https://www.youtube.com/watch?v=T8PbDtJ72dQ
Printable View
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φίλε elis, σαφώς και δεν θα πάω να την πέσω σε μία γυναίκα έτσι στο άσχετο μόνο και μονο για να κάνω σεξ μαζί της την επόμενη ημέρα. έθεσα το ερώτημα γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γνωρίσω κάποια. Κοινώς δεν συναναστρέφομαι με γυναίκες. Δεν υπάρχουν στον κύκλο μου.
Φίλε αλέξανδρε, συμφωνώ πως να την κάνεις την άλλη να γελάσει ιδιαίτερα δε μέσα σε ένα δύο λεπτά που μπορεί να περιμένουμε το μετρό ή το λεοφωρείο, είναι λίγο δύσκολο.
Φίλε μαγκάιβερ, το να χρησιμοποιήσεις προστακτική, έστω και με ευγένεια, δε θα ξενερώσει την άλλη; δεν είναι λίγο άκομψο για μια γυναίκα που την γνωρίζεις μολις δύο λεπτά; αυτό με το παρακαλετό ίσως να έχεις δίκιο γιατί οτι είσαι απεγνοσμένος.
Πάντως η μεγαλύτερη αλήθεια που είπατε είναι η αυτοπεποίηθηση. Αφού βλέπω γυναίκα, βλέπω και ένα σωρό άντρες γύρω μου και λέω σιγά τώρα αυτή μην γυρίσει να κοιτάξει εμένα άμα ττης μιλήσω, θα δει τους άλλους που είναι γύρω της.
ΑΜΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Εγώ πιστεύω "κανείς" ότι πρέπει να βρεις μια κοπέλα με λίγη αυτοπεποίθηση, μια που έχει πολλή δεν θα γυρίσει να κοιτάξει κάποιον στο τρένο, κοίτα μία που να κοιτάει κάτω, ή που να είναι χαμηλών τόνων γενικότερα, και όχι μία πολύ δυναμική. Θα 'ναι και καλύτερη στη συμπεριφορά η πρώτη, οπότε 2 σε 1. Τώρα αν θες κάποια που να έχει δυναμική προσωπικότητα πρέπει να την ψάξεις μόνο μέσω κοινής παρέας.
η αυτοπεποιθηση απο μονη της δε λεει τιποτα χωρις τιποτα αλλο
αλλα αν υπαρχει κ κατι αλλο επιπλεον τοτε λεει πολα
ποτε δε βρηκα ενα καλο τροπο να αρχισω μια κουβεντα με καπια που νιωθω ανετα μεν με αυτη αλλα αυτη δε με γνωριζει ισως της αρεσουν τα αστεια στην αρχη αλλα δε βλεπω ετσι κατι το σοβαρο στον οριζοντα ευκολα
ισως το χαμογελο βοηθαει αρκει να μη το παρακανεις
Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε δουλεια!!!!
Αλέξανδρε αν της αρέσουν τα αστεία σημαίνει ότι σε συμπαθεί, οπότε πάρε θάρρος και συνέχισε την κουβέντα.
Δεν ειπα να την διαταξεις , αλλα καλυτερο το ' θελω να σε ξαναδω ' απο το ' μπορω να σε ξαναδω ? ' . Ολο ομως αυτο βασιζεται στην αυτοπεποιθηση , η οποια φαινεται στην παραμικρη σου κινηση , στο πως στεκεσαι , το υφος σου , ο τροπος ομιλιας . Να σου πω λοιπον πως να αποκτησεις αυτοπεποιθηση , οσο μπορες . Κανοντας αυτο που σε φοβιζει , επανειλημμενως . Οι πρωτες φορες ειναι σιγουρη αποτυχια , να το περιμενεις , οταν παρεις ομως το κολλαει , θα σου φαινεται παιχνιδακι , ακου που σου λεω . Και να σου πω ενα παραδοξο ? μια γυναικα με αυτοπεποιθηση , δλδ ελκυστικη , θα ανταποκριθει καλυτερα απο μια που δεν ειναι . Τοχω δει , καμμια φορα , ρωταω μια κοπελα για κατι , ειμαι πολυ επικοινωνιακος , και δειχνω φιλικος , για ενα ρουχο πχ . Οι ελκυστικες παντα θα μου απαντησουν , οι οχι ελκυστικες ειναι πιο απροσιτες . Να τις προαλλες , μερα , ημουν με το σκουτερ , και ηθελα να παω στο mall , δυο που ρωτησα στον δρομο , χαλι μαυρο , ουτε γυρισαν καν να μου υποδειξουν τον δρομο , βλεπω μια τριτη , ελκυστικοτατη , απ αυτες που γυρνανε κεφαλια , οχι μονο μου απαντησε , αλλα επειδη δεν εβρισκα τον δρομο , ξαναπαω και την ξαναρωταω , παλι προθυμοτατη για εξηγησεις , μεχρι που το βρηκα το mall , και παρκαροντας το σκουτερ , σταματαει διπλα μου με το αμαξι της , και μου λεει , τελικα το βρηκατε , δεν ηταν και τοσο δυσκολο . ε ? ! ναι της , λεω , σας ευχαριστω πολυ ( παντα μιλας στο πληθυντικο ) .
ΑΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΟΥΜΕ
elis , σε προλαβαν . Τοχουν ανακαλυψει , και δεν θησαυρισαν . Δουλευει με την μπαταρια της μοτοσυκλεττας , δλδ 3-4 κιλα , και διοχετευει κρυο αερα μεσα στο μπουφαν σου μονο , με μια μικρη σωληνα .
Εγω αλλο λεω οτι πρεπει νανακαλυψουμε , για να θησαυρισουμε , το ψωμι που δεν μπαγιατευει .
ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
Βασικά το έλεγα για κάποια παιδιά που διάβασα πως ξεκινάνε κάπου αυτές τις μέρες δουλειά μετά από καιρό. Οπότε καλή τους επιτυχία!
Κατά 1 έννοια πάει κ σε μένα, που αύριο επιστροφή στο κλουβί μου (χαρά στην άδεια που πήρα δηλ). Αλλά για μένα η δουλειά έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα κ μάλιστα φουλ γιατί έχω έρθει σπίτι μου να το καθαρίσω. Κ ναι, έχει κ ψιλοκαύσωνα.
καπως ετσι ειναι ο εξω κοσμος..
https://www.youtube.com/watch?v=FuK4pE8PkXk
Εεεεε εχω ενα θεματακι με μια κοπελα να αανοιξω ενα χαζο θεμα μπας και βρειτε τπτ εξυπνο να με συμβουλεψετε η θα με γραψετε?
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ
Πριν δύο τρεις εβδομάδες ήμουν στο μετρό μέσα και είχα δίπλα μου δυο κοπελες εμφανίσημες. Η μία μου άρεσε αρκετά και όπως κάνω κάθε φορά σκέφτομαι να πάω να της μιλήσω (αλλά αυτό δε συμβαίνει τελικά ποτέ γιατί δεν έχω αυτοπεποιθηση). Μετά από ένα λεπτό τις πλησιάζει ένας τρία τέσσερα χρόνια μικρότερός μου, τις ρωτάει για μια στάση και μετά τους πιάνει την κουβέντα με πολύ ωραίο και ευγενικό τροπο. Το παληκάρι δεν ήταν κανένας σούπερ γκόμενος, ήταν απλά εμφανίσημος αλλά και σωστός. Επιασε λοιπόν την κουβέντα μαζί τους, τους είπε οτι ήθελε να μάθει για τη στάση γιατί δεν ήταν από την ΑΘήνα, τις ρώτησε αν γνωρίζουν κανένα καλό μέρος στην πόλη για να βγαίνει κάποιος για ποτό, της ρώτησε πού βγαίνουν αυτές και τέτοια σχετικά. Τελικά κατέβηκαν στην ίδια στάση γιατί εκείνη ήταν και η στάση που θα κατέβαιναν οι κοπέλες. Μετά προανώς δε μπορώ να ξέρω αν αντάλλαξαν τηλέφωνα ή απλά χώρισαν οι δρόμοι τους.
Αλλά τον θαύμασα γιατί είπα μπράβο αυτός είχε και τα κότσια και την αυτοπεποιθηση να πάει απλά να μιλήσει σε δυο κοπέλες. Και οι κοπέλες είτε απλά από ευγένεια είτε από ενδιαφέρον του απαντούσαν. δεν φανηκαν σνομπ.
"Τι σκέφτεσαι;" Ρώτησα τον κολλητό μου πριν αρκετά χρόνια.
"Τίποτα." Μου είπε. "Εσύ;"
"Τι να σκέφτεσαι" του απάντησα.
