Results 796 to 810 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
31-10-2024, 08:22 #796
Ετσι οπως το διατυπωνες ειχα καταλαβει κατι διαφορετικο. Οτι και καλα δεν τον εκτιμαω αρκετα. Οποτε επρεπε να το διευκρινησω. Προσπαθουμε να βλεπομαστε οσο πιο συχνα μπορουμε αλλα το οτι δεν εχω φιλους ειναι ξεχωριστο προβλημα. Θα ξαναπω οτι αλλο κενο γεμιζει αυτος και αλλο η παρεα. Νιωθω ανικανη να δημιουργησω σχεσεις μονη μου μετα απο ολα αυτα που εχουν συμβει. Γνωριζω εναν ανθρωπο και ειναι ακραιος στις αντιληψεις του οποτε δεν μπορω να το συνεχισω. Δεν μπορω να γνωρισω κανεναν νορμαλ που να εχει "χωρο" για εμενα στη ζωη
του και στις ηδη υπαρχουσες παρεες του. Δεν ειναι οτι απλα γνωριζα τοξικους ανθρωπους. Την περισσοτερη εφηβεια μου την περασα μονη μου στο σπιτι. Δεν ειχα καν κοινωνικες επαφες. Δεν ειναι οτι ειχα παρεα και εκοψα. Δεν ειχα καν παρεα. Αυτο με ριχνει πολυ γιατι ειναι διαφορετικο απο την εμπειρια των περισσοτερων και δεν μπορω να το διαχειριστω. Θα ηθελα μια ζωη "φυσιολογικη" οπως ολων των αλλων παιδιων και ο χαρακτηρας μου δεν μου το επετρεψε.
Αυτο με τη δραστηριοτητα ακομα δεν το εχω κοιταξει να σας πω την αληθεια. Φοβαμαι γιατι δεν επαρκουν τα χρηματα. Ειμαι φοιτητρια (οπως επισης και η αδερφη μου) και ο αδερφος μου κανει φροντιστηρια για να δωσει πανελληνιες. Εε δεν μενει και τιποτα στην ακρη. Δεν ξερω αν ειναι αλλα δικα μου θεματα γιατι οσο εκανα παρεα με την ξαδερφη μου και τους φιλους της (η μονη παρεα που ενιωσα κοντα μου αλλα ηταν ολοι λιγο μικροτεροι και δεν εβρισκα πολλα κοινα) δεν ειχα κατι αλλο να με απασχολει. Ενιωθα χαρουμενη που επιτελους ειχα κοσμο γυρω μου. Ηταν αυτο που αποζητουσα σε ολο το γυμνασιο-λυκειο και δεν μπορουσα να το βρω πουθενα. Αλλα αρχισα να κανω παρεα μαζι τους οταν εγω ημουν πρωτο ετος και αυτοι ακομα λυκειο. Καταλαβαινετε οτι υπαρχουν αρκετες διαφορες εδω. Αλλα και παλι ενιωθα χαρουμενη που ειχα κοσμο γυρω μου και προσπαθουσα αρκετα να κανω περα την ηλικιακη διαφορα. Αλλα τωρα η παρεα εσπασε οποτε τι το συζηταμε καν.
Σιγουρα μπορεις να χτισεις αυτοπεποιθηση και με αλλους τροπους αλλα εμενα τωρα αυτο μου εχει κολλησει στο μυαλο και με επηρεαζει. Οσο περιεργο και αν σας φαινεται καταλαμβανει τοσο χωρο στο μυαλο μου που δεν μπορω να ασχοληθω κανονικα με κατι αλλο. Για την ακαδημαϊκη επιτυχια προσπαθω αλλα ειναι τοσο δυσκολο τωρα που νιωθω μονη μου. Ναι ειναι παιδιαστικες ανησυχιες αλλα πως θα κανατε εσεις αν ξαφνικα καταλαβαινατε οτι δεν ειχατε κανει ποτε πραγματικες σχεσεις στη ζωη σας. Ολοι υπαρχουν μεσα σε μια παρεα. Και ας μην εχουν κολλητο φιλο. Κανεις δεν ειναι μονος του μονος του. Εγω ενιωθα ετσι σε ολη μου την εφηβεια και τωρα ξανα. Οι περισσοτεροι εχετε τοσο δεδομενες τις παρεες στο μυαλο σας (πχ ειμαστε απο το ιδιο χωριο η απο το ιδιο σχολειο και κανουμε παρεα) που δεν καταλαβαινετε οτι ενα ατομο μπορει να νιωθει μονο του και να μην εχει καν προσκλησεις για εξοδους. Αν δεν ηταν το αγορι μου θα ημουν εντελως μονη.
