It's the dream of all magic folks!
But it is real!
https://www.youtube.com/watch?v=VVZNHqtDogY
Printable View
It's the dream of all magic folks!
But it is real!
https://www.youtube.com/watch?v=VVZNHqtDogY
Η σεροτονινη και η ντοπαμινη δεν ειναι παραισθησιογονες ορμονες... Το αν μια ουσία ειναι φυσική δεν λεει τιποτα απολυτως. Και τα ψυχεδελικά μανιτάρια, μια χαρά απο την φύση είναι. Ομως ειναι τοξικά και προκαλουν σοβαρες παραισθησεις, εως και θάνατο σε μεγαλυτερη ποσοτητα. Το σταφυλι π.χ. περιεχει αλκοολ. Για φαε εσυ μερικα κιλα σταφυλια και θα δεις πως θα μεθυσεις και θα βλεπεις τον ουρανο αναποδα. Το νερό ειναι φυσικό και αυτο... Αμα πιεις 5 λιτρα μεσα σε μια ωρα, απλα θα... αποδημήσεις! Να μη μιλησω για την ινδική καναβη που μπορει να προκαλεσει μεχρι και ψυχωτικο επεισοδιο. Φυσικό δεν σημαινει ακίνδυνο, ουτε καν υγιεινό, απαραίτητα.
Πάμε και στο DMT... To oτι ίχνη του DMT βρισκονται οχι μονο σε φυτά αλλά και σε θηλαστικά, ενω ορισμένες μελέτες δείχνουν οτι ισως να δημιουργείται ακομα και στον ανθρώπινο εγκέφαλο, δεν πρεπει να δημιουργει παρερμηνείες. Μιλάμε για ίχνη, μικροποσότητες, οχι για ληψη δοσης που ειναι αρκετη ωστε να προκαλεσει παραισθησεις. Αλλιως θα "τριπαραμε" συνεχως!
Αν φας ελαχιστη ποσοτητα "μαγικων" μανιταριών, μπορει το επιπεδο τοξικοτητας να ειναι τοσο χαμηλο, ωστε να μην καταλαβεις τιποτα. Ολα ειναι θέμα ποσοτητας. Απο ένα όριο και πάνω, ξεκινουν οι παρενέργειες της τοξικότητας. Ακομα και το δηλητηριο της βασιλικής κόμπρας, αν παρεις το ενα χιλιοστο της ποσοτητας που ένα δάγκωμα εγχυνει μέσα στο αίμα μας, δεν θα παθεις τίποτα.
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις και ειναι απλουστατο, ειναι πως και το DMT οπως ολες οι χημικές ουσίες, ειναι ζημιογονο και παραισθησιογονο και δεν σου προσφερει τιποτα το χρησιμο. Το οτι υπαρχει μεσα στον εγκεφαλο πολλων θηλαστικων, δεν σημαινει οτι ειναι κάτι το θετικό, οταν βρισκεται σε σημαντικη ποσοτητα. Συγκρινεις τα ιχνη του DTM που παραγονται με φυσικό τροπο, με μια δοση για ψυχεδελικο ταξιδι!
ναι, ενω εσυ εισαι βιοχημικος, αγραμματε, ψεκασμενε, κουτσομπολη που αντιγραφεις απο το ιντερνετ ο,τι βλακεια διαφημιζει καθε πονηρος εμπορας που εκμεταλλευεται τις φαντασιωσεις του καθε αλαφροισκιωτου και νομιζεις οτι ενημερωθηκες...
ωχ ολο βλακειες λες, ακριβως επειδη εισαι τερμα αμμορφωτος και ψεκασμενος
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ!!! ΚΑΙ;;;;;
ΚΑΙ Η ΚΟΚΑΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ;
ειναι παραισθησιογονο η αγαπημενη σου "φυσικη ουσια". ελληνικα μιλαμε. ξεκολλα το αγυριστο μυαλο σου...
για τον ιδιο λογο (αμμορφωσια και ψεκασια), δεν μπορεις να αντιληφθεις, οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι αυτα που "βλεπεις" με τα παραισθησιογονα, ειναι πραγματικα και οχι παραισθησεις που οντως ειναι.
αν ηξερες τπτ κολυβογραμματα, θα το αντιλαμβανοσουν..
αιντε τωρα να σε ευλογησει κανενας απλυτος γερος να πας να γονιμοποιηθεις...
