μειώνεται δραματικά η ποιότητα τις κοινότητας με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς. οι διαχειρισταί που είναι?
Printable View
πωωω κολυμα.. παλι σφηνα μπαινεις στο μνημονιο? σε λιγο θα βλεπεις κ στον υπνο σου μνημονια... κανε ενα μπρεικ κ φαε κανενα σταφιδοψωμο που ειναι κ το αγαπημενο μου...
Paoki , sfinas , karydi περνα για αυτογραφο , μπορω μονο Τριτη και Πεμπτη..Αλλα για εσενα , για τετοιο θαυμαστη που ξυπναει και κοιμαται με την σκεψη του σε εμενα , περνα οποτε θες!Ανοιχτα ολη την βδομαδα :D
Τελικά το μωρό κοιμάται...ψυχουλίνι μου...θα μου το φέρει όταν ξυπνήσει...τι καλά... :)
Θαρρείς οτι κάτι κανεις τώρα , άλλα ξέρεις έχω δηλώσει ποια είμαι απο την πρωτη στιγμή , ίσως να γελάς σαν μπουλης τώρα πίσω απο μια οθόνη , τόση είναι η κατάντια σου παοκι . Κυριακή είναι ρε πάρε το κορίτσι σου και πηγαίνετε για ενα ουζακι , αν παλι θες να την βγαλεις εδώ να ψαχνεις σαν εμμονικος ψυχακιας το προφίλ μου κανένα πρόβλημα , μονο σε παρακαλώ πρόσεχε γιατί φαντάζομαι τι θα γίνεται όσο το κάνεις αυτό , μην βαρεσεις πολλές και την κανεις λάστιχο.
ρε ντόρα τώρα διάβαζα ένα θέμα που άνοιξες με τίτλο ''μεροληπτική διαχείριση'' , ενταξει περιττό να σου πω ότι σου δίνω το βραβείο ξεκατινιάσματος και για το 2011-2012 εύκολα...χα !!!
με συγκινεί το ενδιαφέρον σου για το αναπαραγωγικό μου σύστημα !!! :)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...7/SNC00858.jpg
testing testing
Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι μια αρκετά όμορφη μέρα από άποψη φωτεινότητας κι αναρωτιέμαι γιατί η διάθεση μου δεν μπορεί για την ώρα τουλάχιστον να την ακολουθήσει...μήπως επειδή κρυώνω; Ή μήπως επειδή δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον εαυτό μου σήμερα; Πάντως νιώθω πως κάτι λείπει...ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες, πάντως θα προσπαθήσω...
Το ξέρω...ναι, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ...να, τώρα έλουσα το μαλλί και θα σηκωθώ να με περιποιηθώ κι άλλο γιατί το απόγευμα θα βγω...και χθες βγήκα για δωροψώνια, κάνω ότι μπορώ...ελπίζω όσο πλησιάζουν οι γιορτές να χαίρομαι όλο και περισσότερο, ειδικά αν ξεμπερδέψω με κάποιες μικρές υποχρεώσεις που με αγχώνουν...
Σ' ευχαριστώ, καλή μέρα και καλές γιορτές να έχεις κι εσύ και όλοι! :)
Απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα.Εγώ πχ τώρα έχω διάθεση να πάω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω αύριο αλλά δεν είναι εφικτό να το κάνω αυτό,χωρίς συνέπειες.Και ξέρω ότι πρέπει να ξεχάσω ότι νυστάζω απίστευτα γιατί υπάρχουν άτομα που στηρίζονται σε μένα για να βγει η δουλειά τους σωστά.
Εγώ στο σπίτι δε στόλισα αλλά στολίσαμε στη δουλειά και όπως περνούσα σήμερα το πρωϊ για να πάω στο δικό μου χώρο,το πήρα σβάρνα και έφυγαν τα μισά στολίδια και χρειάστηκε να το ξαναστολίσω.Οπότε μπορώ να πω και εγώ ότι στόλισα δέντρο :p έριξα και τον πρώτο πρωϊνό φραπέ στο χώρο μου και χρειάστηκε να κάνω και σφουγγάρισμα.Αλλά οκ όλα είναι υπό έλεγχο,λέω τώρα..
Έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου στη μία αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να ετοιμαστώ, γενικά δεν έχω όρεξη για ζωή και μ' έχει κουράσει αυτό υποτίθεται ότι με την αύξηση των φαρμάκων θα άλλαζε αυτό αλλά πότε; Με βλέπω να παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο, δεν θέλω να περάσω τις γιορτές σερναμένη και τόσο υποτονική λόγω του ψυχολογικού...