- 31-10-2024, 08:46 #797
Η Ρέμεντυ λέει πως φέρεσαι σαν και είσαι εντελώς μόνη ενώ έχεις και σχέση.
Είσαι υπερβολικά κολλημένη με αυτό το θέμα γιαυτο χρειάζεται η ψυχοθεραπεία. Ε αν πιστεύεις (εσύ, όχι ο μπαμπάς σου, ουτε ο φίλος σου, ΕΣΎ) ότι η συγκεκριμένη ψυχολόγος δεν σου ταιριάζει, να βρεις άλλη.. Χρειάζεσαι βοήθεια.
Κάτι που παρατήρησα, θυμώνεις πολύ εύκολα. Πχ όταν κάποιος δεν μπορεί να σε καταλάβει ή παίρνεις στραβά κάποια θέματα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το κομμάτι της απόρριψης. Ένας ακόμη λόγος που χρειάζεσαι ψυχολόγο.Last edited by george1520; 31-10-2024 at 10:50.
31-10-2024, 09:03 #798
Η Ρεμεντυ δεν λεει κατι λαθος αλλα χτυπαει εκει που ποναω κατα καποιο τροπο. Ας πουμε οταν μου ελεγε οτι δεν ειναι προνομιο μου να μην κρατανε οι γνωριμιες μου. Εε ρε φιλε αυτο το ξερω. Δεν εγραψα στο φορουμ για αυτο. Προσπαθω υπερβολικα πολυ μεσα μου για να δεχτω οτι εγινε και να ξεκινησω απο την αρχη και ολο αυτο δεν με βοηθαει. Εγω πιστευω οτι πρεπει να αλλαξω ψυχολογο αλλα με τι λεφτα ρε παιδια; Αυτη που πηγαινα τοσο καιρο τουλαχιστον ηταν φτηνη. Οντως θυμωνω πολυ ευκολα οταν δεν με καταλαβαινουν. Δεν ξερω με τι εχει να κανει ακριβως. Δεν θελω παντα να συμφωνω με ατομα αλλα οταν διαφωνουν τοσο εντονα μαζι μου δεν μπορω. Γιατι δεν μπορουμε απλα να πουμε οτι συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και τελος;
31-10-2024, 09:11 #799
Καλημέρα σου :) Τι κάνεις?
Εγώ καλά, ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρω τη «δόση» μου.. :)
Πάω να ασχοληθώ με τις τελευταίες 2-3 σελίδες του θρεντ σου.. Άμα είναι και έχω να γράψω κάτι θα το βρεις πιο μετά σε νέο σχόλιο. Αλλά μπορεί να καθυστερήσει λίγο αυτό γιατί έχω κι άλλα πράγματα να τρέχουν εδώ, κάνω multitasking ενώ έχω ανοιχτή και τη σελίδα του φόρουμ.. :)
31-10-2024, 09:49 #800
…Σαν Quote υπολόγισε ότι έχω σταχυολογήσει διάφορα πράγματα που έχεις πει στις τελευταίες 2-3 σελίδες πάνω στα οποία θέλω να πω κάτι.. Μου είναι λίγο δύσκολο να τα παραθέσω σε quote το κάθε ένα ξεχωριστά, γιατί μπαίνω από τάμπλετ, όχι από pc και μου τη σπάει λίγο και με δυσκολεύει το touchscreen για να κάνω πράγματα.. (select text/copy/paste κλπ). Για πάμε..
