Τι σκέφτεστε; - Page 563
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 563 of 1532 FirstFirst ... 634635135535615625635645655736136631063 ... LastLast
Results 8,431 to 8,445 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Προσωπικα εχει τυχει να δω αντρα που φοβαται γενικα τα εντομα, οχι να κλαιει μετα που θα τα σκοτωσει γιατι ουτε τολμαει να τα πλησιασει (εμενα εβαζε lol )... που να τα σκοτωσει κιολας :p
    Και φυσικα κατι τετοιο δεν το κατακρινω και ουτε θα τον αποκαλεσω "γυναικουλα", ειναι ανθρωπινο απ'τη στιγμη που ετσι αισθανεται!
    Και ξαναλεω οτι απεχθανομαι ταμπελωματα!
    Αυτα...
    Καλησπέρα αγαπημένη μου Αλια! :)

Καιρό έχουμε να τα πούμε :) Εύχομαι να είσαι καλα! Λοιπόν συμφωνώ μαζί σου. Τα πάντα είναι ανθρώπινα ανεξαρτήτου φύλου δεν κατακρίνω αυτά τα πράγματα. Οι φοβίες και οι ευαισθησίες είναι σεβαστές! Απλά με αυτό που έγραψε η Κύκνος με έκανε να φανταστώ κάτι τρομερά ακραίο και μου θύμησε κωμωδία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Όχι βρε γιατί να προσβληθώ αλλά βασικά το μνμ πήγαινε αλλού. Πλάκα έκανα που είπα οτί έστειλα φωτό :D
    Ναι, το κατάλαβα αλλά σκέφτηκα ότι επειδή είπα ότι όντως μόνο ένας ηλίθιος θα έστελνε φώτο μήπως το πήρες ότι λέω κι εσένα ηλίθια επειδή είπες ότι έστειλες - αν και το κατάλαβα ότι δεν το έκανες στ' αλήθεια αλλά άλλο θέμα αυτό :) -
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, το κατάλαβα αλλά σκέφτηκα ότι επειδή είπα ότι όντως μόνο ένας ηλίθιος θα έστελνε φώτο μήπως το πήρες ότι λέω κι εσένα ηλίθια επειδή είπες ότι έστειλες - αν και το κατάλαβα ότι δεν το έκανες στ' αλήθεια αλλά άλλο θέμα αυτό :) -
    Χαχαχαχαα! μα γι αυτό είπα μετά οτί έστειλα επείδη είπες οτί μόνο ένας ηλίθιος θα το έκανε... :D αυτοσαρκασμος!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Παιδιά το φόρουμ το έχει παραχέσει πια με το τρόλινγκ! Σήμερα έλαβα προσωπικό μήνυμα από μια καινούρια χρήστρια δήθεν αλλοδαπή που γράφτηκε αυτό το μήνα χωρίς καμιά προηγούμενη δραστηριότητα στο φόρουμ, δηλαδή και καλά γράφτηκε επιμόνως για να στείλει το μήνυμα σ' εμένα. Χαχαχα, ωραίο αστειάκι, αλλά εγώ δε γέλασα καθόλου! Η διαχείριση θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες της; Φτάνει πια με την ασυδοσία και το "μπάτε σκύλοι αλέσατε" εδώ μέσα!

edit: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι αυτό το μόνο περιστατικό για το οποίο θεωρώ ανεύθυνη τη Διαχείριση. Εξάλλου, δεν μπορούσε να ξέρει με τι σκοπό έκανε την εγγραφή του ο εν λόγω "χρήστης". Της τα χώνω και γενικότερα για το ακατάσχετο τρόλινγκ στο οποίο σφυρίζει αδιάφορα ή την ανεκδιήγητη συμπεριφορά μελών μας που ανέχεται και αφήνει ατιμώρητη.
    Χαίρω
    Γεια Αγαπητέ, Το όνομά μου είναι πολύτιμη. Πάω εύκολο άτομο. Μου έκανε εντύπωση όταν είδα το προφίλ σας σήμερα, και θα ήθελα να θεσπίσει μία μακροχρόνια σχέση και πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας. Επιπλέον, εγώ θα ήθελα να μου απαντήσει άμεσα μέσω e-mail μου στο ([email protected]) έτσι ώστε να μπορώ να σας στείλει φωτογραφία μου και μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα. (Θυμηθείτε την απόσταση ή το χρώμα δεν έχει σημασία, αλλά η αγάπη θέματα πολλά στη ζωή). Απάντηση μου απευθείας μέσω e-mail μου γιατί εγώ δεν επισκέπτονται συχνά το site. Νέο φίλο σας Πολύτιμα

