Τι σκέφτεστε; - Page 1506
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1506 of 1532 FirstFirst ... 5061006140614561496150415051506150715081516 ... LastLast
Results 22,576 to 22,590 of 22967
    Senior Member
    Έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου στη μία αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να ετοιμαστώ, γενικά δεν έχω όρεξη για ζωή και μ' έχει κουράσει αυτό υποτίθεται ότι με την αύξηση των φαρμάκων θα άλλαζε αυτό αλλά πότε; Με βλέπω να παίρνω τηλέφωνο τον ψυχίατρο, δεν θέλω να περάσω τις γιορτές σερναμένη και τόσο υποτονική λόγω του ψυχολογικού...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    "Ουδέν κακόν αμιγές καλού"

ή

"Ενός κακού μύρια έπονται";

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Θαρρείς οτι κάτι κανεις τώρα , άλλα ξέρεις έχω δηλώσει ποια είμαι απο την πρωτη στιγμή , ίσως να γελάς σαν μπουλης τώρα πίσω απο μια οθόνη , τόση είναι η κατάντια σου παοκι . Κυριακή είναι ρε πάρε το κορίτσι σου και πηγαίνετε για ενα ουζακι , αν παλι θες να την βγαλεις εδώ να ψαχνεις σαν εμμονικος ψυχακιας το προφίλ μου κανένα πρόβλημα , μονο σε παρακαλώ πρόσεχε γιατί φαντάζομαι τι θα γίνεται όσο το κάνεις αυτό , μην βαρεσεις πολλές και την κανεις λάστιχο.
    με ποιον μιλας?
    πήγα και πήρα σήμερα ηλεκτρονικό τσιγάρο... μου το έκανα δώρο για τα Χριστούγεννα επειδή ζήλεψα...
    σκέτα όπως εσύ δεν θα την πάλευα με την καμία.
    τι επιφυλαξεις έχεις για το ηλεκτρονικό? εγώ ξέρω άτομα που το έχουν κόψει τελείως έτσι
    εσύ πως τα πας... κρατιέσαι ακόμα?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σήμερα δεν πέρασα τόσο καλά όσο ήθελα, εγώ ήθελα να κάτσω για καφέ κι όχι να κάνω βόλτα στα μαγαζιά κουράστηκα και τώρα πρέπει να πάω μέχρι το βιντεο κλαμπ να πάρω μια ταινία που είχα κάνει κράτηση και βαριέμαι...αλλά εντάξει, πιστεύω πως αύριο θα είναι καλύτερα...μακάρι, το εύχομαι τουλάχιστον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    πως γινεται να κανω στροφη 180μοιρων στη διαθεση μου???
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    με ποιον μιλας?
    πήγα και πήρα σήμερα ηλεκτρονικό τσιγάρο... μου το έκανα δώρο για τα Χριστούγεννα επειδή ζήλεψα...
    σκέτα όπως εσύ δεν θα την πάλευα με την καμία.
    τι επιφυλαξεις έχεις για το ηλεκτρονικό? εγώ ξέρω άτομα που το έχουν κόψει τελείως έτσι
    εσύ πως τα πας... κρατιέσαι ακόμα?
    Δυστυχως λυγισα..Βεβαια καπνιζω πολυ λιγα , ομως καπνιζω..Το κακο γινεται! Εμενα χτες μου ηρθε το βιβλιο που μου προτεινε η marian .. Για το ηλεκτρονικο μου μιλησε μια φιλη μου πνευμονολογος , μου ειπε τα χειροτερα οχι μονο για τον χρηστη,τον ατμιστη , αλλα και για τους γυρω του.
    Βεβαια περα απο αυτο δεν μου αρεσει το τεχνητο να το πω ετσι του θεματος..Αμα δεν κρατας την μαρλμπορια στο χερι δεν εχει γουστο :P
    Καλη επιτυχια καθευτη στην προσπαθεια σου και καλα Χριστουγεννα να εχεις .

Senior Member
    εγω σκεφτομαι οτι μαλλον εχω ακομα 1 χρονο ζωησ ελπιζω δλδ να μην εκανα καμια μαλακια και αλλαξε αυτο και ειμαι χαρουμενοσ γι αυτο
    γτ τα χω κανει σκατα η μαλλον τα πραγματα γινανε σκατα οποτε σιγα σιγα να αποχωρουμε απο το παρτι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Χρονια Πολλα!

Senior Member
    Χρονια Πολλα , Αλεξανδρε , νασαι καλα να μας μεταδιδεις την αισιοδοξια σου !!

Χρόνια πολλά παιδιά, και το κυριότερο καλά :)

δουλειά σήμερα, δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον άδειοι δρόμοι :Ρ

Banned
    Χρόνια πολλά σε όλους και απο εμένα.

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλους με κουράγιο και δύναμη! Και προσπαθήστε να βρίσκεστε όσο πιο συχνά γίνεται κοντά σ' αυτούς που αγαπάτε, κάνει καλό!

Senior Member
    Μη περνεις στα σοβαρα τις κριτικες ολων, εδω δεν ξερουν τον εαυτο τους καλα καλα εσενα θα ξερουν?

Senior Member
    Εβλεπα ενα ντοκυμαντερ και αναρωτιωμουν γιατι οι καμικαζι φορουσαν κρανος .......