Γιαυτο εκλεισες την αποδοχη πμ. ς ?
Printable View
Αχ βρε Μάρα γιατί πέρασα όλα αυτά στην ζωή μου επειδή δεν σκέφτηκα καλά; Επειδή ήμουνα απερίσκεπτη; Θα βγω από το αδιέξοδο;;
Δελφινι, δεν ειμαστε τελειοι, κανεις δεν ειναι τελειος!
Εσυ περασες αυτο, εγω περασα κατι αλλο, αλλος αλλα, και παει λεγοντας....
Με την ωριμοτητα που εχουμε τωρα, που πρεπει να εχουμε, συνεχιζουμε!!!
Να προσεχουμε την υγεια μας, γιατι δεν ειναι δεδομενη, να ζουμε ομορφα και δημιουργικα, και ολα καλά...
τι σκας κι εσυ με το παλαιο και τους μαλακες? ξερεις ποσοι ανθρωποι δινουν μαχες στα νοσοκομεια? ειναι καθηλωμενοι σε αναπηρικα καροτσακια? ειναι εξαρτημενοι απο αλλους να τους φροντισουν?
Και εμεις στεκομαστε στα ποδια μας και γκρινιαζουμε γιατι???
επειδη ειχες μια ξεπετουλα με εναν τυπο οχι χθες, οχι προχθες, αλλα πριν εικοσι ολοκληρα χρονια !
Ναι δόξα τω Θεώ να λέμε υπάρχουνε και πολύ χειρότερα ....θα υπάρχουνε όμως και πολύ καλύτερα δεν μπορεί. Αυτούς στο παλαιό για μαλάκες τους έχεις? Ναι?
Ετσι γινεται παντα.... ετσι ειναι η κοινωνια, ρατσιστικη.
Μην τους βλεπεις που παριστανουν τους μορφωμενους, πολιτισμενους, υπερανω... αμα ειναι να στιγματισουν, να λιθοβολησουν, πρωτοι για το χαβαλε και την εκτονωση!
Η κοινωνια Δελφινι θελει ρολους και καλους ηθοποιους, αυτο εχω καταλαβει...
Και γιατί στιγματίσανε εμένα και δεν στιγματίσανε την άλλην με τους 3 γκόμενους;
αχ Δελφινι, γιατι εσυ τους μπινελικωσες, δεν το χειριστηκες σωστα. Αν το ειχες ριξει στην πλακα και το χαβαλε, ολοι θα γελουσαν και θα πηγαιναν παρακατω.
Η αλλη προφανως τους χωρισε και τους 3 και βρηκε αλλον 4ο που τον παντρευτηκε... χεστηκε αυτη τι λεει το παλαιο....
Να σε ρωτήσω Μάρα κάτι; Τώρα που πριν 20 χρόνια έκλεψα τον γκόμενο της Μαρίας εξισώθηκα με την Μαρία που είχε 3 γκόμενους συγχρόνως και που τα είχε και με ένα παλαιοημερολογίτη ο οποίος την έβαλε να κάνει στοματικό και την πέταξε σαν το σκουπίδι και που τα είχε με έναν γκόμενο πριν που της τον έκλεψε η ξαδέλφη της?
τι εκκλησια ειναι αυτη? Δελφινι δεν τα λενε δημοσια αυτα, ειναι ανοιχτο το φορουμ, ολοι διαβαζουν τι γραφουμε....
να το σβησεις αυτο....
Δεν εξισωθηκες ακριβως.... εγινες αποδιοπομπαιος τραγος, μαυρο προβατο. Αυτη δεν μπηκε ποτε στο ρολο του μαυρου προβατου...
Αυτη παριστανε οτι εχει ιδιο χρωμα με τους υπολοιπους, οτι ειναι σαν τους υπολοιπους, μια κλικα ολοι μαζι.
Α δηλαδή εγώ έγινα χειρότερη και από την Μαρία ε? χαχαχαχα
Να σου πω καλά που δεν με σκοτώσανε δηλαδή ε?
Καλά εγώ δεν ξέρω να χειρίζομαι καταστάσεις και σαν παρθένος που είμαι όταν αισθάνομαι άσχημα και με δεις θα τρομάξεις.