Ρε άνθρωπε, κι οι σαμάνοι σε όλο τον κόσμο σε τόσους πολιτισμούς "βλέπανε" πράγματα, με ουσίες. Αυτά τα κάνει όσα βλέπανε στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι; Είπαμε, οκ, εγκέφαλός σου είναι, κάφτον αν το γουστάρεις, αλλά το να γράφεις ότι αυτά τα "ταξίδια" ανοίγουν κόσμους, επίσης ανοίγουν κόσμους προς την ψύχωση, ή μπορεί να έχουν άλλες επικινδυνότητες. Μάλλον έχεις μείνει στα 60's και στα open the doors of perception, και τέτοια, δεν εξηγείται αλλιώς. Τότε τόσα ήξεραν, τόσα έκαναν, προχώρησαν οι εποχές. Τον εγκέφαλό μου πάντως δεν θα τον έκανα guinea pig για να δω οτιδήποτε ή να "ζήσω" κάτι, πρώτον γιατί δεν είναι αληθινό αυτό που "ζει" ο εγκέφαλος κάτω υπό τέτοιες συνθήκες, δεύτερον γιατί δεν υπάρχει σημαντικότερο όργανο για το ανθρώπινο σώμα, δεν τον χαλάμε για μαλακίες.
Στο λέω και στο ξαναλέω Ρεμ...Μην τοποθετείσαι για πράγματα τα οποία αγνοείς και με τα οποία δεν έχεις προσωπική εμπειρία!
Υποτιμάς την νοημοσύνη μας και αδικείς τον εαυτό σου.
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις κάτι ασχολήσου με κάτι άλλο.
Τα δηλητήρια είναι φυσικές ουσίες αλλά δεν βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό γιατί θα τον σκότωναν..,Πίστευα ότι είχες το στοιχειώδες iq να το καταλάβεις αυτό,αλλά μπα...
Η DMT είναι ψυχεδελικό αλλά όχι παραισθησιογόνο γιατί η πραγματικότητα του κόσμου της είναι πιο πραγματική από αυτην που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη Γη.
Αλλά τι σας λέω,έχετε ναύρα μεσάνυχτα και με την νοοτροπία που έχετε θα πεθάνετε στα σκοτάδια της αγνωσίας.
Είναι σαν κάποιος να μην έχει βιώσει ποτέ οργασμό και σεξουαλική εμπειρία και να διαβάζει στο ίντερνετ για τον οργασμό και το σέξ και να νομίζει ότι κατέχει το τι είναι επειδή το διάβασε κάπου χαχα!
Πάρε με νύχτα πάρε με στον αστεριών το άρμα
να σεργιανίσω μια ψυχή που τυρρανάω καιρό.
Στον κόσμο αυτόν παιδεύτηκα γιατί ήρθα με ένα κάρμα
το παραπέρα από την ζωή να μάθω να αγαπώ.
Αν πετύχει το ταξίδι τύφλα να έχει η ''πραγματικότητα''.
https://www.youtube.com/watch?v=Zo6YubXDixo
Φίλε Θεσσαλόνιαν...Η πραγματικότητα που βιώνεις σε αυτόν τον κόσμο,είναι ένα όνειρο της ψυχής η οποία ''κοιμάται'' σε άλλον τόπο.
Η DMT σου δίνει την δυνατότητα να ξυπνήσεις για λίγο σε αυτόν τον τόπο που είναι το default terrarium των ψυχων, στο οποίο βρισκόσουν πριν γεννηθείς και θα βρεθείς μετά τον θάνατο.
Επειδή έχω δει τις ψυχές σε αυτό realm ξέρω ότι είναι φτιαγμένες από καθαρό φως και ενέργειαν και είναι σαν παιδάκια που πετάνε και παίζουν και βιώνουν μια ανεξήγητη χαρά από αυτο, και επικοινωνούν με συντακτικό και συνειρμούς οι οποίοι αλάζουν την πραγματικότητα γύρω τους
Αν δεν το βιώσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει για τι μιλάω.
Επίσης η DMT βρίσκεται στα ίδια επίπεδα στον εγκέφαλο με αυτά της σεροτονίνης...Είναι και οι δύο τρυπταμίνες και δεσμεύουν τους ίδιους υποδοχείς.
Μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της σεροτονίνης...Υδροξυ-τρυπταμίνη ..Και τώρα μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της DMT...Διμεθυλο-τρυπταμίνη!
