Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 558
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 558 of 837 FirstFirst ... 58458508548556557558559560568608658 ... LastLast
Results 8,356 to 8,370 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Καλημέρα κυκνάκο! Εδώ είμαι κι εγώ. Καλή εβδομάδα.
    Γεια σου Κασσάνδρα!

Τι κακό πράγμα αυτό να μην μπορώ να μείνω μόνη στο σπίτι και να πρέπει να περιμένω να δράσουν τα φάρμακα για να ηρεμήσω...είναι βασανιστικό αυτό το μεσοδιάστημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Μην ανησυχείς, θα περάσει κι αυτό. Κάνε λίγο υπομονή. Προσπάθησε να αποσπάσεις το μυαλό σου και την προσοχή σου από αυτό κάνοντας κάτι. Καμιά ψευτοδουλίτσα, μουσική, λίγο διάβασμα π.χ.

Θα ήθελα να υπάρχει ένα φάρμακο που να μας κάνει ψυχικά δυνατούς . Δεν υπάρχει όμως...

Senior Member
    Θα ήθελα να υπάρχει ένα φάρμακο που να μας κάνει ψυχικά δυνατούς . Δεν υπάρχει όμως...
    Υπάρχει η θέληση (μεγάλο και ισχυρό φάρμακο)

Ναι, υπάρχει η θέληση!

Senior Member
    Ναι, υπάρχει η θέληση!
    Μπορεί να βοηθήσει σε πολλά η Θέληση

Senior Member
    Περιμένω να με πιάσουν τα χάπια μου μήπως και καταφέρω να κινητοποιηθώ σιγά σιγά γιατί νιώθω απαίσια, ούτε να φάω δεν θέλω, τώρα θα προσπαθήσω μήπως και τα καταφέρω...

Αν μπορεί κανείς να μου δώσει λίγη δύναμη, θα το εκτιμούσα πολύ...ή έναν τρόπο να καταφέρω να σηκωθώ από την καρέκλα και να πλυθώ και να ετοιμαστώ, ούτε αυτό το πολύ απλό πράγμα δεν έχω την δύναμη να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    αναποφάσιστη !
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Ακόμα τα ίδια, δεν κατάφερα να συνέλθω...θα πάρω και τα μεσημεριανά χάπια και θα κοιμηθώ μόλις φάω μου φαίνεται, τουλάχιστον έτσι δεν θα σκέφτομαι τίποτα ούτε θα νιώθω θλίψη...

Τι εγινε κυκνακο ? πηγες για το φορεμα ? ανεβηκε η διαθεση λιγουλακι ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τι εγινε κυκνακο ? πηγες για το φορεμα ? ανεβηκε η διαθεση λιγουλακι ?
    Πήγα αλλά δεν μου πήγαινε και πήρα δυο μπλούζες...αλλά παρόλα αυτά η διάθεση μου είναι ακόμα χάλια, δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω και τι να κάνω...έχω ταχυπαλμία, άγχος, μελαγχολία και γενικά δεν νιώθω καθόλου καλά...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πήγα αλλά δεν μου πήγαινε και πήρα δυο μπλούζες...αλλά παρόλα αυτά η διάθεση μου είναι ακόμα χάλια, δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω και τι να κάνω...έχω ταχυπαλμία, άγχος, μελαγχολία και γενικά δεν νιώθω καθόλου καλά...
    Τα εχεις ολα αυτα γιατι πηρες μεγαλη φορτιση απο το σκηνικο. Σημερα εχεις συνεδρια ή την τεταρτη ? Μπορεις να της στελνεις κανα μηνυμα πανω στην ενταση ? Το εχετε συνεννοηθει ? Με γεια κυκνακι μου, εγω ευχομαι καλοφορετα. Ολα θα γινουν. Εχεις αρχισει και αντιδρας. Ξερεις ποσο μεγαλο βημα ειναι αυτο ? Ποση προοδος ? Ποση δυναμη θελει ?
    Δεν σου λεω λαλακιες...

Μπορει η μανα σου να σε λατρευει αλλά να μην καταλαβαινει ποσο πονάς, μπορει να την φερθηκαν πολυ ασχημα ως παιδι και να πιστευει πως η μανα πρεπει το παιδι της να το πιεζει.

Η Ελληνικη κοινωνια ειναι λιγο μειγμα πολλων αντιφασεων.

Καλημερα Κυκνε μου.

Καιει το κεφαλακι μου απο την αυπνια... αλλα θα περασει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τα εχεις ολα αυτα γιατι πηρες μεγαλη φορτιση απο το σκηνικο. Σημερα εχεις συνεδρια ή την τεταρτη ? Μπορεις να της στελνεις κανα μηνυμα πανω στην ενταση ? Το εχετε συνεννοηθει ? Με γεια κυκνακι μου, εγω ευχομαι καλοφορετα. Ολα θα γινουν. Εχεις αρχισει και αντιδρας. Ξερεις ποσο μεγαλο βημα ειναι αυτο ? Ποση προοδος ? Ποση δυναμη θελει ?
    Δεν σου λεω λαλακιες...

Μπορει η μανα σου να σε λατρευει αλλά να μην καταλαβαινει ποσο πονάς, μπορει να την φερθηκαν πολυ ασχημα ως παιδι και να πιστευει πως η μανα πρεπει το παιδι της να το πιεζει.

Η Ελληνικη κοινωνια ειναι λιγο μειγμα πολλων αντιφασεων.

Καλημερα Κυκνε μου.
    Σήμερα έχω αλλά δεν ξέρω αν θα πάω γιατί δεν νιώθω καλά...έπεσα και ξανακοιμήθηκα μετά που έγραψα το μήνυμα και τώρα είμαι σαν ζαλισμένη κότα αλλά παρόλα αυτά έχω να δω το υπόλοιπο μιας ταινίας που πρέπει να επιστρέψω στο dvd club σήμερα κι αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να βγω...αλλά εντάξει ως εδώ κοντά κάπως θα το παλέψω ελπίζω...

Δεν το λέω ειρωνικά αλλά από που βλέπεις ότι έχω κάνει πρόοδο;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σήμερα έχω αλλά δεν ξέρω αν θα πάω γιατί δεν νιώθω καλά...έπεσα και ξανακοιμήθηκα μετά που έγραψα το μήνυμα και τώρα είμαι σαν ζαλισμένη κότα αλλά παρόλα αυτά έχω να δω το υπόλοιπο μιας ταινίας που πρέπει να επιστρέψω στο dvd club σήμερα κι αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να βγω...αλλά εντάξει ως εδώ κοντά κάπως θα το παλέψω ελπίζω...

Δεν το λέω ειρωνικά αλλά από που βλέπεις ότι έχω κάνει πρόοδο;
    Επειδη ανοιξες θεμα και εξεφρασες ολο σου το παραπονο, τον θυμο.
    Μην χασεις την συνεδρια σου, βαλε πεισματακι.