Γελάσαμε, αλλά μέσα μου τρελάθηκα... Πως μπορεί να μην σκεφτόταν τίποτα; Πώς κατάφερνε και είχε άδειο το μυαλό του όταν αυτό δεν του χρειαζότανε; Εγώ γιατί πρέπει πάντα κάτι να σκέφτομαι;
Και τότε ξεκίνησα να καταλαβαίνω και από μόνος μου ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου...
Θ Ε Λ Ω Κ Α Τ Ι Π Α Γ Ω Μ Ε Ν Ο
Κ Δ Ε Ν Ε Χ Ω !
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ ΒΡΑΖΩ!
Mονο, ο ημουνα και εμεινα μωρο, μονο αυτος θα μας σωσει.Στην κυριολεξια.
Σακη, φερε ενα μπαλλανταυνς!.
Συμφωνώ ότι η αυτοπεποίθηση από μόνη της δεν αρκεί. Το να ξέρεις τον τρόπο (πχ για να κερδίσεις το ενδιαφέρον κάποιας που σ΄αρεσει) ή να έχεις τα προσόντα (πχ πτυχία και εμπειρία για δουλεία) ή το κορμί (πχ για καυγά), όλα αυτα τα επιπλέον, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.
Το να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά όχι τα προσόντα/κατάλληλο τρόπο κλπ δεν σου διασφαλίζει ότι θα κερδίσεις. Ειναι σαν να θελεις να επιδιωρθώσεις μια συσκευή και τα εργαλεία σου ειναι ακαταλληλα.
Το να μιλήσεις κάποιας στα ίσια ότι τη θες και τη γουσταρεις (νοουμένου ότι τη γουστάρεις πραγματικά και εισαι ερωτευμένος μαζι της) είναι πιο αποτελεσματικό από την πλάγια οδό, χωρίς να αποκλείεται βεβαια το δεύτερο να οδηγήσει κι αυτο σε επιτυχία.
ιχες μερικά δευτερολεπτα έως δυο τρια λεπτα το πολύ για να κανεις στην κίνηση. Η κίνηση ήταν απλα μια πρώτη κουβεντα που σχετίζονταν με το χωρο και το σκοπό που βρισκόσασταν εκεί (βλέπε οι κουβέντες που ανοιξε ο τυπος) ή κατι πάνω της που έκανε εντυπωση. Οσο καθυστερουμε να κανουμε την κίνηση έρχονται και πληθαινουν στη σκεψη μας τα μην, τα δεν, οι δικαιολογίες, προκαλούν ένα άγχος και αποτροπή και στο τελος η αλλη έφυγε και τη χάσαμε. Αυτό ειναι νόμος, ειναι το πρωτο μαθημα που πήρες από το συμβαν. Το δευτερο ειναι αυτα που έκανε ο τυπος! το σε ποια σταση κατεβαινει ήταν απλα η πρωτη κουβεντα, αυτό που σου προειεπα για το χώρο (ο ίδιος μπορει να ξερε καλύτερα τις στασεις απ αυτη απλα ήταν η κουβεντα που του ήρθε για να ξεκινησει ομαλα η γνωριμία) και κατέβηκε στην ιδια σταση απλά για να συνεχίσει μαζι της την κουβεντα.Το τριτο μάθημα ειναι πως καμιά δεν θα σου μιλήσει άσχημα αμα την προσεγγίσεις. Απλά θα σου δειξει με ευγενεια πως δεν ενδιαφερεται. Πάρε κανα συγραμμα, ρωτα κανα φιλο που ξερει περισσοτερα ή ψαξε στο ίντερνετ για να μαθεις περισσότερα.
Σκεφτομαι γιατι πολλες γυναικες φορανε βαρια αρωματα το καλοκαιρι. Περνανε απο διπλα σου και δεν μπορεις να αναπνευσεις! ασε που το αρωμα αναμιγνυεται με τον ιδρωτα τους μπλιαχ! συνηθως φορανε το poison του dior (αυτο στο κοκκινο μπουκαλακι) και οι πιο νεες το angel του thierry mugler. Το καλοκαιρι καλο ειναι να μην φοραμε βαρια αρωματα ειναι σκετη αναγουλα.Το βαρυ αρωμα ταιριαζει σε ψυχρο κλιμα.Το καλοκαιρι ενα καλο αφρολουτρο και ενα καλο αποσμητικο κανουν την δουλεια τους!
