Τι σκέφτεστε; - Page 1451
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1451 of 1532 FirstFirst ... 4519511351140114411449145014511452145314611501 ... LastLast
Results 21,751 to 21,765 of 22967
    Banned
    Tο πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε βοήθησε η οικογενειά σου στην ομαλή εξέλιξη σου και γι'αυτό αισθάνεσαι τόσο ΚΕΝΟΣ όσο και το ονομά σου.
    θα κανατε καλη παρεα εσεις οι δυο μου φαινετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η οικογενεια μου, οπως και οι υπολοιποι ανθρωποι, ενιωθα οτι δεν ηταν ποτε αρκετοι για εμενα. μια ζωη καβγαδες ειμασταν, ημουν και το μεγαλυτερο παιδι τους, ολη τη προσοχη την επαιρνε ο μικροτερος αδερφος μου, οποτε καπου εμαθα να τα περναω ολα μονος, γιατι μου ηταν αχρηστοι. κι ετσι μαθαινωντας στη μοναξια, μοιαζει τωρα ανουσιο να δημιουργησω αυτο που ονομαζεις κυκλο. εξου και η αντικοινωνικοτητα που προσπαθω να ξεφορτωθω. μου αρκει μια κοπελα για συζυγος και τιποτα αλλο.

η φυγη δεν ειναι λυση, ουτε το μαμοθρεφτιασμα ειναι. μπορει στο ελλαδισταν να το εχουν κανει παραδοση και να μενουν μεχρι τα 50 τους κι οσο παει με τους γονεις, αυτο ομως δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο. ετσι βγαινουν ολοι εγωιστες και με ψυχολογικα, αφου δε ζουν σαν ενηλικοι αλλα σαν καλομαθημενα παιδακια που η μαμακα τους φροντιζει για τα παντα. βλεπεις και κατι γυναικες να εχουν περασει τα 30 και να μη ξερουν ουτε ενα πιατο φαγητο να μαγειρεψουν. πως θα κανουν οικογενεια αυτες, πως θα φροντισουν τον αντρα τους και τα παιδια τους αυριο μεθαυριο ?
    Εσύ να σπάσεις την κακή ψυχολογία που έχεις και θα δεις ότι και σύντροφο θα βρεις και θα σου μαγειρεύει μια χαρά.
    Μην αγχώνεσαι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα κανατε καλη παρεα εσεις οι δυο μου φαινετε
    Δε το πολυπιστεύω,χωρίς να θεωρω το ΚΕΝΟ λίγο στις προσδοκίες μου............εξάλλου ούτε που τον γνωρίζω!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    η οικογενεια μου, οπως και οι υπολοιποι ανθρωποι, ενιωθα οτι δεν ηταν ποτε αρκετοι για εμενα. μια ζωη καβγαδες ειμασταν, ημουν και το μεγαλυτερο παιδι τους, ολη τη προσοχη την επαιρνε ο μικροτερος αδερφος μου, οποτε καπου εμαθα να τα περναω ολα μονος, γιατι μου ηταν αχρηστοι. κι ετσι μαθαινωντας στη μοναξια, μοιαζει τωρα ανουσιο να δημιουργησω αυτο που ονομαζεις κυκλο. εξου και η αντικοινωνικοτητα που προσπαθω να ξεφορτωθω. μου αρκει μια κοπελα για συζυγος και τιποτα αλλο.

η φυγη δεν ειναι λυση, ουτε το μαμοθρεφτιασμα ειναι. μπορει στο ελλαδισταν να το εχουν κανει παραδοση και να μενουν μεχρι τα 50 τους κι οσο παει με τους γονεις, αυτο ομως δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο. ετσι βγαινουν ολοι εγωιστες και με ψυχολογικα, αφου δε ζουν σαν ενηλικοι αλλα σαν καλομαθημενα παιδακια που η μαμακα τους φροντιζει για τα παντα. βλεπεις και κατι γυναικες να εχουν περασει τα 30 και να μη ξερουν ουτε ενα πιατο φαγητο να μαγειρεψουν. πως θα κανουν οικογενεια αυτες, πως θα φροντισουν τον αντρα τους και τα παιδια τους αυριο μεθαυριο ?
    εγω την εχω βρει τη λυση στο τελευταιο προβλημα, θα βρω εναν αντρα να μαγειρευει!!

