έλα μου ντε..
Printable View
ουφ πολλα λεφτα φευγουν σε εξετασεις και φαρμακα.. που να μην ειχαμε και χρονια παθηση..
ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι κακοι ανθρωποι ειναι φουλαρισμενοι απο 500 αρρωστιες κ προβληματα ετσι κ γω εμαθα να αδιαφωρω.
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι Αλεξανδρε
σκεφτομαι αυτη εδω τη διαφημιση και ποσο ταιριαστος ειναι ο ρολος του Μητσαρα:
https://www.youtube.com/watch?v=WNYyCfJ_W6I
θα μπορουσαν να το κανουν και ολοκληρη ταινια τρομου-κωμωδια, αλλα στο ελλαδισταν βρισκονται ακομα σε πρωτογονα επιπεδα κινηματογραφικης δημιουργιας.
Αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλά μ' εμένα και νιώθω στεναχώρια ενώ έχω περάσει καλά...μόλις γυρίσω σπίτι μου απ' έξω και καθίσω με πιάνει αυτό το συναίσθημα...
Ρε παιδια , κανα ενδιαφερον θεμα δεν βλεπω , ολα τετριμμενα . Δεν απαντω σε κανενα . Σκασιλα σας βεβαια .
σκεφτομαι συνεχεια τις σκεψεις μου, αλλα παντα με σκεπτιικικο τροπο σκεψης και καιγομαι αυτη την στιγμη
όσο πιο πολύ σκέφτεται κάποιος τόσο πιο δυστυχισμένος γίνεται
Σκέφτομαι για πόσο ακόμα θα με κυνηγάει ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί και θα ταράζει ακόμα και τον ύπνο μου...
εγω ξερω οτι..
οταν κατι το θες πραγματικα παρακαμπτεις τα εμποδια κ ασχολησαι μονο με αυτο
οταν κατι δε το θες πραγματικα παρακαμπτεις το ιδιο κ ασχολησαι με τα εμποδια
ολα τα υπολυπα ειναι δικαιολογιες..
η ζωη μας μαθαινει οτι υπαρχουν πραγματα που πρεπει να τα θελουμε γιατι μας κανουν καλο
κ αλλα που δε πρεπει να τα θελουμε γιατι μας κανουν κακο.
δε μπορώ να καταλάβω πως ένας ψυχολόγος θα με κάνει να νιώσω καλύτερα; πώς θα με «απελευθερώσει»; πώς θα με κάνε να μην σκέφτομαι τόσα πολλά; δηλαδή θα πάω και θα μου πει ξεκίνα για δύο μμέρες να χαμογελάς, να ακούς χαρούμενα τραγούδια, να είσαι ευδιάθετος, μετά καντο αυτό για τρεις ημέρες, μετά για δέκα, μετά για ένα μήνα και μετά ξαφνικά θα γίνω καλα;
Σκεφτομαι οτι οι γαμοι θα γινονται πλεον απο ερωτα μονον , αφου δεν υπαρχουν χρηματα ......
ειναι φυσιολογικο να βγαινεις 1 μηνα με εναν αντρα, να του εχουν δοθει πολλες ευκαιριες να σου κανει ερωτα, και να μην???
λες ε.. εμενα μου φαινεται παραξενο.. πρεπει να το δω αλλιως?
Παραξενο δεν λες τπτ..Μα ενα μηνα??
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται καποιοι!!!
ααα μαμα!!!
Μην τα λες ετσι αυτα!!!
:P
γιατι γουσταρω ο αντρας να με θελει και να μου το δειχνει, και να ειναι αντρας. Τι εγω θα γδυσω εμενα, θα γδυσω αυτον και θα τον βαλω στο κρεβατακι?? Να το κανω αυτο, αλλα μονο για να τον βαλω για υπνο!
εννοώ να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία που δεν παίρνει αυτός... μπορεί κι αυτός να θέλει να τον θέλεις και να του το δείχνεις... κι εξάλλου, τι? αυτός περιμένεις να γδυθεί, να σε γδύσει και να σε βάλει στο κρεβατάκι κι αυτό το λες "έρωτα"?
η ερωτική πράξη δεν είναι κάτι που κάνει ο ένας στον άλλον αλλά κάτι που κάνουν και οι δύο μαζί, χωρίς να κολλάμε στο ποιός θα κάνει την αρχή...
δεν περιμενει να παρω την πρωτοβουλια. Τον ρωτησα χτες εκει που φιλιομασταν και γουσταραμε και οι δυο, καθως "φαινοταν" στο σωμα του, του λεω ρε συ εγω θελω να πεταξω τα ρουχα μου, γουσταρω, και μου απανταει αμα θελεις βγαλτα.. Του λεω εσυ δε θες να με γδυσεις??? Οχι, μου λεει, αν ηθελα θα το ειχα κανει! Μετα απο αυτο, δεν υπαρχει περιπτωση να κουνησω ποτε το μικρο μου δαχτυλακι να βγαλω ουτε το κασκολ.
Αυτό ξαναπές το...... το θέμα δεν είναι αν θα γίνει κάτι, κ να γίνει so what? Την όλη διαφορά την κάνει το πώς θα γίνει. Άμα είναι να παίρνεις τα αγοράκια από το χεράκι να τα πας στο κρεβάτι τους (με παραμύθι ή χωρίς) καλύτερα δες την baby- sitter να βγάζεις κ κανένα φράγκο.......
έτσι κι εμείς, τα "θηλυκά" δεν θέλουμε αγοράκια να τα παίρνουμε από το χεράκι, θέλουμε "αρσενικά' να μας βουτάνε από το μαλλί και στο κρεβάτι, όπως στην εποχή του χαλκού... τέλος πάντων, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...
εξάλλου τα όρια του "φυσιολογικού" καθορίζονται από τα ήθη και τις συνήθειες των πολλών κάθε φορά...
Σ/Κ ρε κόσμε, καμιά καφεδιά, λίγο χαλάρωση....
Marion , μπορει να ντρεπεται ο ανθρωπος μεχρι να παρει φορα , αλλα αμα παρει φορα να μην μαζευεται !!
Ωστε ορμητικοι σου αρεσουν , ε ? πρεπει να εισαι θυελλωδης κ εσυ !! ( δεν σε ειρωνευομαι ) .
Παντως εμενα αυτες που το παιζουν δασκαλες με ξενερωνουν .
Αλλα σωστα επισημαινεις , απειρα τα γουστα .
Σκεφτομαι οτι προσπαθω να φερω λιακαδες στην ζωη μου εστω και με το ζορι , εστω και προσποιητα , αλλωστε λενε τρωγοντας ερχεται και η ορεξη..Σημασια εχει οτι προσπαθω εστω και χωρις εσενα..
Τωρα παω να τα σκεφτω ολα αυτα σε ενα τσιπουραδικο με καλο παρεακι :P
Καλα να περνατε φορουμοπαιδα!