"Ουδέν κακόν αμιγές καλού"
ή
"Ενός κακού μύρια έπονται";
με ποιον μιλας?
πήγα και πήρα σήμερα ηλεκτρονικό τσιγάρο... μου το έκανα δώρο για τα Χριστούγεννα επειδή ζήλεψα...
σκέτα όπως εσύ δεν θα την πάλευα με την καμία.
τι επιφυλαξεις έχεις για το ηλεκτρονικό? εγώ ξέρω άτομα που το έχουν κόψει τελείως έτσι
εσύ πως τα πας... κρατιέσαι ακόμα?
Σκέφτομαι ότι σήμερα δεν πέρασα τόσο καλά όσο ήθελα, εγώ ήθελα να κάτσω για καφέ κι όχι να κάνω βόλτα στα μαγαζιά κουράστηκα και τώρα πρέπει να πάω μέχρι το βιντεο κλαμπ να πάρω μια ταινία που είχα κάνει κράτηση και βαριέμαι...αλλά εντάξει, πιστεύω πως αύριο θα είναι καλύτερα...μακάρι, το εύχομαι τουλάχιστον...
πως γινεται να κανω στροφη 180μοιρων στη διαθεση μου???
Δυστυχως λυγισα..Βεβαια καπνιζω πολυ λιγα , ομως καπνιζω..Το κακο γινεται! Εμενα χτες μου ηρθε το βιβλιο που μου προτεινε η marian .. Για το ηλεκτρονικο μου μιλησε μια φιλη μου πνευμονολογος , μου ειπε τα χειροτερα οχι μονο για τον χρηστη,τον ατμιστη , αλλα και για τους γυρω του.
Βεβαια περα απο αυτο δεν μου αρεσει το τεχνητο να το πω ετσι του θεματος..Αμα δεν κρατας την μαρλμπορια στο χερι δεν εχει γουστο :P
Καλη επιτυχια καθευτη στην προσπαθεια σου και καλα Χριστουγεννα να εχεις .
εγω σκεφτομαι οτι μαλλον εχω ακομα 1 χρονο ζωησ ελπιζω δλδ να μην εκανα καμια μαλακια και αλλαξε αυτο και ειμαι χαρουμενοσ γι αυτο
γτ τα χω κανει σκατα η μαλλον τα πραγματα γινανε σκατα οποτε σιγα σιγα να αποχωρουμε απο το παρτι
Χρονια Πολλα!
Χρονια Πολλα , Αλεξανδρε , νασαι καλα να μας μεταδιδεις την αισιοδοξια σου !!
Χρόνια πολλά παιδιά, και το κυριότερο καλά :)
δουλειά σήμερα, δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον άδειοι δρόμοι :Ρ
Χρόνια πολλά σε όλους και απο εμένα.
Χρόνια πολλά σε όλους με κουράγιο και δύναμη! Και προσπαθήστε να βρίσκεστε όσο πιο συχνά γίνεται κοντά σ' αυτούς που αγαπάτε, κάνει καλό!
Μη περνεις στα σοβαρα τις κριτικες ολων, εδω δεν ξερουν τον εαυτο τους καλα καλα εσενα θα ξερουν?
Εβλεπα ενα ντοκυμαντερ και αναρωτιωμουν γιατι οι καμικαζι φορουσαν κρανος .......
Ένα πλοίο καίγεται, ένα (το 3ο για φέτος) αεροπλάνο εξαφανίστηκε τα ξημερώματα... Κάποιοι (466) παλεύουν για να επιβιώσουν, κάποιοι άλλοι (162) προφανώς δε ζουν πια και πόσοι ακόμα αγωνιούν και κλαίνε γι' αυτούς σήμερα...
Ειθε να μην χαθει ουτε μια ψυχη..!Τι τους βρηκε τους ανθρωπους..
Καλες γιορτες και καλη χρονια να χουμε.Μακαρι του χρονου να ΜΗΝ ειμαστε ακομα εδω!!
