για το δελφινι με πολλη λαβ και πολυ καψουρα γτ ξερω οτι οσο και να φαει δεν παχαινειhttps://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg
Printable View
για το δελφινι με πολλη λαβ και πολυ καψουρα γτ ξερω οτι οσο και να φαει δεν παχαινειhttps://www.youtube.com/watch?v=362JArvhAqg
Ετσι ειναι ρεμ , υπαρχει πολυ παραφιλολογια με την ασκηση που αδυνατιζει , το ξερω μετα απο 3 δεκαετιες ενασχολησης μου με γυμναστικη και διατροφη . Πινω ενα δυνατο καφεδακι πρωι , και καλο πρωινο , να επιταχυνω τον μεταβολισμο ( και το νερο το κανει αυτο , σε μικροτερο βαθμο ) , και οσο περναει η μερα , τρωω ολο και λιγοτερο . Αλλωστε , αν δεν κανεις ζαβολιες , σε 10 μερες , ' κλεινει ' το στομαχι . Δεν τα γραφω για σενα , ρεμ , αλλα για οποιονδηποτε ενδιαφερεται να χασει κιλα .
εμενα η διαιτα μου λεει καφε και τσιγαρο με την τσιμπλα στο ματι για καποιεσ ωρεσ
δεν κατεβαινει μπουκια κατω μετα κατα το μεσημερακι ενταξει και θα συμφωνησω οτι κλεινει το στομαχι σε καποια φαση
Αμα μεινεις πολλες ωρες νηστικος , επιβραδυνεις την απωλεια κιλων , καλο ειναι να τσιμπας κατι ανα 5ωρο , 6ωρο .
Βρε παιδιά τι λέτε που δεν μετράει η άσκηση. Ο τρόπος για να αδυνατίσεις είναι να καις παραπάνω θερμίδες από όσες τρως, αν συνεχίσεις να τρως το ίδιο και αρχίσεις να καις περισσότερο σαφώς και αδυνατίζεις, βέβαια αν καποιος τρώει 3000 θερμίδες την ημέρα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τις κάψει εκτός κι αν κάνει πρωταθλητισμό, θα μειώσει πάντως τον ρυθμό που θα παχαίνει. Εκτος αυτού όσο περισσότερη μυική μάζα έχεις τόσο καλύτερο μεταβολισμό έχεις. Το ιδανικό βέβαια είναι να τα συνδυάσεις. Και προφανώς γίνεται και ενώ είσαι σε αγωγή φαρμακευτική πιο δύσκολα όμως.
Το έχωξαναπεί νομίζω, μόνο κόβοντας την ζάχαρη από τα ροφήματα και τους καφέδες και περπατώντας 2-3χλμ την ημέρα 4-5 φορές την εβδομάδ έχασα 6 κιλά νομίζω. Τώρα που έπιασα δουλειά και θα χω και χρήματα σε κάποιο καιρό θα φτιάξω και την διατροφή μου. Και είμαι γυναίκα πάνω από 30..
Σε όσους πάντως κάνουν την προσπάθεια, όπως ο Μακ καλή συνέχεια, σε όσους δεν την έχουν αρχίσει ακόμα καλή απόφαση.
Οπωσδηποτε μετραει η ασκηση , αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο απο οτι γενικα πιστευεται . Μια ωρα βαρη , καις 240 θερμιδες . Αλλα ο μεταβολισμος ειναι επιταχυμενος για ενα 24ωρο . Αυτο που θελω να πω , ειναι οτι αμα το ' ραψεις ' , αρκει για να χασεις κιλα . Πρεπει ομως να ξερεις μερικα βασικα πραματα απο διατροφη , δεν πιστευω στις διαιτες .
αυτο το ξερω κι εγω για τα βαρη οτι επιταχυνουν το μεταβολισμο για ωρα μετα την προπονηση
ακριβως αυτο εννοω.
240 θερμιδες δεν ειναι ουτε μιση τυροπιτα.
το προβλημα καποιου που εχει παρει κιλα, δεν ειναι με τπτ μιση τυροπιτα, αλλα πολλα παραπανω.
