-
καλημερα φιλεναδες!!!! τι εγινε τι κανετε εδω????????????
BAD λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου, πραγματικα σε νιωθω, γιατι περασα ασχημη φαση πριν λιγο καιρο με το κουταβι μου και παραλιγο να το χασω και τρελαθηκα μονο στην ιδεα.... Μη στεναχωριεσαι ομως, τουλαχιστον δε θα πονα....
Σχετικα με το φαϊ μου, περναω μια παρα πολυ ασχημη φαση και το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι αν θα φαω... 3 μερες τωρα τα εχω κανει χαλια χαλια χαλια...
χθες τελικα ειχα τα παρακατω:
μεσημερι μετα απο 18 ωρες νηστεια (πρωι δεν εφαγα τιποτα)
σνιτσελ ψητο + σαλατα μαρουλι-ντοματα
+ 1 μικρο σοκολατακι...
3λ νερο
2 ποτηρια χυμο
αργα το βραδυ (κατα τις 11,30) 1 κομματι πιτσα (εφτιαξε ο αντρας μου κ επειδη με βλεπει που δε τρωω με πιεσε να το φαω.....
ξερω πως πρεπει να το διορθωσω αυτο και θα το κανω...
παντως εχω να σημειωσω κατι....
χθες που εφαγα το μεσημερι, αν και ηταν μικρη η μεριδα, ενοιωθα τρελο φουσκωμα (μπορω να πω πως ακομα και τωρα το νιωθω!!!) και με πιανει στομαχοπονος.... το εχετε αντιμετοπίσει κ εσεις αυτο? κλεινει το στομαχι και γιαυτο με ποναει το στομαχι? προχθες πχ που δεν εφαγα τιποτα ολη μερα εκτος απο ενα τοστ το πρωι, δεν πειναγα και δε με ποναγε το στομαχι.... Τι γινεται????? Ουφ......
Α παρακατω εχω κατι που ισως σας ενδιαφερει!
Τουλάχιστον 15 διαφορετικοί παράγοντες επηρεάζουν το μεταβολισμό και κατά συνέπεια το βάρος μας και την καλή μας υγεία:
Καύσεις λίπους και παραγωγή ενέργειας
Στρες
Επίτευξη βέλτιστης θυρεοειδικής λειτουργίας (50%
του πληθυσμού έχει πρόβλημα χωρίς να το γνωρίζει, ενώ έχει
φυσιολογικές εξετάσεις)
Προδιάθεση για διαβήτη, υπογλυκαιμίες
Διατροφή
Μεταβολισμός της χοληστερίνης
Αποκατάσταση αντιοξειδωτικών μηχανισμών
Ελλείψεις μικροθρεπτικών συστατικών
Λοιμώξεις από μύκητες και βακτηριδιακή χλωρίδα
Κατάσταση ενυδάτωσης των ιστών
Επιβάρυνση από τοξικές ενώσεις
Εντερική λειτουργία και κακή πέψη
Εξαρτήσεις από τροφές (ζάχαρη, σοκολάτα κλπ)
Ορμονικές διαταραχές
Εκπαίδευση του ατόμου ώστε να έχει έλεγχο στην υγεία του και
μόνιμα αποτελέσματα.
-
σημερα παω πιο καλα μπορω να πω...
πρωι (μετα απο 14 ωρες νηστεια)
τοστ γαλοπουλα - τυρι
μεσημερι θα φαω κοτοπουλο ψητο και σαλατα
βραδυ γιαουρτακι...
καλητερα απο χθες ε???
-
yeap :) αντε ξαναρχιζω κ γω...
-
Τι εγινε ρε κοριτσια, τι κανουμε σημερα?
Εγω ετσι κι ετσι..
-
χωμα ειμαι...αρχισαμε καθαρισμα στη δουλεια που γινεται 1 φορα το χρονο...