παιδιά μια μικρή βοήθεια αν σας είναι εύκολο..
Βαριέμαι αφόρητα και αφάνταστα..
Ως εκ τούτου ψάχνω να βρω πώς θα γεμίσω το χρόνο μου..
Συνήθως τον γεμίζω τρώγοντας και πέφτοντας για ύπνο μετά..περνάει αρκετή ώρα με αυτόν τον τρόπο..
Αποφάσισα όμως να προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό..και να αντικαταστήσω το φαγητό με κάποιο χόμπι..
Ψάχνω στο ίντερνετ να δω τι θα μπορούσα να κάνω πχ κάποιο σεμινάριο ή να βρω μια δουλειά..αλλά δουλειά δεν είμαι έτοιμη ακόμα να βρω μιας και δεν έχω εφοδιαστεί κατάλληλα για να ξεκινήσω κάτι και σεμινάριο δύσκολα βρίσκω για τώρα τον Αύγουστο..
Κατοικίδιο έχουμε ένα μικρό,ένα πουλάκι,και χαίρομαι τώρα το καλοκαίρι που του βάζω νερό κι αυτό προσπαθεί να πλατσουρίσει λίγο με την κοιλιά του στο άνοιγμα που έχει το σωληνάριο για να πίνει νερό!!χαίρομαι τόσο πολύ να το βλέπω να δροσίζεται!!
Βιβλία ή άρθρα στο ίντερνετ δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά και τα τιμώ όταν έχω όρεξη..αλλά δεν μπορώ να διαβάζω όλην την ώρα!!
Ταινίες βαριέμαι να βλέπω ειδικά μόνη μου δεν κάθομαι ποτέ..θέλω παρέα αλλά και πάλι δεν είναι το καλύτερό μου γιατί επικρατεί σιωπή και άκρα αφοσίωση..
Μουσική ακούω συχνά αλλά δεν μπορώ να ακούω όλην την ώρα!!
Πλέξιμο και ράψιμο,κατασκευές και κηπουρική τα βαριέμαι κι αυτά θανάσιμα γιατί είναι μοναχική δουλειά εκτός κι αν πας να μάθεις κάπου όπου θα είσαι με άλλους και θα υπάρχει μια κινητικότητα..
Ομαδικά αθλήματα όπως μπάσκετ,βόλλευ,κολύμπι,τέν� �ις κι αυτά δε μ'αρέσουνε γιατί πρέπει να κουνιέμαι και δεν έχω καλή φυσική κατάσταση..εκτός από το κολύμπι που τώρα το καλοκαίρι το κάνω όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα..
Γενικά ψάχνω να βρω κάτι διαδραστικό,που δεν θα το βαριέμαι,που κατά κύριο λόγο θα το κάνω στο σπίτι τις ώρες που με πιάνει βαρεμάρα δλδ..
Ψάχνω κάτι εκτός από τα παραπάνω που ήδη κάνω ή που έχω αποκλείσει..
δλδ τι μπορώ να κάνω από το σπίτι εκτός από τηλεόραση,ίντερνετ,βιβλία,� �ουσική,δουλειές σπιτιού?(στις οποίες αγνοώ την αναγκαιότητά τους τις περισσότερες φορές εν αντιθέσει με τη μητέρα μου η οποία για να γεμίσει το χρόνο της κάνει δουλειές στο σπίτι όλην την ώρα!)
Θα μπορούσα να παίξω ένα παιχνίδι αλλά μόνη μου δεν γίνεται!χρειάζονται κι άλλοι και τις ώρες που βαριέμαι συνήθως οι άλλοι έχουν να κάνουν άλλα πράγματα..
Θα μπορούσα να λύνω σταυρόλεξα αν δεν βαριόμουνα!!
Τι να κάνω εν τέλει?
έχετε καμιά ιδέα μήπως???
εγω εχω πολλες ιδέες αλλά δε ξέρω αν σου αρεσουν κ αν θα σου ταιριαξουν!
Θα σου πω τι χομπι εχω βρει τα τελευταια 2χρ περιπου κ τα εναλλασω γτ δν ειμαι σταθερη.
