ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 1380 FirstFirst ... 45951351431441451461471551952456451145 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 20693
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φίλε elis, σαφώς και δεν θα πάω να την πέσω σε μία γυναίκα έτσι στο άσχετο μόνο και μονο για να κάνω σεξ μαζί της την επόμενη ημέρα. έθεσα το ερώτημα γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γνωρίσω κάποια. Κοινώς δεν συναναστρέφομαι με γυναίκες. Δεν υπάρχουν στον κύκλο μου.
    Φίλε αλέξανδρε, συμφωνώ πως να την κάνεις την άλλη να γελάσει ιδιαίτερα δε μέσα σε ένα δύο λεπτά που μπορεί να περιμένουμε το μετρό ή το λεοφωρείο, είναι λίγο δύσκολο.
    Φίλε μαγκάιβερ, το να χρησιμοποιήσεις προστακτική, έστω και με ευγένεια, δε θα ξενερώσει την άλλη; δεν είναι λίγο άκομψο για μια γυναίκα που την γνωρίζεις μολις δύο λεπτά; αυτό με το παρακαλετό ίσως να έχεις δίκιο γιατί οτι είσαι απεγνοσμένος.
    Πάντως η μεγαλύτερη αλήθεια που είπατε είναι η αυτοπεποίηθηση. Αφού βλέπω γυναίκα, βλέπω και ένα σωρό άντρες γύρω μου και λέω σιγά τώρα αυτή μην γυρίσει να κοιτάξει εμένα άμα ττης μιλήσω, θα δει τους άλλους που είναι γύρω της.

Senior Member
    ΑΜΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Senior Member

Banned
    Εγώ πιστεύω "κανείς" ότι πρέπει να βρεις μια κοπέλα με λίγη αυτοπεποίθηση, μια που έχει πολλή δεν θα γυρίσει να κοιτάξει κάποιον στο τρένο, κοίτα μία που να κοιτάει κάτω, ή που να είναι χαμηλών τόνων γενικότερα, και όχι μία πολύ δυναμική. Θα 'ναι και καλύτερη στη συμπεριφορά η πρώτη, οπότε 2 σε 1. Τώρα αν θες κάποια που να έχει δυναμική προσωπικότητα πρέπει να την ψάξεις μόνο μέσω κοινής παρέας.

Banned
    η αυτοπεποιθηση απο μονη της δε λεει τιποτα χωρις τιποτα αλλο
    αλλα αν υπαρχει κ κατι αλλο επιπλεον τοτε λεει πολα
    ποτε δε βρηκα ενα καλο τροπο να αρχισω μια κουβεντα με καπια που νιωθω ανετα μεν με αυτη αλλα αυτη δε με γνωριζει ισως της αρεσουν τα αστεια στην αρχη αλλα δε βλεπω ετσι κατι το σοβαρο στον οριζοντα ευκολα
    ισως το χαμογελο βοηθαει αρκει να μη το παρακανεις

Banned
    Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε δουλεια!!!!

Banned
    Αλέξανδρε αν της αρέσουν τα αστεία σημαίνει ότι σε συμπαθεί, οπότε πάρε θάρρος και συνέχισε την κουβέντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε δουλεια!!!!