Στην έρευνα του Στράσμαν συμμετείχαν 60 άτομα στα οποία χορηγήθηκε ενδοφλεβίως DMT και μελετήθηκαν οι αντιδράσεις τους.
Μάντεψε τι έπαθαν αυτοί οι 60...Τίποτα απολύτως!...Απλά είπαν ότι βίωσαν την πιο σημαντική εμπειρία της ζωής τους.
Το βιβλίο στο οποίο δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα υπάρχει δωρεάν ως audiobook στο Youtube.
Oνειρο της ψυχής; Δεν ειμαι της μεταφυσικής σχολής, επομένως δεν υπάρχει ψυχή, ουτε για εμένα ουτε για κανεναν που ασχολειται εστω και ερασιτεχνικά με την αστροφυσική και την βιολογία. Δεν αποδεικνυεται υπαρξη ψυχης με κανεναν επιστημονικό τρόπο και ο ιδεασμός της ψυχης ειναι αποτελεσμα αρχαιων μυθικων δοξασιών, δηλαδη αρχαιων θρησκειών.
Η DMT ευτυχως για εμάς βρισκεται σε πολυ χαμηλη ποσοτητα στον εγκέφαλο ορισμενων θηλαστικών, αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν ενα τεράστιο ψυχεδελικο τριπ! Οταν ομως κανεις "τριπακι" με DMT, παιρνεις πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα απο την φυσιολογική, και ετσι η τοξικοτητα της προκαλει ψευδαισθησεις και φυσικά καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα.
επειδη εισαι αμορφωτος ανθρωπος και δεν το λεω σαν προσβολη, το λεω σαν γεγονος, ειναι ολοφανερο απο αυτα που λες. δεν μπορεις να αντιληφθεις πως γινεται η επιστημονικη ερευνα και τι σημαινει επιστημονικο δεδομενο, αποδειξη, κλπ
λες την βλακεια, αν δεν εχεις παρει , παραισθησιογονα κλπ, πως μπορεις να ξερεις οτι δεν ανακαλυπτεις αλλες διαστασεις, εξωγηινους, κλπ
θα σου πω το πολυ απλο, οτι ουτε απο γκρεμο με το κεφαλι στο τσιμεντο εχω πεσει, αλλα ξερω οτι θα σκοτωθω. μια απλοικη απαντηση για την απλοικη σου παρατηρηση..
και σου λεω αλλα δεν το αντιλαμβανεσαι επειδη εισαι αμορφωτος και ψεκι, οτι εχουν μελετηθει τα παραισθησιογονα, εκτος απο εμπορους που απευθυνονται σε πρεζακια και χαζους, και ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
και σε ρωταω ενα απλο πραγμα 200 φορες και δεν απαντησες καμια απο τις 200 γιατι δεν μπορεις να απαντησεις, γιατι λες βλακειες:
ΠΩΣ ΤΟΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ξερω. θα συνεχισεις τα καραγκιοζιλικια, για να μην παραδεχτεις το προφανες. οτι ουτε μπορεις να το αποδειξεις, ουτε το ξερεις. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
γιατι, ετσι!
οπως πιστευεις οτι οι παρθενες γεννανε, οι νεκροι ανασταινονται και οι απλυτοι γεροι καταργουν την στειροτητα (η μαντευουν την γονιμοτητα), ετσι, εισαι ανοιχτος να πιστεψεις την καθε παπαρια που σε ανακουφιζει, γιατι εχεις διαμορφωσει μια προσωπικοτητα ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Βρε,εδώ δεν έχουμε απόδειξη ότι υπάρχει η υλική πραγματικότητα,θα έχουμε απόδειξη για την ύπαρξη της ψυχής?
Χρειάζεται μια ανακάλυψη αντίστοιχης του ηλεκτρομαγνητισμού για να γίνει αυτό.
Προς το παρόν ο μόνος πειραμάτικά επιβεβαιωμένος και επιστημονικά έγκυρος τρόπος να βρεθείς στην διάσταση των ψυχών,λέγεται DMT breakthrouth.
Αλλά ποιός είναι έτοιμος να το βιώσει αυτό και να σταματήσει να ζεί στην ανέμελη πλάνη που ζούσε όλη του την ζωή?
