Γεια σου Κασσάνδρα!
Τι κακό πράγμα αυτό να μην μπορώ να μείνω μόνη στο σπίτι και να πρέπει να περιμένω να δράσουν τα φάρμακα για να ηρεμήσω...είναι βασανιστικό αυτό το μεσοδιάστημα... :(
Printable View
Μην ανησυχείς, θα περάσει κι αυτό. Κάνε λίγο υπομονή. Προσπάθησε να αποσπάσεις το μυαλό σου και την προσοχή σου από αυτό κάνοντας κάτι. Καμιά ψευτοδουλίτσα, μουσική, λίγο διάβασμα π.χ.
Θα ήθελα να υπάρχει ένα φάρμακο που να μας κάνει ψυχικά δυνατούς . Δεν υπάρχει όμως...
Ναι, υπάρχει η θέληση!
Περιμένω να με πιάσουν τα χάπια μου μήπως και καταφέρω να κινητοποιηθώ σιγά σιγά γιατί νιώθω απαίσια, ούτε να φάω δεν θέλω, τώρα θα προσπαθήσω μήπως και τα καταφέρω...
Αν μπορεί κανείς να μου δώσει λίγη δύναμη, θα το εκτιμούσα πολύ...ή έναν τρόπο να καταφέρω να σηκωθώ από την καρέκλα και να πλυθώ και να ετοιμαστώ, ούτε αυτό το πολύ απλό πράγμα δεν έχω την δύναμη να κάνω...
https://www.youtube.com/watch?v=elCIgXha-Fw αναποφάσιστη !
Ακόμα τα ίδια, δεν κατάφερα να συνέλθω...θα πάρω και τα μεσημεριανά χάπια και θα κοιμηθώ μόλις φάω μου φαίνεται, τουλάχιστον έτσι δεν θα σκέφτομαι τίποτα ούτε θα νιώθω θλίψη...
Τι εγινε κυκνακο ? πηγες για το φορεμα ? ανεβηκε η διαθεση λιγουλακι ?
Τα εχεις ολα αυτα γιατι πηρες μεγαλη φορτιση απο το σκηνικο. Σημερα εχεις συνεδρια ή την τεταρτη ? Μπορεις να της στελνεις κανα μηνυμα πανω στην ενταση ? Το εχετε συνεννοηθει ? Με γεια κυκνακι μου, εγω ευχομαι καλοφορετα. Ολα θα γινουν. Εχεις αρχισει και αντιδρας. Ξερεις ποσο μεγαλο βημα ειναι αυτο ? Ποση προοδος ? Ποση δυναμη θελει ?
Δεν σου λεω λαλακιες...
Μπορει η μανα σου να σε λατρευει αλλά να μην καταλαβαινει ποσο πονάς, μπορει να την φερθηκαν πολυ ασχημα ως παιδι και να πιστευει πως η μανα πρεπει το παιδι της να το πιεζει.
Η Ελληνικη κοινωνια ειναι λιγο μειγμα πολλων αντιφασεων.
Καλημερα Κυκνε μου.
Καιει το κεφαλακι μου απο την αυπνια... αλλα θα περασει. :(
Σήμερα έχω αλλά δεν ξέρω αν θα πάω γιατί δεν νιώθω καλά...έπεσα και ξανακοιμήθηκα μετά που έγραψα το μήνυμα και τώρα είμαι σαν ζαλισμένη κότα αλλά παρόλα αυτά έχω να δω το υπόλοιπο μιας ταινίας που πρέπει να επιστρέψω στο dvd club σήμερα κι αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να βγω...αλλά εντάξει ως εδώ κοντά κάπως θα το παλέψω ελπίζω...
Δεν το λέω ειρωνικά αλλά από που βλέπεις ότι έχω κάνει πρόοδο;