Στη φάση που διανύω το λιγότερο που μπορώ να ξεκινήσω είναι το κάπνισμα........ η πλατεία Ομόνοιας δεν είναι κ πολύ μακριά από εδώ κ είναι η αμέσως επόμενη λύση (της απελπισίας!). Άκουσα έχουν κ περίοδο εκπτώσεων.... :Ρ
Printable View
Στη φάση που διανύω το λιγότερο που μπορώ να ξεκινήσω είναι το κάπνισμα........ η πλατεία Ομόνοιας δεν είναι κ πολύ μακριά από εδώ κ είναι η αμέσως επόμενη λύση (της απελπισίας!). Άκουσα έχουν κ περίοδο εκπτώσεων.... :Ρ
...το @@τσιγαρο, είναι η μόνη συνήθεια που δεν έχω καταφέρει να πολεμήσω.
Εξάρτηση 100%
Αν το ξεκινησεις μετα απο 7 χρονια διακοπης mariposa εισαι για ξυλο και απο καπνιστες και απο μη καπνιστες!Μη σου πω οτι θα βγαλουν οι γοπες ποδαρακια και θα σε κυνηγανε να σε δειρουν!
αυτο ακριβως σκεφτομαι...
https://www.youtube.com/watch?v=HepYc7aJETw
κ το μυαλο σου ειναι θολο κ το δικο της πιο λειψο.. τι ειπε ο ανθρωπος...
Εγώ πάλι ούτε που σκέφτομαι την ηλικία τη δική σου,γιατί δεν θα με ενδιέφερε ΠΟΤΕ να σε γνωρίσω και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο!Quote:
εκτος αυτου με περνας λιγακι και στην ηλικια. αλλα νταξει μωρε δε κολλαμε εκει ειναι απλα αριθμοι.
Εχω πολλούς γνωστους στην ζωή μου και για φίλους και για ερωμένους......εσένα τί να σε κάνω;
απιστευτο....
https://www.youtube.com/watch?v=sUi764SBspQ
Ντιανα αν δεν εχεις υπαρξει καπνιστρια..Αστο..!Θελει τεραστια δυναμη να το κοψεις..ναι ενα μικρο σκατοπραγματακι σε κανει οτι θελει!
Και εγω με τους καρκινους που εβλεπα επι 1.5 χρονο καπνιζα 5-6 τσιγαρα , τωρα καπνιζω αναλογως..υπαρχουν μερες που θα κανω 5 τσιγαρα και μερες που μπορει να καπνισω ενα πακετο σε μια νυχτα και εχω ασθμα!Θελω χειροκροτημα εδω!
κατι ειχα ακουσει καποτε αλλα δε ξερω αν το κανουν οτι θα γεμισουν τα πακετα τσιγαρων με φωτογραφιες απο ασθενεις κλπ θα σας προηδοποιησουν αλυπητα δηλαδη
εβλεπα στο κεντρο της κρακοβιας ενα περιεργο κτιριο με κοκκινα παραθυρα σα μπορντελο μου εμιαζε εκτος αν ηταν κατι σχετικο.η παραπλισιο
λοιπον μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι οι πολωνοι ηταν πολοι φιλικοι κ ησυχοι μπηκαμε σε μια εκλησια κ ειχαν στην εισοδο μια κοπελια με πολυ ομορφα ματια που μας χαμογελουσε συνεχεια.
Εγω παλι σκεφτομαι το κακο που εγινε στην Εγνατια..Πολλοι νεκροι και πολλες ευθυνες που δεν θα αποδοθουν ποτε ως συνηθως!Κατα τα αλλα πληρωνε μαλακα Ελληνα διοδια!
μας βρηκε η τρικοιμια μεσα στην εγνατια μηπως ηταν προφιτικο? https://www.youtube.com/watch?v=FPvX...4&noredirect=1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ κρυαδες με νεκρους...