Για αρχή πες μου αν σε πειράζει που συνεχίζω να σου απαντάω στο θρεντ όλη την ώρα.. Αλήθεια τώρα, θέλω να ξέρω.. Άμα είναι και σε κουράζω πες το μου ελεύθερα..
Είσαι απογοητευμένη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.. Οκ, το ακούω αυτό και το βλέπω κιόλας.. Και επίσης δεν πολυθές να ακούς αυτή τη στιγμή να σου λένε ότι στο μέλλον (και με τις δικές σου προσπάθειες βέβαια..) θα αλλάξουν τα πράγματα. Και αυτό σεβαστό. Βέβαια εγώ εξακολουθώ να έχω την άποψη που σου είπα ήδη, αλλά δε θα συνεχίσω να σε «κοπανάω» με αυτήν αφού προτιμάς να μην ακούς κάτι τέτοιο. Την κρατάω για τον εαυτό μου. Συμβουλές όμως για το πως να αποδεχθείς την ισόβια καταδίκη σου σε μοναξιά δε θα σου δώσω. Γιατί θέλω να το ξεαποδεχθείς αυτό. Θέλω λίγο να μετακινηθείς από την απόλυτη βεβαιότητα που έχεις πάνω σε αυτό προς το «Ποιος ξέρει? Μπορεί τελικά όχι..Θα δούμε..» Αυτό τουλάχιστον μπορείς να το προσπαθήσεις σιγά σιγά να το κάνεις? Όσο μπορείς.. Αν το θες κιόλας.. Όπως νιώθεις κάνε.. Αν πάλι νιώθεις πως έχεις την ανάγκη να βγάλεις όλη σου την απογοήτευση που νιώθεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, τότε by all means κάν’το αυτό, συνέχισε να μας μιλάς για το πως νιώθεις. «Άδειασέ» το να φύγει από μέσα σου, «ξεφόρτωσέ» το από πάνω σου.. Δεν ενοχλείς κανέναν και σου λέω πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε διαβάζουν. Εγώ θα σε διαβάζω πάντως, για μένα μιλάω βασικά.
Αυτό το «τώρα δεν υπάρχει χρόνος πλέον.. Τέλος.» είναι πολύ απόλυτο.. Τροποποίησέ το. Προσπάθησε λίγο να το κάνεις αυτό. Δε σου λέω πως φταις εσύ που νιώθεις έτσι, και αφού το νιώθεις καλά κάνεις και το λες, αλλά συνέχισε τη φράση μέσα στα εισαγωγικά. Πες πως είναι μια επικεφαλίδα, μια περιγραφή του πως νιώθεις τώρα. Αλλά δε θα μείνεις εκεί. Αντιμετώπισέ το σαν ένα σύμπτωμα και το current mood σου (πες πως είναι ένας πονοκέφαλος..) αλλά κράτα την ελπίδα ότι αύριο (ακόμα και χωρίς να έχεις βρει άλλους..) το mood μπορεί να είναι διαφορετικό. Κάνε υπομονή να περάσει η μπόρα (κακό mood) και κάνε πραγματάκια που σε κρατάνε απασχολημένη και σε βοηθούνε να ξεχαστείς (πχ μπαίνε εδώ στο φόρουμ, διάβαζε ή γράφε πράγματα..).
(Για να μη βγει ένα τεράστιο ποστ, ας στείλω για αρχή αυτό εδώ, αλλά σου λέω ότι δεν έχω ακόμα ολοκληρώσει την απάντηση, πάω απλά να συνεχίσω σε νέο μήνυμα.. )
31-10-2024, 10:16 #801
θα σου απαντησω το βραδυ αν βρω χρονο. σε γενικες γραμμες, το σκεπτικο ειναι οτι κανεις ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ και απο αυτες, ξεκιναει ενα ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ που οδηγει σε αγχη και ταλαιπωρια.
