Χαίρω
Γεια Αγαπητέ, Το όνομά μου είναι πολύτιμη. Πάω εύκολο άτομο. Μου έκανε εντύπωση όταν είδα το προφίλ σας σήμερα, και θα ήθελα να θεσπίσει μία μακροχρόνια σχέση και πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας. Επιπλέον, εγώ θα ήθελα να μου απαντήσει άμεσα μέσω e-mail μου στο (
[email protected]) έτσι ώστε να μπορώ να σας στείλει φωτογραφία μου και μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα. (Θυμηθείτε την απόσταση ή το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η αγάπη θέματα πολλά στη ζωή). Απάντηση μου απευθείας μέσω e-mail μου γιατί εγώ δεν επισκέπτονται συχνά το site. Νέο φίλο σας Πολύτιμα
Hello Dear, My name is Precious. I am easy going person. I was impressed when i saw your profile today, and will like us to establish a long lasting relationship and very important thing to discuss with you. In addition, i will like you to reply me directly through my email address at (
[email protected]) so that i can send you my picture and we can know each other better.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life). Reply me directly through my email address because i don't visit this site often. Your new friend Precious
Αυτό δεν είναι το μνμ?