση τον περνανε απο κοσκινο και ειδικα η β12 που εχει πολυπλευρες αιτιες η ενδεια της , την εχουν παντα στην πρωτη γραμμη.
    Καποια αλλη απορια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οχι εγω δεν πινω ενα μπουκαλι ουισκι..οταν εμφανισει καποιος σε νεαρη ηλικια υπερταση τον περνανε απο κοσκινο και ειδικα η β12 που εχει πολυπλευρες αιτιες η ενδεια της , την εχουν παντα στην πρωτη γραμμη.
    Καποια αλλη απορια??
    Οχι άλλη απορία δεν έχω αλλά μου την δίνει που το κωλοσύστημα σπάνια κάνει ελέγχους σε βιταμίνες και άλλα στοιχεία και αρχίζει να δίνει φάρμακα όταν ήδη είναι πολύ αργά....
    τελοσπάντων...............

Banned
    Οχι άλλη απορία δεν έχω αλλά μου την δίνει που το κωλοσύστημα σπάνια κάνει ελέγχους σε βιταμίνες και άλλα στοιχεία και αρχίζει να δίνει φάρμακα όταν ήδη είναι πολύ αργά....
    τελοσπάντων...............
    Υποψην τωρα τα πληρωσα απο την τσεπη μου γιατι ο Βοριδης κακο ψοφο να εχει τα εκοψε!!Σου λεει θα στα δικαιολογησω μονο αν φανει κατι στην γενικη αιματος (πχ χαμηλος αιματοκριτης , αιμοσφαιρινη κτλ) τοτε πας ξανα για εξεταση!

Banned
    χαχαααχαχχαχααχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα κ ομως λίλιουμ!!!!
    αν στην αρχη μια ιδεα δε φαινετε τρελη τοτε δεν υπαρχει ελπιδα για αυτη Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν στην αρχη μια ιδεα δε φαινετε τρελη τοτε δεν υπαρχει ελπιδα για αυτη Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ.
    Τί σχέση μπορεί να έχεις εσύ με τον Αϊνστάιν;;;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχα θα πεθάνω!

Senior Member
    Τί σχέση μπορεί να έχεις εσύ με τον Αϊνστάιν;;;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχα θα πεθάνω!

Και ομως , ο Αλεξανδρος , αν και ' ιδιορρυθμος ' , ειναι αρκετα εξυπνος .