31-10-2024, 10:21 #802
31-10-2024, 10:26 #803
Καλημερα. Οχι δεν με ενοχλεις. Αν ενοχλουσες δεν θα απαντουσα καν. Εχω μιλησει τοσο πολυ για αυτο που κατανταει κουραστικο πια. Το εχω πιστεψει γιατι σε ολα τα περιβαλλοντα που βρισκομουν (σχολειο, σχολη κλπ) επεφταν παντα πανω σε τοξικους (το ελεγαν και αλλοι γυρω μου δεν ειμαι απλα ψωνισμενη). Αυτο δεν υο εχω ξαναδει να συμβαινει. Ουτε εχω δει καποιον εντελως μονο του χωρις μια τυπικη εστω παρεα. Αυτος ειναι ο λογος που εχω απογοητευτει πληρως. Δεν αλλαζει το mood παιδια. Ειναι απλα απογοητευση να γυρναω στην πολη μου και να μην εχω κανεναν. Θελω να κανω αλλα πραγματα αλλα με καταβαλει ολο αυτο και δεν ξερω πως να αρχισω
31-10-2024, 10:27 #804
μα αν δεν βοηθαει να το πολυψαχνουμε, τι κανουμε εδω , ακομα; κι εσυ μας επαναλαμβανεις συνεχως αυτα που ηδη ειπες και πιστευεις οτι δεν καταλαβαινουμε και εμεις σου απανταμε με χιλιους τροπους τα ιδια και πιστευουμε οτι δεν τα αντιλαμβανεσαι εφοσον επανερχεσαι με τα ιδια..
στην ποια φορα θα καταλαβουμε ο ενας τον αλλον αν δεν το καναμε μεχρι τωρα; στην χιλιοστη;
31-10-2024, 11:41 #805
Για να υπάρχουν 54 σελίδες στο θρεντ σου, σημαίνει ότι μπορείς και είσαι σε θέση να αρχίσεις και να πάρεις μέρος σε μια συζήτηση. Ο λόγος σου είναι δομημένος και πολύ ώριμος για την ηλικία σου.
Συνεπώς, η ίδια απέδειξες στον εαυτό σου ότι δεν είσαι "IDK what to say tho". Εγώ πάντως θα σε ήθελα για φίλη μου, αν και στα 36, οπότε θα με βλέπεις με το ένα πόδι στον τάφο, όπως έβλεπα κι εγώ τους 35+ στην ηλικία σου (αστειάκι)! Είσαι πολύ ενδιαφέρον άτομο, από τις απόψεις που εκφράζεις και τις αποδίδεις στον γραπτό σου λόγο.
Ελπίζω και εύχομαι να κάνεις παρέα με το κορίτσι του φίλου του αγοριού σου και αργότερα με τα άλλα κορίτσια των φίλων του. Δεν το αποκλείω πάντως, κάποια στιγμή να κάνεις "συντεκνιά" με κάποιον κολλητό του αγοριού σου και ξέρω ότι στην Κρήτη αυτά τα κρατάτε ακόμα. Οπότε θα περνάς αρκετό καιρό με την "συντέκνισσα" και θα χτίσετε σχέση φιλίας.
Εγώ μια χαρά κοπέλα σε ακούω, μην έχεις τόση ανασφάλεια. Είσαι πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο των συνομηλίκων σου σε ωριμότητα σκέψης. Ίσως κι αυτός να είναι ένας από τους λόγους που αισθάνεσαι ότι δυσκολεύεσαι στην επικοινωνία.
Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξεις!
31-10-2024, 12:10 #806
Γνωριζω οτι ειμαι κολλημενη με καποια πραγματα και δυσκολευομαι να αλλαξω σκεπτικο. Το να μην το πολυψαχνουμε οκ λαθος διατυπωση. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι το θεωρειται ευκολο (το να βρω παρεα οχι πραγματικους φιλους αυτο ειναι αλλη κουβεντα) επειδη ολοι καπως καπου κοινωνικοποιουνται. Εγω εκτος σχολειου η σχολης δεν κοινωνικοποιουμαι τοσο (βασικα σχεδον καθολου). Δεν ειναι οτι πρεπει να βρω τους λιγους μεσα στους πολλους. Για να το ξεκινησουμε αυτο πρεπει να βρω ατομα. Μετα τα ξαναλεμε. Οσοι βρισκω εχουν αποψεις με τις οποιες εγω δεν συμφωνω (πχ ομοφοβικες). Δεν λεω οτι πρεπει να συμφωνουμε σε ολα αλλα δεν μπορω να καθομαι να εξηγω ακομα και τα αυτονοητα ανθρωπινα δικαιωματα. Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι που μου τυχαινουν ειναι ετσι.
