ναι υπαρχει η αφαντια μου..! :-D το ειχα περασει κ εγω αυτο πριν χρονια αλλα πιος το παλευει τωρα αυτο πες κ κατι ακομα γιατι κουτουλαω το λαπτοπ σημερα...
Printable View
οσο βλεπεις τι γραφω δημοσια δε θα βγαλεις ακρη ετσι κ αλλιως...Quote:
Aυτο που με τρομαζει περισσοτερο (οχι με σενα συγκεκριμενα) ειναι το ποσα χρονια γραφετε καποιοι εδω οπως εσυ(βλεπω αρκετους απο πριν το 2010),με την εννοια οτι μπορει να πολεματε για χρονια τους δαιμονες σας.*
http://gosouthonline.co.za/wp-conten...eeping_cat.jpgQuote:
αλλα αλλαζουν πολλα νικ. πολλες φορες τα εχουν και ταυτοχρονα, οποτε ποτε δεν εχεις εικονα ποια ειναι τα παλια μελη και ποια νεωτερα.
Προσωπικά όντως παλεύω χρόνια με τους δαίμονες μου γιατί είναι δύσκολοι αντίπαλοι αλλά ευτυχώς υπάρχουν περίοδοι που με αφήνουν ήσυχη οπότε παίρνω λίγο τα πάνω μου...και που θα πάει, θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τους νικήσω...
Όσο για τους άλλους όταν είμαι στα καλά μου και νιώθω πως μπορώ, προσπαθώ να βοηθήσω αν και δεν ξέρω αν είμαι το κατάλληλο άτομο...
μα για αυτο σου λεω οτι δε θα καταλαβεις τιποτα κανω συμβουλιο για αυτο γραφω λιγοτερο αλλα μη με ρωτησεις τι κ πως δε θα απαντησω.
ναι, αλλα γιατι το βρισκεις ανησυχητικο?
δεν ειναι πιο ανησυχητικο απο το οτι οι ιδιοι "χρονιοι χρηστες" ειναι χρονιοι χρηστες και σε πολλες αλλες ιντερνετικες επιλογες...
επισης, πολλοι, μη πω κι οι περισσοτεροι, παρολο που δνε ειναι αυτος ο στοχος του σαιτ, χρησιμοποιουν το φορουμ σαν φορουμ γενικης θεματολογιας για αυτο και εχουν γινει θαμωνες, βαζω και την αφεντια μου μεσα..
εχω καλεσει τον εαυτο μου σε συνελευση κ κανω διαλογο εγω με εμενα χαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχ αχαχαχχαχα σε τρελανα?
εφοσον η ψυχολογια ειναι αμεσα εξαρτιμενη με την επικοινωνια αδυνατω να καταλαβω πιος ειναι ο στοχος του φορουμ μηπως να μιλαμε ολοι ως γνωστοι-αγνωστοι να λεμε εδω τα προβληματα μας κ στο δρομο να μη λεμε ουτε καλημερα?Quote:
πολλοι, μη πω κι οι περισσοτεροι, παρολο που δνε ειναι αυτος ο στοχος του σαιτ, χρησιμοποιουν το φορουμ σαν φορουμ γενικης θεματολογιας για αυτο και εχουν γινει θαμωνες, βαζω και την αφεντια μου μεσα..
μα αυτο δεν γινετε αφου αν καπιον δε τον γνωριζεις η δεν σου εχει ανοιχτει πιο πριν εστω προσωπικα δε μπορεις να εχεις σωστη αποψη για αυτον κ το μονο που μπορεις να του πεις ειναι γενικουρες αεραλογιες εξυπναδες η οτι αλλο που αμφιβαλω αν θα τον αγγιξουν.χωρις να βγαζω κ εμενα απ εξω.
ειναι δυνατον καπιος να εχει την οπιαδηποτε αξιωση να υποστηριχθει απο καπιον χωρις καν αυτος να τον πλησιασει? ειναι σα να λεμε τωρα οτι αν καπιος γλιστρισει κ φαει τα μουτρα του θα μπορεσει καπιος να τον σηκωσει χωρις να τον πιασει ειναι σα τις δυο οψεις του ιδιου νομισματος η μια δινεις κ απο την αλλη παιρνεις δεν υπαρχει κανενας ανθρωπος που να ειναι τερας καλοσυνης κ να ειναι οοοολος καλος κ τιποτα απο κακος κανενας. αν απο καπιον περιμενεις καλο καπια στιγμη θα τον λουστεις οπως ειναι ακομα κ με τις παραξενιες του.
δεν υπαρχουν ουτε μεσιες ουτε θεοι που να ζουν σε αυτο το πλανητη σε καπιο αλλο πλανητη ισως υπαρχουν.
Ρεμ ,σευχαριστω για την πληροφορηση .