το 3 για φετος μεσα σε εκατομυρια πλοια που ταξιδευουν ομως.Quote:
(το 3ο για φέτος)
αν σκεφτει κανεις οτι πετανε εκατομυρια αεροπλανα κ πλοια σε ολο το πλανητη ε ολο κ κατι θα συμβει σε ενα καπου αλλα το ποσοστο πιθανοτητων να εισαι μεσα σε αυτα ειναι απειροελαχιστο αφου μεσα σε χιλιαδες αεροπλανα που πεταγαν μονο αυτο καταφερε να εξαφανιστει κ εκτος του οτι σε αυτες τις χωρες πχ ασια κλπ ειναι πραγματικα υποαναπτυκτες.πολες φορες μεγενθυνουμε τα πραγματα επιδη τα παιζουν 24 ωρες οι ειδησεις κ ξεχναμε την ελαχιστη πιθανοτητα που υπαρχει σε αυτο να συμβει.
αλλα τωρα αν καπιος πχ καβαλαει μια μηχανη στην εθνικη κ διπλα του περνανε φορτηγα κ αμαξια αν το κανει κ συνεχεια αυτο σημαινει οτι μαλον παει γυρευοντας. εγω παντως θα αισθανομουν πολυ πιο ασφαλης στο αεροπλανο παρα πανω στη μηχανη σχεδον ακαλυπτος σε 2 ροδες. τουλαχιστον το ποδηλατο δεν ανεβαζει κ ταχυτητα.
Το 3ο για φέτος το είπα για το αεροπορικό δυστύχημα, όχι για το πλοίο, και δεν το είπα για φόβο για τα αεροπλάνα (αντιθέτως τα λατρεύω και τα θεωρώ το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης), αλλά για την "κακοτυχία" <--μέσα σε εισαγωγικά- της φετινής αεροπορικής χρονιάς. Οι αεροπορικές που είχαν αυτά τα ατυχήματα καθόλου υποανάπτυκτες δεν είναι, όπως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε υποανάπτυκτες και την Air France ή την American που έχουν χάσει αεροπλάνα σε επίσης σοβαρά αεροπορικά δυστυχήματα με εκατοντάδες επιβάτες μέσα. Επειδή όμως το φόρουμ αυτό δεν είναι αεροπορικό (υπάρχει άλλο φόρουμ που ειδικεύεται σε θέματα αεροπορίας :Ρ) σταματώ εδώ την off topic κουβέντα.
Το πρωί απλά κατέθεσα τη σκέψη μου γι' αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν και τους άλλους που προσπαθούν να επιβιώσουν, έχοντας ξυπνήσει και διαβάζοντας τα νέα.
Κρίμα για τους ανθρώπους.Δυστυχώς κανείς μας δε μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει την επόμενη ημέρα.Γιαυτό ας προσπαθήσουμε να ζούμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται τις στιγμές που βρισκόμαστε ακόμη σε αυτόν τον κόσμο.Ας παλέψουμε να μην είμαστε μίζεροι,αν δε μπορούμε να κάνουμε καλό τουλάχιστον να μην κάνουμε κακό,να χαιρόμαστε που είμαστε ακόμη ζωντανοί και γενικά να περνάμε όσο πιο χαρούμενοι γίνεται.
κ παλι αν το πας ετσι τωρα αυτη τη στιγμη στο διαδυκτιο βρισκονται 1.000.000 υπολογιστες πες η πολοι περισσοτεροι. φανταζεσε ποσοι απο αυτους σημερα θα καουν? εγω δε μπορω να φανταστω το νουμερο
αλλα σιγουρα μεσα σε τοσα εκατομυριο συσκευες καπιες θα τα φτυσουν.
Οι ανθρωποι του αεροπλανου θα ειναι σιγουρα νεκροι..Στο πλοιο ας ευχηθουμε να ειναι ολοι σωοι γιατι νυχτωνει και τα πραγματα δυσκολευουν..συν οτι ειναι πολλες ωρες εκτεθειμενοι στο κρυο , τον τσουχτερο αερα και στον πανικο.
Αλέξανδρε, τον τελευταίο καιρό, από τότε που είχες γράψει μία "σοφή" πρόταση στο θέμα μιας κοπέλας που την κακοποιούσε η σχέση της, αν θυμάσαι... γράφεις και πιο πολύ απο μία πρόταση στα θεματα σου και είσαι πιο κατανοητός, σε εμένα τουλάχιστον... Και μου δίνεις την εντύπωση πως αφιερώνεις και παραπάνω χρόνο στο να διαβάσεις τα μεγάλα θέματα.. Κάτι καλό σου έφερε μου φαίνεται ο αη βασίλης και σου έχει φτιάξει η διάθεση... και σου εύχομαι έτσι να σου πάει η καινούρια χρονιά.
Αν δεν πέφτω εξω...