31-10-2024, 12:25 #807
Απαντώ για μένα, τι ισχύει για το Βασίλη, δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον. Εμένα σου λέω ότι δεν έχεις ξεκινήσει καν να με κουράζεις. Μόνο ξεκούραση έχω πάρει και ζωντάνια και νιάτα μέσα από τη δικιά μας επικοινωνία. Αλήθεια. Και λίγο έτσι πως να το πω.. ένα ενδιαφέρον και μια διάθεση να πω κάποια πράγματα σε ένα νέο κορίτσι για να το βοηθήσω που το βλέπω τόσο απογοητευμένο και νιωθω μέσα μου πως είναι κρίμα ρε γμτ να νιώθει έτσι.. Δεν ξερει(/βλεπει/νιωθει/πιστευει..) ότι παρακάτω θα φτιάξουν τα πράγματα.. Εγώ ξανά δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω πως μόνο καλα πράγματα έχω πάρει από τη (σχετικά πρόσφατη..) ενασχόληση μου με το φόρουμ. Παρεούλα που δεν την είχα στα προβλήματα μου βρήκα από εδώ, και από αυτούς με τους οποίους συνομιλώ και από τους άλλους που δεν έχει τύχει να μιλήσουμε και απλά διαβάζω ένα post ή ένα thread. Ξεχνιέμαι από τα εδώ μου τα προβλήματα, της πραγματικής ζωής μου, πως να στο πω. Και παίρνω και κουράγιο να διαβάζω ότι είναι κι άλλοι που έχουν ο καθένας το δικό του «βασανακι» κι ότι δεν είμαι μόνο εγώ που παιδεύομαι με πράγματα.. Ίσα ίσα που έχω διαβάσει και πράγματα τα οποία με έχουν παρηγορήσει από τα δικά μου, λέω «εσύ Βασίλη δεν έχεις τίποτα μπροστά σε αυτό που ακούς τώρα». Πρόχειρο παράδειγμα.. η Remedy (καλημέρα..) είπε κάτι τις προάλλες που όταν το άκουσα με έκανε «κιμά», ξέχασα τα πάντα όσα εγώ έχω (και είναι αρκετά..) μπροστά σε αυτό.
(Remedy αν διαβάζεις τώρα νομίζω θυμάσαι τι εννοώ..Λέω για αυτό που είπες για τον «δικό σου», την πρώην σχεση σου τη μακροχρόνια, αυτό που συνεβη στον άνθρωπο και μόλις το άκουσα με έκανε αυτοστιγμει να ξεχάσω τη «δικιά μου» (την πρώην..) που δόξα τω Θεω χαίρει άκρας υγείας…)
Δεν αλλαζει το mood παιδια.
Αυτό το ποστ ήταν παρένθεση, θα συνεχίσω την απάντηση μου εκεί που την άφησα από το προηγούμενο λίγο πιο μετά γιατί τώρα δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω αλλα.
Να σαι καλα πάντως που λες ότι δε σε ενοχλεί το ότι γράφω εδώ συνεχώς, γιατί η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει να απαντάω πάνω σε διαφορα που διατυπώνεις, αφενός αυτό, αλλα και κυρίως το ότι θέλω να σου διατυπώσω και κάποια πράγματα πρωτογενώς από εμένα που έχω να πω πάνω στα προβλήματα σου. Όπως σου είπα υπάρχουν στοιχεία στο χαρακτήρα μας που μοιάζουν πολύ, είναι λάθος η εντύπωση που σου έδωσα αν νομίζεις ότι αυτός ξέρω και ‘γώ είναι άνετος τη μια πάει εδώ την άλλη πάει εκεί, κόσμος, ξαδέρφια, «κολλητοί», παρέα να βλέπει ποδόσφαιρο κλπ. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Μελλοντικά θα σου «πρηξω» λίγο το θρεντ με spam «σεντονάκια» ώστε να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ. Όταν βρω το χρόνο θα γράφω. Και σε ευχαριστώ που μου λες πως είμαι ευπρόσδεκτος ώστε να το κάνω..