με κεφαλι σουροτηρι κ αμαξι τρεχαντιρι λεει.. μου φαινετε καπιο χαρισμα εχει αυτος...
εγω θυμαμαι καποτε που ειχα κανει ενα σκιτσο το θειο μου να κυνηγαει μια κατσαριδα κ να κουτουλαει σε ενα ραφι κ μετα απο ενα χρονο αυτο εγινε κ με πηρε τηλ κ μου ελεγε το σκιτσο σου ηταν προφιτικο..
η ζωη γραφει τα καλυτερα σεναρια... υπαρχει εκτη αισθηση....
Αντε το ποτο να το παραβλεψεις..Λες θα πιω μια μπυρα, δυο χωρις τσιγαρο..Τον καφε πως τον πινεις??Δεν υπαρχει καφες ατσιγαρος..
Εχω καφε , εχω τσιγαρα , εχω το πισι μου την ησυχια μου αυτη την στιγμη , ειμαι ξεκουραστος , I own the planet ... ειμαι αρχοντας:)
Εντάξει Μνιμόνιο μερικές φορές οι κακές συγκυρίες φέρνουν και τα καλά τους κ τί θέλω να πω.........
Οταν επαθα ζάχαρο στα 18 ήταν κάτι πολύ άσχημο για μένα γιατί έπρεπε να αλλάξει δραματικά η καθημερινότητά μου.
Απλά παρότι υπέφερα μέσα από όλο αυτό άρχισαι σιγά σιγά να προσαρμόζομαι στις ανάγκες της υγείας μου και επειδή ο διαβήτης χρειάζεται γενικά μια υγιεινή ζωή,μπήκα σιγα σιγα στο τρυπάκι της σωστής ζωής,καθιέρωσα 3 φορές περπάτημα την εβδομάδα,έκοψα εντελώς το αλκόολ,διέκοψα το κάπνισμα,κανα τσιγάρο είπα κάνω το πρωί με τον καφέ και αυτό είναι.....
Αναγκάστηκα να δω διαφορετικά την ζωή μου...βέβαια ο διαβήτης μου στέρησε κάποια πράγματα-αλλά μέσα από μία κακή κατάσταση μπορεί κάποιος να πάρει μαθήματα ζωής!
Ουδεν κακό αμιγές καλού...
Ντιανα πανω απο ολα η υγεια μας..
Κηπ στην ιδια κατασταση ειμαστε αλλα μονο που εγω δεν νιωθω αρχοντισσα.
k γω ειμαι με 2 λαπτοπ κ ενα κινητο ταυτοχρονα σε ενα γραφω στο αλλο επεξεργαζομαι φωτο κ στο αλλο τηλεφωνουσα πριν κατι 30λεπτα..
Οσες φορες πηγα να κοψω , δεν πηγε καλα. Το θεμα ειναι οτι ο εγκεφαλος δεν ειναι μηχανη , ισως δεν κανει να υπομενει ολες αυτες τις πιεσεις και τις αλλαγες στην χημεια του , δεν ειναι καθολου καλο. Προς το παρον μια μινιμουμ δοση ειναι περα για περα ικανοποιητικη. Πηγα να κοψω και λιγο προσφατα , αλλα δεν εχω και την καταλληλο περιβαλλον να με στηριξει , οποτε την πατησα.
Λαθος διαγνωση απο την αποψη οτι παλευαν πολυ καιρο να την βγαλουν .... ημουν 1.5 χρονο τρελλος , συνηρθα και μονος (αυτο ειναι σχεδον αδυνατο) οταν εφυγα λιγο απο το περιβαλλον μου και ζητησα βοηθεια. Τοτε ηταν μαστ τα φαρμακα , αλλα ισως να μην επρεπε να τα συνεχισω για μεγαλο διαστημα. Τεσπα , παντως τωρα ειμαι καλα , παρολο που αντιμετωπισα παρανοικες καταστασεις.