καιγοντας και 300 θερμιδες την ημερα (που σπανια ειναι καθε μερα, γιατι συνηθως γυμναζομαστε 2-3 φορες την εβδομαδα), δινουμε ενα μικρο περιθωριο θερμιδων , αλλα ειναι πολυ μικρο για να χασεις κιλα και επιπλεον, επειδη οπως λεει ο μαγκ , η ασκηση ειναι υπερεκτιμημενη στο χασιμο βαρους και οι περισσοτεροι εχουν λαθος πληροφοριες, θεωρουν οτι κανουν κατι πολυ ουσιαστικο για τα κιλα τους γυμναζομενοι και κουραζομενοι και μετα το ριχνουν στο φαι χωρις τυψεις.
δεν ειναι ετσι τα πραγματα. η ασκηση κανει "κατι". ειναι πολυ λιγο ομως για να χασεις. θελει διατροφη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
κανει ομως θαυματα στην οψη του σωματος, στην γενικοτερη υγεια και στην διαθεση ακομα. αλλο θεμα αυτο, ομως.
Συμφωνω ρεμ , το αδυνατισμα ειναι 80% διατροφη , κι 20% ασκηση .
Όταν έχεις πολλά κιλα να χάσεις η γυμναστική επιβάλλεται και για να μην κρεμάσεις!
Δελφίνι έχεις δοκιμάσει τη διατροφή της χερμπαλαιφ? Αν και καλυτερα να μάθεις σε μια διατροφή που θα την κανεις για πάντα...
Κάτι να σου κόβει την όρεξη υπάρχει..??όσο κι αν προσπαθώ παρασυρομαι. Από τότε που άρχισα τα χάπια άλλαξε ή όρεξη μου ή θα κόψω τα χάπια ..
Δεν υπαρχει τετοιο χαπι rita , δεν εχει εφευρεθει ακομη !! ειναι θεμα θελησης και αποφασης .
Όποιον ειδικό και να ρωτήσεις, αυτό που θα σου πει είναι ότι καθημερινά
χρειάζεται 30' περπάτημα. Οπότε αν έχεις σκύλο που θέλει δυό φορές τη μέρα
να τον βγάλεις βόλτα για να κάνει πιπί του, να ο χρόνος που χρειάζεσαι για
να ελέγχεις το βάρος. Αν δεν έχεις υιοθέτησε...
Έχω μαζέψει 2 σκυλάκια και με χαρά καθημερινά τα βγάζω έξω. Αυτά να δεις!...
Στη βόλτα μας, ακολουθούν και τα 2 γατάκιά μου.
Αυτό λοιπόν το ...δεν κινούμαι καθόλου... που γράφεις είναι ό,τι το χειρότερο!...
Ίσως όμως να είναι ακατάλληλα κι αυτά που τρως ή γενικά ο τρόπος που τρέφεσαι...
Για παράδειγμα τρως 2 σαλάτες τη μέρα συνοδεύοντας τα κύρια γεύματα και
3 φρούτα ένα το πρωί, ένα πριν το μεσημεριανό κι ένα το απόγευμα;
Πίνεις αρκετό νερό έως 3 λίτρα τη μέρα; Γιατί φρούτα, λαχανικά και νερό εκτός των άλλων...
βοηθούν στις καύσεις/λιποδιάλυση και την απομάκρυνση τοξινών κι από τα φάρμακα,
που απ' ότι έγραψε άλλο μέλος παίρνεις...
Πάντως, το καλύτερο θα ήταν ν' απευθυνθείς σ' ένα διαιτολόγο για να σου δώσει
ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού κάνεις και τις απαραίτητες εξετάσεις...
Αγαπητη Μαρκελα , εγω δεν κινουμαι , και ομως χανω 4-5 κιλα/μηνα , προσεχω πολυ τι τρωω ομως , γνωριζω αρκετα απο διατροφη . Δεν κανω συγκεκριμενη , πλην του οτι τρωω αρκετες πρωτεινες και σαλατες , και πινω πλου νερο . Σε δυομιση μηνες , θαμαι στα κιλα μου ακριβως .
Τελικά πήγα σε έναν διακεκριμένο ομοιοπαθητικό παγκόσμιου φήμης και μου είπε να τα σταματήσω τα φάρμακα κάνοντας μια θεραπεία με ομοιοπαθητική και ότι είμαι εντελώς υγιής!!!!