Τα λεμε πιο μετά όταν συνεχίσω με το προηγούμενο post μου. Έτσι κι αλλιώς από ότι βλέπω έχεις κι άλλους παρεούλα εδώ να σου μιλάνε :) Μην τους προσβάλλεις και σκεφτείς πως είναι εδώ απλά και μόνο επειδή σε λυπούνται και ανέχονται τη «γκρίνια» σου.. Ούτε τον εαυτό σου να προσβάλλεις και υποτιμήσεις πάνω σε αυτό. Σου λέω πως μάλλον υπάρχει κι άλλος κόσμος σαν κι εμένα που απολαμβάνει τη συνομιλία μαζί σου και θέλει καλοπροαίρετα (υπάρχουν και κακοπροαίρετοι παντού και πάντα..) να σου γράψει πράγματα με κίνητρο να σε βοηθήσουν. Σου λέω πως είσαι «sexy» συνομιλητής, την απολαμβάνουν οι άλλοι τη συνομιλία μαζί σου.. Πάρε έστω λίγο θάρρος από αυτό, δε σε κοροϊδευω, δεν το λέω για να σε ψευτοπαρηγορήσω κάπως ώστε να νιώσεις καλύτερα, την αλήθεια απλά λέω, το τι αισθάνομαι εγώ και το τι βλέπω ότι αισθάνονται και άλλοι που γράφουν εδώ :)
31-10-2024, 12:27 #808
Χαχα εδω πολυ ευκολα κανω συζητηση. Απο κοντα κομπλαρω. Η φοβαμαι τις γνωμες των αλλων (πχ συμφοιτητων επειδη ειναι γνωστοι. Στο ιντερνετ που ειναι και ανωνυμα δεν με νοιαζει). Ομως αυτο με τις συζητησεις ειναι κατι που τωρα καταφερνω σιγα σιγα (παλια απαντουσα μονολεκτικα σε συζητησεις αλλων και δικη μου συζητηση δεν αρχιζα καν απο τη ντροπη μου χαχα) και σε ευχαριστω πολυ που το προσεξες και το τονισες!
Ειμαι λιγο idk what to say γιατι δεν βρισκω παντα θεματα. Και οταν βρισκω με ψιλογραφουν. Επειδη δεν ειναι οι σωστοι ανθρωποι. Αλλα οκ κατι θα γινει θα τα καταφερουμε καποια στιγμη. Αωω χαιρομαι παρα πολυ που θα με ηθελες για φιλη σου. Τους 35+ δεν τους βλεπω ετοιμοθανατους οπως εσυ τοτε χαχα αλλα δεν θεωρω οτι ειμαστε και πολυ κοντα ηλικιακα. Παρολα αυτα θα ηθελα να συζητησουμε και αλλα θεματα για να δω την οπτικη αυτης της ηλικιας (μην το παρεις προσωπικα δεν λεω οτι σε πηραν τα χρονια αλλα μια διαφορα υπαρχει και εννοω οτι σε αυτη την ηλικια εχεις πολλες περισσοτερες εμπειριες που θα μπορουσες να μοιραστεις).