Λοιπον μπορεις να μαθεις να πλεκεις , να παρεις μια φθηνη (ή αν εχεις απο γιαγια μαμα) ραπτομηχανη κ να μαθεις να φτιαχνεις καμια μπλουζα-τσαντακι μικρο εχει απειρα πραγματα στο ιντερνετ αρκει να εχεις ορεξη,
απο γυμναστικη μπορεις να μαθεις γιογκα μεσω ιντερνετ δεν ειναι κατι εξτριμ και ειναι κ χαλαρωτικο κ καπως διαφορετικο αν βαριεσαι να βγεις εξω,
μπορεις απλα να μαθεις να ζωγραφιζεις αν σου αρεσει, αυτα απο χομπι κ ολα μεσω ιντερνετ. δλδ σε μερικα μπορει να χρειαστει να αγορασεις μερικα υλικά.
κ μιας και ειπες κατοικιδιο κ οτι νιωθεις μονη σου, μπορεις να παρεις ενα σκυλακι! υπαρχουν τοσα αδεσποτα τοσες αγγελιες απο κοσμο που σωζει ζωα κ τους βρισκουν σπιτι!
κ θα το σωσεις απο το δρομο κ θα ειναι φιλος σου.
θα σου ελεγα γατα μιας κ ειμαι πιο γατοφιλη αλλα η γατα δεν ειναι σαν το σκυλι ειναι λιγο στο κοσμο της :P
α, να πω κ κατι αλλο!
αν σου αρεσει γενικα να καθεσαι στο pc, μπορεις να μαθεις κ κανενα προγραμμα photoshop, premiere, γενικα προγραμματα της adobe μπορεις να τα κατεβασεις εννοειται απο τορρεντ, αλλα δε ξερω αν εχεις καλη σχεση με pc ή οχι.
ελπιζω να βοηθησα, καταλαβαινω παντως, εμενα το προβλημα μου τελευταια ειναι οτι θα ηθελα να χωρεσω ολα τα χομπι-δουλειες-προσωπικη ζωη κλπ σε μια μερα, θα ηθελα η μερα να εχει πχ 80 ωρες, αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι η ζωη.
βασικα διαβασα το μισο ποστ, οποτε αν ειπα κατι που ηδη εγραψες οτι δε σου αρεσει, απο λαθος διαβασμα εγινε.
xaxaxaxa ναι σωστα μαλον δεν εισαι κ πολυ της κινησης θα σου αρσε καλυτερα να κατσικωθεις καπου κ να ζωγραφισεις (καντε παραθεσεις για να εμφανιστουν ολα τα μυνηματα :-) )
χαχαα εγώ το αντίθετο!θα ήθελα η μέρα να έχει 10 ώρες τις 5 να κοιμάμαι και τις άλλες 5 να τις έχω για δουλειά,ξεκούραση και φαγητό..
αυτό το θέμα με τον ελεύθερο χρόνο με έχει κουράσει..
δεν ξέρω να κατεβάζω απ΄το τόρρεντ προγράμματα ούτε ταινίες!αφού δε βλέπω γιατί να τις κατεβάσω??αλλά και πάλι δε νομίζω να ασχολιόμουνα..
θέλω κάτι που να μπορώ να το κάνω,να είναι εύκολο δλδ να μη θέλει τόσο ψάξιμο γιατί πχ μέχρι να μάθω να πλέκω απ'το ίντερνετ θα μου'χουνε βγει τα μάτια στον υπολογιστή..
και ίσως δεν το ξεκαθάρισα..θα ήθελα κάτι που να με εκτονώνει απ'τον υπολογιστή γιατί ήδη κάθομαι πολλές ώρες και αυτόν τον βαριέμαι ώρες ώρες..
σκυλάκια δε βάζουμε στο σπίτι μας..έχει ο θείος μου ένα στην αυλή και χαιρόμαστε κάθε μέρα να απολαμβάνουμε το σκατό του..είναι και μεγαλόσωμος και πολύ ζωηρός,γαβγίζει και μόλις δει οτιδήποτε ζωντανό ή που να κινείται πχ αυτοκίνητο,γάτες,σκύλους και ό,τι άλλο χαλάει τον κόσμο..
μου είπες επίσης για γυμναστική..πάω καμιά φορά και περπατάω..απλά ψάχνω κάτι για μες στο σπίτι για τις δύσκολες ώρες τις βαρεμάρας..
αλλά απ'ότι κατάλαβα οι δύσκολες αυτές ώρες είναι αγιάτρευτες..δεν υπάρχει σωτηρία!!