εχω κ τα καθθαρισματα του νεου σπιτιου που δεν τα κανω εγω...αλλα οσο ναναι μι ακουραση την εχω κ απο εκει χαχαχχαχ
ε κ χθες εφαγα να παρω δυναμεις το καψερο! ηπια κ ουζα αλλα με αποδυναμωσαν!
Πως παει το ελλειπτικο Τετη?
-
ti exeις βρε τετακι???
εδω καλα, πολυ δουλεια στο γραφειο αλλα οκ.... την παλευω!!!!!!
-
ναι κατι εχει το μικρο μας...
-
Μωρε το ελλειπτικο καλα παει,
εγω αισθανομαι οτι δεν παω καλα...
εχει αρχισει να με παιρνει καπως απο κατω,χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος..
προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα κατι με εμποδιζει...τεσπαν..
θα το ξαναβρω που θα παει..
-
εμ συνηθισε το τετακι γιατι...δυστηχως την μια ετσι την αλλη γιουβετσι ειναι ιη ψυχολογια αμα κανεις διαιτα...ολο αδυνατιζεις αλλα ολο θες κι αλλο κ το θες τωρα...
πχ οταν ημουν στα κιλα σου ηθελα να δω το 8 μπροστα, μετα το 8 δε φτανει...
δυστηχως δεν τελειωνουν ποτε τα θελω ενω η υπομονη δεν ειναι ανεξαντλητη...κ παλι καλα να λες τοσα κιλα που εχασες σε εναμιση μηνα!
-
μαλλον ειναι η περιοδος τετη και δε τη παλευουμε γενικα....
ψυχραιμια και υπομονη..... Αντε Παρασκευη θα δεις αλλο ενα μειον κιλακι κ να δεις χαρες που θα κανεις!!!! εχεις κ τα ζουζουνια συο σπιτι!!! :)
-
BAD βλεπω κ εσυ μια χαρουλα πας με τα κιλακια σου!!! αχ ρε κοριτσια, εγω ποτε θα δω καποια αλλαγη.... σνιφ....
-
Τα ξερω μωρε ετσι ειναι..απλα οι βλακειουλες που κανω τωρα δυο μερες με ριχνουν
και με απομακρυνουν απο τον στοχο του Πασχα..
ομως πρεπει να ανασκουμπωθω και να ανακαμψω!
-
αν εφαγες μια μερα αρκετα περισσοτερο, μπορεις την ακριβως επομενη να ριξεις πολυ τις θερμιδες...κ ουσιαστικα ισοσταθμιζεις...
σημερα αυτο εχω σκοπο να κανω...γιατιχ ενα βραδυ εφαγα κ πηρα οσο ειχα χασει 3 μερες...
-
Εκανα μια συζητηση σημερα με την κολλητη μου η οποια μολις εχει γεννησει και θελει να χασει αρκετα κιλα,
και μου συστησε την διαιτολογο της η οποια ειναι πολυ καλη...αρχιζω και το σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβου..
δεν με ενδιαφερει τοσο να χασω γρηγορα τα κιλα, οσο να τα χασω σωστα.
Τι λετε?
-
προσωπικα αν δεν ειχα το διαιτολογο να μου μαθει 5 πραγματα νομιζω δε θα τα μααθαινα ποτε...κ μονο για να μαθεις να τρως μια ζωη σωστα αξιζει να πας 4-5 φορες...αρκει να εκμεταλευτεις σωστα τα ραντεβου κ να σου αλλαζει φαγητα κτλ ωστε μετα να εχεις λιγο απολα...
Προσωπικα πιστευω ολη μου τη ζωη θα πηγαινω στο διαιτολογο μου...πλεο ειμαιι εξαρτημενη κ ψυχολογικα παροτι δεν κανω οσα λεει...συζηταμε...με καταλαβαινει, ξερει τι τρωω, γιατι τρωω, κτλ...
Σε εγγυμοσυνη δε το συζητω καθε δευτερη βδομαδα εκει θαμαι...