Originally Posted by
_Vassilis
Πρωινή καλημέρα περνάω να σου πω, αν και κρίνοντας από την ώρα του μηνύματος σου πριν, αμφιβάλλω το κατά ποσο κοιμήθηκες.. (Ξε)νυχτοπουλι είσαι κι εσυ.. Κοίτα να μην καταντήσεις σαν κι εμένα με την αϋπνία κλπ.. Προς το παρόν επειδή μου προκύπτουν διαφορα πράγματα στην καθημερινότητα αναγκαία για να ασχοληθώ, μου στερούν το χρόνο για την ώρα να συνεχίσω με τις πραγματικές απαντήσεις μου εδώ. Πάντως να ξέρεις ότι το θρεντ σου το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον και θα συνεχίσω να γράφω πάνω στο θέμα σου. Θα επανέλθω, δεν φεύγω. Απλά για την ώρα δράττομαι της ευκαιρίας να σου διδάξω λίγο το «σιωπηρή παρέα» που σου έλεγα.. Περνάω, λέω μια καλημέρα (καλό μήνα κιόλας..) και κάθομαι εδώ σε μια γωνιά του θρεντ ήσυχα ήσυχα χωρίς να λέω πολλά πολλά (όταν βρω παραπάνω χρόνο θα πω..) Έτσι κι αλλιώς παρεούλα από ότι βλέπω έχεις, και καλή παρεούλα κιόλας, άκου την τη Remedy (καλημέρα Remedy..) από ότι βλέπω σου λέει αρκετά σωστά πράγματα, προσπαθεί να σε βοηθήσει. Μην παρεξηγείς τον λίγο πιο χμμ πως να πω.. λίγο πιο «ευθύ/μονοκομματο» τρόπο που έχει στην προσέγγιση της προκειμένου να σου πει κάποια πράγματα, πιστεύω δεν το κάνει επίτηδες αυτο, ούτε το κάνει για κακό, στην πραγματικότητα πιστεύω πως είναι θέμα δικού της χαρακτήρα ο τρόπος που προσεγγίζει και γράφει. Πάντως σωστά τα λέει, σε αρκετά συμφωνώ μαζί της. Εσύ όμως επειδή είσαι λίγο πιο ευαίσθητος χαρακτήρας και τώρα είσαι και πληγωμένη/απογοητευμενη, θα σε βοηθούσε πιστεύω μια κάπως πιο ήπια προσέγγιση από τον άλλον.. Θες έναν γιατρό λίγο πιο «αλαφροχερη» για να «χειρουργήσει» πάνω στο πρόβλημα σου..
(Remedy επειδή εσυ είσαι και «τσακάλι», σε εσένα απευθύνομαι σε αυτο που μόλις έγραψα στις προηγούμενες αράδες, όχι στο κορίτσι μας από tho.. :) Αν μπορείς, κι αν μας επιτρέπεις έτσι κιολας κι εμάς να σου πούμε μια γνώμη, τότε σου λέμε πάρ’τη λίγο πιο με το μαλακό την κοπέλα.. Πες της ακριβώς τα ίδια που έχεις να της πεις αλλα λίγο πιο «στρογγυλεμένα» στις άκρες, όχι τόσο «τσεκουράτα». Εσένα πρέπει να σε κάνουμε φίλη να σε έχουμε πρόχειρη σε κανέναν καυγά, να σε στέλνουμε να καθαρίζεις για πάρτη μας.. :) Δε θα τους έσωζε τίποτα, θα τρεχαν να κρυφτούν και δε θα μπορούσαν.. :) (Sorry για το «uncalled-for» criticism… Απλά ένιωσα την αναγκη έτσι κάπως να σου πω μια γνώμη πάνω στον τρόπο που γράφεις, μπορεί να ήταν «too much/unnecessary/φαουλ» που το έκανα, το ξέρω αυτο..)
Χαιρετώ σας και πάλι.. Όλους.. :)