ε εισαι λιγο απαιτητική γιατι τπτ δεν ειναι εύκολο στη ζωη :P
γενικα οταν εχεις κατοικιδιο πρεπει να καθαριζεις κ τα κακά του. οποτε δε φταιει το σκυλακι αλλα μαλλον ο θειος αν δε τα καθαρίζει.
yoga? αν βαλεις στο youtube να δεις γιογκα εστω κ για αχαριους θα βρεις παρα πολλα βιντεακια!
δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο, γιατι το θες κ ετοιμο, δλδ θα πρεπει να ψαξεις σε κατι που ήδη εχεις γνωση, αλλιως θα πρεπει κατι να μαθεις απο την αρχη για να το ξεκινησεις.
το σκυλακι παντως πιστευω πως θα ηταν η τελεια λυση (ή γατα αλλα δεν ειναι ολες οι γατες της παρεας) αλλα κριμα που δε βαζετε ζωο στο σπιτι, ειλικρινα θα σε εβγαζε απο τη ρουτινα, θα πηγαινατε κ βολτες θα σου εκανε παρεα μεσα στο σπιτι.
χαχαα εντάξει σε ευχαριστώ Gothly!!
είμαι όντως λίγο απαιτητική..το'να μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει ας πούμε..
αλλά το κατοικίδιο που λες όντως μπορεί να ήταν μια λύση στη βαρεμάρα μου τώρα που το σκέφτομαι..
είχα πάρει πριν λίγα χρόνια ένα σκυλάκι το βάλαμε στο σπίτι,έβγαζε τρίχες,ήταν και άρρωστο και το δώσαμε να το κάνουν καλά..
δεν το κρατήσαμε πολύ..
αλλά τώρα δε γίνεται να ξαναβάλουμε στο σπίτι σκυλάκι ή γατάκι..έχουμε όμως ένα πουλάκι όπως είπα και παραπάνω που το φροντίζω όταν δε βαριέμαι!!
τώρα που το λες θα μπορούσα να κάνω μαθήματα πιάνου αλλά δε θέλω να διαθέσω και χρήματα..εννοώ να μάθω πιάνο καλύτερα μιας και παίζω όποτε δε βαριέμαι κι αυτό..
τέλος πάντων..δεν ξέρω μάλλον η βαρεμάρα είναι ψυχολογική δλδ ακόμα και το πιο ενδιαφέρον πράγμα εμένα με αφήνει αδιάφορη ώρες ώρες..είναι αυτές οι ώρες που βαριέμαι τόσο που δεν υπάρχει κάτι να τις αντικαταστήσει..
εκεί καταλήγω..μάλλον θέλω να βαριέμαι δλδ αφού όλα τ'άλλα τα βαριέμαι να τα κάνω...:)
Εγώ πιστεύω ότι βαριόμαστε να κάνουμε κάτι όταν το κάνουμε μόνοι μας, ή όταν μας λείπει η παρέα γενικότερα στη ζωή μας! Εγώ θα ήθελα να βρω κάποιον άντρα να ασχολούμαι, γιατί δεν είμαι κοριτσάκι 15 χρονών.........αλλά δεν έχω κύκλους και έχω και κιλά, οπότε είναι δύσκολο να βρω....εσύ πάντως φαβέλ αν πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις, κυνήγησέ το, ο έρωτας αν είναι αμοιβαίος είναι το πιο ωραίο συναίσθημα και αποκτάει νόημα η ζωή!! Αλλά το θέμα είναι kai σε τι άτομο θα πέσουμε!! Πρέπει να το προσέξουμε πολύ αυτό, επίσης αν δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον τότε μπορούμε είναι να βρούμε παρέες! Και αυτές ίσως από ένα χόμπι.........Όσο πιο πολλές παρέες έχει κάποιος και έχει την δυνατότητα επιλογών, τόσο λιγότερο μόνος αισθάνεται! Αλλά είναι δύσκολο και αυτό στις μέρες μας, δεν είναι εύκολο δυστυχώς!! Απλά πιστεύω ότι αν έχεις πολλές επιλογές, είτε σε ερωτική σχέση είτε σε παρέα, τόσο πιο πολύ δεν κρέμεσαι από τους άλλους και τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι και δεν βαριέσαι!
ναι σίγουρα οι άλλοι άνθρωποι μας γεμίζουν το χρόνο..εγώ αν δεν είχα την οικογένειά μου στο σπίτι και κυρίως τη μητέρα μου θα είχα πεθάνει από βαρεμάρα..
το θέμα της ερωτικής σχέσης είναι πολύπλοκο..