Senior Member

συμφωνω σε ολα , αλλα πως θα φροντιζουν τον αντρα τους? ο καθε ανθρωπος πρεπει να μαθει να φροντιζει μονος του τον εαυτό του, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα. θα προκυψει προβλημα αν ενας απο τους δυο δε μπορει να φροντισει τον εαυτο του. αλλα δε ξερω τι εννοεις με το 'φροντιζω'.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εσύ να σπάσεις την κακή ψυχολογία που έχεις και θα δεις ότι και σύντροφο θα βρεις και θα σου μαγειρεύει μια χαρά.
    Μην αγχώνεσαι.....
    μακαρι να ηταν ευκολο να αλλαξει. και συνηθως οταν δεν χρειαζομαστε συντροφο τοτε βρισκουμε. οταν τον εχουμε περισσοτερο αναγκη δε συμβαινει.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δε το πολυπιστεύω,χωρίς να θεωρω το ΚΕΝΟ λίγο στις προσδοκίες μου............εξάλλου ούτε που τον γνωρίζω!
    εκτος αυτου με περνας λιγακι και στην ηλικια. αλλα νταξει μωρε δε κολλαμε εκει ειναι απλα αριθμοι.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    εγω την εχω βρει τη λυση στο τελευταιο προβλημα, θα βρω εναν αντρα να μαγειρευει!!
    σου ευχομαι να τον βρεις και να εχει και βυζια με γαλα για να ταϊζει τα μωρα σου. :Ρ

Quote Originally Posted by Gothly View Post
    συμφωνω σε ολα , αλλα πως θα φροντιζουν τον αντρα τους? ο καθε ανθρωπος πρεπει να μαθει να φροντιζει μονος του τον εαυτό του, ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα. θα προκυψει προβλημα αν ενας απο τους δυο δε μπορει να φροντισει τον εαυτο του. αλλα δε ξερω τι εννοεις με το 'φροντιζω'.
    οταν βρισκεσαι σε σχεση ομως παυεις να λειτουργεις σαν μοναδα αλλα σαν ομαδα. και σαν ομαδα εχετε κοινο στοχο, να παραμεινετε μαζι. φροντιζει ο ενας τον αλλον γιατι υποτιθεται νοιαζεται για αυτον και τον αγαπαει. μπορει να αρρωστησει πχ ο αντρας, η γυναικα οφειλει να ειναι εκει. οπως οφειλει να ειναι κι ο αντρας για εκεινη, προστατευωντας τη κι οτι αλλο χρειαστει. αν δε συμβαινει τοτε δεν εχετε σχεση. για σκεψου να μενεις με εναν ανθρωπο σε ενα σπιτι, να τρωτε ξεχωριστα και να μη νοιαζεσαι αν ο αλλος τη βγαζει μονο με κονσερβες ή ντελιβερι. το ιδιο ισχυει και στο κρεβατι, αν δεν νοιαζομασταν θα τη βγαζαμε μονο με τον αυνανισμο. γιατι να κανεις σεξ οταν μπορεις να χυσεις και μονη σου ?