Πω πω , παλι δουλεια , ε ? θαχει και καυσωνα , αστα να πανε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    Φίλε μαγκάιβερ, το να χρησιμοποιήσεις προστακτική, έστω και με ευγένεια, δε θα ξενερώσει την άλλη; δεν είναι λίγο άκομψο για μια γυναίκα που την γνωρίζεις μολις δύο λεπτά; αυτό με το παρακαλετό ίσως να έχεις δίκιο γιατί οτι είσαι απεγνοσμένος.
    Πάντως η μεγαλύτερη αλήθεια που είπατε είναι η αυτοπεποίηθηση. Αφού βλέπω γυναίκα, βλέπω και ένα σωρό άντρες γύρω μου και λέω σιγά τώρα αυτή μην γυρίσει να κοιτάξει εμένα άμα ττης μιλήσω, θα δει τους άλλους που είναι γύρω της.
    Δεν ειπα να την διαταξεις , αλλα καλυτερο το ' θελω να σε ξαναδω ' απο το ' μπορω να σε ξαναδω ? ' . Ολο ομως αυτο βασιζεται στην αυτοπεποιθηση , η οποια φαινεται στην παραμικρη σου κινηση , στο πως στεκεσαι , το υφος σου , ο τροπος ομιλιας . Να σου πω λοιπον πως να αποκτησεις αυτοπεποιθηση , οσο μπορες . Κανοντας αυτο που σε φοβιζει , επανειλημμενως . Οι πρωτες φορες ειναι σιγουρη αποτυχια , να το περιμενεις , οταν παρεις ομως το κολλαει , θα σου φαινεται παιχνιδακι , ακου που σου λεω . Και να σου πω ενα παραδοξο ? μια γυναικα με αυτοπεποιθηση , δλδ ελκυστικη , θα ανταποκριθει καλυτερα απο μια που δεν ειναι . Τοχω δει , καμμια φορα , ρωταω μια κοπελα για κατι , ειμαι πολυ επικοινωνιακος , και δειχνω φιλικος , για ενα ρουχο πχ . Οι ελκυστικες παντα θα μου απαντησουν , οι οχι ελκυστικες ειναι πιο απροσιτες . Να τις προαλλες , μερα , ημουν με το σκουτερ , και ηθελα να παω στο mall , δυο που ρωτησα στον δρομο , χαλι μαυρο , ουτε γυρισαν καν να μου υποδειξουν τον δρομο , βλεπω μια τριτη , ελκυστικοτατη , απ αυτες που γυρνανε κεφαλια , οχι μονο μου απαντησε , αλλα επειδη δεν εβρισκα τον δρομο , ξαναπαω και την ξαναρωταω , παλι προθυμοτατη για εξηγησεις , μεχρι που το βρηκα το mall , και παρκαροντας το σκουτερ , σταματαει διπλα μου με το αμαξι της , και μου λεει , τελικα το βρηκατε , δεν ηταν και τοσο δυσκολο . ε ? ! ναι της , λεω , σας ευχαριστω πολυ ( παντα μιλας στο πληθυντικο ) .

Senior Member
    ΑΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΟΥΜΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΟΥΜΕ
    elis , σε προλαβαν . Τοχουν ανακαλυψει , και δεν θησαυρισαν . Δουλευει με την μπαταρια της μοτοσυκλεττας , δλδ 3-4 κιλα , και διοχετευει κρυο αερα μεσα στο μπουφαν σου μονο , με μια μικρη σωληνα .

Εγω αλλο λεω οτι πρεπει νανακαλυψουμε , για να θησαυρισουμε , το ψωμι που δεν μπαγιατευει .

Senior Member
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    elis , σε προλαβαν . Τοχουν ανακαλυψει , και δεν θησαυρισαν . Δουλευει με την μπαταρια της μοτοσυκλεττας , δλδ 3-4 κιλα , και διοχετευει κρυο αερα μεσα στο μπουφαν σου μονο , με μια μικρη σωληνα .

Εγω αλλο λεω οτι πρεπει νανακαλυψουμε , για να θησαυρισουμε , το ψωμι που δεν μπαγιατευει .
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΡΙΜΕΙΚ

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πω πω , παλι δουλεια , ε ? θαχει και καυσωνα , αστα να πανε .
    Βασικά το έλεγα για κάποια παιδιά που διάβασα πως ξεκινάνε κάπου αυτές τις μέρες δουλειά μετά από καιρό. Οπότε καλή τους επιτυχία!
    Κατά 1 έννοια πάει κ σε μένα, που αύριο επιστροφή στο κλουβί μου (χαρά στην άδεια που πήρα δηλ). Αλλά για μένα η δουλειά έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα κ μάλιστα φουλ γιατί έχω έρθει σπίτι μου να το καθαρίσω. Κ ναι, έχει κ ψιλοκαύσωνα.