προσωπικά θέλω να βρω κάποιον αλλά απ'την άλλη δε θέλω να δεσμευτώ με αυτόν μια ζωή..ούτε θέλω να εξαρτώμαι απ'αυτόν οικονομικά αλλά θα μου πεις αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις σε μια σχέση..
παρέες έχω λίγες αλλά και πάλι δε βγαίνω συχνά..δεν μπορώ την ώρα που βαριέμαι να πω σε κάποια φίλη μου να βρεθούμε γιατί μένουν μακριά και θα πρέπει να το έχουμε κανονίσει τουλάχιστον μια βδομάδα ή στην καλύτερη 4 μέρες τουλάχιστον πριν..
Όπως και να'χει δεν γίνεται όμως όλην την ώρα να σου γεμίζουν το χρόνο οι άλλοι..είναι και οι άλλοι κομμάτι της ζωής μας αλλά πρέπει να έχουμε όλοι και προσωπικό χρόνο,μόνο για τον εαυτό μας..και αυτόν το χρόνο όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι άλλες επιλογές είτε γιατί τις έχω δοκιμάσει μέσα στη μέρα είτε γιατί βαριέμαι να τις κάνω και δεν τις επιλέγω,αυτόν τον χρόνο ψάχνω να δω πώς θα γεμίσω..
Σήμερα πχ που δεν είχα τι να κάνω,έβγαλα όλη τη μέρα μου στον υπολογιστή..
ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΝΑΩhttps://www.youtube.com/watch?v=HRpqS9d2f74
Φαβέλ αν αφιερώνεις τη μισή μέρα για να είσαι με άλλους, τώρα το καλοκαίρι για ένα μπανάκι άμα έχεις θάλασσα κοντά, ή στο βουνό, ή στο κέντρο για μια βόλτα με τα πόδια πολύωρη, και μετά από αυτά για έναν καφέ, τότε γεμίζεις τη μέρα σου! Μετά γυρνάς σπίτι κουρασμένη τρως κοιμάσαι και μετά το απόγευμα όπως είπε η Γκόθλυ κάνεις γιόγκα, ή πλέξιμο, ή μαγειρική-ζαχαροπλαστική, ή κηπουρική και τόσα άλλα που τα 'χα γράψει σε ένα άλλο θέμα αν θες στα ξαναγράφω και έτσι η μέρα περνάει πολύ ευχάριστα. Ο λόγος που δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά εγώ είναι γιατί μου λείπει η παρέα, όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα σχεδόν όλη μου τη ζωή την πέρασα μες στη μοναξιά, και μόνος σου ούτε στον Παράδεισο που λένε. Αν είχα "μπουχτήσει" από παρέες να στο πω έτσι, τότε θα αφιέρωνα και λίγο χρόνο στον εαυτό μου να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, τώρα αυτό μου λείπει προς το παρόν, να έχω ανθρώπους να βγαίνω έξω! Οπότε κι εσένα αυτό νομίζω σου λείπει αφού λες ότι δεν βγαίνεις συχνά αν κατάλαβα καλά, οπότε προσπάθησε να βρεις παρέες στην περιοχή σου από ένα χόμπι, και μετά έρχονται όλα τα άλλα! Αν όντως όπως λες δεν σου λείπει η παρέα και έχεις χορτάσει πχ στο παρελθόν, κάνε κάτι από όλα τα άλλα που είπα εγώ και η Γκόθλυ, ας τα πω "μοναχικά χόμπι". Υπάρχουν επιλογές. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις διάβασμα για κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ, μόνο τότε όμως, αλλιώς θα το βρεις βαρετό και αυτό. Σκέψου, με ποιό πράγμα θα ήθελες να ασχοληθείς και κάντο, η ζωή περνάει!! Τα άλλα που είπες δεν τα σχολιάζω, είναι θέμα γούστου, εμένα πάντως μου "ακούγεσαι" ότι έχεις ζήσει πράγματα και τα 'χεις βαρεθεί όλα, οπότε κάνε μια παύση, πήγαινε μια εκδρομή κάπου πρώτα αν έχεις λεφτά και μετά μπορείς να πιάσεις μια δουλειά για να απασχολείς το μυαλό σου συν τα άλλα που είπαμε.
Να αμφισβητείς όποιον σου γουστάρει, αλλά ποτέ τον εαυτό σου.
Leslie Bovee