Hello Dear, My name is Precious. I am easy going person. I was impressed when i saw your profile today, and will like us to establish a long lasting relationship and very important thing to discuss with you. In addition, i will like you to reply me directly through my email address at ([email protected]) so that i can send you my picture and we can know each other better.(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life). Reply me directly through my email address because i don't visit this site often. Your new friend Precious

Αυτό δεν είναι το μνμ?
    Προφανώς. Αναρωτιέμαι τις φωτογραφίες μας τι τις θέλει. Για να τις μοντάρει και να μας ασκήσει μετά εκβιασμό;
    edit: ναι, αυτό.
    σελντον, αν μιλας για το μηνυμα που δημοσιευσε η μαρθα, ΔΕΝ ζηταει να της στειλετε τις φωτογραφιες σας, αλλα να σας στειλει εκεινη την δικη της.ξαναδιαβασε το και θα το διαπιστωσεις..
    οσο για το προηγουμενο ποστ σου για τις ευθυνες της διαχειρισης, που να ξερει η διαχειριση τους σκοπους του καθε μελους που εγγραφεται?
    η θα πρεπει να μυριζει τα νυχια της η να παρακολουθει τα προσωπικα μηνυματα του καθενος. αυτο προτεινεις?
    σαφως ειναι σπαμαρισμα και το γνωστοποιουμε στην διαχειριση να λαβει τα μετρα της.

(απο την αλλη, ακομα και φωτο να μας ζητουσε, υπαρχει παντα η επιλογη να αρνηθουμε, δεν ειμαστε παιδακια...)

και για το τρολιγκ, αν δεν διαπιστωθει με βεβαιοτητα, πως θα πεταει τον κοσμο εξω? προληπτικα?
    ολοι τους καταλαβαινουμε, δεν εισαι ο μονος διαυγης, δεν μπορει ομως να αποκλειονται βασει υποψιας...
    οποτε δεν καταλαβαινω πως συνεδεσες το ολο θεμα με ευθυνες της διαχειρισης. αν εχεις συγκεκριμενα παραπονα, μιλα ξεκαθαρα, μην πετας λασπη...

Senior Member
    Καλησπέρα αγαπημένη μου Αλια! :)
    Καιρό έχουμε να τα πούμε :) Εύχομαι να είσαι καλα!
    Ελα κοπελια! Σου εστειλα π.μ. για να μην τσαταρουμε! Οχι δε σου ζητω φωτογραφιες οπως τον αλλο :p
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ελα κοπελια! Σου εστειλα π.μ. για να μην τσαταρουμε! Οχι δε σου ζητω φωτογραφιες οπως τον αλλο :p
    Κρίμα ρε γμτ γιατι σου είχα πονηρό υλικό χεχεχεχεεε! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σελντον, αν μιλας για το μηνυμα που δημοσιευσε η μαρθα, ΔΕΝ ζηταει να της στειλετε τις φωτογραφιες σας, αλλα να σας στειλει εκεινη την δικη της.ξαναδιαβασε το και θα το διαπιστωσεις..
    οσο για το προηγουμενο ποστ σου για τις ευθυνες της διαχειρισης, που να ξερει η διαχειριση τους σκοπους του καθε μελους που εγγραφεται?
    η θα πρεπει να μυριζει τα νυχια της η να παρακολουθει τα προσωπικα μηνυματα του καθενος. αυτο προτεινεις?
    σαφως ειναι σπαμαρισμα και το γνωστοποιουμε στην διαχειριση να λαβει τα μετρα της.

(απο την αλλη, ακομα και φωτο να μας ζητουσε, υπαρχει παντα η επιλογη να αρνηθουμε, δεν ειμαστε παιδακια...)

και για το τρολιγκ, αν δεν διαπιστωθει με βεβαιοτητα, πως θα πεταει τον κοσμο εξω? προληπτικα?
    ολοι τους καταλαβαινουμε, δεν εισαι ο μονος διαυγης, δεν μπορει ομως να αποκλειονται βασει υποψιας...
    οποτε δεν καταλαβαινω πως συνεδεσες το ολο θεμα με ευθυνες της διαχειρισης. αν εχεις συγκεκριμενα παραπονα, μιλα ξεκαθαρα, μην πετας λασπη...
    Ποια είναι η Μάρθα; Και γιατί έγραψε το μήνυμα στα αγγλικά, μεταφράζοντάς το στα ελληνικά με το google translator;
    Εντάξει, λίγο βιάστηκα να το συνδέσω με το ρόλο της Διαχείρισης, αλλά είμαι εξοργισμένος και από τον όλο εκτροχιασμό του φόρουμ.