Ειχε δικιο η Μαριον , αναψαν τα αιματα ( οχι τα δικα μου ) και το χαλασαμε το θρεντ της +5 κιλα κοπελας .
γραψατε 221 μυνηματα πως το πετυχατε αυτο ηταν η τυχερη.
Καλή η βόλτα αλλά ζεστάθηκα/κουράστηκα...τώρα όμως σπιτάκι και δεν το κουνάω άλλο...ήρθε η ώρα να κλειστώ πάλι στο καταφύγιο μου...
στα νευρα εννοω ναι... παραλιγο..ειδες σου ειπα οτι εστειλα μυνημα,αλλα μια φιλη μου ελεγε ,μονο και μονο επειδη ρωτησες την φιλη της το εκαψες ολο και μην το συνεχιζεις..και εσκασα το κεφαλι μου να στειλω η οχι..τελικα εστειλα και μιλησαμε λιγο.. αλλα αυτη ειχε περιοδο εξου και τα νευρα (ξερω γελατε με τον συλλογισμο μου αλλα ετσι εγιναν :P :P )
Ειναι μια μοναχικη νυχτα...
Noiwθω να χανω τον εαυτο μου.Οτι οι αλλοι ειναι οι καθρεφτες μου και οτι δεν εχω προσωπικοτικοτητα.Αυτο μου προκαλει θυμο.Παρολαυτα,φερνω αντιστασεις στα συναισθηματα μου.γιατι?
Νοιωθω απογοητευση γιατι- δεν μπορω να βαλω ορια
Νοιωθω χαος γιατι- αισθανομαι να απειλουμαι
Νοιωθω αγχος γιατι- αισθανομαι να καταπιεζομαι
Νοιωθω μονη γιατι- εχω ανασφαλειες
Νοιωθω κενη γιατι- δεν εχω ενδιαφεροντα.
Noiwθω να χανω τον εαυτο μου.Οτι οι αλλοι ειναι οι καθρεφτες μου και οτι δεν εχω προσωπικοτικοτητα.Αυτο μου προκαλει θυμο.Παρολαυτα,φερνω αντιστασεις στα συναισθηματα μου.γιατι?
Νοιωθω απογοητευση γιατι- δεν μπορω να βαλω ορια
Νοιωθω χαος γιατι- αισθανομαι να απειλουμαι
Νοιωθω αγχος γιατι- αισθανομαι να καταπιεζομαι
Νοιωθω μονη γιατι- εχω ανασφαλειες
Νοιωθω κενη γιατι- δεν εχω ενδιαφεροντα.
χμμμμμμ7 μηπως εισαι υπερευαισθητη?
τι κανετε??
Καλα ... λεω να ξενυχτησω λιγο...
με ενα φραπε! :)
Ετσι ακριβως .... τωρα τον τελειωνω. Δεν ξερω με τι να ασχοληθω να περασει η βραδια:)
φραπε βραδιάτικά;
και το πρωί τί κανετε;
Το πρωι εγω κανω νες ζεστο:P
Σκεφτομαι οτι πινω το 3ο διπλο εσπρεσακι...στο 4ο με βλεπω για Δαφνη μερια...
σκεφτομαι οτι την οποια τελειοτητα δεν την αγγιζεις μεσω του ελεγχου αλλα με την ελευθερια. οπως καθετι κρυφο και παρανομο, το αποποινικοποιεις και το κανεις ευκολα διαθεσιμο, κι ολοι ξαφνικα χανουν το ενδιαφερον τους γι'αυτο.
πολυ καλη συνειδιητοποιηση!
Θεικη παρεμβαση
Ήταν ένας παπάς και πνιγόνταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι:
- Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς.
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς.
Περνάει άλλο καράβι:
- Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς!
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς.
Περνάει τρίτο καράβι:
- Παπά, έλα να σε σώσουμε!
- Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς.
Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό:
- Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα!
- Ρε μαλάκα, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες!
χιιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχ ιχιχιιχιχιχιχιχι...
Ότι είναι Δευτέρα κ οι Δευτέρες δεν παλεύονται με τίποτα...... που για να είμαι ειλικρινής η ψυχολογία αρχίζει να ξύνει τα πατώματα ήδη από Κυριακή απόγευμα......
ti skeutome??? panta otan me rotoun egw apantaw tpt, eksalou pou skeutome tosa pola, den mborw na ta pw, na ta ekfrasw pros ta eksw, nomizo oti tha pw kati kai tha gelasoun.
καλημέρα...Χρησιμοποιούν τα λόγια σου για να σε ενοχοποιήσουν(π.χ. η "μάνα" μου)
πιο ειναι το αντιθετο της φρασης:
αρνακι ασπρο κ παχυ της μανας του καμαρι?
λυκος μαυρος κ λιγνος του πατερα του ο καιμος
χαχαχχαχαχαχααχαχαχαχχαχα χχχαχαχαχαχαχχαχαχα..........