ετσι μπραβο το κοριτσι μου!!... ολα θα πάνε καλα, εχεις κανει πολυ σημαντικα βηματα μεχρι τωρα και χρειαζεσαι ξεκουραση... σιγα σιγα..
Printable View
χαχαχα... εγω νομιζω πως ειναι γκομενοδουλεια ... λατινε μου!!! την τεταρτη στειλε μου μυν να μου πεις... https://www.youtube.com/watch?v=efeTFVKu5qU
Καμιά πρώην να είναι?Το τελευταίο διάστημα περνάει και συχνότερα με το αμάξι της από τον δρόμο του μαγαζιού μου.
Διαγνωστικό κέντρο που να λεχει απόρρητο δεν είναι σπάνιο?
Pavlina ευχαριστώ.Αύριο μάλλον θα είναι έτοιμο το αποτέλεσμα της βιοψίας...
Άμα δεις και χαθώ,να ξέρεις πως τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα...
Χα... Τη τελευταία τη χώρισα γιατί έκανε το λάθος να μου μετατρέψει τα άσπρα μου εσώρουχα σε ροζ και να μου λέει δεν πειράζει, είναι σέξι.... και ποιος θα τα δει... άκουσον άκουσον
Χαχαχαχα, καλε το κοριτσι δεν ηξερε οτι τα λευκα μπαινουν παντα σκετα, επισης αν την γουσταρες πολυ υπαρχει ενα προιον που αφαιρει το χρωμα νομιζω...
Τυχερη οποια σε παρει, εισαι αυτονομος.
* Να δεις πως το λεν ? Χρωμο παγιδα νομιζω.
Στην επομενη κοτσαρε ενα χαρτι με οδηγιες να ξερει τα do and don'ts
Ε και επειδή δεν ήξερε αυτή έπρεπε να κάνει πειράματα στα ρούχα μου; Ναι υπάρχει ένα προϊόν το οποίο αφαιρεί τα χρώματα από τα λευκά, αλλά ρε παιδί μου τα χρωματιστά μπαίνουν μόνα τους και βάζουμε χρωματοπαγίδες μέσα για αυτό το σκοπό... Όλα εγώ πρέπει να τους τα μαθαίνω... Καθάρισε το σπίτι αν θέλεις να μου το παίξεις νοικοκυρά, είναι ανάγκη να ασχοληθείς με το πλυντήριο;
Τι να πω ρε κορίτσια... Δεν με παίρνει καμία... άστο είμαι απωθομαγνήτης στη συγκατοίκηση
Εγω λεω να εφαρμοσεις τακτικη "ξηγα" με χαμογελο παντα.
Ναι να συγκατοικησουμε αλλά
1,2,3,4,5. Να ξερει βρε και η αλλη........
Ξέρουν....
Τους λέω όταν βλέπω πως έχουν πλύνει τα ρούχα μου "Καρδούλα μου άσε τα ρούχα μου να τα πλένω μόνος μου" τη πρώτη φορά, βλέπεις πόσο γλυκά το λέω; ε δεύτερη δεν υπάρχει... μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγω...
Θες να κάνεις δουλίτσες κάνε ηλεκτρική σκούπα, πιάσε το ξεσκονόπανο, πλύνε τα πιάτα... Μαγειρική πλυντήριο άστο σε εμένα, αφού το βλέπεις πως το έχω...