Ε; που το διάβασες πάλι αυτό;
Κοιτα, εδω θα δεις μια ιστορια ενος ανθρωπου που ειχε ηδη ψυχολογικά προβλήματα, εκανε και lsd και κατεληξε..... ξέρεις που.
https://www.youtube.com/watch?v=0BcKrk5tFnE
Οπως ξέρω τον βαθμό αληθινότητας αυτου που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη,και όπως ξέρω την λιγότερη αληθινότητα ενός ονείρου στον ύπνο,έτσι γνωρίζω και την περισσότερη αληθινότητα του DMT realm.
Αυτή η ζωή είναι μια μακρινή ψεύτικη ανάμνηση μπροστά στην αληθινή πραγματικότητα.
DMT realm? Εννοεις το Βασιλειο των Παραισθησεων και των Ψευδαισθησεων. Το να μην σου αρεσει η πραγματικοτητα δεν ειναι παραξένο. Το να προσπαθεις ομως να χρησιμοποιησεις τον ψυχικο μηχανισμο αμυνας που λεγεται αρνηση πραγματικότητας και να μην καταλαβαινεις τι κανει αυτος ο ο μηχανισμος, ειναι προβλημα... Μεγαλο προβλημα.
Δεν έχει αποδειχθει ότι έχει χειροπιαστο θεμέλιο το πεδίο αναπαραγωγής της πραγματικότητας σε κβαντικό επίπεδο!
Ούτε ένας άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από DMT στα παγκόσμια χρονικά,ενώ από το αλκοόλ και το τσιγάρο που είναι νόμιμα,πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Αυτό δεν σας κάνει να σκεφτείτε λιγάκι?...Think about it.
γι αυτο σου λεω, οτι εισαι λαθος...
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΘΗΣΕΙΣ!!!!
δεν ειναι αποδειξη αυτο που λες. ειναι κατι αυθαιρετο που δεν αποδεικνυει απολυτως τιποτε.
δεν ξερω αν εχει πεθανει (οντως ΔΕΝ το ξερω, μπορει και να χει πεθανει), το βεβαιο ειναι οτι εχουν οδηγηθει σε ψυχωσεις, αναμεσα σε αλλες παρενεργειες.
λιγο το χεις;
και γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα ναρκωτικα με τα παραισθησιογονα, με το αλκοολ, το τσιγαρο και τον θανατο απο τρακτερ;
ειναι υποχρεωτικο να παρουμε κατι;;;; πιες νερο (μεχρι 3 λιτρα, μην το ξεφτιλισεις) και κοιμησου καλα, φαε διατροφικα, και ολα θα πανε καλυτερα...
ΘΙΝΚ ΑΜΠΑΟΥΤ ΙΤ!!
Πήγα να γράψω απάντηση,αλλά ενστικτωδώς αναρωτήθηκα...ι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε φίλε/ χαχα!
Δεν έχει κανένα νόημα.
Προσπαθώ να περιγράψω σε τυφλούς την ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος,χωρίς να έχουν δει ποτέ τους φως.
Δεν έχει νόημα...
Καλή τύχη με την στενομυαλιά και την ορθολογιστική σας τυφλότητα.
Δεν ασχολούμαι άλλο...
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
ακριβως τα ιδια σκεφτομαι κι εγω, οποτε ξεκινας να γραφεις αυτες τις αντιεπιστημονικες παπαντζες που λενε μονο πονηροι και χαζοι..!
η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;
οτι ειμαστε σε εναν χωρο που υπαρχουν πολλοι με ψυχικες παθησεις που ειναι προβληματισμενοι και απο τις παθησεις και απο θεραπειες που δεν τους εχουν καλοκατσει...
απο εμενα δεν θα παθουν τπτ.
αν ακουσουν τις παπαριες που λες εσυ εδω μεσα για "θεραπειες" που δεν ακολουθεις καν, γιατι εσυ παιρνεις αγωγη, ιατρου, ή παρουν παραισθησιογονα, εχουν να παθουν πολλα.
γι αυτο λεγε αυτες τις μαλακιες στους φιλους σου και οχι εδω μεσα.
πρωτον γιατι εισαι βλαπτικος και δευτερον γιατι δεν ισχυουν...
Θα αγοράσω 2 πουλάκια παραδείσια Κούρδια που είναι τέρμα πολύχρωμα και κάνουν 60 ευρώ το 1. Τα κυνηγάω από τον Ιανουάριο και ο έμπορος βρήκε και μου τα έφερε!
Θέλω 2 για να έχουν παρεϊτσα!
Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα έχω και καρδιοχτυπώ μην μου πεθάνουν από το κρύο.