Update το κοριτσι του φιλου του αγοριου μου χωρισε με το παιδι οποτε παει αυτη η κουμπαρια χαχα. Επισης απο οτι εχω ακουσει η συγκεκριμενη κοπελα ειναι μια ετσι μια γιουβετσι, δεν τα εχει βρει με τον εαυτο της και ουτε εχει την προθεση να το κανει. Τετοιους ανθρωπους που δεν ειναι συνειδητοποιημενους λυπαμαι αλλα δεν μπορω να τους φερω κοντα μου. Θα με μπερδεψουν ακομα περισσοτερο. Επισης επειδη το αγορι μου ειναι μικροτερο οι σχεσεις των φιλων του (τωρα ειναι ο μονος στην παρεα με σχεση) ειναι μικροτερες. Εγω δεν εχω τοσο θεμα με την ηλικια (εχω αποκτησει βασικα) γιατι μεγαλωνοντας δυσκολευουν υπερβολικα πολυ να κανω παρεα με παιδια της ηλικιας μου και ολοι το θεωρουσαν ρεντ φλαγκ που μιλουσα με παιδια 1-2 χρονια μικροτερα. Και τωρα θα ηθελα να βρω μεγαλυτερους για παρεα (1-2 χρονια ας πουμε, την ιδια διαφορα που ειχα και με τους μικροτερους, μη φανταστειτε) για να δω πως ειναι και αν οι συζητησεις που θα κανουμε θα ειναι διαφορετικες. Ναι γνωριζω οτι ειναι θεμα ωριμοτητας και οχι ηλικιας (πχ η γειτονισσα μου ειναι 17 και συνεννοουμαστε πολυ καλα) αλλα τωρα μου εχει κολλησει γιατι παντα συναναστρεφουν με μικροτερα παιδια.
Αλλα ναι ελπιζω οτι αν κουμπαριασω με καποιον (ειτε παντρεψω/βαφτισω εγω ειτε το αγορι μου και εγω ως συντροφος του γινομαι "αυτοματως" κουμπαρα) ελπιζω να εχουμε καλες σχεσεις και να μπορουμε να κανουμε πραγματα μαζι χωρις να νιωθω αβολα οπως νιωθω με αλλο κοσμο. Αυτο με τη δυσκολια επικοινωνιας με συνομηλικους ισχυει στην περιπτωση μου γιατι (χωρις να θελω να ψωνιστω) βλεπω χαρακτηριστικα σε καποιους που νιωθω οτι θα επρεπε να εχουν παραμεινει ακομα στο σχολειο. Δηλαδη νιωθω οτι καποιοι κουβαλανε ακομα μια ανωριμοτητα και δεν ξερω πως να νιωσω για αυτο.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αληθεια! Αν θελεις ξαναγραψε στο ποστ να γινουμε ολοι μια παρεα.
31-10-2024, 12:29 #809
Εξαρτάται από το τι θεωρεί κανείς "ομοφοβική άποψη". Είμαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια με πολλές επιφυλάξεις, αλλά κατά της εκμετάλλευσης του γυναικείου σώματος και των γυναικείων δυνατοτήτων από ομοφυλόφιλους με την πρόσληψη μιας αλλοδαπής φτωχής γυναίκας ως παρένθετης. Όμως είμαι κατά της παρένθετης ακόμα και για στρέιτ ζευγάρια, εκτός αν είναι στενή συγγενής. Πιστεύω ότι τη μητέρα δεν μπορεί να την αντικαταστήσει κανένας άνδρας, με ό,τι συνέπειες έχει αυτό για το παιδί.
Δεν ξέρω αν αυτά τα θεωρείς ομοφοβικές απόψεις.
31-10-2024, 12:33 #810
Μα πως θα αλλαξει οταν δεν εχω κανεναν. Δεν εχω καποιον να βγω. Οταν λεω οτι μιλαω με καποιους μπορει να μιλησω μονο απο σοσιαλ και επειδη εγω θα εχω κανει την πρωτη κινηση. Αυτοι απο μονοι τους δεν θα ακνουν τιποτα. Δηλαδη αν δεν στειλω εγω θα χασουμε την καθε επικοινωνια. ΚΑΜΙΑ φιλια δεν δουλευει ετσι. Επισης με ατομα που μιλουσα λιγο παραπανω και ψιλοκαναμε παρεα καποια στιγμη μου εκαναν βλακεια. Και απλα δεν ξεκοψα για να μην ειμαι μονη. Τωρα που ανεβασα τα στανταρ μου νιωθω οτι επρεπε να τους ξεκοψω εντελως. Αρα πως αλλαζει το μουντ οταν δεν βλεπω κανεναν να εξελισσεται μαζι μου και δεν μπορω καθολου ευκολα να γνωρισω νεο κοσμο;