Senior Member

οταν βρισκεσαι σε σχεση ομως παυεις να λειτουργεις σαν μοναδα αλλα σαν ομαδα. και σαν ομαδα εχετε κοινο στοχο, να παραμεινετε μαζι. φροντιζει ο ενας τον αλλον γιατι υποτιθεται νοιαζεται για αυτον και τον αγαπαει. μπορει να αρρωστησει πχ ο αντρας, η γυναικα οφειλει να ειναι εκει. οπως οφειλει να ειναι κι ο αντρας για εκεινη, προστατευωντας τη κι οτι αλλο χρειαστει. αν δε συμβαινει τοτε δεν εχετε σχεση. για σκεψου να μενεις με εναν ανθρωπο σε ενα σπιτι, να τρωτε ξεχωριστα και να μη νοιαζεσαι αν ο αλλος τη βγαζει μονο με κονσερβες ή ντελιβερι. το ιδιο ισχυει και στο κρεβατι, αν δεν νοιαζομασταν θα τη βγαζαμε μονο με τον αυνανισμο. γιατι να κανεις σεξ οταν μπορεις να χυσεις και μονη σου ?
    α, αλλο είχα καταλάβει. εγω νομιζα οτι εννοουσες πχ η γυναικα να μαγειρευει για τον αντρα. ενω αυτος να μη ξερει να μαγειρευει καν, δλδ να μη μπορει να συντηρηθει.
    δε ξερω αν ειναι καλο παραδειγμα ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.
    τωρα αυτα που λες αν αρρωστησει καποιος ε ναι υποτιθεται οτι ο αλλος ειναι εκει για να σε φροντισει σε τετοιες στιγμες.
    κ το τελευταιο με τον αυνανισμο ίσως κ να συμβαινει σε πολλα ζευγαρια. αλλα προφανως οχι γιατι δε νοιαζεσαι για τον αλλο αλλα για αλλα προβληματα μαλλον.
    εγω παντως μιας κ συζω με τον συντροφο μου εχω ερθει αντιμετωπη με πολλα απο τα παραπανω θεματα, κ ακομη κ η συγκατοικηση δν ειναι κ οτι πιο ευκολο. η ρουτινα πολλες φορες σε φθειρει. εμενα αυτο με απασχολει τελευταια, αλλα ειναι ασχετο με οσα ειπα.

Banned
    Σκέφτομαι ότι αν ξαναρχίσω το κάπνισμα μετά από περίπου 7 χρόνια αποχής θα πάω για όσκαρ κραξίματος......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Σκέφτομαι ότι αν ξαναρχίσω το κάπνισμα μετά από περίπου 7 χρόνια αποχής θα πάω για όσκαρ κραξίματος......

Αρχισε ξανα το καπνισμα , να ξαναρχισω κ εγω το αλκοολ , για να δουμε προκοπη βρε κοριτσι μου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δεν μας λες πώς το έκοψες που με το ζόρι κρατιέμαι κάτω από 25 τσιγάρα καθημερινά; Πλέον όποτε πάω για περπάτημα στο βουνό περισσότερη ώρα κάνω στάσεις για να μη φτύσω κανά πνευμόνι παρά περπατάω! Γνώμη μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου ούτε καν να το ξανασκεφτεί!

Banned
    Στη φάση που διανύω το λιγότερο που μπορώ να ξεκινήσω είναι το κάπνισμα........ η πλατεία Ομόνοιας δεν είναι κ πολύ μακριά από εδώ κ είναι η αμέσως επόμενη λύση (της απελπισίας!). Άκουσα έχουν κ περίοδο εκπτώσεων.... :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Δεν μας λες πώς το έκοψες που με το ζόρι κρατιέμαι κάτω από 25 τσιγάρα καθημερινά; Πλέον όποτε πάω για περπάτημα στο βουνό περισσότερη ώρα κάνω στάσεις για να μη φτύσω κανά πνευμόνι παρά περπατάω! Γνώμη μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου ούτε καν να το ξανασκεφτεί!
    Κάπνιζα ΠΟΛΥ κ βαριά τσιγάρα κ μια μέρα που δε μου έβγαινε η προπόνηση τσαντίστηκα τόσο με τον εαυτό μου κ το έκοψα μαχαίρι. Έκτοτε κάνω 2-5 πακέτα το χρόνο, άμα είμαι σε φάση που νοιώθω ότι όντως το χρειάζομαι.

...το @@τσιγαρο, είναι η μόνη συνήθεια που δεν έχω καταφέρει να πολεμήσω.
    Εξάρτηση 100%

Banned
    Αν το ξεκινησεις μετα απο 7 χρονια διακοπης mariposa εισαι για ξυλο και απο καπνιστες και απο μη καπνιστες!Μη σου πω οτι θα βγαλουν οι γοπες ποδαρακια και θα σε κυνηγανε να σε δειρουν!

Banned
    αυτο ακριβως σκεφτομαι...
    https://www.youtube.com/watch?v=HepYc7aJETw