Δεν λέω, πολύ όμορφες όλες αυτές οι ψυχότροπες ουσίες, αλλά που καταλήγουν αν κάνεις συνεχή χρήση; Δεν σε κάνουν τρελό; Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Παρανοείς μετά από χρόνια χρήση.
Άρα λοιπόν ποιους ορίζοντες ανοίγουν αφού στο τέλος αποδεικνύεται ότι σου καίνε τα εγκεφαλικά κύτταρα και όχι μόνο δεν βλέπεις τα "σπίριτς" αλλά καταλήγεις να ζεις παρανοϊκός.
Αισθάνομαι πολύ μόνος!
Πήρα τα κούρδια μου και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπήκαν 2 ομορφάκια στο σπίτι μας!
Ευχαριστώ πολύ και το έμπορο που μες το καταχείμωνο έψαξε και μου τα βρήκε!
(Άραγε πόσο κέρδος να είχε από αυτά;;;). Μου είπε πως τα κούρδια είναι σαν τα τατουάζ. Παίρνεις κάποια και θέλεις κι άλλα μετά άλλα χρώματα.
Κι όντως το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω άλλα 2.
Έχω τόσο άγχος να τα κρατάω ζεστά και χαρούμενα.... Πρώτη φορά ασχολούμαι με πουλάκια και είναι το μόνο ζώο που θα μπορούσα να είχα σε αυτή την περίοδο.
Joker μου και Καρλίτο μου να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια <3
Οκ, καταλαβαίνω τι λες ... Καλώς ή κακώς (κακώς βέβαια, συμφωνώ ναι) Πριν τους έμπορους, υπάρχει ο εκτροφέας. Αυτά τα πουλιά είναι γεννημένα στην αιχμαλωσία, με πιστοποίηση και βραχιόλι.
Η ελευθερία τους είναι και η καταδίκη τους στον θάνατο γιατί δεν θα μπορούν να βρουν τροφή.
Αυτή την στιγμή νιώθω κι εγώ τραγικά μόνη παρά την παρέα σκυλιών και γατιών... Αν και βέβαια είναι σίγουρα καλύτερα που υπάρχουν κι αυτά...
Μου ζήτησε ένας φίλος ένα ποσό κάποιων ευρώ, κι εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να του δώσω τόσα και του έδωσα λιγότερα.
Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό γιατί τα είχε ανάγκη.
Φαίνεται ότι είσαι άτομο με ενσυναισθηση και κατανόηση. Ωστόσο αν δεν είχες, δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Το σημαντικό είναι ότι προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Αν είναι πραγματικός φίλος δεν θα σου γυρίσει την πλάτη πάντως και θα εκτιμήσει την βοήθεια σου ακόμα και αν δεν έδωσες το 100% του ποσού που σου ζήτησε.
Δεν μου φτάνουν οι κρίσεις πανικού, σήμερα ξύπνησα με πόνο και στις 2 μεριές των ποδιών μου ψηλά στο μπούτι και δεν μπορώ να περπατήσω. Θα μπορούσε να οφείλεται σε εμβρυϊκή στάση στον ύπνο και σε τρέμουλο παράλληλα; Ίσως ασυναίσθητα στον ύπνο μου λόγω των κρίσεων πανικού ή του άγχους να τρέμω και να επιβαρύνω τους μυς μου άθελα μου, οπότε την επόμενη μέρα ξυπνάω με πόνους. Το έχει πάθει ποτέ κανείς αυτό;
Κοντεύω να σαλταρο κάτι γνωστοί μου ξεκινάνε σεμινάρια την Δευτέρα και εγώ τίποτα ακόμα όλο στο περίμενε και βαριέμαι τόσο να κάνω τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα
Αισθάνομαι λύπη που δν μπορώ να είμαι ανέμελη κ ανεφελη!
Βάλε την αυτοπεποίθηση σου μπρος φίλε μου και ξεκίνα άμεσα αυτά που σε γεμίζουν ή με πείσμα τις προσπάθειες να τα αποκτήσεις. Όσο κάθεσαι και σκέφτεσαι και αναλύεις οι αμφιβολίες διαδέχονται η μία την άλλη κι αυτό που αρχικά ποθούσες, μπορεί πια να μην σε γεμίζει ιδιαίτερα. Η αμφιβολία κτίζει στο μυαλό μας καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στις αληθινές μας δυνάμεις. Ο χρόνος τρέχει εις βάρος μας. Εκτός κι αν το περίμενε σου αφορά συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.