Senior Member
    Παιδιά ήρθε κ σε μένα το ίδιο μήνυμα κ ούτε ελληνικά δε μπορώ να το εξηγήσω καλά κ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μιλάμε εδώ αλλά σε e-mail, προσωπικά με κάποιον άλλον ή κάποιαν άλλη ή τις απόψεις που εκφράζονται όλα μου είναι σεβαστά κ έχω δεχτεί τον σεβασμό σας,δεν μου έχει τύχει κάτι ώστε να παραπονεθώ, τώρα η διαχείριση νομίζω κ εγώ πως δεν μπορεί να ξέρει τις προθέσεις του άλλου που κάνει εγγραφή κ δε θα κρύψω ότι το είδε η κόρη μου γιατί είναι δίπλα μου κ απόρησε κ μου λέει άστο σε αυτό δεν απαντάς, κάτι δεν πάει καλά ,σάικο μου φαίνεται...προσωπικά κάνω διαγραφή, τα νέα μας τα λέμε εδώ,αν θέλει η κοπέλα νομίζω θα ήταν καλό για εκείνη αν χρειάζεται βοήθεια κ μπορούμε να μας το κοινοποιήσει-προσωπικά εγώ σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση κ τον σεβασμό σας

Senior Member
    Λυπάμαι Ρεμεντυ που πέφτεις χαμηλά! Δεν χρειαζόταν να το κάνεις για μένα... Το ονομά μου είναι Χριστίνα και οχι Μάρθα! Λυπάμαι που βλεπω οτι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που δεν ξέρουν να σεβονται και δεν σου το έχουν μαθει ποτέ αυτό. δεν νομίζω οτι σε έθιξα και ασχολήθηκα αρνητικά μαζί σου αυτές τις μέρες που μπήκα..

Senior Member
    Λυπάμαι Ρεμεντυ που πέφτεις χαμηλά! Δεν χρειαζόταν να το κάνεις για μένα... Το ονομά μου είναι Χριστίνα και οχι Μάρθα! Λυπάμαι που βλεπω οτι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που δεν ξέρουν να σεβονται και δεν σου το έχουν μαθει ποτέ αυτό. δεν νομίζω οτι σε έθιξα και ασχολήθηκα αρνητικά μαζί σου αυτές τις μέρες που μπήκα..
    παρεξηγηση χριστινα!!!
    θυμαμαι καλα, οτι σε φωναζαν ετσι οταν συμμετειχες και νομιζα οτι το ειχες ζητησει εσυ!!!!
    αν δεν το ζητησες εσυ, ζητω συγνωμη για την αυθαιρεσια :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παρεξηγηση χριστινα!!!
    θυμαμαι καλα, οτι σε φωναζαν ετσι οταν συμμετειχες και νομιζα οτι το ειχες ζητησει εσυ!!!!
    αν δεν το ζητησες εσυ,ζητω συγνωμη για την αυθαιρεσια :)
    Όχι εντάξει Ρέμεντυ πάρεξήγηση τότε. Ζητώ και εγώ συγνώμη! btw Δεν είχα ζητήσει ποτέ να με λένε έτσι.. :)

Senior Member
    Όχι εντάξει Ρέμεντυ πάρεξήγηση τότε. Ζητώ και εγώ συγνώμη! btw Δεν είχα ζητήσει ποτέ να με λένε έτσι.. :)
    α καλως.
    την δεχομαι την συγνωμη σου

Senior Member
    Σκέφτομαι τι ξεπεσμός είναι οι μόνες σου απολαύσεις στη ζωή να περιορίζονται πλέον στο φαϊ και τον ύπνο.

Senior Member
    Σκέφτομαι τι ξεπεσμός είναι οι μόνες σου απολαύσεις στη ζωή να περιορίζονται πλέον στο φαϊ και τον ύπνο.
    Κουράγιο, κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Κουράγιο, κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα.
    Αυτή είναι και η μόνη μου παρηγοριά πια.